Menu

Fotbal

MONACObet liga

MŠK Žilina B – FK Slovan Duslo Šaľa

3:0

konec (2:0)

26.07.2014, 17:00 • Patrik Ondrovič sk

Tipsport: 2.35 3.1 2.75 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je za nami 1. kolo DOXXbet ligy v ktorom domáci hráči Žiliny B porazili výsledkom 3:0 hráčov Dusla Šaľa. V druhom polčase sme mohli vidieť len jeden presný zásah a to v 51. minúte z pokutového kopu, ktorý zahrával kapitán domáceho celku Ďurica. Žilinskému B-tímu sa podarilo nadviazať na výsledky Áčka a 3 body ostávajú po presvedčivom výkone na domácej pôde. Domáci si takýto vstup do ligy určite želali. Naopak hráči Dusla dúfali, že novú sezónu po vydarenej príprave začnú plným bodovým ziskom.

Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok slnečnej soboty. (18:53:13)

90+2

Koniec zápasu.

90+1

Klec nádherne preloboval obranu Dusla čím vysunul nabiehajúceho Kurica. Ten vyslal naslepo center do vápna, kde si loptu stiahol do rukavíc Kolmokov.

90

Nadstavovať sa budú približne 2 minúty.

89

No teraz prišlo prekvapenie Kuric nádhernou kolmicou vysunul Jasenovského, ktorý prízemným centrom našiel Hrbeka. Hrbekovi však nevyšiel krok a strela z prvej končí vysoko nad bránkou Kolmokova.

88

Domáci už len v kľude kontrolujú priebeh stretnutia.

87

Ofsajd odpískaný Čurgalimu sa nepáči striedačke hostí, ktorá ihneď spúšťa spŕšku nadávok smerom na čiarového rozhodcu.

86

Striedanie na oboch stranách. Na tej domácej odchádza Guba a prichádza Slaninka. Na strane Dusla odchádza Tomiš a prichádza Kochan.

85

To sa samozrejme nepáči hosťom, no tí sa sústredia na aktivitu smerom dopredu.

84

Toto nebolo moc pekné od domáceho Káčera, ktorý vo vápne pred Kolmokovom poslal k zemi rukami Nagyho. Káčer tentokrát odchádza bez karty, no s napomenutím.

82

Klec rozbieha ďalší domáci protiútok. V súboji s Kissom si však pomohol rukami a loptu odovzdal zadarmo hráčom Dusla.

81

K lopte sa postavil Tomiš, ktorý tvrdou strelou triafa len múr. Následná dorážka bola síce vytlačená Lé Giangom, no tento zákrok bol zbytočný. Bol to ofsajd.

80

po rohovom kope sa lopta ihneď dostala na polovičku Žiliny. Tu ostáva po faule pred 16-tkou Žiliny ležať Čurgali. Výhodná pozícia na strelu pre Duslo.

79

Žilinčania mohli pridať ďalší gól a potešiť tak divákov. Technická strela Kleca spoza vápna nekončí v sieti zásluhou Kolmokovovej nohy. Lopta sa však odrazila ku Jasenovskému, no ani ten krížnou strelou neprekonal pozorného gólmana.

78

Ďalší úspešný zákrok pre Kolmokova. Žilinské tribúny si však po Gubovej strele pýtali ruku.

77

Na opačnej strane po zrazenom centri nasleduje rohový kop. Ale aj s týmto rohovým kopom si Kuric dokázal poradiť a lopta sa rýchlo presúva na opačnú polovičku.

76

Po nevydarenom prechode Dusla pred Lé Gianga operuje pri ľavej rohovej zástavke Hrbek, ktorý po sérií kľučiek nahráva Jasenovskému. Ten loptu nestihol a lopta končí mimo ihriska.

75

Lé Giangov odkop nebol najpresnejší a končí len na domácej tribúne. Loptu si ihneď pýta Urban, ktorý dlhým vhadzovaním hľadal Nurkoviča.

74

Ale predtým ešte striedanie na strane Žiliny. Odchádza kapitán Tomáš Ďurica a prichádza Michal Klec

73

Nepodarilo sa to ani tentokrát. Domáci však majú čo robiť aby zastavili unikajúceho Tomiša. Tomišovi s podarilo dostať, až pred Lé Gianga no tu loptu stráca a tá končí mimo hraciu plochu. budeme sledovať odkop od domácej bránky.

