Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Nîmes Olympique – OGC Nice

0:1

konec (0:0)

10.11.2018, 20:00 • Stade des Costières, Nîmes • 13. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.46 3.38 3.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:15. (21:57:54)
Je konec! Nice nakonec dokázalo dovést dnešní utkání do vítězného konce, oslabeného soupeře porazilo 1:0. Olympique přišel v prvním poločase o dva vyloučené hráče, celé druhé dějství se tak spoléhal na obrannou činnost. Soupeř se dlouhou dobu nemohl dostat ke kýžené brance, nakonec se o jedinou branku postaral Attal, který zužitkoval hezký centr od Sarra. Posléze Nîmes zkoušelo vyrovnat, avšak v devíti hráčich se mu to nakonec nepodařilo.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Téji Savanier (Nîmes Olympique).

90+4

Mohlo být hotovo! Attal se z pravé strany řítil sám na brankáře, který ho ale vychytal. Domácí se snaží založit rychlou protiakci.

90+3

Zdá se, že dnešní zápas už branku nenabídne. Nice se snaží neudělat žádnou chybu, naopak Olympique stále marně běhá za kulatým nesmyslem.

90+2

Žlutou kartu dostává Theo Valls (Nîmes Olympique).

90+1

Jallet vyprodukoval centr, který se akrobaticky pokoušel zakončit Walkter. Hezký fotbalový moment, avšak přesnost střely nebyla ideální.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Nice zatím v poklidu drží hubené vedení, počítat můžeme s nastaveným časem.

87

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Myziane Maolida, přichází Rémi Walter.

86

Savanier mohl využít nepozornosti obrany, jeho zakončení pravou nohou ale skončilo daleko vedle tyče. Benítez se za tímto pokusem pouze ohlédl.

85

Bouanga se hezky otočil s míčem kolem své osy, kolmici na Riparta ale zastavil jeden z protihráčů. Nice se tak opět dostává ke kulatému nesmyslu.

84

Olympique si vybojoval rohový kop, který na sebe vzal Savanier. Jeho nabídka překvapivě propadla až do malého vápna, kde si málem vlastní branku vstřelil Dante.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Nîmes se jen marně dostává na druhou stranu, případné vyrovnání je možná nadlidský úkol.

82

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Sada Thioub, přichází Rachid Alioui.

81

Makango obdržel přihrávku do pokutového území, následně udělal dva kroky, aby mohl zakončit k zadní tyči. Míč ale skončil zhruba metr vedle.

80

Hosté měli k dispozici rohový kop, který rozehráli nakrátko. Nakonec se míč dostal až k půlící čáře, kde si zbytečně zahrával s balónem Jallet.

79

Sarrova přetažená nabídka nakonec skončila u Attala, po jehož přihrávce centroval zkušený Jallet. Na hranici malého vápna ale zakročil Lybohy.

78

Nice se usadilo s míčem na útočné polovině, kde se snaží vylákat protihráče. S balónem pracuje záložní řada, konkrétněji má míč na kopačce Cyprien.

77

Bernardoni tentokráte obstaral rozehrávku volného kopu, který ale poslal za postranní čáru. Autové vhazování si tedy vyzkouší obránce Sarr.

76

Nîmes celkem zbytečně přišlo o balón, kterého se zmocnil Sarr, jehož kroky vedly k Benítezovi, který se o pár vteřinek později zapojil do rozehrávky.

75

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Mario Balotelli, přichází Jean-Victor Makengo.

74

Bernardoni si tak připsal další odkop od své branky, který sice poslal přesně do míst, kde se nacházel Ripart. Domácí obránce si ale neporadil s těžkou přihrávkou.

73

Tady se zřejmě mohlo červenat. Maolida spěchal za odraženým míčem, nicméně přitom hodně ostře sestřelil protihráče, za což obdržel žlutou kartu.

72

Po pravém křídle se vydal Hérelle, kterému ale nevyšla spolupráce s Balotellim. Aby toho nebylo málo, tak Attala parádně vychytal Bernardoni.

71

Na druhé straně se Balotelli dostal do obležení, ze kterého dokázal včas vyběhnout. Následné přenesení hry křížem zastavil Briancon.

70

Tentokráte se k autovému vhazování dostal domácí Ripart, který se snažil najít Bouangu, nicméně ten nepřešel přes dvojici protihráčů.

69

Nice opět sevřelo svého soupeře k jeho vlastní šestnáctce, nakonec se do zakončení natlačil záložník Attal, který mířil pouze doprostřed branky.

66

Žlutou kartu dostává Christophe Jallet (OGC Nice).

