Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

0:1

konec (0:0)

10.11.2018, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • 14. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.8 3.6 3.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (12:51:33)
Je dobojováno! Utkání sice přineslo jednu branku, ale rozhodně nenudilo, k vidění bylo několik brankových příležitostí. Hosté jich měli rozhodně více a po zásluze se deset minut před koncem dostali do vedení, když se hlavou z bezprostřední blízkosti prosadil Tomáš Labík.

90+2

Konec zápasu.

90+1

Hlavní rozhodčí přidal jednu minutu. V té hosté dokázali vyhrát dva hlavičkové souboje, následně balón odkopnou na útočnou polovinu.

90

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Jakub Jarkovský.

89

Dlouhý nákop na útočnou polovinu, jako první byl u míče Krček, který už rozehrává jednu z posledních příležitostí pro domácí tým.

88

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Petr Veselka, přichází Martin Holec.

88

To byla jedna z posledních šancí pro domácí. Šlapák zakončoval z nějakých dvaceti metrů, jeho střela však skončila pouze vysoko nad!

86

Hosté velmi chytře drželi balón na útočné polovině, ke zblokované střele se poté na hranici velkého vápna dostal střídající Sedláček.

85

Střídání v týmu SK Převýšov: ze hřiště odchází Pavel Novák, přichází Tomáš Sedláček.

84

Bastin na pravé straně hřiště podržel balón, poté vybojoval rohový kop. Hosté s rozehrávkou nikam nepospíchají, navíc budou střídat.

83

Celou situaci vyřešil Krček, který rychle rozehrál a hosté šli do zajímavého kontru. Bastin poté z otočky zakončoval těsně vedle branky!

82

Domácí dostávají dobrou šanci na odpověď! Na pravé straně hřiště vybojovali standardní situaci, rozehrávat budou poblíž postranní lajny.

81

81. LABÍK - 0:1

81

Převýšov právě vstřelil branku!
Hosté se deset minut před koncem dostávají do zaslouženého vedení! Po centru z pravé strany přišla úspěšná hlavička TOMÁŠE LABÍKA z bezprostřední blízkosti, Krček neměl šanci na úspěch!

79

Nebezpečný centr Haška z pravé strany hřiště. Důležitý zákrok předvedl Krček, který se k balónu dostal jako první a dokázal vyboxovat do bezpečí.

78

Jako první se k balónu ve středu hřiště dostal Hejda, který nebyl nikým atakován. Domácí hráč se s balónem otočil, následně rozehrál.

76

Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Martin Kraus, přichází Martin Šlapák.

75

Za malou chvíli se rozeběhne závěrečná čtvrthodina hry, rohový kop teď z pravé strany hřiště budou rozehrávat hostující fotbalisté.

FK Králův Dvůr – SK Převýšov

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 81. Labík

Karty:   45. Korba (PRV), 55. Hašek (PRV)

FK Králův Dvůr: Krček – Bouček, Rendla, Hell, Zelenka, Kraus (76. Šlapák), Šebek, Balšánek (K) (63. Balšánek), Dolák (46. Hejda), Procházka, Novák
Náhradníci: Špicl – Břížďala, Šlapák, Hejda, Bohánek, Nehoda, Černý

SK Převýšov: Petr – Hašek, Vyšehrad, Černý, Špidlen, Labík, Veselka (88. Holec), Novák (85. Sedláček), Koubek, Korba, Bastin (90. Jarkovský)
Náhradníci: Dunda – Kosař, Holec, Sedláček, Jarkovský, Doležal, Živný

Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Špindlerová

Diváci: 150