Menu

Fotbal

Belgická liga

Cercle Brugge KSV – Royal Excel Mouscron

0:3

konec (0:0)

14.05.2019, 20:30 • Jan Breydelstadion • O Evropskou ligu • David Suchý

Tipsport: 3.22 3.94 2.1 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:7. (22:22:30)
Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mouscronu, který svého soupeře porazil poměrem 3:0. Ačkoliv jsme v prvním dějství branku neviděli, tak v tom druhém padla první trefa hned v samotném úvodu, načež Mouscron ještě dokázal navýšit své vedení. Bruggy se v závěru utkání snažily s nepříznivým výsledkem něco udělat, avšak místo toho přišla další inkasovaná branka, která byla zároveň tou posledním v tomto utkání.

90+2

Konec zápasu.

90+2

Žlutou kartu dostává Jérémy Taravel (Cercle Bruggy KSV).

90+2

Dnešní utkání se spíše už jen dohrává, o vítězi je už nějakou dobu jasno. Mouscron se ještě zkouší navýšit své dosavadní vedení.

90

Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.

89

Žlutou kartu dostává Dylan De Belder (Cercle Bruggy KSV).

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, ještě můžeme počítat s nastaveným časem.

87

87. Mbaye LEYE - 0:3

87

Mouscron právě vstřelil branku! Je tu třetí branka v domácí svatyni! Mouscron ještě na malý moment zůstal u pokutového území, kde se kulatého nesmyslu nakonec ujal M´BAYE LEYE, který se ani v tomto případě nemýlil. S domácím celkem to nevypadá vůbec dobře.

87

Mouscron nyní bude mít možnost vstřelit třetí branku, má totiž k dispozici standardní situaci. Zřejmě se bude jednat o přímý střelecký pokus.

86

Tlak Brugg neustále stoupá, avšak stále to nepřináší kýžený efekt. V tuto chvíli se k míči dostal Van Durmen, který raději uklidnil hru.

85

Domácí se nyní natlačili k pokutovému území soupeře, kde tak dlouho kombinovali, až nakonec přeci jenom přišli o hrací předmět.

84

Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut, Cercle Bruggy stále prohrávají o dvě branky. Na vyrovnání tak nezbývá moc času.

82

Střídání v týmu Cercle Bruggy KSV: ze hřiště odchází Guevin Tormin, přichází Robbe Decostere.
Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Selim Amallah, přichází Rijad Sadiku.

79

Posléze za cenu autového vhazování zasahoval hostující zadák Dussenne, který poslal míč ven z hrací plochy – aut pro domácí.

78

Nyní to budou mít domácí hodně složité, prohrávají už o dvě branky. Navíc do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut.

77

Avšak ani ten se neujal, neboť skončil na hlavě protihráče, který byl navíc faulován. Mouscron bude moci rozehrávat z vlastní poloviny.

76

76. Frantzdy PIERROT - 0:2

76

Mouscron právě vstřelil branku! Máme tady druhou branku tohoto zápasu! Ačkoliv byl domácí celek lehce aktivnější, tak nakonec neubránil pohotovou kombinaci soupeře, na jejíž konci byl zakončující FRANTZDY PIERROT, který si proti brankáři Nardimu věnoval rady.

76

Střídání v týmu Cercle Bruggy KSV: ze hřiště odchází Yoann Etienne, přichází Nabil Alioui.

75

Nakonec vše skončilo útočným faulem Royalu, čehož si všiml také hlavní sudí, který okamžitě nařídil volný kop pro domácí hráče.

74

Mouscron nyní kombinoval s míčem na vlastní polovině, přičemž po kratší době přišlo úspěšné přenesení hry k postranní lajně.

73

Posléze se k pokutovému území soupeře přiblížila početná skupina domácích hráčů, která se ani v tomto případě nedostala k zakončení.

72

I tak domácí dostali možnost zahrozit prostřednictvím rohového kopu. Centr plachtil na přední tyč, kam se nejvýše do vzduchu dostal Boya.

71

Žlutou kartu dostává Selim Amallah (Royal Excel Mouscron).

70

Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Taiwo Awoniyi, přichází Frantzdy Pierrot.

70

Na druhé straně se rodil velice slibný protiútok, který nakonec na sebe zkoušel vzít Bruno, jenž nakonec neúspěšně přenášel hru vpravo.