72

Domáci získavajú výhodu rohového kopu. Podarí sa im ho tentokrát využiť?

71

Dnešné stretnutie sleduje 400 divákov.

70

Domácim sa podarilo po kombinácií medzi Kuricom a Káčerom vybojovať vhadzovanie pred Kolmokovom. Odtiaľ však lopta putuje na Čurgaliho, ktorý nemohol pokračovať. jednalo sa o ofsajd.

69

Žilinské béčko je posledné minúty oveľa aktívnejšie. Celý druhý polčas je zatiaľ v ich réžií. Ukazujú divákom nádherný prechod zo zadných radov až pred obranu Kolmokova.

67

Ďalší priamy kop Žilinčanov na krídle. Do lopty sa oprel Tlacháč, ktorý vyslal nadýchaný center do vápna. Káčer bol však tiesnený a loptu dokázal odhlavičkovať len na hranicu vápna, kde stál Guba.

66

V domácej obrane treba pochváliť aj ďalšieho muža, ktorým je Kuric. Tomu sa podarilo získať loptu po pase na Nurkoviča.

65

Lé Giang si dovolil vo vlastnej päťke parádičku na napádajúceho Čurgaliho. Zasekávačkou síce vystrašil nejedného diváka, no po následnom odkope si vyslúžil potlesk.

64

Králik nedovolil telom predrať sa pred Lé Gianga Čurgalimu. Domáci sa zmocnili lopty a snažia sa ukľudniť hru.

63

Ďalšia štandartka, ktorú zahráva kapitán Ďurica. Lopta sa z veľkého vápna Dusla dostala ku Vavrovi, ktorý si loptu nechal spadnúť, no jeho následná strela nemala potrebnú presnosť.

62

Na ihrisku panuje nervozita. Hráči Dusla toho majú už dosť a naopak Žilinčania cítia šancu na štvrtý gól.

61

Po rohovom kope ihneď trieli dopredu Káčer, ktorý našieľ na krídle osamoteného Jasenovského. Tomu sa center takmer od zástavky nepodaril podľa predstáv a odkopávať bude Kolmokov.

60

Hodina hry je za nami a na zemi ostáva ležať ďalší hráč v Žilinskom drese. Tlacháč sa po chvíli dvíha zo zeme a smeruje do vlastnej 16-tky, kde už o malú chvíľu bude smerovať center od rohovej zástavky.

59

Lé Giang si vybiehal na ďalší center Gešnábela. Domáci gólman ostal ležať na trávniku po strete vo vzdušnom súboji s Čurgalim.

57

Striedanie aj na domácej strane. Odchádza Miroslav Zuziak a prichádza Peter Jasenovský.

56

Taktovky sa teraz na malý moment zmocnili Žilinčania. Tvrdou strelou z hranice 16-tky sa prezentoval Káčer. Táto strela však končí na chrbte dobre stojaceho Kissa. Domáci sú stále pri lopte.

55

Duslo sa snažilo otočiť hru na opačnú stranu, no spracovanie Tomiša nebolo ideálne a lopta končí mimo hraciu plochu. Bez zaváhania vhadzuje Guba.

54

V strede ihriska stratil loptu po súboji s Kissom Hrbek. Hostia sa vybrali v troch pred Lé Gianga. No prekonať kompaktnú obranu Žiliny je v dnešnom zápase prakticky nemožné.

53

Domáci sa snažia ukľudniť hru, no to sa cez neustále napádanie Duslo nedá.

52

Znovu ten istý scenár. Domáci z desiatimi hráčmi vo vlastnej 16-tke. Hostia tlačia no strela neprichádza ani od Urbana a ani od Reháka.

51

MŠK Žilina B dáva gól!
Loptu si na biely bod pripravil kapitán domáceho celku TOMÁŠ ĎURICA. Jeho razantná strela končí pri opačnej tyčke ako brankár Kolmokov. Žilina si určite takýto vstup do sezóny želala.

50

Kolmokov vidí žltú kartu po faule na Kurica.

50

Bola nariadená penalta pre domácich po prieniku Kurica. ten sa krásne predral až pred Kolmokova, ktorý ho poslal k zemi.

49

Faul aj jedného z domácich. Center pred Lé Gianga posielal Tomiš. No Žilinčania sa oslobodzujú a dopredu smeruje Kuric.