64

Thioub si u hranice šestnáctky chtěl narazit s Ripartem, v době přihrávky první jmenovaný upadl na zem, o nedovolený zákrok se ale nejednalo.

63

Attal se snažil zachytit míč před postranní čárou, což se mu dle výroku sudího nepovedlo. Posléze se Savanierovi podařilo dostat z přehuštěného prostoru.

62

Domácí to nyní budou mít hodně složité. Nejen, že prohrávají o jednu branku, navíc se o vyrovnání budou pokoušet bez dvou vyloučených hráčů.

61

61. Youcef ATTAL - 0:1

61

Nice právě vstřelilo branku!
Hosté se přeci jenom dočkali úvodní branky! Nice dlouho obléhalo opačné pokutové území, načež se Sarr dostal k pohotovému centru, kterým na zadní tyči našel YOUCEFA ATALLA, který placírkou propálil Bernardoniho.

60

K rozehrávce se postavil sám faulovaný, tedy Savanier, který to zkoušel přímo na bránu. Jeho technická rána plachtila zhruba metr nad břevnem.

59

Savanier si to před malým momentem namířil až k opačné šestnáctce, kde vybojoval velice slibný přímo kop. Dočkáme se úvodní branky tohoto zápasu?

58

Druhý jmenovaný zkoušel prostrčit na kolegu Balotelliho, což ale přečetl brankář Bernardoni. Na druhé straně musel Hérelle blokovat střelu od Thiouba.

57

Žlutou kartu dostává Christophe Hérelle (OGC Nice).

57

Posléze si Nîmes poradilo s dalším centrem, který vyprodukoval Attal. Odražený míč ale sebral Cyprien, který okamžitě přenesl hru na Maolidu.

56

56. Bernardoni podržel svůj celek.

56

Až nyní se Balotelli dostal k zakončení! Tento kontroverzní útočník pálil tvrdě po zemi, Bernardoni se ale blýskl velice slibným zákrokem.

55

Už to vypadalo, že se aktivní Balotelli dostane do vyložené šance, na poslední chvíli k němu přispěchal Lybohy, který ho obral o balón.

54

Bouanga měl kolem sebe hodně prostoru, což mu naopak spíše uškodilo. Jeho přihrávka na pravou stranu směřovala hodně daleko kolem Riparta.

53

Ve středu hrací plochy nyní získal míč Cyprien, který ale nedokázal oslovit Balotelliho. Posléze z obrany velmi dobře vystoupil obránce Ripart.

52

I tentokráte se k míči postavil Cyprien, který svým centrem našel pouze domácího Briancona, který tak zažehnal možné nebezpečí.

51

Attal měl tentokráte kolem sebe dostatek prostoru, centr ale poslal pouze do stojícího protihráče. Následovat bude rohový kop z pravé strany.

50

Hezká průniková přihrávka našla za obranou osamoceného Balotelliho, kterému práce s míčem trvala natolik dlouho, že vůbec nevystřelil.

49

Přenesení hry směřovalo na Attala, který ale nepředvedl dobré zpracování padajícího míče. Nîmes toho směrem dopředu moc nepředvedlo.

48

Na zemi se ocitl domácí Thioub, který tak vybojoval volný kop z vlastní poloviny. K rozehrávce se postavil Briancon, který ale nenašel Bouangu.

47

Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hosté, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.

46

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Danilo, přichází Igniatius Ganago.
Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Baptiste Guillaume, přichází Gaëtan Paquiez.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám v samotném úvodu nabídl několik zajímavostí. Nejprve si domácí vybojovali pokutový kop, který ale neproměnili. Posléze se po druhé žluté kartě nechal vyloučit domácí obránce Maouassa, který tak oslabil svůj celek. Aby toho nebylo málo, tak domácí přišli o dalšího vyloučeného hráče, tentokráte jím byl Landre, který ostrým zákrokem sestřelil protihráče. Nice bude hrát celý druhý poločas proti devíti protihráčům, což je málo vídaný okamžik.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+5

První poločas skončil.

45+5

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Umut Bozok, přichází Hervé Lybohy.

45+2

45+2. Červená karta

45+2

Neskutečné! Landre se prezentoval zákrokem na kriminál, kterým poslal k zemi Attala. Hlavní sudí okamžitě vytasil přímou červenou, domácí budou dohrávat v devíti!

45+2

Nice se opět pohodlně dostalo na druhou stranu hrací plochy, stále ale kombinuje daleko od branky soupeře. Zdá se, že první poločas branku nenabídne.

45+1

Jallet svedl u postranní čáry souboj jeden na jednoho, ze kterého odešel jako porážený. Nakonec to bylo s faulem, k rozehrávce se staví Ripart.

