Menu

Fotbal

Mistrovství světa - ženy

Chile – Švédsko

0:2

konec (0:0)

11.06.2019, 18:00 • Roazhon Park (Rennes) • Skupina F • David Suchý

Tipsport: 16.0 7.5 1.16 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 5:11. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:13. (20:37:47)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Švédska, které svého soupeře porazilo poměrem 2:0. Švédsko tak dokázalo potvrdit roli favorita tohoto zápasu, přičemž si v tomto duelu vytvořilo opravdu velkou územní převahu, která přinesla jediné dvě branky až v závěru utkání. Chile se jen málokdy dostalo k opačnému pokutovému území, naopak se soustředilo na dobře fungující defenzívu, která přeci jednom dvakrát polevila.

90+6

Konec zápasu.

90+6

Žlutou kartu dostává Yessenia Lópezová (Chile).

90+4

90+4. Madelen JANOGYOVÁ - 0:2

90+4

Švédsko právě vstřelilo branku!
Přichází rozhodující branka tohoto zápasu! Naprosto skvostným způsobem to provedla střídající MADELEN JANOGYOVÁ, která se drzým průnikem dostala až do pokutového území, kde si míč navedla na levou nohu a poté nekompromisním způsobem prostřelila brankářku Endlerovou.

90+4

Chile se na vyrovnávací branku krátí čas, už ho skutečně moc nezbývá. Nyní z vlastní poloviny nepřesně rozehrávala Saézová.

90+3

Nakonec se jednalo o pas k levé autové čáře, kde se nacházela Erikssonová. Švédsko si pohrává s míčem v bezpečné vzdálenosti.

90+2

Před malým momentem se do zakončení dostala Laraová, jenž ale výrazně minula branku. Lindahlova nebude s odkopem nikam spěchat.

90

Druhý poločas bude nastaven o pět minut.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádní hrací doby. Určitě můžeme ještě počítat s nastaveným časem.

88

Do další šance se dostávala Anvegardová, která se dostala až k hranici malého vápna, kde lobem přehodila i branku Chile.

87

I po úvodní brance mají více ze hry hráčky Švédska, kteří kombinují na polovině soupeřek. Zatím to k dalšímu střeleckému pokusu nevede.

85

Střídání v týmu Chile: ze hřiště odchází Yanara Aedová, přichází Rocío Sotová.

84

V tuto chvíli to bude pro hráčky Chile hodně složité, budou muset dotahovat jednobrankové manko. Do konce zápasu nezbývá zrovna moc času.

83

83. Kosovare ASLLANIOVÁ - 0:1

83

Švédsko právě vstřelilo branku!
Tak přeci jenom jsme se dočkali úvodní branky tohoto zápasu! Švédsko tak dlouho obléhalo pokutové území, až se po menším závaru dostala k míči KOSOVARE ASLLANIOVÁ, jenž bez větších potíží překonala brankářku Endlerovou.

81

Střídání v týmu Švédsko: ze hřiště odchází Elin Rubenssonová, přichází Madelen Janogyová.

79

Endlerová posílala míč na útočnou polovinu, kde se Arayaová nedokázala prosadit ve vzduchu. Po dlouhé přestávce je opět aktivnější Švédsko.

Chile – Švédsko

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 83. Asllaniová, 90+4. Janogyová

Karty:   78. Guerrerová (CLE), 90+6. Lópezová (CLE) – 67. Erikssonová (SWE)

Držení míče: 35 % : 65 %.
Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 5:11. Rohy: 0:11. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 8:13.

Chile: Endlerová (C) – Galazová, Guerrerová, Sáezová, Torová – Arayaová, Aedová (85. R. Sotová), Laraová – Zamoraová, Urrutiaová (59. Lópezová), Balmacedaová.
Náhradníci: Camposová, Torrerová – Huenteová, Pardová, Duránová, Lópezová, C. Sotová, Grezová, Rojasová, Díazová, R. Sotová, Pinillaová.

Švédsko: Lindahlová – Glasová, Fischerová, Sembrantová, Erikssonová – Rubenssonová (81. Janogyová), Asllaniová, Segerová (C) – Jakobssonová, Blacksteniusová (66. Anvegårdová), Rolföová (66. Hurtigová).
Náhradníci: Falková, Mušovićová – Schoughová, Björnová, Zigiottiová Olmeová, Anderssonová, Janogyová, Roddarová, Ilestedtová, Anvegårdová, Hurtigová, Larssonová.

Rozhodčí: Venegasová – Chavezová (obě Mexiko), Beaudoinová (Kanada)