48

A predsa len sa domáci na istý čas udomácnili pred Kolmokovom. K strele dlho neprichádzalo, až kým sa k lopte nedostal Zuziak, ktorého strele chýbali len centimetre.

47

Opäť sa však previnil útočným faulom Gešnábel. Lopty sa tak zmocnili domáci, ktorý sa na malý moment oslobodzujú.

46

Tempo druhého polčasu je zatiaľ také, ako na konci toho prvého. Center Čurgaliho chytá pred nabiehajúcim Nurkovičom Lé Giang.

46

Do druhého polčasu nezasiahne Ján Čirik. Na jeho pozíciu sa postaví Márk Nagy.

46

Začal sa druhý polčas.
A je tomu tak. Prvý polčas je za nami a hráči smerujú do šatní. Nedá sa povedať že sledujeme atraktívny futbal. Okrem dvoch gólov na strane Žilinčanov sledujeme mnoho nepresností a najmä mnoho faulov. V 6 minúte otvoril skóre vlastným gólom Konopásek. Náskok domácich zvýšil v 22. minúte Káčer prízemnou strelou, na ktorú bol Kolmokov prikrátky. Hostia mali nejednu šancu na dorovnanie no Lé Giang je zatiaľ bezchybný.

Nenechajte si s nami újsť druhý polčas, ktorý začne približne o 18:01

45+1

Prvý polčas sa skončil.

45+1

Vavro po ošetrení pokračuje v hre. Lopta sa vymieňa medzi domácimi obrancami. Vyzerá to tak, že sa stav do polčasu nezmení.

45

Nadstavovať sa bude približne 1 minúta.

44

Na zemi ostáva opäť ležať Vavro, ktorého pád bol sprevádzaný hlasným výkrikom. Tentokrát sa to však nezaobíde bez ošetrenia.

43

A ďalšia šanca Žiliny. Osamotenej lopty pred Kolmokovom sa zmocnil Zuziak, ktorý z hranice vápna napálil loptu len do vybehnutého Kolmokova. Doráziť nedokázal ani Hrbek.

42

Pozor však na opačnej strane. Tu sa odrazená lopta dostala k Hrbekovi, ktorý halfvolejom natiahol Kolmokova. Gólman hostí vytiahol brilantný zákrok.

41

A ďalší priamy kop zahráva Tomiš. Jeho center našiel vo vápne hlavu Nurkoviča, ktorý zakončuje len do pripraveného Lé Gianga.

40

Faulom sa v stredovom kruhu previnil domáci kapitán Tomáš Ďurica, ktorý poslal k zemi Urbana za čo vidí žltú kartu.

39

je ťažko uveriť, že pri takomto množstve faulov a nepresností padli dva góly.

38

netrvá dlho a domáci sa oslobodzujú . Vavro však nepretlačil loptu na Ďungela a tak sa jej zmocnili hráči v modrom.

37

Po menšej výmene lopty je opäť lopta pred vápnom Lé Gianga. Gól do polčasu by sa hosťom hodil.

36

A hostia zvyšujú aktivitu smerom dopredu. Po sérií centrov nasledovala aj strela Čurgaliho, ktorý vybojoval pre svoj tím rohový kop. Lopta od rohovej zástavky skončila na hlave Reháka, ktorý loptu poslal medzi tri tyče. Pohotovým zákrokom sa prezentoval Lé Giang, keď zabránil lopte prekročiť čiaru. Ani následná dorážka nekončí v bránke Žiliny.

35

A center z priameho kopu bude nasledovať aj pred Lé Gianga. Po faule králika sa do lopty oprie Tomiš.

34

Ďuricovi center nevyšiel a domáca brániaca štvorka sa musí urýchlene vrátiť na vlastnú polovičku.

33

Na opačnej strane ďalší zbytočný faul. Tomiš poslal k zemi Gubu. K lopte sa stavia opäť kapitán Ďurica, ktorý vyšle center.

32

Hostia sa stále nevzdávajú. Z ľavej strany poslal nadýchaný center pred Lé Gianga Čurgali. Tlacháč však odvracia loptu pred svojím gólmanom do bezpečia.

31

Dulu sa opäť podarilo zavrieť domácich pred vlastnou 16-tkou, no nebyť Nurkovičovho faulu, možno by sme videli aj strelu.

30

Ani na tejto strane góly z rohov zatiaľ nepadajú. Vo vápne Dusla jednoznačne dominoval Kolmokov, ktorý loptu ukrýva vo svojej náruči.