45

První poločas bude nastaven o čtyři minuty.

44

Opět se nehraje, což je klasický obrázek pro první poločas. Na zemi totiž s končil Božok, který se nyní podrobuje ošetření lékařského personálu.

43

Sarr si vybral Balotelliho, který se ale nedokázal protáhnout kolem Savaniera. Na druhé straně si čistým způsobem počínal Hérelle.

40

Nice to pro změnu zkoušelo přes pravou část hrací plochy, odkud se Balotelli rozhodl vypálit. Jeho táhlá rána pravačkou směřovala vedle brány.

39

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

38

Jenomže ten si nedokázal poradit s dotírajícím Ripartem, který vybojoval odkop od branky. Bernardoni se ale neprezentoval vůbec přesnou rozehrávkou.

37

Benítez opět rozehrál po zemi na Danteho, který celkem poklidným způsobem dokráčel ke středovému kruhu, kde přihrál osamoceného Jalletovi.

36

Valls se dostal kolem svého strážce, posléze domácí roztáhli hru na levou stranu, nicméně Thioub věnoval Savanierovi příliš prudkou přihrávku.

35

Dante musel pořádně přidat, nakonec před dotírajícím Guillaumem odkopl míč do zámezí. Olympique se po delší době dostává na útočnou polovinu.

34

Nedovolených zákroků přibývá. Tentokráte si přišlápnutím pomohl Guillaume, který poslal k zemi Tamezeho. Nice okamžitě rozehrálo.

33

Mezitím jeho kolega Landre rozehrál volný kop z vlastní poloviny. Jeho odkop našel pouze jednoho z protihráčů, který vyváží míč na druhou stranu.

32

Briancon nakonec odkulhal za postranní čáru, Olympique bude hrát chvíli v devíti. To je nevídaný okamžik, Briancon se ale zanedlouho dostaví zpět na hřiště.

31

Momentálně se opět nehraje, neboť tentokráte zůstal na zemi ležet domácí Briancon. Na nic vážného to ale nevypadá, měl by pokračovat ve hře.

30

Tam si Maolida hodil míč na pravou nohu, následnou ránu ale poslal vysoko nad branku. Bernardoni nemusel zasahovat, nyní bude vykopávat.

29

Žlutou kartu dostává Mario Balotelli (OGC Nice).

29

Po delší době se k míči podíval také brankář Benítez, který rozehrál na jistotu po zemi. Nice okamžitě přeneslo hru na pravou stranu.

24

Už se opět pokračuje ve hře, Maouassa konečně opustil hrací plochu, domácí fanoušci mu za svůj dosavadní výkon poděkovali potleskem.

23

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, zatím sledujeme celkem zajímavou podívanou. Domácí nejprve neproměnili pokutový kop, posléze přišli o vyloučeného Maouassu.

22

Hráči Nîmes se ještě snaží protestovat u hlavního sudího, na situaci by se ale nemělo nic změnit. Maouassa půjde předčasně do sprch.

21

21. Červená karta po 2. žluté

21

Tak pozor, domácí budou dohrávat v desíti! Maouassa předvedl další dva ostré zákroky, za které pochopitelně obdržel druhou žlutou kartu.

20

Dante si celkem zbytečně zkomplikoval situaci ve vlastní šestnátce, kterou nakonec dokázal zažehnat. I tak z toho je odkop pouze k domácí obraně.

19

Danilo zahrál na jistotu, míč se od jeho nohy dostal za brankovou čáru. Tentokráte se k rozehrávce rohu postavil Savanier, který hledal Božoka, jemuž se střela nezdařila.

18

Domácí měli k dispozici rohový kop, který ale nepřinesl nic nebezpečného. Posléze si faulem pomohl Danilo, Nîmes tak zůstává u hracího předmětu.

17

Thioub se dokázal natlačit před Sarra, avšak míč šel jako poslední od jeho kopačky. K autovému vhazování se tedy postaví velezkušený Jallet.

16

K oné rozehrávce se postavil právě Balotelli, kterému se rozehrávka vůbec nezdařila. Míč směřoval za postranní čáru, Jallet na něj nedosáhl.

15

Na druhé straně měl hodně prostoru kolem sebe Balotelli, jehož přihrávka směřovala na faulovaného Danila. Bude z toho standardka pro Nice.

14

Žlutou kartu dostává Fait Maouassa (Nîmes Olympique).

14

Ani tentokráte se nepíská, na zemi totiž skončil Guillaume. Hlavní sudí nastavil hodně benevolentní mentr, Olympique bude alespoň vhazovat.

13

Ten ale nic kloudného nevymyslel, pouze centrovanou nabídku opět do rukavic brankáře. Benítez okamžitě zahájil rychlou protiakci.

12

Maouassa si to namířil po levém křídle, kde si nevěřil na průnik kolem Attala. Domácí obránce tak raději přihrál vedle stojícímu Guillaumemu.

11

Sarr si nechtěl komplikovat život a raději do kombinace zapojil také brankáře Beníteze, který ihned zvolil polovysoký odkop na nohu Hérelleho.

10

Olympique tak vhazoval od levé postranní čáry, následně se k pohotovému centru dostal záložník Thioub, který našel pouze rukavice Beníteze.

9

Attal se snažil obejít Bouangu, což se mu sice podařilo, posléze se ale ocitl na zemi. O nedovolený zákrok se nejednalo, může se pokračovat ve hře.

8

Posléze měl dostatek prostoru na centr Jallet, který svojí nabídku poslal přesně do míst, ve kterých se nacházel Briancon, jenž opět zasahoval velice přesně.

7

K míči se postavil Cyprien, který kroutil míč směrem od branky. Nejvýše do vzduchu se dostal domácí Briancon, který odklidil balón do bezpečí.

6

Rychlý protiútok Nice skončilo nepřesným přenesením hry na pravou stranu, kde se měl nacházet Attal, který nakonec vybojoval rohový kop zprava.

5

5. Penalta

5

K exekuci pokutového kopu se postavil Božok, který zakončoval k levé tyči, kam se vydal také brankář Benítez, který tak pokutový kop zneškodnil.

4

4. Penaltový zákrok.

4

Je tu pokutový kop pro domácí!

4

Posléze se Nice dostalo k souvislejšímu držneí míče, načež to Sarr zkoušel kolmicí za obranu na Maolidu, před kterým včas vyběhl z branky Bernardoni.

3

Hned v úvodu se do zakončení dostal Bouanga, který mohl využít zaváhání v hostující obraně. Benítez si připsal první zákrok, střelu ale krotil nadvakrát.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Nîmes Olympique: Bernardoni – Thioub, Landre, Briancon (C), Maouassa – Ripart, Savanier, Valls, De. Bouanga – Guillaume, Bozok.
Náhradníci: Valette – Alioui, Bobichon, Depres, Lybohy, Miguel, Paquiez.

OGC Nice: Benítez – Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Attal, Danilo, Tameze, Cyprien, Jallet – Maolida, Balotelli.
Náhradníci: Cardinale – Burner, Boscagli, Ganago, Makengo, Sacko, Walter.

Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Nîmes Olympique

Fotbalisté Olympique se momentálně nacházejí na třinácté pozici, přičemž na sestupové pásmo mají náskok čtyř bodů. Nîmes navíc ukončilo dlouhé období špatných výsledků, v minulém kole totiž přišlo tříbodové vítězství, a sice na hřišti Dijonu, kde Olympique zvítězil vysoko 4:0. Domácí celek dnešního utkání odehrál na vlastní půdě už pět zápasů, přičemž hned tři z nich skončily nerozhodným výsledkem. Právě tyto tři utkání po sobě navazují, Nîmes tak drží třízápasovou domácí šňůru bez porážky. Olympique má záporné statistiky, neboť inkasoval o jednu branku více, než sám vstřelil, což by se ale po dnešním utkání mohlo změnit.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Francouzská Ligue 1 má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Nîmes Olympique a OGC Nice.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

Nîmes Olympique – OGC Nice

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 61. Attal (M. Sarr)

Karty:   14. Maouassa (NOQ), 90+2. Valls (NOQ), 90+4. Savanier (NOQ) – 29. Balotelli (NIC), 57. Hérelle (NIC), 66. Jallet (NIC), 73. Maolida (NIC)   21. Maouassa (NOQ)   45+2. Landre (NOQ)

Neproměněná penalta: 5. Bozok (NOQ), brankář Benítez zneškodnil

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:15.

Nîmes Olympique: Bernardoni – Thioub (82. Alioui), Landre, Briancon (C), Maouassa – Ripart, Savanier, Valls, De. Bouanga – Guillaume (46. Paquiez), Bozok (45+5. Lybohy).
Náhradníci: Valette – Alioui, Bobichon, Depres, Lybohy, Miguel, Paquiez.

OGC Nice: Benítez – Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Attal, Danilo (46. Ganago), Tameze, Cyprien, Jallet – Maolida (87. Walter), Balotelli (75. Makengo).
Náhradníci: Cardinale – Burner, Boscagli, Ganago, Makengo, Sacko, Walter.

Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani