Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – Werder Brémy

4:3

konec (2:1)

20.05.2017, 15:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 34. kolo • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Tipsport: 1.2 8.3 11.4 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+3

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Sven Bender.

90+2

Miloš Veljković v závěru zápasu předvedl ostrý faul, za který byl potrestán žlutou kartou.

89

89. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 4:3

89

Dortmund právě vstřelil branku!
PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG se postavil ke druhé penaltě Dortmundu v zápase a přízemní střelou zamířil k levé tyči! Borussia vede po dalším obratu skóre těsně před koncem 4:3 a Pierre-Emerick Aubameyang je aktuálně s 31 góly nejlepším střelcem německé Bundesligy!

88

Philipp Bargfrede přišel do souboje s Christianem Pulišićem, který zakončoval na dlouhou nohu, příliš pozdě, a Dortmund bude v závěru zápasu kopat druhou penaltu!

87

Šindži Kagawa předvedl ve středu hřiště ostrý faul, za který vzápětí vyfasoval žlutou kartu.

86

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Lamine Sané, přichází Maximilian Eggestein.

82

Pierre-Emerick Aubameyang po pravé straně po skvělém sprintu pronikl do šestnáctky a přízemním centrem hledal na hranici malého pokutového území nabíhajícího Marca Reuse, který se po míči natahoval marně a navíc ve skluzu narazil do vzdálenější levé tyče!

78

Vzápětí pálil zpoza šestnáctky přesně k levé tyči po zemi Šindži Kagawa, Felix Wiedwald ale opět zůstal nepřekonán, když míč konečky prstů vytáhl na rohový kop!

77

Christian Pulišić napřáhl na pravé straně šestnáctky z úhlu k prudké přízemní střele, která mířila k přední tyči, Felix Wiedwald byl ale včas na zemi a míč vyrazil!

75

75. Marco REUS - 3:3

75

Dortmund právě vstřelil branku!
MARCO REUS vybojoval pokutový kop, který vzápětí sám proměnil, když napálil míč ze značky pokutového kopu do pravého horního rohu brány! V Dotmundu je skóre vyrovnané 3:3!

74

Lamine Sané fauloval na levé straně šestnáctky z pohledu Borussie Marca Reuse a bude se kopat penalta!

72

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Florian Grillitsch, přichází Philipp Bargfrede.

72

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Nuri Şahin, přichází Gonzalo Castro.

70

Felix Wiedwald chtěl u levé tyče stáhnout centr Borussie ze vzduchu, jenže se k míči nedostal a Marc Bartra vystřihl fantastické nůžky, které mířili pod břevno, brankář Werderu ale svou chybu napravil a míč vyrazil!

69

Christian Pulišić byl hráčem, který se po krásném centru na vzdálenější pravé tyči dostal k hlavičce, Felix Wiedwald ale míč vyrazil na rohový kop!

68

68. Max KRUSE - 2:3

68

Werder právě vstřelil branku!
MAX KRUSE si naběhl na levé straně šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku Zlatka Junuzoviće od levé postranní čáry a poté z úhlu nádherným lobem přehodil vybíhajícího Romana Bürkiho! Další úžasný obrat v zápase, po kterém Werder Brémy vede 3:2! Asistence: Zlatko Junuzović.

62

Florian Grillitsch ve středu hřiště dlouho váhal s přihrávkou a poté si hodil míč do pohybu, jenže to už bylo příliš pozdě a Nuri Şahin ho ostře dojel. Další žlutá karta.

61

Ulisses García upletl na levé straně obranné poloviny svého týmu pěknou vánočku a Ousmane Dembèlé mu zezadu podkopl nohy, za což následovala žlutá karta.

58

Nuri Şahin si krásně zpracoval míč lehkým dotykem do běhu a Fin Bartels se po něm poté ohnal rukou. Žlutá karta.

46

46. Fin BARTELS - 2:2

46

Werder právě vstřelil branku!
Max Kruse si na levé straně hřiště naběhl na fantastický dlouhý pas od rohového praporku a po jeho skvělém zpracování do běhu míč zatáhl do šestnáctky, na jejíž levé straně udělal skvělou zasekávačku a FIN BARTELS po jeho zpětné přihrávce poslal míč do odkryté brány! Werder vyrovnal pouhých 40 sekund po začátku druhého poločasu! Asistence: Max Kruse.

46

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Erik Durm, přichází Christian Pulišić.

46

Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Theodor Gebre Selassie, přichází Serge Gnabry.

42

42. Pierre-Emerick AUBAMEYANG - 2:1

42

Dortmund právě vstřelil branku!
Ousmane Dembèlé po nepřesném zakončení Werderu po rohovém kopu našel v šestnáctce fantastickým lobem PIERREA-EMERICKA AUBAMEYANGA, který ze vzduchu z otočky míč pravačkou napálil pod břevno! Borussia otočila skóre a vede 2:1! Asistence: Ousmane Dembèlé.

38

Šindži Kagawa si na levé straně šestnáctky naběhl na krásnou přihrávku za obranu a z ostrého úhlu točil míč po zemi ke vzdálenější pravé tyči, Felix Wiedwald ale jeho pokus fantastickým zákrokem vytáhl na rohový kop a Pierre-Emerick Aubameyang se na vzdálenější tyči natahoval marně!

33

Zlatko Junuzović si naběhl do šestnáctky na fantastický kolmý pas za obranu a mohl rychle odpovědět, jenže Roman Bürki proti němu rychle vystartoval a hrudí jeho pokus vyrazil!

32

32. Marco REUS - 1:1

32

Dortmund právě vstřelil branku!
MARCO REUS si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku Šindžiho Kagawy se středu hřiště a vestoje drobným lobem přes pravou nohu Felixe Wiedwalda zamířil k levé tyči! Borussia vyrovnala. Asistence: Šindži Kagawa.

27

Ousmane Dembèlé rozehrál na pravé straně hřiště rohový kop a po jeho dalším parádním centru se uprostřed šestnáctky dostal k hlavičce Matthias Ginter, jehož pokus těsně minul levý horní roh brány! Felix Wiedwald si pořádně oddechl.

19

19. Raphaël Guerreiro protáhl ruce brankáře Felixe Wiedwalda.

19

Raphaël Guerreiro napřáhl zpoza šestnáctky k nádherné táhlé střele levačkou, která mířila přesně pod břevno, jenže také doprostřed brány, kde ji Felix Wiedwald volejbalovým zákrokem vytáhl nad břevno!

15

15. Z centru Marca Reuse nakonec byla nebezpečná střela!

15

Marco Reus si naběhl na levé straně na krásný kolmý pas za obranu a z ostrého úhlu ho posílal před bránu. Z centru nakonec bylo velmi nebezpečné zakončení, které v bližším levém horním rohu brány orazítkovalo břevno, a míč se odrazil zpět do hry!

11

Sokratis Papastathopoulos u levé postranní čáry před zraky obou střídaček objal Fina Bartelse a viděl žlutou kartu.

9

Sokratis Papastathopoulos poslal do šestnáctky z pravého křídla parádní centr, do kterého se ve výskoku opřel hlavou Pierre-Emerick Aubameyang, míč ale těsně minul pravou tyč!

7

7. Zlatko JUNUZOVIĆ - 0:1

7

Werder právě vstřelil branku!
Fin Bartels poslal před bránu z pravé strany šestnáctky a ostrého úhlu nebezpečnou přihrávku, po které se na hranici malého pokutového území natahoval Ulisses García. Erik Durm mu sice míč fantastickým skluzem na poslední chvíli vypíchl, u pravé tyče se ale dostal k dorážce ZLATKO JUNUZOVIĆ, jehož pokus brankář Roman Bürki nohama vykopl, jenže míč už byl za brankovou čárou! Werder zaskočil Dortmund a vede 1:0! Asistence: Ulisses García.

3

Borussia rozehrála na pravé straně hřiště rohový kop a po hlavičce Sokratise Papastathopoulose se na vzdálenější levé tyči ocitl v obrovské šanci Pierre-Emerick Aubameyang, z blízkosti ale míč napálil pouze do hrudi Felixe Wiedwalda, od něhož se odrazil do zámezí!

Borussia Dortmund – Werder Brémy

4:3

konec (2:1)

Zpět na online

Branky: 32. Reus (Kagawa), 42. Aubameyang (Dembèlé), 75. Reus (pen.), 89. Aubameyang (pen.) – 7. Junuzović (U. García), 46. Bartels (M. Kruse), 68. M. Kruse (Junuzović)

Karty:   11. Papastathopoulos (DOR), 61. Dembèlé (DOR), 62. Şahin (DOR), 87. Kagawa (DOR) – 58. Bartels (BRM), 88. Bargfrede (BRM), 90+2. Veljković (BRM)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 11:5. Střely mimo: 12:5. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 15:17.

Borussia Dortmund: Bürki – Ginter, Papastathopoulos, Bartra – Durm (46. Pulišić), Dembèlé (90+3. S. Bender), Şahin (72. G. Castro), Kagawa, Guerreiro – Aubameyang, Reus (C).
Náhradníci: Weidenfeller – Schmelzer, G. Castro, S. Bender, Pulišić, Rode, Mor.

Werder Brémy: Wiedwald – Veljković, Sané (86. M. Eggestein), N. Moisander – Gebre Selassie (46. Gnabry), Grillitsch (72. Bargfrede), Delaney, Junuzović (C), U. García – Bartels, M. Kruse.
Náhradníci: Drobný – Bargfrede, M. Eggestein, Kainz, C. Pizarro, Gnabry.

Rozhodčí: Günter Perl

Diváci: 81360