Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Norwich City – Watford FC

0:2

konec (0:1)

08.11.2019, 21:00 • Carrow Road, Norwich • 12. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 2.81 3.62 2.54 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Žlutou kartu dostává Adam Masina (Watford FC). Pátá udělená karta v zápase.

90+2

Godfrey, střední obránce Norwiche, se nyní octl ve vápně s míčem a poslal ho milimetry vedle tyčky Fosterovy branky! Obrovská šance na snížení!

88

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází José Holebas, přichází Adam Masina. I hosté tak už vystřídali naposled.

86

Žlutou kartu dostává Mario Vrančić (Norwich City). Jeho ostrý faul nemohl sudí ani omylem přehlídnout.

81

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Jamal Lewis, přichází Mario Vrančić. Domácí celek tak už vystřídal potřetí a naposledy.

71

Další tvrdá střela hostů! McLean napřáhl až zpoza vápna a vypálil opravdu krásnou střelu, který směřovala pod břevno. Foster ve výskoku jednou rukou perfektně zasahuje!

70

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Gerard Deulofeu, přichází Adrian Mariappa. Ze hřiště ta odchází zatím pravděpodobně nejlepší hráč zápasu.

69

Žlutou kartu dostává Will Hughes (Watford FC). Ten při souboji nedovoleně poslal k zemi McLeana.

66

66. Červená karta po 2. žluté

65

Žlutou kartu dostává Christian Kabasele (Watford FC). Značná komplikace pro Hornets!

63

63. Zákrok - Foster

63

Lewis dostal míč od McLeana a z poměrně dost velké vzdálenosti vyslal velmi dobrou střelu, kterou na roh musel vytahovat Ben Foster.

62

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Marco Stiepermann, přichází Josip Drmić.

62

Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Emiliano Buendía, přichází Todd Cantwell.

52

52. Andre GRAY - 0:2

52

Watford právě vstřelil branku!
Autorem branky je ANDRE GRAY. Jsou to hosté kdo vstřelují gól! I přestože posledních 30, možná víc minut, rozhodně nebyli lepším týmem. Gerard Deulofeu nadvakrát odcentroval míč do vápna, kde ho ze vzduchu do branky doklepl dnes střídající Gray! Asistence: Gerard Deulofeu.

49

Žlutou kartu dostává Christian Kabasele (Watford FC). Ten si jí zasloužil za faul na Hernandeze a získává tak úvodní žlutou kartu zápasu.

38

38. Šance Norwiche

38

Domácí založili další krásnou akci, kdy Hernandez na levé straně hezky přihrál Pukkimu, ten pak posunul na dalšího spoluhráče, který ale šanci zmařil střelou vysoko nad břevno.

32

Janmaat dostal dlouhý míč do běhu, následně hru přesunul centrem na druhou stranu a jeho spoluhráč posunul na čerstvě příchozího Graye. Ten se otočil a vypálil, jen těsně minul branku.

31

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Roberto Pereyra, přichází Andre Gray. Pereyra už byl sice zpět na hřišti, ale jeho sval mu hrát nedovolil a musel opět za čáru. Trenér ho raději střídá.

28

Roberto Pereyra si pravděpodobně přivodil nějaké zranění. Z ničeho nic si sedl na trávník a přiběhli k němu zdravotníci.

26

Gerard Deulofeu vystihl další míč a řítil se dopředu proti dvěma obráncům! Těch se následně skvěle zbavil, ale míč mu trochu utekl a tak ho doběhl další hráč Norwiche. Obrovská šance.

17

Domácí se hnali do obrovské šance, kdy Hernandez a Pukki nabíhali jen proti jednomu obránci. Hernandéz pak poslal míč do vápna, jenže obránce Hornets ho perfektně vypíchl na rohový kop.

13

Další šance v podání Hornets! Gerard Deulofeu, rychlík, který je zatím jednoznačně nejlepším a nejaktivnějším mužem zápasu, si naběhl s míčem po pravé straně a poslal ho centrem nalevo. Následně si naběhl nalevo, vyžádal si přihrávku a vystřelil na zadní tyč. Míč se proletěl těsně kolem ní.

2

2. Gerard DEULOFEU - 0:1

2

Watford právě vstřelil branku!
Autorem branky je GERARD DEULOFEU. Norwich ohromně chyboval a míč převzal exbarcelonský Deulofeu, který si do vápna nakráčel absolutně nehlídán, takže si pohodově došel až do ideální pozice a poslal míč do branky.

Norwich City – Watford FC

0:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 2. Deulofeu, 52. A. Gray (Deulofeu)

Karty:   86. M. Vrančić (NRW) – 49. Kabasele (WAT), 69. Hughes (WAT), 90+3. Masina (WAT)   65. Kabasele (WAT)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 7:6. Rohy: 10:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:13.

Norwich City: Krul – Aarons, Tettey (C), Godfrey, Lewis (81. M. Vrančić) – Trybull, McLean – Buendía (62. Cantwell), Stiepermann (62. Drmić), O. Hernández – Pukki.
Náhradníci: Fährmann – Byram, M. Vrančić, Cantwell, Amadou, Srbeny, Drmić.

Watford FC: Foster – Janmaat, Kabasele, C. Dawson, Cathcart, Holebas (88. Masina) – Hughes, Capoue (C), Doucouré – Deulofeu (70. Mariappa), Pereyra (31. A. Gray).
Náhradníci: Gomes – Mariappa, Femenía, Masina, N. Chalobah, Deeney, A. Gray.

Rozhodčí: Andre Marriner (Anglie)