69

Mouscron si vyzkoušel rozehrávku volného kopu, bylo to zhruba ze třiceti metrů. Pozorná obrana domácích ale v poklidu zasahovala.

64

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, Mouscron stále vede o jednu branku. Cercle Bruggy se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat.

63

Vhazoval také Mouscron, konkrétněji se o provedení postaral obránce Antonov, který zpětnou přihrávkou raději uklidnil rozháranou pasáž hry.

62

Domácí si nakonec vybojovali rohový kop, dnešní druhý. Ten nepřinesl vážnější nebezpečí, Vasić tak bude vykopávat od branky.

61

Hned ke dvěma autovým vhazováním se dostal domácí Etienne, avšak ani v jednom případě se mu nepodařilo najít kýženého adresáta.

60

Pozvolná útočná akce nakonec nabídla řadu přihrávek, avšak tu poslední dokázal zablokovat Bakić, od kterého se míč odrazil do bezpečí.

59

Domácí brankář Nardi měl další práci, tentokráte se mu podařilo zneškodnit střelecký pokus Awoniyiho. Cercle Bruggy spěchají kupředu.

58

Mouscron měl k dispozici další rohový kop, který nakonec nabídl hlavičkový pokus na branku. Nardi si ale prostředek branky pohlídal.

57

Nakonec se jeden z obránců rozhodl vyslat dalekonosnou kolmici za defenzívu soupeře, avšak i v tomto případě se jednalo o ofsajd.

56

Střídání v týmu Cercle Bruggy KSV: ze hřiště odchází Naomiči Ueda, přichází Charles Vanhoutte.

55

Cercle Bruggy jsou v posledních minutách aktivnějším mužstvem, v tuto chvíli kombinují na vlastní polovině, o což se stará také Ueda.

54

Aby toho nebylo málo, tak hlavní sudí opět použil píšťalku, avšak v tomto případě odhalil nedovolený zákrok hostujícího celku.

53

Žlutou kartu dostává Xavier Mercier (Cercle Bruggy KSV).

52

Domácí se sice radovali z vyrovnávací branky, avšak nakonec se jednalo o těsný ofsajd. Druhá neuznaná branka Brugg.

51

Nakonec přišel nedovolený zákrok ze strany Tormina, což uviděl také hlavní rozhodčí. Mouscron bude rozehrávat volný kop z vlastní poloviny.

50

Jako poslední se dotkl míče hostující Benson, od kterého se odrazil ven z hrací plochy. Domácí celek tak bude moci opět vhazovat.

49

Ihned po rozehrávce se na útočnou polovinu chtěl vydat domácí De Belder, avšak ten narazil pouze na připravený blok protihráčů.

48

V tuto chvíli to bude mít domácí celek hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Do konce zápasu ale stále zbývá dostatek času na vyrovnání.

47

47. Mbaye LEYE - 0:1

47

Mouscron právě vstřelil branku! Hosté se hned v úvodu druhého poločasu dostávají do vedení! Mouscron to totiž zkoušel bleskovým přesunutím na polovinu soupeře, kde se nakonec do zakončení dokázal natlačit M´BAYE LEYE, jenž dokázal propálit brankáře.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nepřinesl žádnou přesnou trefu. V úvodu byl sice aktivnější domácí celek, avšak postupem času převzal převahu Mouscron, jenž ale rovněž branku nevstřelil. Hosté byli ale ke kýžené brance přeci jenom trochu blíže, zahrávali totiž pokutový kop, který ale forvard Leye nedokázal proměnit. Doufejme, že druhý poločas bude o něco atraktivnější.

45+4

První poločas skončil.

45+3

Hrací předmět doskákal ven z hrací plochy, což znamenalo zisk autového vhazování pro domácí. Taravel okamžitě spěchá za míčem.

45+2

Nardi si opět připravil míč k odkopu od své branky, přičemž i v tomto případě zkoušel dalekonosným pasem najít kolegu Tormina.

45

První poločas bude nastaven o čtyři minuty.

43

Blíží se nám konec prvního poločasu, nyní se hra hodně často kouskuje. Royal bude opět rozehrávat daleko od branky soupeře.