29

Kapitán domácich strelou zo štandartky vybojoval rohový kop pre svoj celok.

28

Ďalšia žltá karta pre hostí. Tentokrát ju vidí Urban za faul na Káčera.

28

Ďalší faul. Na zemi ostáva ležať Káčer, ktorý si bolestivou grimasou vypýtal faul.

27

Faul za faulom aj takto sa dá zhrnúť toto stretnutie. Momentálne prebieha hra v strede ihriska, kde nie je ľahké určiť, kto útočí.

26

A mohol to byť tretí žilinský gól. Krásne sa predral pred vápno Ďurica, ktorý posúval na Tlacháča. Druhý menovaný neváhal a centrom hľadal Hrbeka. Hrbekovu strelu vytlačil Kolmokov na Káčera a ten strelou z prvej míňa prázdnu bránku Dusla.

25

A na zemi je opäť Vavro. Teraz to však nesie následky a konkrétne Čurgali vidí prvú žltú stretnutia.

24

V doterajšom priebehu sú jednoznačne lepší hostia. Futbal sa však hrá na góly a nie na pozičnú hru.

23

Na zemi ostáva ležať Vavro po škaredom faule odzadu. Žilinčania však dostávajú výhodu, no hra je po chvíli prerušená.

22

MŠK Žilina B dáva gól!
Posledné minúty síce patria hosťom, no Žilinčania vedia využívať brejky. Teraz ich o tom presvedčil z ľavého krídla Guba, ktorý prihrával na hranicu vápna MIROSLAVOVI KÁČEROVI, ktorý sa zvnútra 16-tky nemýlil a prízemnou strelou prekonáva Kolmokova.

20

Ale hosťom dnes rohové kopy nejdú. Ďalší center od zástavky, končí odkopom Lé Gianga.

19

Tak toto bola strelecká paráda. Krásna strela približne z 25 metrov v podaní Urbana, končí mimo siete Žiliny vďaka pohotovému zákroku Lé Gianga. Pochvala pre oboch hráčov.

18

Lopta preletela až na hlavu Vavra no ten tiesnený dvojicou brániacich hráčov nedokázal loptu umiestniť medzi tri žrde.

17

Tlacháč ostáva ležať na trávniku a domáci získavajú priamy kop približne od stredu hracej plochy.

16

Gešnábel to skúšal individuálne, no k zakončeniu sa cez Králika nedostal. Loptu na druhú polovičku ťahá Tlacháč.

15

Posledné minúty jednoznačne patria hosťom. jediným problémom je prekonať kompaktnú obranu domáceho celku.

14

Domácim sa síce darí prechod na polovičku dusla, no tu sú domáci zatiaľ bezzubí. navyše po faule v strede hracej plochy strácajú loptu a dopredu môžu ísť Šaľania.

13

Ani ďalší rohový kop hostí nepriniesol gólovú radosť. Lopta len preletela vzduchom bez povšimnutia. Žilinčania sa môžu konečne oslobodiť a ukľudniť hru.

12

Domáci sú zavretý pred valstným brankárom navyše po tečovanej strele budú musieť odolávať rohovému kopu.

11

Daniel Rehák inkasoval nahrávku pre veľké vápno domácich. Nerozhodol sa nahrávať voľnému Nurkovićovi, ale vyslal na bránku Lé Gianga tvrdú strelu. Tá však končí vysoko nad bránkou domácich.

10

V hre pokračujú obaja zranení. Lopta poletuje cez poliacu čiaru. Nevidíme šancu ani na jednej zo strán.

9

A hra je prerušená. Na zemi ostáva ležať dvojica hráčov. po jednom z každého tímu.

8

Žilinčania z ťažkosťami odvracajú loptu do bezpečia no Šaľania majú loptu stále vo svojej moci.

7

Domáci hráči si teraz musia postrážiť vápno. Duslo dostalo dobrú štandartku z pravej strany. centrovať bude Tomiš.

6

MŠK Žilina B dáva gól!
Od Žilinskej rohovej zástavky sa lopta dostala po krásnej kombinácie na ľavú stranu odkiaľ vyslal center do 16-tky Káčer. Lopta síce nenašla adresáta v Žltom no nešťastným tečom preloboval vlastného brankára RICHARD KONOPÁSEK. 1:0 pre nováčika súťaže!

