Menu

Fotbal

Česká fotbalová liga

SK Zápy – FK Litoměřicko

1:0

konec (0:0)

13.08.2017, 17:00 • 1. kolo • Vít Muzikář

Tipsport: 1.4 4.4 4.3 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Vymalováno! Zápy se ve druhém poločase dlouho nemohly prosadit. V útočné fázi dělaly spoustu chyb. Jenže v 90. minutě darovaly Litoměřice chybou v rozehrávce soupeři roh z pravé strany. Na zadní tyči si naskočil Jelínek a hlavou do levé poloviny hostující branky překonal Plachého. Jinak to nebyl moc pohledný fotbal. Ale nejpodstatnější je, že favorit zápasu bere na úvod České fotbalové ligy tři body za vydřenou výhru. (18:58:13)

90+4

Konec zápasu.

90+4

Straka si vdal s rozehrávkou hodně na čas, nakonec zvolil rozehrávku po levé straně.

90+3

Hostující celek se po pravé straně nedostal k ničemu podstatnému. Straka si bere míč a nikam nespěchá.

90+3

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Piták, přichází Pávek.

90+3

Litoměřice ještě budou vhazovat z pravé strany z vlastní poloviny.

90+2

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Bulíř, přichází Martin Macek.

90+1

Domácí celek ještě mohl přidat další branku, ale po centru z levé strany ustál hostující celek celkem složitou situaci.

90

90. JELÍNEK - 1:0

90

Zápy právě vstřelily branku!
Zdá se, že Zápy přece jen vyhrají. Rohový kop z pravé strany letěl na zadní tyč, kde zůstal zcela volný MARTIN JELÍNEK. Domácí kapitán zakončoval hlavou do levé poloviny branky Plachého.

90

Výkop letěl na polovinu hřiště, ale ztrátu hostujícího celku zapsal Květoň, nicméně velká chyba hostů v rozehrávce dává domácím rohový kop z pravé strany.

89

Pravý bek domácích nakopl míč po pravé straně, Dvořák byl v situaci jeden na dva ze svého pohledu. Ale vše zakončil nepřesný křižný centr z pravé strany. Plachý bude vykopávat.

88

Znovu celkem dobře si počínal Dvořák v defenzivní činnosti, posléze Květoň nic nevymyslel na pravé straně. I tak mají Zápy alespoň autové vhazování.

87

Plachý byl tím, kdo se chopil rozehrávky hostující akce. Brankář hostů se rozhodl pro dlouhý nákop, následovalo několik osobních soubojů, načež Zápy zbrkle odevzdaly balon soupeři.

87

Plachý vykopl míč křížem na levou stranu. Poté byla hostující obrana důrazná. Tím pádem se nikdo z domácích hráčů nedostal k zakončení.

86

Domácí celek neměl vůbec špatnou přechodovou fázi, nakonec se těžiště hry dostalo na levou stranu, ale střela Květoně z hranice šestnáctky byla zablokovaná.

85

Střídání v týmu SK Zápy: ze hřiště odchází Pavlík, přichází Milan Macek.

85

Dvořák si počínal důrazně v souboji jeden na jednoho, navíc dobře pracoval tělem, takže uvidíme výkop Plachého.

84

Následný centr křížem na zadní tyč byl snadnou kořistí pro Straku. A tak mohou Zápy kontrovat po po pravé straně. Domácí celek už je s balonem na polovině hostů.

SK Zápy – FK Litoměřicko

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90. Jelínek

SK Zápy: Straka – Růžek, Pedro, Pavlík (85. Milan Macek), Štěpánek, Novák (70. Květoň), Jelínek (C), Putz (70. Munzar), Bulíř (90+2. Martin Macek), Piták (90+3. Pávek), Matějka
Náhradníci: Terč – Munzar, Květoň, Martin Macek, Milan Macek, Šerý, Pávek

FK Litoměřicko: Plachý – Václavek, Grunert, Šimkovský (C), Hanuš (63. Kolmistr), Trýzna (82. Zbudil), Kalaš (72. Batryn), Šustr, Surmaj, Šlehofer, Dvořák
Náhradníci: Starczewski, Zbudil, Kolmistr, Valenta, Batryn

Rozhodčí: Grimm – Janoch, Mudra

Diváci: 198