42

Etienne si vzal na starost provedení autového vhazování, přičemž zkoušel u šestnáctky najít Bruna, jenž se nechal připravit o balón.

41

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

40

Bruggy se sotva dostaly na útočnou polovinu, avšak tam přišel další útočný faul, po kterém bude následovat volný kop pro soupeře.

36

Navíc jsou hosté i nadále aktivnějším celkem, před malým momentem si vybojovali další rohový kop, který nepřinesl vážnější nebezpečí.

35

Na druhé straně si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Mercier, který zavadil o kopačku soupeře. Standardka pro Royal Excel.

34

34. Neproměněná penalta.

34

To jsou věci! K rozehrávce pokutového kopu se totiž postavil hostující Leye, který tuto příležitost nedokázal proměnit. Stav je i nadále nerozhodný.

33

Je tu pokutový kop pro Mouscron!

32

Postupný přechod na útočnou polovinu pořádně zaměstnal hostující obranu, ta na samotné hranici šestnáctky dokázala zasáhnout.

31

Palun se ujal autového vhazování z pravé strany, přičemž se nakonec rozhodl pro zpětnou přihrávku, kterou oslovil kolegu Taravela.

30

Royal se opět celkem snadným způsobem proháčkoval až k šestnáctce soupeře, odkud v tomto případě vypálil zhruba metr vedle branky.

29

Nardi si dával s odkopem od své branky celkem načas, nakonec však zvolil odkop ke středovému kruhu, kde zasahoval Bakić.

28

Hostující celek si nyní příliš neporozuměl, u pokutového území totiž nepřesně přihrával Leye, míč skončil až u brankáře Nardiho.

27

Zakončení také na opačné straně, avšak s přesností to o poznání pokulhávalo. Domácí brankář Nardi tak nemusel zasahovat.

26

Cercle Bruggy se opět dostaly až k šestnáctce soupeře, kde se o zakončení pokoušel Bruno, který našel pouze náruč brankáře.

24

Míč se celkem rychle přesunul na polovinu domácího celku, kde si práci s balónem vyzkoušel Nardi, který se rozhodl rozehrát do strany.

25

Střídání v týmu Royal Excel Mouscron: ze hřiště odchází Mërgim Vojvoda, přichází Babacar Dione.

23

Už se opět pokračuje ve hře, mezitím hostující hráči rozehrávali volný kop od vlastní šestnáctky, jednalo se o rozehrávku do strany.

22

Nehrálo se více než minutu, na hrací ploše totiž skončil jeden z hráčů Mouscronu, který si vyžádal potřebné lékařské ošetření.

21

Máme za sebou úvodní dvacetiminutovku, která nám zatím nepřinesla žádnou branku. O něco aktivnější jsou ale domácí hráči.

16

Domácí si vybojovali autové vhazování z levé strany, přičemž se k provedení postavil zadák Lambot, jenž si pro spolupráci vybral Etienneho.

15

I tak vzdušná nabídka opět doplachtila pouze na hlavu protivníka, který nekompromisním odvrácením poslal míč do bezpečnějšího prostoru.

14

Nakonec výsledkem akce po levém křídle je další rohový kop, i tentokráte z levé strany. Do pokutového území se dostávají vysoké věže.

13

K dalšímu nedovolenému zákroku tentokráte sáhl jeden z domácích hráčů, jenž povalil na zem Van Durmena. Hosté se rozhodli rozehrát po zemi.

12

Cercle Bruggy ještě na malý moment zůstaly u pokutového území soupeře, kde se pokusily zahrozit. Střela ale proletěla vedle branky.

11

To jsou věci! Domácí se totiž dočkali úvodní branky, avšak ta nakonec neplatí. Jednalo se totiž o velice těsjný ofsajd.

10

Mouscron rozehrával kousek před středovým kruhem, přičemž jsme sledovali centrovanou nabídku, jenž přistála na hlavě jednoho z protihráčů.

9

Royal to zkoušel pozvolnou kombinací přes střed hrací plochy, avšak krátkou souhra nakonec skončila nedovoleným zákrokem.

8

Rohový kop také na druhé straně, avšak rovněž bez střeleckého úspěchu. Vasić se tak bude moci ujmout rozehrávky od své svatyně.

