Menu

Fotbal

Evropská liga

Inter Milán – Eintracht Frankfurt

0:1

konec (0:1)

14.03.2019, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Osmifinále • David Suchý

Tipsport: 2.29 3.48 3.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:18. (22:53:18)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Eintrachtu Frankfurt, který svého soupeře porazil poměrem 1:0. Německý celek byl v tomto utkání výrazně nebezpečnějším celkem, navíc hodně pomohla branka ze samotného úvodu zápasu. Po ní se Inter nemohl dostat ke své klasické hře, místo toho jsme sledovali velkou spoustu centrovaných nabídek, které pokaždé skončily na pozorné obraně Eintrachtu. Německý celek mohl několikrát utkání definitivně rozhodnout, avšak nadějný protiútoky nakonec druhou branku nepřinesly.

90+6

Konec zápasu.

90+5

U ní se nacházela dvojice hráčů Frankfurtu, nakonec to ale na sebe vzal de Guzmán, který nabíjel Kostićovi, s jehož ránou si Handanović poradil.

90+3

Škriniar fauloval před pokutovým územím Hallera, za což si vysloužil žlutou kartu. Navíc budeme sledovat hodně nebezpečnou standardku.

90+2

Žlutou kartu dostává Gonçalo Paciência (Eintracht Frankfurt).

90+2

90+2. Jović podruhé brankáře nepřekonal.

90+2

Mohlo být definitivně rozhodnuto! De Guzmán táhl míč po pravém křídle, posléze načasoval vzdušnou nabídku pro Joviće, který rybičkou hlavičkoval pouze do Handanoviće.

90+1

Baldému se nepodařilo projít kolem da Costy, který se jako poslední dotkl míče. Inter bude vhazovat od levé postranní lajny.

90

Druhý poločas bude nastaven o šest minut.

89

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Sebastian Rode, přichází Gonçalo Paciência.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, s Interem to nevypadá vůbec dobře. Naopak soupeř je několik minut od postupu mezi nejlepší osmičku Evropské ligy.

88

Momentálně se nehraje, neboť po hlavičkovém souboji zůstal na zemi ležet hostující Hasebe, ke kterému okamžitě přispěchal lékařský personál.

87

Následně si Haller hodil míč na silnější pravou nohu, avšak do dráhy letu se postavil pozorný protihráč. Škriniar okamžitě přenesl hru na Candrevu.

86

Perišić vyprodukoval až příliš vysokou přihrávku, na kterou jeho kolega Baldé nedosáhl. Posléze u postranní čáry skončil na zemi jeden z hostů, o faul se ale nejednalo.

83

Jeden z hostů předvedl dalekonosný odkop, který doskákal až do moci brankáře Handanoviće. Inter Milán to tak bude zkoušet od své svatyně.

82

Tu na sebe vzal de Guzmán, jehož vysoký centr se proměnil ve střelecký pokus, který zaplul do rukavic Handanoviće. Domácí brankář ihned rozehrál.

81

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Inter stále potřebuje vstřelit minimálně dvě branky. V tuto chvíli se Frankfurtu nabízí standardní situace.

80

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Matteo Politano, přichází Davide Merola.

80

Ve středu hrací plochy měl dostatek prostoru zkušený Rode, který i přesto zvolil zpětnou přihrávku na Hasebeho, jenž pro změnu přihrával na Kostiće.

79

Rode roztáhl hru na naběhnuvšího da Costu, který ještě vracel míč do ohně, což bylo v tuto chvíli zbytečné. Na druhou stranu tak uhání nevýrazný Perišić.

78

Do vzduchu se pokoušel vyhoupnout urostlý Ranocchia, který na padající míč nakonec nedosáhl. Opět jsme sledovali přečíslení soupeře, které Kostić naprosto zpackal.

77

Po delší době se k míči dostal také domácí brankář Handanović, který zvolil přízemní rozehrávku, po které rozehrávající D'Ambrosio trefil pouze Stenderu.

76

Tento rohový kop byl rozehrán naprosto prachbídně. Politano totiž zkoušel zamířit k zadní tyči, kde se ještě po míči natahoval Vecino, jenž pouze prodlužoval do zámezí.

75

Hinteregger to zkoušel až moc čitelným přenesením hry, které skončilo na hrudi Vecina. Domácí se ihned pustili do útoku, přičemž na roh odklízel Hinteregger.

74

Jeden z domácích odkopával pouze na nohu Kostiće, po jehož kombinaci došlo k roztažení hry na pravou stranu, kde da Costa ještě udržel míč na hřišti.

73

Trapp musel ven z branky, Valero totiž kroutil centr směrem do branky. Právě po rohovém kopu se hosté dostali do přečíslení, které nevyřešili nejlépe.

73

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Borja Valero, přichází Sebastiano Esposito.

72

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Jetro Willems, přichází Marc Stendera.

71

Na pořadu dne byl další rohový kop pro hosty. Po rozehrávce nakrátko to Kostić zkoušel drzým průnikem do šestnáctky, který dokázal zastavit de Vrij.

70

Své štěstí zkoušel domácí záložník Vecino, jehož rána ze třiceti metrů směřovala po zemi k tyči, což bylo hodně snadné sousto pro brankáře Trappa.

69

Na druhé straně se D'Ambrosiovi podařilo projít přes jednoho z protihráčů, následná přihrávka ve skluzu byla příliš prudká a skončil až u brankáře Trappa.

68

Míč opět doskákal ven z hrací plochy, což přineslo autové vhazování pro Frankfurt. Po něm Willems vyprodukoval přihrávku na volného Joviće, který pálil úplně vedle.

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, německý celek i nadále vede o jednu branku. Ve druhém dějství sledujeme celkem vyrovnanou podívanou.

63

Žlutou kartu dostává Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt).

63

Střídající de Guzmán se u půlící čáry chtěl zbavit D'Ambrosia, který mu v cestě nechal nohu, což vedlo k nedovolenému zákroku. Eintracht ihned rozehrál.

62

Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Cédric Soares, přichází Andrea Ranocchia.

61

O autové vhazování se postaral Perišić, který si dokázal vyměnit míč s vedle stojícím Vecinem, načež zpětnou přihrávku dokázal vystihnout Willems.

60

Gaćinović nakonec nemohl pokračovat ve hře, což vedlo k prvnímu střídání tohoto zápasu. Domácí celek ještě neposílil útočnou vazbu, což je celkem překvapivé.

59

Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Mijat Gaćinović, přichází Jonathan de Guzmán.

59

Opět jsme sledovali lékařský personál Eintrachtu, který si tentokráte vzal do péče Gaćinoviće, jenž skončil na zemi po předchozím souboji se Škriniarem.

58

Na opačné straně se k pohotovému zakončení prodral hodně nevýrazný Politano, který kroutil míč ke vzdálenější tyči. Výsledkem byla střela zhruba metr vedle.

57

Haller byl v souboji o míč příliš pozdě, přičemž ještě přišlápl protihráče, za což logicky obdržel kartónek žluté barvy.

56

Domácí obrana se opět rozestoupila, což mohlo přinést vyloženou šanci pro Gaćinoviće, ke kterému na poslední chvíli přispěchal obránce Škriniar.

55

Na pravou stranu spěchal Soares, který na hranici ofsajdu dokázal najít Candrevu, jehož okamžitý centr pouze proskákal pokutovým územím soupeře.

54

Jović si sice ukopl míč od kopačky, avšak poté ho nepříjemně atakoval slovenský obránce Škriniar, který si dle sudího nepočínal proti pravidlům.

53

Na druhé straně to teatrálním pádem zkoušel Haller, který si ale faul nevymodlil. Naopak jsme sledovali rychlý protiútok Interu, který přinesl zablokovaný centr.

52

Žlutou kartu dostává Borja Valero (Inter Milán).

52

Následně si Keita potáhl balón do šestnáctky, kde po souboji s Hintereggerem skončil na zemi. O penaltě nemohla být řeč, následovat bude pouze odkop.

51

Škriniarovi se podařilo přenést hru na pravou stranu, kde se nakonec Candreva dokázal dostat k zakončení, které ale poslal přímo do zad Hintereggera.

50

K oné rozehrávce rohového kopu se postavil Gaćinović, který zkoušel najít da Costu, jenž ale v souboji fauloval. Na scénu ještě přispěchal lékařský personál Eintrachtu Frankfurt.

49

Rode dokázal prostrčit míč na Gaćinoviće, který ještě celou akci šperkoval přihrávkou na Joviće, jenž při zakončení upadl na zem. Následovat bude roh.

48

Inter nyní reklamoval hraní rukou v podání Kostiće, hlavní sudí ale nechal pokračovat ve hře. Vzápětí si pro nedovolený zákrok došel forvard Baldé.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec přinesl jedinou branku, o kterou se v samotném úvodu postaral hostující Jović. První minuty tohoto zápasu skutečně patřily německému celku, který byl směrem dopředu nebezpečnější. Postupem času se začal projevovat také Inter, který to většinou času zkoušel centrama do pokutového území, které se staly kořistí obrany soupeře. Domácí celek to bude mít hodně složité, bude muset vstřelit minimálně dvě branky.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+1

První poločas skončil.

45

První poločas bude nastaven o jednu minutu.

44

Perišić dokázal obelstít jednoho z protihráčů, avšak s následnou přihrávkou si poradil hostující Hasebe. Inter je v koncovce utkání aktivnějším celkem.

43

Hasebe nikterak nezmatkoval, naopak vyprodukoval zpětnou přihrávku až na brankáře Trappa, který bez delšího váhání zvolil přenesení hry do strany.

40

K velice nebezpečnému zakončení si seběhl Kostić, který zhruba z pětadvaceti metrů mířil metr nad branku. Handanović se za tímto projektilem pouze ohlédl.

39

39. Handanović podržel svůj celek.

39

Co chybělo! Domácí defenzíva nyní zaspala při bránění dalšího ataku soupeře, do pokutového území pronikl Gaćinović, s jehož ránou si poradil Handanović.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Ani tentokráte se nejednalo o nic nebezpečného, v poklidu totiž zasahoval brankář Trapp. Krátce poté si přistrčením pomohl Valero, což sudí pochopitelně viděl.

37

Inter zahrával další rohový kop, který plachtil směrem do branky, kde dokázal zasáhnout Trapp. Domácí se pokusili o další centr, který přinesl další roh.

36

Vecino zkušeně prodlužoval za sebe, kde číhal kolega Politano. Milánský celek přenášel hru na levou stranu, kde Soares neuspěl s dalším pokusem o centr.

35

Nyní se hra trochu uklidnila, avšak domácí to i tentokráte zkoušeli centrem do pokutového území, kde i nadále číhá pozorná obrana Eintrachtu Frankfurt.

34

Podobná záležitost přišla také na druhé straně, Candreva totiž našel pouze náruč brankáře Trappa, který tentokráte raději rozehrával po zemi.

33

Na pořadu dne byl další protiútok v podání Frankfurtu. Jović potáhl míč k levé straně pokutového území, odkud se mu nepodařilo kloudně odcentrovat.

32

Ani ten nepřinesl nic vážnějšího. Trapp tak v poklidu mohl odkopávat od své branky, přičemž i tentokráte hledal Hallera, jenž se nedostal přes Škriniara.

31

Rohového kopu se ujal aktivní Candreva, který zkoušel na přední tyči najít Vecina, jenž prodlužoval pouze do protihráče. Ještě jeden rohový kop pro domácí.

30

Inter tak mohl vhazovat, o což se postaral obránce D´Ambrosio. Po krátké kombinaci jsme sledovali další centr, který pro změnu odklízel Hinteregger.

29

Candreva zkoušel odcentrovat od pravé postranní čáry, avšak trefil pouze před sebou stojícího protihráče, který to schytal do hodně choulostivých míst.

27

Eintracht se radoval z druhé branky, avšak ta nakonec neplatí. Zakončující Haller se totiž v době přihrávky nacházel v ofsajdu, což potvrdil také opakovaný záběr.

24

Handanović odkopával na druhou stranu, nicméně Perišić na padající míč nedosáhl. To vše přineslo protiútok soupeře, Jović ale nenašel kolegu Hallera.

23

O provedení standardní situace se postaral středopolař Rode, který balón tlačil k penaltovému puntíku, což nepřineslo nic nebezpečnějšího.

22

Gaćinović se celkem dlouho dobu válel na zeleném pažitu, nakonec to ale nevypadá na nic vážnějšího. Na scénu přispěchal také lékařský personál Frankfurtu.

21

Sám na branku mohl uhánět rychlonohý Baldé, který si ale ukopl míč daleko od kopačky, což hrálo do karet Trappovi. Zatím největší šance domácích.

20

Až nyní se poprvé v utkání žlutí, kartónek v rukou sudího totiž obdržel domácí D´Ambrosio, který u postranní čáry tvrdě přišlápl protihráče.

19

K rozehrávce standardní situace se postavil Soares, který kroutil míč směrem od branky, načež na jistotu zasahoval pozorný obránce Hinteregger.

18

Tady se zřejmě mohlo žlutit, avšak nakonec nežlutí. U postranní čáry se na zemi ocitl Candreva, který ještě oplácel Rodemu, což se mělo trestat kartou.

17

Posléze přišel na řadu nedovolený zákrok napadajícího Baldého, který se za svůj čin omluvil. Soupeř si míče moc dlouho neužil, naopak dobře zasáhl de Vrij.

16

N´Dicka okamžitě obstaral autové vhazování, po kterém to drzým průnikem zkoušel Jović, jenž ale narazil hned na prvního protihráče, kterým byl Vecino.

15

Trapp se opět ujal odkopu od své branky, který i tentokráte posílal daleko na druhou stranu, kde se v hlavičkovém souboji podařilo uspět Hallerovi.

14

Perišić si dokázal přehodit míč na levou nohu, načež chtěl oslovit spoluhráče v pokutovém území. Jako první se k padajícímu předmětu dostal Hinteregger.

13

Ten byl pro jistotu rozehrán nakrátko, načež Kostić tlačil míč do pokutového území, kde se jeho celek dostal k ničemu nebezpečnému. Inter se žene do protiútoku.

12

Vzdušná nabídka se nebezpečně stáčela směrem do malého vápna, dke nakoenc zasahoval de Vrij. Frankfurt si ale vyzkouší další rohový kop.

11

Vzápětí se Eintrachtu podařilo roztáhnout hru k pravé autové čáře, kde ještě dokázal zachytit míč da Costa, po jehož přihrávce vybojoval Haller rohový kop.

10

Aby toho nebylo málo, tak i o pár vteřinek později bylo pískáno, tentokráte se na zemi ocitl rozehrávající Vecino. Inter se nastěhoval na útočnou polovinu.

9

Nyní si nedovoleným zákrokem pomohl zkušený Rode, který trefil do nohou Valera. Jednoznačný faul, po kterém italský celek rozehrával nakrátko.

8

Hrací předmět tak doskákal na kopačku brankáře Trappa, který u středového kruhu dokázal najít Hallera, jenž ještě prodlužoval do strany na Rodeho.

7

Handanović se po krátké prodlevě opět dostal k míči, který okamžitě vyhazoval k levé postranní lajně, odkud Perišić nepřesně přihrával na Baldého.

6

Eintracht se prezentoval dobrým napadáním, díky kterému vytlačil soupeře na jeho vlastní polovinu. Z této pozice to Soares zkoušel na Perišiće, což se nepovedlo.

5

5. Luka JOVIĆ - 0:1

5

Frankfurt právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom se Frankfurt dostává do vedení! De Vrij to nyní neudělal vůbec dobře, neboť zpětnou hlavičkou zřejmě chtěl najít Handanoviće, avšak ještě před ním se k míči natlačil LUKA JOVIĆ, který pohotovým lobem přehodil vyběhnuvšího brankáře.

5

Inter tak přečkal kritický moment, nyní se ale dostal ke zdlouhavé kombinaci na vlastní polovině, načež Valero dokázal najít naběhnuvšího Soarese.

4

Frankfurt se málem dostal do vedení! Z levé strany pokutového území to přízemním zakončením zkoušel Kostić, přičemž Handanović vyrazil před sebe, odkud Haller dorážel do břevna.

3

Hned v úvodu se k velice pohotovému centru dostal hostující da Costa, který našel pouze hlavu Škriniara. Eintracht se ale i nadále drží u míče.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Škriniar, de Vrij, Soares – Candreva, Vecino, Valero – Politano, K. Baldé, Perišić.
Náhradníci: D. Padelli – Brozović, Merola, Ranocchia.

Eintracht Frankfurt: Trapp – D. da Costa, Hasebe (C), Hinteregger, N'Dicka – Gaćinović, Rode, Willems, Kostić – Haller, Jović.
Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, Falette, Paciência, Russ, Stendera, Tawatha.

Rozhodčí: Hațegan – Șovre, Gheorghe (všichni Rumunsko).

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Utkání, které slibuje zajímavou podívanou, začíná ve 21:00 hodin a my budeme samozřejmě u toho, tak si nenechte duel ujít, protože se máme na co těšit.
První vzájemný zápas

Úvodní duel, který se pochopitelně hrál na stadionu Frankfurtu, skončil remízou 0:0. K vidění bylo mnoho střel, několik šancí, ale branka nepadla a dnes je tedy stále o co hrát a klidně se může stát, že o postupujícím rozhodne jedna jediná branka.
Eintracht Frankfurt

Fotbalisté Frankfurtu prožili průměrnou loňskou sezonu v Bundeslize. Především horší jarní část odsoudila Eintracht až na osmou pozici. V německém poháru ale dokázal outsider z Frankfurtu projít až do finále a v něm proti slavnému Bayernu Mnichov také uspěl. Dvěma zásahy se podílel na historickém zisku trofeje Ante Rebić, na konečných 3:1 upravoval skóre v šesté minutě nastavení Mijat Gaćinović.

V druhé nejprestižnější klubové soutěži se Frankfurtu daří nad míru. Německý tým jde od vítězství k vítězství, v šest zápasech základní skupiny neztratil ani bod jako jeden ze dvou týmů společně se Salzburgem. V prvním kole vyřazovací části Frankfurt přehrál ve dvojutkání také Šachtar Doněck.
Inter Milán

Milánští fotbalisté si zajistili v předešlém ročníku Serie A konečné čtvrté místo zaručující postup do Ligy mistrů až úplně v posledním kole, ve kterém udolali římské Lazio 3:2.

Právě v základní skupině nejprestižnější klubové soutěže si Inter zahrál s Barcelonou, Tottenhamem a PSV. O postup připravil italský tým pouze horší vzájemný zápas s Tottenhamem, do jarní části tak vstoupil už v Evropské lize. První duel s vídeňským Rapidem se Interu podařilo uhrát 1:0, když se prosadil z pokutového kopu Martinez. Odvetu na domácí půdě poté Inter naprosto ovládl, Rapid si odvedl z Itálie čtyři kousky.
Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Evropský liga má na programu další zápasy a my budeme sledovat duel mezi Interem a Frankfurtem. Mírným favoritem je domácí celek, ale uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

Inter Milán – Eintracht Frankfurt

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 5. Jović

Karty:   20. D'Ambrosio (INM), 52. Valero (INM), 90+3. Škriniar (INM) – 57. Haller (FRN), 63. Rode (FRN), 90+2. Paciência (FRN)

Držení míče: 54 % : 46 %.
Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 7:6. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:18.

Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, Škriniar, de Vrij, Soares (62. Ranocchia) – Candreva, Vecino, Valero (73. S. Esposito) – Politano (80. Merola), K. Baldé, Perišić.
Náhradníci: D. Padelli – Brozović, Merola, Ranocchia, Zappa, S. Esposito, Gavioli.

Eintracht Frankfurt: Trapp – D. da Costa, Hasebe (C), Hinteregger, N'Dicka – Gaćinović (59. de Guzmán), Rode (89. Paciência), Willems (72. Stendera), Kostić – Haller, Jović.
Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, Falette, Paciência, Russ, Stendera, Tawatha.

Rozhodčí: Hațegan – Șovre, Gheorghe (všichni Rumunsko)

První zápas: Frankfurt - Inter 0:0