5

Ale pozor. Hostia využívajú domácu nekompletnú obranu. Konkrétne Nurkovič rozbehol ľavú stranu. Jeho center na Gešnbela síce prešiel no strelu zblokoval Vavro na rohový kop.

4

Zuziakov center bol síce odvrátený hlavou jedného z obrancov, no domáci si zahrajú prvý rohový roh stretnutia.

3

Akciu Žiliny teraz rozbehol na ľavom krídle kapitán Ďurica. Hostia nezvládli zlak a posielajú k zemi Ďungela. Priamy kop pre Žilinčanov z ľavého krídla.

2

Vhadzovanie Tomiša končí na kopačkách domácich hráčov, ktorí opatrne kombinujú na vlastnej polovičke. Hostia len napádajú.

1

Žilinčania sú opäť na polovičke Šale. Tu však prízemný center pred Kolmokovom likviduje Konopásek, ktorý vysúva spoluhráčov.

1

O úvodný výkop stretnutia sa postarali domáci hráči, ktorí ihneď putujú na polovičku Dusla. Netrvalo dlho a o loptu prichádza Káčer a lopta ihneď smeruje na polovičku domácich.

1

Stretnutie sa práve začalo.

-2

Hráči oboch celkov stoja pripravení na hracej ploche. Domáci dnes nastúpia v žltých a hostia v modrých dresoch. Žilinčania budú chcieť určite nadviazať na výkony Áčka a vyhrať na domácej pôde.

-17

Úvodné zostavy:

MŠK Žilina B: Lé Giang – Králik, Vavro, Kuric, Ďungel – Ďurica, Káčer, Tlacháč, Guba – Zuziak, Hrbek.
Náhradníci: Bajza – Slaninka, Kincl, Puček, Jasenovký, Klec, Ďuratný.

FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kiss, Ďatko, Konopásek, Čirik(K) – Tomiš, Urban, Rehák – Nurkovič, Čurgali, Gešnábel.
Náhradníci: Rusznák – Holeva, Nagy, Kochan, Szábo.

Rozhodca: Martin Ježík – Dušan Petríček, Matej Barenčík.
Vítam Vás pri sledovaní úvodného zápasu 1. kola II. najvyššej slovenskej súťaže, ktorá nabrala nové meno a to DOXXbet liga. V dnešnom stretnutí si sily zmerajú MŠK Žilina B a FK Slovan Duslo Šaľa.

Nový však nie je len názov, ale aj hrací formát súťaže. Po novom sa DOXXbet liga delí na dve skupiny: Východ a Západ. V každej skupine je po 12 tímov a tie celky, ktoré sa umiestnia do 6. miesta si zahrajú play-off o postup do Fortuna ligy(postupuje len jeden).

Účastníci:

Skupina Západ:
FC Nitra (Corgoň liga)
ŠK SFM Senec (II. liga)
FC Spartak Trnava juniori (II. liga)
MFK Dubnica nad Váhom (II. liga)
FK Pohronie Žiar nad Hronom/Dolná Ždaňa (II. liga)
FK Slovan Duslo Šaľa (II. liga)
FC ŠTK 1914 Šamorín (II. liga)
ŠKF Sereď (III. liga Západ)
MFK Skalica (III. liga Západ)
AFC Nové Mesto nad Váhom (III. liga Západ)
ŠK Slovan Bratislava B (III. liga Západ)
MŠK Žilina B (III. liga Východ)

Skupina Východ:
Partizán Bardejov (II. liga)
MFK Zemplín Michalovce (II. liga)
1. FC Tatran Prešov (II. liga)
MŠK Rimavská Sobota (II. liga)
TJ Baník Ružiná (III. liga Východ)
MFK Dolný Kubín (III. liga Východ)
FK Poprad (III. liga Východ)
MFK Košice B (III. liga Východ)
FK Bodva Moldava nad Bodvou (III. liga Východ)
FC Lokomotíva Košice (III. liga Východ)
FK Slavoj Trebišov (III. liga Východ)
MFK Tatran Liptovský Mikuláš (baráž)

MŠK Žilina B domáci hráči si v sezóne 2013/2014 zaistili postup do DOXXbet ligy druhým miestom s počtom bodov 60 a so skóre 60:35. Dôležitá zmena pre Žilinčanov nastala pri kormidle a novým trénerom "Béčka" sa stáva Miroslav Nemec. Šošóni odohrali počas letnej prípravy 5 stretnutí a za spomienku určite stojí výhra nad juniormi Bohemians Prahy 1905 3:4. Domáci káder bude pozostávať z menej vyťažovaných hráčov A tímu, z hráčov B tímu a určite aj s mladíkmi zo žilinskej akadémie.

