Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Watford FC – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

15.04.2019, 21:00 • Vicarage Road, Watford • 34. kolo • Jiří Polášek (@Pol45Jiri)

Tipsport: 3.58 3.76 2.09 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tak jsme dneska viděli 2 rozdílné poločasy. V tom prvním převládal Arsenal a Hornets skoro neútočili. Ve druhém ale i v deseti lidech začali Sršni z Watfordu tlačit. Arsenal měl několikrát namále. Nakonec ale důležité tři body vybojoval a v tabulce se posouvá na čtvrté místo.

S konstatováním tohoto se s vámi loučí z komentátorské pozice Jiří Polášek. (23:00:00)
Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:8.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Nyní chtěli kombinovat Ozil a Guendouzi. Jenže Ozil se nacházel v ofsajdovém postavení a tak akce končí. Blíží se konec zápasu.

90+1

Ve vápně hostů špatně hlavičkoval jeden obránce a do šance se dostal jeho protihráč, který chyby využil a okamžitě střílel. Jiný obránce byl ale na místě a na štěstí pro Arsenal míč zablokoval.

90

Nyní se nastaví tři minutky. To je tedy čas pro Arsenal na pojištění vedení, nebo pro Watford na ukořistění bodíku, popřípadě více bodů ze zápasu.

89

Guendouzi měl velkou šanci. V akci dva na jednoho utíkal sám a chtěl přenést míč na druhé křídlo na spoluhráče. Jenže přihrávku udělal opravdu špatně.

88

Domácí opět zahrozili, po kombinaci u pokutového území nakonec střela mířila vedle. Arsenal ale nezvládá nyní útočné kombinace svého soupeře.

86

Trenér Watfordu se konečně opět odhodlal střídat. Na hřiště posílá odpočatého Semu, a dolů si stáhl Masinu.

86

Hughes nyní tvrdě fauloval, a může být rád, že si zasloužil jen žlutou kartu, a ne vyšší trest.

85

Pět minut do konce základní hrací doby a hra graduje. Chvilkami útočící Arsenal poslední minutky spíš brání. Nesmí totiž přijít o 3 body. A Watford zase alespoň bod potřebuje.

84

Hra nyní probíhá ve znaku míčů, které se ztrácejí na polovině. Oba týmy zde již několikrát za pár chvil míč ztratily, ale také obdržely.

83

Hornets již nyní v útočné aktivitě přehrávají Arsenal, který nyní zažívá horké chvilky. Watford je hladový po srovnávacím gólu. Naopak Arsenal potřebuje nutně body také, a proto je v defenzívě stoprocentní.

81

Nepříjemným centrem překvapili obranu jeden z domácích fotbalistů. Míč se odrazil od hlavy jednoho z hráčů v chumlu hráčů ve vápně jen centimetry nad břevno.

80

Arsenal se stále snaží přidat pojišťující gól, ale nedaří se a nedaří. Navíc aktivita Watfordu v posledních minutách strašně stoupá.

79

Neskutečné bránění tam nyní předvedl mladík Ainsley Maitland-Niles. Po zmatku ve vápně se totiž Doucoure dostal k míči a obešel i Lena. Jenže právě mladý Ainsley všechno zachránil sérii skvělých zákroků.

77

Guendouzi perfektně vybojoval míč, ale pak ho úplně nepochopitelně poslal za autovou čáru. Viděli jsme trenéra Watfordu, který ukazoval ke střídačce a gestikuloval prstem něco ve smyslu: Nenene... Můžeme usoudit že asi nechtěl střídat, po radě s některým z asistentů. Zatím Hornets střídali jen jednou.

76

Tak nakonec ne, Koscielny už hraje, ale pokulhává. Arsenal opět získal míč, jenže následně ho ve předu ztratil. Útok dnes Londýňanům nevychází.

75

Success se srazil s Laurentem Koscielnym, kapitánem Arsenalu a základním kamenem obrany severolondýnského celku. Francouz dopadl hůř a vypadá to že si bude žádat ošetření.

Watford FC – Arsenal FC

0:1

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 10. Aubameyang

Karty:   54. Capoue (WAT), 86. Hughes (WAT)   11. Deeney (WAT)

Držení míče: 34 % : 66 %.
Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 3:6. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 12:8.

Watford FC: Foster – Janmaat, Kabasele, Cathcart, Masina (86. Sema) – Femenía (59. Success), Capoue, Doucouré – Hughes – Deeney, A. Gray.
Náhradníci: Gomes – Britos, N. Chalobah, Mariappa, Navarro, Sema, Success.

Arsenal FC: Leno – Mustafi, Koscielny, Mavropanos (59. Guendouzi), Monreal – Torreira (45. Özil), Xhaka – Mchitarjan, Ramsey (68. Maitland-Niles), Iwobi – Aubameyang.
Náhradníci: Čech – Özil, Maitland-Niles, Guendouzi, Kolašinac, A. Lacazette, Alnaní.