Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Huddersfield Town – West Ham United

1:1

konec (1:0)

10.11.2018, 16:00 • John Smith's Stadium, Huddersfield • 12. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 3.35 3.33 2.35 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, mějte se fajn. (18:05:57)
Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 9:8.
Je dobojováno! Huddersfield těžil z divokého úvodu zápasu a od šesté minuty vedl gólem Prickarda 1:0. Hra se postupem času výrazně zklidnila, West Ham měl po změně stran výraznou územní převahu a dočkal se vyrovnání na konečných 1:1, když se z menšího závaru prosadil Anderson. Londýňané tedy bodují už potřetí v řadě a s dvanácti body jsou třináctí, zatímco domácí se můžou propadnout za Fulham na poslední místo.

90+4

Konec zápasu.

90+4

Asi poslední standardní situaci rozehrál Mooy. Centr zprava byl hlavou prodloužen, ale domácí se k zakončení nedostali.

90+3

Defenziva West Hamu si několikrát naprosto zbytečně zavařila ve vlastním vápně a s vypětím všech sil zakopla míč na rohový kop.

90+2

Biling běžel proti odraženému míči, do kterého práskl z nějakých sedmadvaceti metrů. Balón ale netrefil vůbec dobře a Fabiaňski mohl zůstat v klidu.

90+1

Nastavují se 3 minuty.

90

Antonio se nedostal k míči u pravé postranní čáry, kde si počínal na hranici pravidel. O faul se nejednalo a United mohli pokračovat, nicméně je brzy zastavil Snodgrassův faul na Durma.

89

Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Steve Mounié, přichází Laurent Depoitre.

87

Dlouhý aut hosté snadno ubránili. Sami se ale nedostali s míčem ani na půlku a musí pokračovat v defenzivní činnosti.

86

Hadergjonaj při snaze odcentrovat trefil prvního protihráče stojícího předním. Huddersfield bude pokračovat autovým vhazováním Philipa Bilinga.

85

Creswell malinko zavařil Fabiańskému, který mu za malou domů rozhodně nepoděkoval, nicméně rozehrávku zvládl s velkým přehledem.

84

Steve Mounié roztáhl hru doprava, kde jeden z jeho spoluhráčů míč lacino ztratil. Hosté odpověděli nákopem končícím v náruči Jonase Lössla.

83

Další domácí akci zastavil ofsajd Durma. Balón by i tak opustil hrací plochu, za kterou zůstává ležet nedávno příchozí Ryan Fredericks.

82

Mounié vyhrál hlavu pro Erika Durma, jenž doběhl s míčem na osu hřiště, jenomže pravačku netrefil ze svého pohledu levou tyč.

80

Domácí se zbavili míče prakticky ihned po odkopu od branky. Doteď pozitivně naladěné publikum už začíná být hodně nervózní.

79

Cresswell ještě udržel ve hřišti přetažený centr z pravé strany. Míč přenechal Antoniovi, kterému střela z kraje hřiště moc nesedla a Lössl vykopává.

78

Obrat ve skóre se zatím nekoná. Slibný hlavičkový pokus po centru Snodgrasse zneškodnil na brankové čáře stojící Aaron Mooy!

77

Rohový kop pro United...

76

O rychlou odpověď se pokusil Mbenza, jenž pravačkou natáhl zpoza vápna. Horní roh Fabiańského branky však o kousek minul.

74

74. Felipe ANDERSON - 1:1

74

West Ham právě vstřelil branku!
Londýnský klub je za svou aktivitu odměněn vyrovnávajícím gólem! Před domácí brankou vznikl poměrně velký zmatek, dvě střely Hernándeze a Antonia dokázali hráči Huddersfieldu zablokovat, ale pokus od FELIPE ANDERSONA už prošel přes všechny překážky až do sítě.

73

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Pablo Zabaleta, přichází Ryan Fredericks.

72

Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Alex Pritchard, přichází Isaac Mbenza.

71

Na hubeném vedení domácího mužstva nic nezměnil ani Michail Antonio, který svou střelou zpoza vápna usiloval o vyrovnání, jenže branku výrazně minul.

