Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

TSG 1899 Hoffenheim – FC Augsburg

2:1

konec (0:0)

10.11.2018, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • 11. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.62 4.56 5.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90

Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Ku Ja-Čeol, přichází Julian Schieber.

88

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Andrej Kramarić, přichází Joshua Brenet.

86

Hoffenheim se hodně rychle dostal do protiakce a před šestnáctkou střílel Kerem Demirbay. Jeho svižná rána šla do branky, ale Andreas Luthe vyskočil do vzduchu a míč vyrazil na roh!

83

83. Reiss NELSON - 2:1

83

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Jak dlouho byl nejlepší střelec domácích na hřišti? Necelé dvě minutky? Andreas Luthe sice první pokus na jeho branku vyrazil, k jeho neštěstí ale jen k REISSOVI NELSONOVI, jenž nezpanikařil a po zemi poslal míč do odkryté branky!

83

83.

83

Andrej Kramarić následně zakombinoval ve vápně a z levé strany zakončoval k pravé tyčce. Jeho rána měla gólové parametry, ale míč nakonec skončil těsně vedle branky!

82

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Nico Schulz, přichází Reiss Nelson.

81

A nyní se domácí zlobí ještě více. Håvard Nordtveit kličkoval před vápnem Augsburgu, kde ale ztratil míč a šlápl na nohu jednoho z hostů. Píská se šlapák a norský fotbalista inkasuje kartu.

77

Caiuby přihrával na hranici šestnáctky Finnbogasonovi. Po přihrávce ale nějak špatně došlápnul a nyní po pár sekundách ošetřování opouští plac a jde střídat. Do hry jde Michael Gregoritsch.

74

74.

74

V táboře hostujících fanoušků mohlo být opět veseleji! Caiuby poslal míč na pravou stranu za obranu, kde se do zakončení dostával Alfred Finnbogason. Jeho rána na přední tyčku ale byla brankářem vyražena na roh.

69

69. Alfred FINNBOGASON - 1:1

69

Augsburg právě vstřelil branku!
Je ovšem velice rychle vyrovnáno, utkání nabírá skvělé tempo! ALFRED FINNBOGASON si parádně počkal na přihrávku na hranici ofsajdu. Islandský útočník následně zachoval chladnou hlavu a vyběhnutého Baumanna parádně přeloboval!

66

Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Leonardo Bittencourt, přichází Vincenzo Grifo.

65

65. Andrej KRAMARIĆ - 1:0

65

Hoffenheim právě vstřelil branku!
Následně prošli domácí do protiakce a dali vedoucí branku duelu! Joelinton se na levé straně zbavil bránících hráčů a ve vápně našel naprosto volného ANDREJE KRAMARIĆE. Ten si na přihrávku počkal a střelou k pravé tyčce dává první branku duelu.

64

Velké šance hostů! Philipp Max dostal míč do vápna a z levé strany zakončoval, Olivera Baumanna ovšem nepřekonal. Alfred Finnbogason následně střílel do tyčky.

45

Kerem Demirbay se dostal z pravé strany ke střeleckému pokusu, ale Andreas Luthe se dostal do vzduchu a parádním zákrokem pokus domácího borce vytěsnil!

42

42.

42

Nebezpečná akce domácích! Ádám Szalai se ve vápně otočil a zakončoval na vzdálenější tyčku, kterou ale nakonec minul! Andrej Kramarić natahoval nohu na teč, ale chyběly milimetry.

16

Po rychlé akci domácích se ke střele dostal Andrej Kramarić, jenž ale trefil prvního bránícího hráče před sebou. Po faulu na Schulze se následně píská standardní situace. Jeffrey Gouweleeuw navíc vidí žlutou kartu.

TSG 1899 Hoffenheim – FC Augsburg

2:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 65. Kramarić (Joelinton), 83. Nelson – 69. Finnbogason (Richter)

Karty:   81. Nordtveit (HOF) – 16. Gouweleeuw (AUG)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 7:7. Střely mimo: 7:13. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 14:6.

TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Kadeřábek, Vogt, Bičakčić – Bittencourt (66. Grifo), Nordtveit, Demirbay, N. Schulz (82. Nelson) – Joelinton, Kramarić (88. Brenet), Szalai.
Náhradníci: Kobel – Brenet, Nelson, Nuhu, Zuber, Belfodil, Grifo.

FC Augsburg: Luthe – Schmid, Gouweleeuw, Hinteregger, Max – R. Khedira, Baier – Richter, Ku Ja-Čeol (90. Schieber), Caiuby (77. Gregoritsch) – Finnbogason.
Náhradníci: Leneis – Götze, Gregoritsch, Schieber, Jensen, Framberger, Danso.

Rozhodčí: Schröder – Neitzel, Gorniak