Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Toulouse FC – RC Štrasburk

1:2

konec (1:1)

13.01.2019, 17:00 • Stadium Municipal, Toulouse • 20. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 2.39 3.25 3.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:02:57)
Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:8.
Je konec! Štrasburk zvládl duel na půdě Toulouse a po výhře 2:1 si připisuje další tři body do tabulky! Hosté vlétli do utkání velmi dobře a v 18. minutě otevřel skóre Ludovic Ajorque! Ve 26. minutě však došlo k incidentu v pokutovém území hostů a sudí po konzultaci s kolegou u videa nařídil penaltu pro Toulouse. Pokutový kop s přehledem proměnil Yaya Sanogo! Po změně stran byli aktivnější domácí fotbalisté, ale Ibrahima Sissoko po rohovém kopu vrátil hostům vedení! Toulouse ale mohlo vyrovnat, jenže Garíca ve velké šanci těsně přestřelil!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Toulouse zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Steven Moreira si brousil zuby na povedený centr, ale střídající Goncalves odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Adrien Thomasson, přichází Anthony Gonçalves.

90

Domácí zahrávali rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, jenže stopeři v bílých dresech nepustili nikoho z fotbalistů Toulouse do zakončení.

89

Dossevi odcentroval na malé vápno, kde hlavičkoval Gradel, jenže hostujícímu útočníkovi pokazil radost zdvižený praporek. Ofsajd!

88

Steven Moreira dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Jeho pobídka prolétla vápnem bez nějaké teče.

87

Střídání v týmu RC Štrasburk Alsace: ze hřiště odchází Dimitri Liénard, přichází Youssouf Fofana.

86

Domácí trenér je nyní hodně rozzlobený a je až na samé hranici svého sektoru. Fotbalistům ve fialovém už moc času na vyrovnání nezbývá.

85

Adrien Thomasson se po chybě domácí obrany dostal k zakončení, jenže jeho technický pokus levačkou prosvištěl nad břevnem svatyně Toulouse!

83

Domácí zahrávali další rohový kop. Dossevi odcentroval na přední tyč, kde se odehrál obrovský chumel, ale zadáci Štrasburku přestáli i toto nebezpečí.

82

Dossevi kouzlil s míčem na pravé straně, udělal si prostor k odcentrování, jenže skvěle postavený Pablo Martinez jeho pobídku srazil do bezpečí.

81

Stefan Mitrović vybojoval odražený míč na vlastní polovině a uklidňuje hru Štrasburku. Hosté už se nikam neženou a soustředí se hlavně na defenzivu.

80

Matz Sels si dal pozor na centr z pravé strany a bez problémů si pro míč došel na značku pokutového kopu.

79

Na stadionu panuje parádní atmosféra! Domácí fanoušci ženou své oblíbence do útoku za vyrovnáním, ale proti skvělé obraně Štrasburku to bude mít Toulouse těžké.

77

Střídání v týmu Toulouse FC: ze hřiště odchází Manu García, přichází Jimmy Durmaz.

Toulouse FC – RC Štrasburk

1:2

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 29. Sanogo (pen.) – 18. Ajorque (Thomasson), 65. Sissoko (Liénard)

Karty:   45+4. Bostock (TOU) – 37. Martin (SSG)

Držení míče: 53 % : 47 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 10:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 0:3. Fauly: 9:8.

Toulouse FC: Reynet – Jullien, Amian, Moubandje – Moreira, Bostock (56. Sangaré), García (77. Durmaz), Sylla – Dossevi, Sanogo (69. Leya Iseka), Gradel.
Náhradníci: Goicoechea – Diakité, Cahuzac, Jean, Leya Iseka, Sangaré, Durmaz.

RC Štrasburk: Sels – Lala, L. Koné, P. Martinez, S. Mitrović, Caci – Sissoko, Martin, Liénard (87. Fofana), Thomasson (90. Gonçalves) – Ajorque (76. Da Costa).
Náhradníci: Kamara – Gonçalves, Zohi, Corgnet, Da Costa, Aaneba, Fofana.

Rozhodčí: el Hadj – Zakrani, Pasqualloti