70

Florent Hadergjonaj si nemohl dovolit propadnout, skluz na Andersona zvládl na jedničku a dokonce je z toho aut pro Huddersfield.

69

Durm ani Mooy se na levé straně neuvolnili. Míč se i tak dostal na Pritcharda, jehož střelu z delší vzdálenosti si Fabiański snadno pohlídal.

68

A další nepřesnosti na obou stranách. Nepříliš krásný boj ukončil až odpískaný faul na Philipa Bilinga.

67

Pritchard poslal hodně nepřesný pas na Mouniého, balón si sebrali obránci West Hamu a ten sbírá další procenta do statistiky držení míče.

66

Aaron Mooy hrubě pokazil centr z rohového kopu, ještě před bližší tyči zasáhl jeden z hostů, jenž rychle otočil hru.

65

Steve Mounié se nenápadně blížil k přihrávce, k níž se přes Diopa nakonec dostal, ale balón stihl jen slabě posunout k Fabiańskému.

64

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Pedro Obiang, přichází Michail Antonio.

63

Balbuena zakřižoval rozběhnutého protihráče a získal míč zpět pro West Ham, který si zatím ví rady s nepříjemným napadáním.

62

Ofenziva Huddersfieldu je po změně stran zatím bezzubá. Hosté mají více ze hry a neúnavně usilují o vyrovnání.

61

Snodgrass na pravém křídle vybojoval na Kongolovi rohový kop. I ten rozehrál Snodgrass, avšak Obiangem prodloužený centr Hernández na zadní tyči neměl šanci dostihnout.

60

Držení míče: 44% – 56%.

59

Opět v akci Felipe Anderson, který udržel míč proti třem. Cresswell vhazoval a hosté mohou rozvinout další postupný útok.

58

Anderson doběhl přetažený pas a přihrál pod sebe na Snodgrasse, který si překážel s Arnautovićem. Balón tak opět dostal Brazilec Anderson, jehož pokus z levé strany letěl vysoko nad.

57

Začátek druhé půle navázal na konec té první, hra je hodně kouskovaná a nabízí jen minimum pohlednějších akcí. Mouniého teď zastavil ofsajd.

55

Diop podcenil situaci po dlouhém výkopu Lössla a pustil do úniku Pritcharda. Ten měl před sebou už jenom Fabiańského, kterého překopl i s celou brankou.

54

Zabaleta si na pravé straně narazil se spoluhráčem, ale centr nasměroval jen k domácím fotbalistům, kteří odrazili akci United k půlící čáře.

53

Mathias Jörgensen měl proti sobě jediného soupeře, ale i tak se rozhodl pro nejbezpečnější možné řešení v podobě odkopu do autu.

52

Pedro Obiang musel použít trochu riskantnější přihrávku do vlastního vápna, aby vymanil United z nepříjemného presinku.

51

Pritchard se po autu Hadergjonaje daleko nedostal. Ani další vhazování na pravé straně obranu West Hamu nepřekonalo a hrát už mohou hosté.

50

Centrující Anderson měl ve vápně jen dva spoluhráče. Balón přistál u Schindlera, nicméně snažení Londýňanů tím ještě zcela neskončilo.

49

Biling vhazoval z pravé strany, kde už nedostal prostor na centr a další aut už provede hostující levý obránce Aaron Cresswell.

48

48. Javier Hernández (WHU)

48

Obiang šťastně poslal míč do pokutového území, kde se Hernández dobře prosadil mezi třemi hráči. Zblízka však trefil Lössla a hlavičková dorážka šla nad břevno.

47

Mexický Chicharito byl po chvilce na hřišti faulován žlutě napomenutým Jörgensenem. Chvíli předtím byl v ofsajdu Mounié.

46

Střídání v týmu West Ham United: ze hřiště odchází Grady Diangana, přichází Javier Hernández.

46

Začal druhý poločas.
Úvodní minuty zápasu mezi Huddersfieldem a West Hamem se odehrávaly ve strhujícím tempu, oba týmy si vytvořily několik solidních šancí a už v šesté minutě tak došlo k první změně skóre. Po narážečce s Hoggem se prosadil Alex Pritchard a poslal domácí tým do vedení, které vydrželo až do konce první půle.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45+5

První poločas skončil.

45+5

Christopher Schindler odhlavičkoval centrovaný balón před pokutové území. United to zkusili ještě jednou po levé straně, ale s míčem vycestovali do autu.

45+4

Domácí trochu zalezli k vlastnímu vápnu, do kterého posílal centr Snodgrass a s přispěním Jörgensena vybojoval alespoň rohový kop.

45+2

Fotbalisté se po přerušení jen pomalu vrací zpět do tempa. Zakládání útočné akce West Hamu trvá na obranné polovině hodně dlouho.

45+1

Kvůli několika průtahům se bude nastavovat minimálně pět minut!

45

Střídání v týmu Huddersfield Town: ze hřiště odchází Chris Löwe, přichází Erik Durm.

45

Až v pětačtyřicáté minutě je Löwe odnášen na nosítkách mimo hrací plochu a velmi pravděpodobně poputuje se zraněným ramenem rovnou do nemocnice.

43

Ošetřování Chrise Löwea se začíná hodně natahovat. Muž s patnáctkou na dresu je stále v péči lékařů.

42

Do hry půjde Erik Durm, který musel vynechat poslední vítězné střetnutí s Fulhamem kvůli lehkému zranění třísla.

41

Chris Löwe po odeslání přihrávky a střetu s Balbuenou nepříjemně spadl na ruku a zřetelně si poranil rameno nebo klíční kost. Na hřišti už jsou nosítka a asi se bude muset střídat.

40

Declan Rice naprosto zpackal rutinní přihrávku uprostřed hřiště. Žádný trest v domácí podání ale nepřišel, Löwe přihrával Pritchardovi do ofsajdu.

39

Alex Pritchard zatím hraje velmi dobrý zápas, nyní si pokryl míč u půlící čáry a přinutil protihráče Balbuenu faulovat.

38

Od poslední větší šance už uplynulo poměrně dost času. Nic na tom nezměnila ani poslední akce United končící ofsajdem Andersona.

36

Mathias Jörgensen byl pozdě v souboji s Cresswellem, kterého trefil až po odehrání míče a vysloužil si za to žlutou kartu.

35

Ještě trocha zmatků před domácí brankou. Lössl přesto zasahovat nemusel, neboť dosud neviditelný Grady Diangana byl v ofsajdu.

34

Snodgrass se v souboji chytře natlačil před Hogga a získal pro Londýňany přímý kop z nesmírně nebezpečné pozice. O rozehrávku z nějakých jednadvaceti metrů se postaral sám faulovaný, jenomže trefil pouze zeď.

33

Dlouhý aut defenziva United přečkala bez úhony a s trochou problémů si pak poradila i s kratším nákopem na kraj šestnáctky.

32

Pritchard zabojoval na pravé straně a přes Cresswella se dostal alespoň k autovému vhazování, před kterým si Biling ještě stihne osušit míč.

31

Hogg se omlouvá za dlouhý pas směřující do autu, odkud vrátí balón Aaron Cresswell.

30

Držení míče: 51% – 49%.

29

Švýcarský legionář ve službách Huddersfieldu se po nějaké době postavil na nohy a za potlesku diváků odešel do zámezí. Vypadá to, že k vynucenému střídání nebude muset dojít.

28

Z rohu už domácí nezahrozili. Hadergjonaj poté nehezky přeletěl přes rozbíhajícího se Andersona a po tvrdém dopadu bude potřebovat ošetření.

27

West Ham ztratil míč při rozehrávce, což nechalo vzpomenout na dosud jediný gól! Mounié dostal od Hadergjonaje přihrávku do velké šance, nicméně Fabiański mu zavřel bližší tyč a střelu beninského fotbalisty vyrazil.

26

Cresswellův centr z pravé strany Jonas Lössl supermanovsky vyboxoval a žádné potíže neměl ani s následným zpětným nákopem, který byl pro jeho bránu neškodný.

25

Anderson nabral velkou rychlost a vřítil se do pokutového území, kde na razil na učebnicový skluz Christophera Schindlera. Následuje rohový kop.

24

Mounié dostal možnost zaútočit do nezformované obrany. Zleva hledal Pritcharda, který už byl obsazený a k ohrožení hostující branky se neprobil.

