Menu

Fotbal

Francouzská Ligue 1 Uber Eats

Nîmes Olympique – OGC Nice

0:1

konec (0:0)

10.11.2018, 20:00 • Stade des Costières, Nîmes • 13. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.46 3.38 3.11 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:15. (21:57:54)
Je konec! Nice nakonec dokázalo dovést dnešní utkání do vítězného konce, oslabeného soupeře porazilo 1:0. Olympique přišel v prvním poločase o dva vyloučené hráče, celé druhé dějství se tak spoléhal na obrannou činnost. Soupeř se dlouhou dobu nemohl dostat ke kýžené brance, nakonec se o jedinou branku postaral Attal, který zužitkoval hezký centr od Sarra. Posléze Nîmes zkoušelo vyrovnat, avšak v devíti hráčich se mu to nakonec nepodařilo.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Žlutou kartu dostává Téji Savanier (Nîmes Olympique).

90+4

Mohlo být hotovo! Attal se z pravé strany řítil sám na brankáře, který ho ale vychytal. Domácí se snaží založit rychlou protiakci.

90+3

Zdá se, že dnešní zápas už branku nenabídne. Nice se snaží neudělat žádnou chybu, naopak Olympique stále marně běhá za kulatým nesmyslem.

90+2

Žlutou kartu dostává Theo Valls (Nîmes Olympique).

90+1

Jallet vyprodukoval centr, který se akrobaticky pokoušel zakončit Walkter. Hezký fotbalový moment, avšak přesnost střely nebyla ideální.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Nice zatím v poklidu drží hubené vedení, počítat můžeme s nastaveným časem.

87

Střídání v týmu OGC Nice: ze hřiště odchází Myziane Maolida, přichází Rémi Walter.

86

Savanier mohl využít nepozornosti obrany, jeho zakončení pravou nohou ale skončilo daleko vedle tyče. Benítez se za tímto pokusem pouze ohlédl.

85

Bouanga se hezky otočil s míčem kolem své osy, kolmici na Riparta ale zastavil jeden z protihráčů. Nice se tak opět dostává ke kulatému nesmyslu.

84

Olympique si vybojoval rohový kop, který na sebe vzal Savanier. Jeho nabídka překvapivě propadla až do malého vápna, kde si málem vlastní branku vstřelil Dante.

83

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Nîmes se jen marně dostává na druhou stranu, případné vyrovnání je možná nadlidský úkol.

82

Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Sada Thioub, přichází Rachid Alioui.

81

Makango obdržel přihrávku do pokutového území, následně udělal dva kroky, aby mohl zakončit k zadní tyči. Míč ale skončil zhruba metr vedle.

80

Hosté měli k dispozici rohový kop, který rozehráli nakrátko. Nakonec se míč dostal až k půlící čáře, kde si zbytečně zahrával s balónem Jallet.

79

Sarrova přetažená nabídka nakonec skončila u Attala, po jehož přihrávce centroval zkušený Jallet. Na hranici malého vápna ale zakročil Lybohy.

Nîmes Olympique – OGC Nice

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 61. Attal (M. Sarr)

Karty:   14. Maouassa (NOQ), 90+2. Valls (NOQ), 90+4. Savanier (NOQ) – 29. Balotelli (NIC), 57. Hérelle (NIC), 66. Jallet (NIC), 73. Maolida (NIC)   21. Maouassa (NOQ)   45+2. Landre (NOQ)

Neproměněná penalta: 5. Bozok (NOQ), brankář Benítez zneškodnil

Držení míče: 29 % : 71 %.
Střely na branku: 3:8. Střely mimo: 4:4. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:15.

Nîmes Olympique: Bernardoni – Thioub (82. Alioui), Landre, Briancon (C), Maouassa – Ripart, Savanier, Valls, De. Bouanga – Guillaume (46. Paquiez), Bozok (45+5. Lybohy).
Náhradníci: Valette – Alioui, Bobichon, Depres, Lybohy, Miguel, Paquiez.

OGC Nice: Benítez – Hérelle, Dante (C), M. Sarr – Attal, Danilo (46. Ganago), Tameze, Cyprien, Jallet – Maolida (87. Walter), Balotelli (75. Makengo).
Náhradníci: Cardinale – Burner, Boscagli, Ganago, Makengo, Sacko, Walter.

Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani