Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – SD Eibar

3:0

konec (1:0)

13.01.2019, 18:30 • Camp Nou (Barcelona) • 19. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.18 8.21 17.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:26:53)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 1:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 8:3. Fauly: 10:12.
Je konec! Barcelona zvládlo domácí vystoupení s Eibarem a vítězí 3:0! Eibar sice vstoupil do utkání velmi dobře a přestál úvodní nápor slavného klubu. V 19. minutě si však na krásnou přihrávku naběhl Luis Suárez a přesnou střelou otevřel skóre. Po změně stran byla Barcelona jasně lepší a v 54. minutě se prosadil Lionel Messi, který dal svůj 40. gól v Primera Division! Po hodině hry se navíc podruhé trefil Luis Suárez, který podtrhl svůj skvělý výkon a napsal gólovou tečku.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Marc-André ter Stegen vyběhl ven z branky a vyboxoval míč před dotírajícím Diopem. Vypadá to, že už se nic podstatného nestane.

90+2

Eibar zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, odkud hlavičkoval Anaitz Arbilla, jehož pokus prolétl nad břevnem.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Papakouli Diop se vrátil s rychlonohým Dembelém a odehrál míč do zámezí. Dnešní duel se už pouze dohrává. Oba týmy čekají na závěrečný hvizd.

89

Rubén Peña prošel s míčem po pravé straně na hranici pokutového území, jenže zpětnou přihrávkou nedokázal oslovit nikoho v bílém dresu.

88

Semedo se znovu dral vpřed po pravé straně hrací plochy, nicméně De Blasis se rychle vrátil na vlastní polovinu a odehrál míč do zámezí.

87

Marc-André ter Stegen se musel znovu zapojit do rozehrávky Barcelony. Německý brankář si troufl na riskantní konstruktivní postup a našel Jordiho Albu.

86

Barcelona se po delší době usadila na polovině Eibaru a snaží se najít cestičku za obranu hostujícího Eibaru. Obrana hostů se však skvěle pohybuje.

85

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergi Enrich, přichází Marc Cardona.

84

Peňa se znovu dostal k odcentrování z pravé strany hrací plochy. Ve velké rychlosti nyní trefil jen dobře postaveného Jordiho Albu.

83

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Nélson Semedo.
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Gonzalo Escalante, přichází Kike García.

82

Sergi Enrich si brousil zuby na centr z pravé strany hrací plochy, nicméně důrazný Lenglet jej nepustil do zakončení a odhlavičkoval míč do bezpečí.

81

Ousmane Dembèlé táhl akci Barcelony po pravém křídle. Mladý talentovaný fotbalista se snažil najít Messiho, ale trefil jen prvního ze soupeřů.

80

Hodně aktivní Peňa poslal ještě jeden prudký centr na malé vápno, nicméně dobře postavený Sergio Roberto stačil balón přizvednout mimo dosah hostujících hráčů.

79

Rubén Peña dostal prostor na pravé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Dobře postavený Clément Lenglet jeho centr zablokoval.

78

Anaitz Arbilla nakopl míč na polovinu Barcelony, nicméně důrazný Arturo Vidal skvěle vystoupil a odehrál míč do bezpečí na kopačky svých spoluhráčů.

77

Ousmane Dembèlé sprintoval za přihrávkou Lionela Messiho, který si míč ukopl daleko před sebe a jeden z hráčů Eibaru mu míč ve skluzu ukopl.

76

Luis Suárez si v souboji na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč tělem a jeden ze soupeřů jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi.

75

Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Barcelona si je vědoma svého náskoku a hraje ve velké pohodě. Eibaru už navíc pomalu odchází síly.

73

Eibar i přes nepříznivý výsledek hraje hodně aktivně a napadá rozehrávku Barcelony na její polovině. Domácí však kombinují s naprostým přehledem.

72

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Arthur, přichází Ousmane Dembèlé.

71

Gerard Piqué to přehnal s agresivitou v souboji na pravé straně a za ostrý skluz dostává žlutou kartu.

70

Philippe Coutinho si dnešní duel vyloženě užívá. Brazilský fotbalista na polovině hrací plochy zahrál jednomu ze soupeřů na housličky.

69

Jordan neudržel míč na vlastní polovině a málem pustil do úniku Coutinha. Brazilský fotbalista však zapomněl balón za sebou.

67

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Arthur.

66

Sergi Enrich teď mohl snížit! Hostující útočník si naskočil na centr z levé strany, jenže jeho hlavička prolétla těsně vedle vzdálenější tyče!

65

Eibar se po delší době vydal do útoku, jenže obrana Barcelony se opět stačila srovnat na malém vápně a Gerard Piqué odhlavičkoval míč do bezpečí.

64

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Marc Cucurella, přichází Pablo De Blasis.

63

Lionel Messi si při zpracování míče na polovině soupeře pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra, který ihned přerušil hru. Eibar bude rozehrávat.

62

Domácí fanoušci si dnes užívají skvělý výkon svých oblíbenců. Jordi Alba si naběhl na další krásnou přihrávku, ale rychlonohý obránce si nepohlídal ofsajd.

60

60. Luis SUÁREZ - 3:0

60

Barcelona právě vstřelila branku!
Tentokrát se už Barcelona dočkala další branky! LUIS SUÁREZ dostal skvělou přihrávku na pravou stranu, potáhl si míč do pokutového území a prostřelil vyběhnutého brankáře!

59

59. Nádherná akce Barcelony

59

Další nádherná akce Barcelony! Coutinho odcentroval na Suáreze, který patičkou připravil šanci pro Lionela Messiho, jehož ránu zastavi Riesgo!

58

Domácí zahrávali rohový kop. Philippe Coutinho odcentroval z levé strany na malé vápno, jenže před Piquém stačil zasáhnout obránce Arbilla.

57

Luis Suárez je při chuti! Domácí střelec hledal přihrávkou do pokutového území Coutinha, jenže ten z ostrého úhlu vybojoval jen rohový kop.

56

Mohlo to být 3:0! Jordi Alba odcentroval z levé strany do pokutového území, jenže Suárez tvrdou hlavičkou trefil jen dobře posraveného Riesga!

54

54. Lionel MESSI - 2:0

54

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona přidává druhou branku! LIONEL MESSI překonává další milník! Argentinský střelec se k míči dostal v pokutovém území, připravil si pozici pro zakončení a přízemní střelou vsítil svůj gól číslo 400 v nejvyšší španělské soutěži!

53

Gonzalo Escalante svedl hlavičkový souboj s Busquetsem. Domácí středopolař byl mohem důraznější a nepustil soupeře k míči.

52

Jordi Alba táhl akci Barcelony po levé straně. Krajní obránce domácího celku skvěle přenesl hru na Rakitiče, ale chorvatský středopolař nepřihrál přesně.

51

Sergi Enrich si pohybem řekl o kolmici mezi stopery domácího celku. Piqué a Anaitz Arbilla však stáli blízko u sebe a nepustili soupeře do šance.

50

Sergio Roberto dostal přihrávku na polovinu soupeře, nicméně jeho průnik okamžitě zastavil Rubén Peña. Eibar tak může znovu zaútočit.

48

Zadáci Eibaru se usadili na polovině Barcelony a snaží se najít své ofenzivní spoluhráče. Obrana Barcelony však hraje skvěle a nenechává volný prostor.

47

Sergio Busquets hodně zariskoval při rozehrávce na polovině hrací plochy. Středopolař Barcelony těsně kolem napadajícího soupeře přihrál na Piquého.

46

Barcelona obstarala výkop do druhého poločasu dnešního utkání. Slavný klub se ihned vydal do útoku, ale Messi si nepohlídal své postavení.

46

Začal druhý poločas.
První poločas končí! Po úvodní pětačtyřicetiminutovce mohou být spokojenější domácí fotbalisté Barcelony! Eibar sice vstoupil do utkání velmi dobře a přestál úvodní nápor slavného klubu. V 19. minutě si však na krásnou přihrávku naběhl Luis Suárez a přesnou střelou otevřel skóre. Poté tempo hry opadlo a dalších šancí jsme se nedočkali. Do kabin se proto odchází za stavu 1:0.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhý poločas?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

45

Žlutá karta také na straně domácí Barcelony. Za výlevy emocí ji vidí Luis Suárez.

44

Philippe Coutinho se po souboji v pokutovém území poroučel k zemi a domácí fotbalisté se dožadovali odpískání pokutového kopu. Sudí ale ukazuje, že se bude hrát dál.

43

Na světě je první žlutá karta dnešního utkání. Za faul na Busquetse ji dostává Sergi Enrich.

42

Jordi Alba na polovině hřiště fauloval rozběhnutého Orellanu a může být rád, že neviděl žlutou kartu. Barcelona zatím není úplně ve své kůži.

41

José Ángel Valdés si všiml náběhu Sergia Roberta po pravé straně, skvěle se přesunul a hlavou přizvedl míč do zámezí. Vhazovat budou hráči Eibaru.

40

Marc Cucurella se sám ujal rozehrávky přímého kopu a zkusil překvapit domácího brankáře ter Stegena. Německý gólman si však pokryl prostor u přední tyče.

39

Marc Cucurella se krásně uvolnil na levé straně a Sergio Roberto jej nedovoleným zákrokem poslal k zemi. Obránce Barcelony může být rád, že nedostal žlutou kartu.

38

Eibar zahrával svůj druhý rohový kop v dnešním souboji. Na centr na malé vápno si naskakoval Gonzalo Escalante, jenže Gerard Piqué byl ve vzduchu důraznější.

37

Lionel Messi se snažil bez přípravy rozběhnout Suáreze, nicméně jeho přihrávka byla příliš dlouhá a brankář Asier Riesgo si došel pro odražený míč.

36

Papakouli Diop vymyslel krásnou přihrávku na levé křídlo na Jordána, jenže jeho kličku na hranici velkého vápna přečetl vracející se Sergio Roberto.

35

Zadáci domácího celku si znovu vyměňují přihrávky na vlastní polovině. Některým příznivcům Barcelony se její výkon nelíbí a ozývá se ojedinělý pískot.

34

Luis Suárez se znovu tlačil za prudkou přihrávkou, ale tentokrát musela Barcelona roztáhnout hru na levou stranu. Katalánský celek nyní stupňuje svůj tlak.

33

Luis Suárez sprintoval do pokutového území za zajímavou přihrávkou z kopačky Jordiho Alby. Asier Riesgo vyrazil ven z branky a schoval míč do rukavic.

32

Eibar zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl ke vzdálenější tyči, kde hlídkoval skvěle postavený Jordi Alba.

31

Sergio Roberto opět dostal krásnou přihrávku na pravou stranu, nicméně vinou špatného zpracování si nemohl troufnout na průnik a raději si pomohl zpětnou přihrávkou.

30

Sergio Roberto si u zadní tyče naskočil na povedený centr a dostal se k hlavičce. Jeho pokus však proskákal dva metry vedle branky hostujícího Eibaru.

29

Sergi Enrich si naskočil na prudký centr z pravé strany a dostal se k hlavičce. Zády k brance svou ránu neumístil mezi tři tyče domácí svatyně.

28

Papakouli Diop obdržel přihrávku na pravou stranu hrací plochy, ale ihned u něj hlídkoval Jordi Alba, který mu nedal dostatek prostoru k rozehrávce.

27

Tempo hry v posledních minutách poněkud opadlo. Hráči Barcelony se usadili na polovině Eibaru, ale zatím tomu schází větší pohybová aktivita.

26

Sergio Roberto překvapil obranu Eibaru průnikovou přihrávkou po pravé straně, nicméně Lionel Messi se nechal lapit v ofsajdové pasti.

25

Eibar se usadil na polovině Barcelony a fotbalisté v bílém si vyměňují krátké přihrávky. Luis Suárez rozehrávku soupeře napadal, ale balón nevybojoval.

24

Gonzalo Escalante si na hranici pokutového území krásně přehodil míč na levačku a zakončil. Jeho pokus však zablokoval skvěle postavený Gerard Piqué.

23

Sergio Busquets dostal přihrávku na polovinu hrací plochy a okamžitě byl faulován. Hosté si zatím pomáhají velkým množstvím takových menších faulů.

22

Jordi Alba spěchal za nepřesnou přihrávkou na levou stranu, ale neudržel míč ve hře ani za pomoci skluzu. Vhazovat bude hostující Eibar.

21

Barcelona se znovu hnala do útoku, nicméně další akci favorizovaného celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. V ofsajdu stál Luis Suárez.

19

19. Luis SUÁREZ - 1:0

19

Barcelona právě vstřelila branku!
Barcelona se dostává do vedení! LUIS SUÁREZ si naběhl na krásnou přihrávku do volného prostoru, potáhl si míč do pokutového území a krásnou střelou uklidil míč k zadní tyči!

18

Barcelona znovu uklidňuje rozehrávku kombinací na vlastní polovině. Gerard Piqué si vyměnil několik přihrávek s Rakitičem a nakonec musel do hry zapojit i ter Stegena.

17

Gonzalo Escalante dostal přihrávku na pravou stranu, ale Jordi Alba přečetl jeho úmysl, získal míč pro Barcelonu a ihned rozjel akci katalánského giganta.

16

Eibar zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na značku pokutového kopu, odkud hlavičkoval Papakouli Diop, jenže jeho pokus byl hodně nepřesný.

15

Lionel Messi se středem hrací plochy tlačil do pokutového území, jenže na jeho hranici proti němu vystoupil důrazný stoper, který argentinskou hvězdu obral o míč.

14

Marc-André ter Stegen tentokrát vyrazil ven z branky a došel si pro nepřesnou rozehrávku Eibaru. Hosté se po startu zápasu osmělili a tlačí se do útoku.

13

Sergio Roberto byl včas v souboji na hranici vlastní šestnáctky a dotírající Papakouli Diop jej nedovoleným způsobem poslal k zemi. Barcelona bude rozehrávat.

12

Marc-André ter Stegen se musel zapojit do rozehrávky Barcelony. Německý brankář poslal hodně vysoký nákop, nicméně Sergio Busquets si se zpracováním poradil.

11

Sergio Busquets se vrátil na vlastní polovinu a ve spolupráci s Robertem zneškodnil další akci hostujícího celku. Barcelona může znovu zaútočit.

10

Jordi Alba si naběhl na oblouček do pokutového území, jenže brankář vyrazil na malé vápno, zmenšil Albovi střelecký úhel a Albův oblouček skončil nad břevnem.

9

Zadáci Barcelony si na vlastní polovině vyměňují krátké přihrávky a číhají na skulinku v defenzivě Eibaru. Vypadá to, že hosté zvládli kritické úvodní minuty.

8

Barcelona zahrávala přímý kop v blízkosti pokutového území soupeře. Jeho exekuce se ujal hvězdný Lionel Messi, jež našel Piquého, který zády k brance mířil mimo.

7

Coutinho dostal další krásnou přihrávku na levou stranu, nicméně ani tentokrát nedokázal vnějším nártem najít recept na dobře postavenou defenzivu Eibaru.

6

Obrana Barcelony si musela dát pozor na rychlou akci Eibaru vedenou po pravé straně. Gerard Piqué se skvěle vrátil a na malém vápně odkopl míč do bezpečí.

5

Eibar se poprvé v utkání usadil na polovině zvučného soupeře. Gonzalo Escalante dostal přihrávku na pravou stranu, ale jeho průnik zastavil Alba odkopem do autu.

4

Hra je přerušena! Coutinho si při průniku na polovinu soupeře pomohl nedovoleným zákrokem a poslal k zemi jednoho ze zadáků Eibaru.

3

Lionel Messi si po rohovém kopu připravil odražený míč na levačku a odcentroval na malé vápno. Pro jeho centr si bez problémů došel hostující brankář.

2

Ivan Rakitič přenesl hru na levou stranu, kam si naběhl Jordi Alba, jenže po výměně přihrávek s Coutinhem raději obrátil hru na obránce Barcelony.

1

Eibar obstaral výkop do prvního poločasu utkání. Hosté se ihned vydali, jenže dlouhý nákop na pravou stranu si pohlídal pozorný Gerard Piqué.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první poločas?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets, Arturo Vidal – Messi, L. Suárez, Coutinho.
Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Arthur, Murillo, Semedo, O. Dembèlé, Denis Suárez.

SD Eibar: Riesgo – Peña, Arbilla, Bigas, Ángel Valdés – Escalante, Papakouli Diop – Orellana, Jordán, Cucurella – Enrich.
Náhradníci: Dmitrović – S. Álvarez, Cardona, De Blasis, P. Oliveira, Kike García, Milla..
FC Barcelona

Domácí Barcelona je na tom mnohem lépe. Po osmnácti kolech vede španělskou ligu o pět bodů před Atléticem. Katalánský gigant totiž získal už čtyřicet bodů. Na největšího konkurenta Real Madrid už má navíc desetibodový náskok. V minulém kole dokázala Barcelona vyhrát na půdě Getafe. Ve čtvrtek však v rámci Copa del Rey padla na hřišti Levante.
SD Eibar

Eibar letos zažívá průměrnou sezónu. Dnešní hostující celek dosud odehrál osmnáct zápasů, ve kterých vybojoval dvacet dva bodů a patří mu třináctá pozice ligové tabulky. Na sestupové pásmo má však jen třibodový náskok. Poslední čtyři duely navíc Eibar uhrál jen čtyři remízy. Naposledy hrál doma 0:0 s Eibarem.
Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Primera Division mezi Barcelonou a Eibarem. Duel startuje v 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

FC Barcelona – SD Eibar

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. L. Suárez (Coutinho), 54. Messi (L. Suárez), 60. L. Suárez (Roberto)

Karty:   45. L. Suárez (BAR), 71. Piqué (BAR) – 43. Enrich (EIB)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 1:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 8:3. Fauly: 10:12.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto (83. Semedo), Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets (67. Arthur, 72. O. Dembèlé), Arthur (72. O. Dembèlé) – Messi, L. Suárez, Coutinho.
Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Arturo Vidal, Murillo, Semedo, O. Dembèlé, Denis Suárez.

SD Eibar: Riesgo – Peña, Arbilla, Bigas, Ángel Valdés – Escalante (83. Kike García), Papakouli Diop – Orellana, Jordán, Cucurella (64. De Blasis) – Enrich (85. Cardona).
Náhradníci: Dmitrović – S. Álvarez, Cardona, De Blasis, P. Oliveira, Kike García, Milla.