23

Rakouský střelec by měl být po rychlém ošetření v pořádku. Huddersfield mezitím sportovně vrátil balón k Fabiańskému.

22

Hra je na chvíli přerušena, neboť na trávníku zůstává ležet Marko Arnautović. Autor pěti ligových branek dostal od Schindlera kopanec do lýtka.

21

Nepřesnost Zabalety nevyužil Pritchard, jenž se rychle ocitl v obležení několika soupeřů a balón jim chtě nechtě odevzdal.

20

Hosté se jen těžko prosazují do blízkosti vápna. Pomoct jim může odpískaný nedovolený zákrok Aarona Mooye na Snodgrasse.

18

Arnautovićovu přihrávku do běhu další z hostů na hranici vápna nezpracoval a akce United se přemístila zpět do středu pole.

17

Robert Snodgrass byl dodatečně potrestán za hodně ostrý skluz na Mouniého. Skotský reprezentant si na další podobné zákroky bude muset dát velký pozor.

16

Pritchard si došel pro další faul od Snodgrasse a ještě připravil domácímu týmu slibný přímý kop. Mooy nevystřelil z necelých pětadvaceti metrů špatně, ale na překonání Fabiańského to nestačilo.

15

15. Philip Biling (HUD)

15

Zničehonic tu málem byl druhý gól! Philip Biling vhazoval z levé strany a sám se postaral o centr, který se odrazil od vzdálenější tyče a míč nebezpečně prosvištěl po brankové čáře do relativního bezpečí!

14

Po zběsilém úvodu se hra přeci jenom trochu uklidnila. Z přehlídky šancí se stal velký boj o zahuštěný střed hřiště.

13

Hodně nepovedená rozehrávka Balbueny, jenž poslal míč do zámezí a do jeho držení se tak vrací vedoucí Huddersfield.

12

Pablo Zabaleta vystoupil za Pritchardem, kterému chtěl sebrat míč, ale přitom si pomohl odpískaným faulem.

11

Mooy chtěl zrychlit hru kolmicí za obranu. Jeho kolegové z útoku ji ale nepochopili a míč propadl k Fabiańskému.

10

Philip Biling si nepohlídal své postavení a dostal se za obrannou řadu West Hamu, což znamená odmávaný ofsajd.

9

Pritchard si ukrojil až příliš velké sousto, když šel s míčem z levé strany k ose hřiště. Anderson na druhé straně o míč rychle přišel a domácí opět útočí.

8

Od prvních minut je k vidění strhující fotbal s šancemi na obou stranách. Není se tak co divit, že po vedoucím gólu panuje na stadionu elektrizující atmosféra.

6

6. Alex PRITCHARD - 1:0

6

Huddersfield právě vstřelil branku!
Domácí tým se k velké radosti zaplněných tribun dostává do vedení! Celá akce začala od aktivního napadání Huddersfieldu, který přinutil hosty ztratit míč v dosti nebezpečném prostoru. ALEX PRITCHARD si pak narazil s Hoggem a z necelých dvaceti metrů nenápadně vystřelil ze svého pohledu k pravé tyči, kam Fabiański nedosáhl.

5

Steve Mounié se položil do akrobatického zakončení nůžkami. Pokus to nebyl špatný, ovšem Fabiański svůj zákrok zvládl.

5

Arnautović se poměrně snadno dostal za obranu. Jonas Lössl proti němu vyběhl a zmenšil střelecký úhel natolik, že zakončení z delší vzdálenosti vyrazil na roh.

4

Hra se rychle otočila a Anderson si připravil střelu zpoza šestnáctky, ze které rovněž vzešel roh, ale z něj už nic nebezpečného nevzniklo.

3

3. Steve Mounié (HUD)

3

Hned v úvodu dobrá šance pro Huddersfield! Schindler rozehrál roh, po kterém Steve Mounié prudce hlavičkoval na prostředek branky a polský brankář West Hamu konečky prstů vytěsnil míč mimo tři tyče!

2

Hoggův nákop směřoval na Mooye, před kterým raději zasáhl Fabiański a zařídil v domácí prospěch premiérový rohový kop.

