Menu

Hokej

Přípravné zápasy

BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha

3:2

konec (1:1, 1:0, 1:1)

31.08.2017, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna, Mladá Boleslav • Vojtěch Tůma

Tipsport: 2.36 4.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek z města automobilů vše. Děkuji za pozornost a u dalších online přenosů se na Vás zase někdy příště budu těšit na počtenou. (19:43:07)
Je dobojováno, generálku na nadcházející ročník Tipsport extraligy zvládla Mladá Boleslav úspěšně, když na domácím ledě porazila Spartu 3:2. Sledovali jsme velice zajímavé a atraktivní utkání, o vítězi musela rozhodnou až závěrečná perioda. Do ní Bruslaři vstupovali s vedením 2:1 v zádech, jednapadesátá minuta ale přinesla srovnání skóre, o což se postaral norský útočník Reichenberg. Poslední slovo ale přeci jen měli svěřenci trenéra Augusty, kterým druhou výhru v řadě nad pražským soupeřem po pěkné kombinace zajistil Martin Látal.

Konec zápasu.

59:30

Aittokallio míří na střídačku, celek z hlavního města v závěru své štěstí zkusí v šesti.

59:30

Sparta si půl minuty před koncem třetí třetiny vybírá oddechový čas.

58:54

Málem bylo rozhodnuto! Martin Procházka totiž dojel téměř ztracený kotouč a z ostrého úhlu zacinkal na tyč Aittokalliovy pokladnice. Teď při Pražanech stálo obrovské štěstí.

58:00

Do konce základní hrací doby zbývají už jen poslední dvě minuty.

57:38

Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
Ve ŠKOENERGO Aréně opět zavládla radost, zhruba dvě minuty před koncem si totiž Bruslaři ztracené vedení dokázali vzít zpět. Jednalo se o velmi povedenou akci domácího týmu, Orsava zpoza branky nalezl Žejdla, jenž ještě celou kombinaci vyšperkoval sklepnutím pro MARTINA LÁTALA a tomu už pouze stačilo trefit prázdnou branku. Asistence: Lukáš Žejdl, Jakub Orsava.

56:59

Pořádnou dělovku teď vstříc finskému brankáři vyslal Ronald Knot. Aittokallio toho sice moc neviděl, ovšem i tak se mu na poslední chvíli podařilo šikovně zareagovat.

56:27

Bruslaři si těsné vedení málem vzali zpět! Na přesnou nahrávku si na modré čáře nabruslil Klepiš, jenž poté z hranice levého kruhu prostřelil Aittokallia, kotouč se ale došoural kousek vedle tyče hostující pokladnice.

55:45

Po Látalově ztrátě se mohl vpřed vydat Lukáš Pech, daleko ale nedoputoval, protože ještě před přejezdem přes modrou čáru jej odzbrojil vracející se David Němeček.

54:59

Těsně před brankou Kalinovo neškodné nahození stačil tečovat Robert Říčka, načež Maxwell nedokázal zareagovat. Vadit mu to ale nemuselo, kotouč totiž naštěstí pro domácí zacílil těsně mimo.

54:39

Juraj Mikuš naznačil střelu, poté si ale puk stáhl pro sebe a až poté vyzkoušel Maxwellovu pozornost, tu ale příliš nezaměstnal.

53:58

Přes Žejdla se puk dostal na modrou čáru ke Stříteskému, jenž si jako adresáta své nahrávky vybral Němečka. Ten se nijak nerozmýšlel a ihned vystřelil, Aittokallio ale včas vytasil svou lapačku.

53:29

Na druhé straně své štěstí znovu zkoušel norský útočník Reichenberg, tentokráte ale z hranice levého kruhu trefil pouze připraveného Maxwella.

53:00

Boleslavští se usadili v útočné třetině, jejich kombinace vyústila v Procházkovu nabídku pro na modré čáře číhajícího Říhu. Přízemní pokus nejproduktivnějšího beka loňského ročníku WSM Ligy ale Aittokallia nezaskočila.

52:19

Piskáček vyhodil puk přes celé kluziště, Hrdinka ale názoru sudích mohl hrát, a zakázané uvolnění se tak nepíská.

51:26

Robert Říčka se přes obránce Hanzlíka natlačil až před branku Mladé Boleslavi, kde si kotouč hodlal přehodit do forhendu, to mu ale už domácí kapitán nedovolil.

50:40

Sparta právě vstřelila branku!
Asi jsem to zakřikl, Sparta totiž tuto přesilovou hru nakonec přeci jen využívá – ve městě automobilů tedy máme opět vyrovnáno! Do útočného pásma puk zavezl Hlinka, jenž zvedl hlavu a šikovnou nabídkou na teč oslovil ALEXANDERA REICHENBERGA. Norský útočník jej se štěstím zvládl usměrnit za záda brankáře Maxwella, který tentokráte nestihl zareagovat. Asistence: Jaroslav Hlinka.

BK Mladá Boleslav – HC Sparta Praha

3:2

konec (1:1, 1:0, 1:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Musil (Klepiš, Lenc), 24. Musil (Pabiška), 58. Látal (Žejdl, Orsava) – 6. Říčka (Forman, Pavelka), 51. Reichenberg (Hlinka)

BK Mladá Boleslav: Maxwell (Růžička) – Stříteský, Němeček, Říha, Hrdinka, Hanzlík (C), Kurka, Knot – Musil, Klepiš (A), Lenc (A) – Valský, Knotek, Urban – Orsava, Žejdl, Látal – Procházka, Najman, Pabiška

HC Sparta Praha: Aittokallio (Honzík) – Dvořák, Zámorský, Pavelka, Kalina, Mikuš, Piskáček, Nedomlel – Hlinka (C), Vrána (A), Reichenberg – Uher, Pech, Kudrna – Říčka, Klimek, Forman – Kumstát (A), Černoch, Saponari – Rousek

Rozhodčí: Souček, Wagner – Axman, Bosák

Diváci: 1544

Průběh zápasu
1. třetina
05:31 SPA 0:1 Říčka (Forman, Pavelka)
05:46 MBL 1:1 Musil (Klepiš, Lenc)
10:44 SPA 2 Saponari, hrubost
11:08 SPA 2 Reichenberg, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
24:00 MBL 2:1 Musil (Pabiška)
27:48 SPA 2 Kudrna, faul kolenem
29:47 MBL 2 Najman, příliš mnoho hráčů
31:48 SPA 2 Dvořák, držení protihráče
35:17 MBL 2 Látal, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
41:03 MBL 2 Procházka, vysoká hůl
45:56 SPA 2 Piskáček, podražení
46:31 MBL 2 Látal, hákování
49:06 MBL 2 Najman, podražení
50:40 SPA 2:2 Reichenberg (Hlinka)
57:38 MBL 3:2 Látal (Žejdl, Orsava)
Konec