FK Slovan Duslo Šaľa pre hostí je nový len názov súťaže. V poslednej sezóne sa Duslo Šaľa umiestnilo na 10. priečke s 32 bodmi a so skóre 30:45. Domáci nie sú jediným mužstvom, ktoré vymenilo trénera. Zmena nastala aj na strane Dusla, odkiaľ po dohode odchádza Vladimír Goffa a nahradí ho bývalý 5 násobný majster Slovenska Ladislav Molnár. Hostia odohrali prvý prípravný duel na pôde Žiliny a proti kádru A Šaľa podľahla 3:1. Gól vsietil Čurgali.

Favorita v dnešnom stretnutí je ťažké určiť. Vedia to aj stávkové kancelárie, ktoré ponúkajú približne takéto kurzy.
Výhra domácich: 2,4
Remíza: 3,1
Výhra hostí: 2,69
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

MŠK Žilina B – FK Slovan Duslo Šaľa

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 6. Konopásek (vla.), 22. Káčer, 51. Ďurica

Karty:   40. Ďurica (ZIB) – 25. Čurgali (SAL), 28. Urban (SAL), 50. Kolmokov (SAL)

MŠK Žilina B: Lé Giang – Králik, Vavro, Kuric, Ďungel – Ďurica(K), Káčer, Tlacháč, Guba – Zuziak, Hrbek.
Náhradníci: Bajza – Slaninka, Kincl, Puček, Jasenovký, Klec, Ďuratný.

FK Slovan Duslo Šaľa: Kolmokov – Kiss, Ďatko, Konopásek, Čirik(K) – Tomiš, Urban, Rehák – Nurkovič, Čurgali, Gešnábel.
Náhradníci: Rusznák – Holeva, Nagy, Kochan, Szábo.

Rozhodčí: Martin Ježík – Dušan Petríček, Matej Barenčík

Pohár FAČR

Kladno – Písek 10:15 3:4

Vyšehrad – Táborsko 10:15 1:4

Aritma – Admira Praha 10:15 1:2

Neratovice – Vltavín 10:15 2:0

Havířov – Třinec 10:20 1:2

Karlovy Vary – Sokolov 10:30 0:7

Český Brod – Převýšov 17:00 0:7

Ústí n/O – Chrudim 17:00 0:2

Jablonec n. J. – Zápy 17:00 1:0

Olympia Radotín – Dvůr Králové 17:00 2:1

Hranice – Orlová po penal. (4:3) 17:00 1:1

Pelhřimov – Třebíč 17:00 0:1

D. Benešov – Uničov po penal. (2:3) 17:00 1:1

Žďár n/S – Rosice 17:00 1:3

Petrovice – Hlučín 17:00 0:1

Vyškov – Prostějov 17:00 1:2

Litoměřicko – Ústí n. L. 17:00 1:4

Dobrovice – Králův Dvůr 17:00 3:0

Slavičín – Olomouc 17:00 0:6

Jíloviště – Meteor po penal. (4:2) 17:00 1:1

Cheb – Bohem. Pr. 17:00 0:3

Hořovicko – Tachov 17:00 0:1

Krupka – Chomutov po penal. (3:4) 17:00 2:2

Sušice – Domažlice 17:00 1:5

Turnov – Pardubice po penal. (2:4) 17:00 1:1

Klatovy – Most po penal. (4:2) 17:00 0:0

Doubravka – Vlašim 17:00 0:9

Česká Třebová – Živanice 17:00 0:4

Velké Karlovice – Kroměříž 17:00 0:1

Rýmařov – Zábřeh po penal. (4:5) 17:00 1:1

Blansko – HFK Olomouc po penal. (4:3) 17:00 0:0

Nový Jičín – Opava 17:00 0:1

Kozlovice – Karviná 17:00 0:2

Tasovice – Zlín 17:00 1:3

Brumov – Frýdek-Místek 17:00 0:3

Líšeň – Znojmo 17:00 1:3

Břeclav – Vel. Meziříčí 17:00 2:3

Brozany – Benešov 17:00 2:1

Kutná Hora – Žižkov 17:00 0:7

Vysoké Mýto – Letohrad 17:00 2:0