1

Úvodní výkop zápasu obstarali hosté, kteří nastupují ve vínově červených dresech, zatímco Huddersfield bude bojovat v modrobílé kombinaci.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Huddersfield Town: Lössl – M. Jörgensen, Schindler, T. Kongolo – Hadergjonaj, Mooy, Hogg (C), Biling, Löwe – Pritchard, Mounié.
Náhradníci: Hamer – Bacuna, Depoitre, Durm, Kachunga, Mbenza, Smith.

West Ham United: Fabiański – Zabaleta (C), Diop, Balbuena, Cresswell – Rice – Diangana, Snodgrass, Obiang, Anderson – Arnautović.
Náhradníci: Adrián – Antonio, Fredericks, J. Hernández, Masuaku, Ogbonna, Lucas Pérez.

Rozhodčí: Kavanagh – Bennett, Perry.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Vzájemné zápasy v minulé sezóně

13.01.2018 Huddersfield – West Ham 1:4
11.09.2017 West Ham – Huddersfield 2:0.
West Ham United

Tradiční londýnský klub jsme si už zvykli vídat ve druhé polovině dvacetičlenné tabulky. Nejinak tomu je i v těchto dnech, kdy se West Ham s bilancí tří výher, dvou remíz a šesti porážek nachází na třináctém místě, z něhož ztrácí na dvanáctý Brighton tři body a stejný rozdíl jej dělí od čtrnáctého Crystal Palace. V polovině října to s United vypadalo ještě o něco hůře, jistý posun směrem vzhůru přišel až díky remíze 1:1 v Leicesteru a následnému vítězství v poměru 4:2 nad Burnley. Kladiváři si i dnes musí poradit bez několika opor, na dlouhou dobu jsou mimo hru Andrij Jarmolenko, Carlos Sánchez nebo Winston Reid. Minimálně do konce příští reprezentační přestávky budou i bez Andyho Carrolla, Manuela Lanziniho či Jacka Wisherea.
Huddersfield Town

Domácí tým skončil v minulé sezóně na šestnáctém místě a jako ligový nováček uhájil prvoligovou příslušnost i pro tento ročník. Jeho úvod se Huddersfieldu ani zdaleka nevydařil podle představ, v prvních deseti kolech nebojoval ani jedno vítězství a se třemi remízovými výsledky spadl na úplný chvost tabulky. Svěřenci Davida Wagnera se vytouženého vítězství dočkali až před týdnem, kdy v záchranářském souboji porazil Fulham 1:0 díky vlastní brance Fosu-Mensaha. Tím se Huddersfield posunul alespoň na osmnáctou příčku, ze které ztrácí na čtrnácté Crystal Palace jen dva body. Největší slabinou celku z Kirklees Stadium je bezesporu ofenziva, za jedenáct zápasů dal pouhých pět branek, což je nejmenší číslo v celé soutěži. Pozitivem pro Huddersfield je alespoň čistá listina zraněných hráčů, Danny Williams i Erik Durm se již zotavili z menších indispozic a zapojili se zpět do plného tréninku.
Všem fotbalovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu dvanáctého kola anglické Premier League. Od šestnácti hodin se můžeme těšit na utkání mezi Huddersfieldem a West Hamem!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Huddersfield Town – West Ham United

1:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 6. Pritchard (Hogg) – 74. Anderson

Karty:   36. M. Jörgensen (HUD) – 17. Snodgrass (WHU)

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 9:8.

Huddersfield Town: Lössl – M. Jörgensen, Schindler, T. Kongolo – Hadergjonaj, Mooy, Hogg (C), Biling, Löwe (45. Durm) – Pritchard (72. Mbenza), Mounié (89. Depoitre).
Náhradníci: Hamer – Bacuna, Depoitre, Durm, Kachunga, Mbenza, Smith.

West Ham United: Fabiański – Zabaleta (C) (73. Fredericks), Diop, Balbuena, Cresswell – Rice – Diangana (46. J. Hernández), Snodgrass, Obiang (64. Antonio), Anderson – Arnautović.
Náhradníci: Adrián – Antonio, Fredericks, J. Hernández, Masuaku, Ogbonna, Lucas Pérez.

Rozhodčí: Kavanagh – Bennett, Perry