7

Navíc se jeho celek dostal až k pokutovému území, kde narazil na početný blok protihráčů. Odraženého míče se přeci jenom chopili domácí.

6

Avšak ten nepřinesl nic nebezpečného. Poprvé se tak k míči dostal domácí brankář Nardi, který nekompromisně odkopl na druhou stranu.

5

Benson si to namířil po levém křídle, kde se mu podařilo otřít míč o nohu jednoho z protihráčů. Mouscron si vybojoval úvodní rohový kop.

4

Následoval nedovolený zákrok kousek od pokutového území hostujícího celku, ten tak bude rozehrávat z vlastní poloviny.

3

Hned v úvodu utkání jsme sledovali atak Cercle Bruggy po pravém křídle, jenomže centrovanou nabídku odklidil jeden z protihráčů.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali domácí, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Cercle Bruggy KSV: Nardi – Taravel, Ueda, Lambot – Palun, Koné, De Belder, Mercier, Etienne – Tormin, Bruno.
Náhradníci: Van Damme – Alioui, Decostere, Deman, Marega, Nguinda, Vanhoutte.

Royal Excel Mouscron: Vasić – Vojvoda, Boya, Dussenne, Antonov – Amallah, Bakić, Van Durmen, Benson – Awoniyi, Leye.
Náhradníci: Butez – Dione, Sadiku, Vroman, Pierrot, Kuzmanović.

Rozhodčí: D'hondt – Lemaire, Senecaut.
Cercle Bruggy KSV

Na opačné straně stojí o něco lépe hrající Cercle Bruggy, kterým pro změnu patří pátá pozice, přičemž na svého dnešního soupeře mají náskok pouze dvou bodů. Cercle Bruggy mají na svém kontě sedm bodů, avšak v posledních čtyřech zápasech nedokázaly bodovat. Poslední bodový zisk přišel před více než měsícem, tehdy Cercle Bruggy dokázaly na vlastním stadionu porazit třetí Waasland-Beveren poměrem 3:2. Domácí celek tohoto zápasu odehrál na domácím stadionu už čtyři zápasy, přičemž vyhrál pouze v jediném. Poslední dva zápasy skončily porážkou, avšak v obou případech o jednu branku.
Royal Excel Mouscron

Mouscron se pochopitelně dostal do skupiny o Evropskou ligu, ve kterém se mu zatím příliš nedaří. Hostující celek tohoto zápasu se totiž nachází na šesté pozici, přičemž manko na vedoucí Kortrijk činí už šestnáct bodů. Mouscron z osmi odehraných zápasů nasbíral pouze pět bodů, hned pětkrát totiž pocítil hořkost porážky. Pouze v jediném případě se jednalo o vítězství, Mouscron totiž na domácím stadionu dokázal poradit čtvrtý Waregem poměrem 4:0. V minulém kole přišel zisk dalšího bodu, tentokráte diváci viděli hned šest branek, přičemž Mouscron dokázal remizovat se druhým St. Gilloise poměrem 3:3.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Belgická liga má na programu další zápasy o titul, my budeme společně sledovat souboj mezi Cercle Bruggy KSV a Royal Excel Mouscron.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:30.

Cercle Brugge KSV – Royal Excel Mouscron

0:3

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 47. Leye, 76. Pierrot, 87. Leye

Karty:   53. Mercier (CRB), 89. De Belder (CRB), 90+2. Taravel (CRB) – 71. Amallah (MOP)

Neproměněná penalta: 34. Leye (MOP), mimo

Držení míče: 43 % : 57 %.
Střely na branku: 1:10. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:7.

Cercle Brugge KSV: Nardi – Taravel, Ueda (56. Vanhoutte), Lambot – Palun, Koné, De Belder, Mercier, Etienne (76. Alioui) – Tormin (82. Decostere), Bruno.
Náhradníci: Van Damme – Alioui, Decostere, Deman, Marega, Nguinda, Vanhoutte.

Royal Excel Mouscron: Vasić – Vojvoda (25. Dione), Boya, Dussenne, Antonov – Amallah (82. Sadiku), Bakić, Van Durmen, Benson – Awoniyi (70. Pierrot), Leye.
Náhradníci: Butez – Dione, Sadiku, Vroman, Pierrot, Kuzmanović.

Rozhodčí: D'hondt – Lemaire, Senecaut