Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Chelsea FC

2:0

konec (0:0)

14.04.2019, 17:30 • Anfield Road, Liverpool • 34. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.75 3.81 5.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:25:17)
Je konec! Liverpool zvládl důležitý souboj s londýnskou Chelsea a vítězí 2:0! Domácí Liverpool vlétl do zápasu jako velká voda, ale Salah volejem trefil brankáře Chelsea. Defenziva Chelsea poté bránila skvěle a hosté vyráželi do protiútoků. V jednom z nich zakončoval Willian, jenže Brazilec nemířil mezi tři tyče. Na druhé straně měl krátce před přestávkou na noze gól Sadio Mané, ale technickou střelou těsně minul horní roh. Po změně stran se už Kloppovi svěřenci dočkali! V 51. minutě se po krásné akci prosadil Sadio Mané a o dvě minuty později navýšil domácí vedení krásnou střelou Mohamed Salah! Chelsea přesto nesložila zbraně. Snížit mohl Eden Hazard, který po hodině hry orazítkoval tyč. Další vyloženou možnost belgické hvězdy pak zneškodnil brankář Alisson! Závěr duelu si už Liverpool pohlídal a vrací se do čela Premier League před Manchester City.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Firmino si chtěl zpracovat těžkou přihrávku, jenže Kanté k němu stačil rychle přistoupit a nenechal brazilského útočníka rozehrát do křídla.

90+2

Eden Hazard odcentroval z levé strany do pokutového území. Milner jeho pobídku nedokázal odehrát. Do zakončení se tak dostal Kanté, ale francouzský středopolař není zrovna vyhlášený hlavičkář.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Domácí stále nepouštějí Chelsea na svou polovinu. Liverpool nikam nespěchá. Hráči v červeném vědí, že body za dnešní výhru mohou mít v boji o titul cenu zlatu.

89

Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Mohamed Salah, přichází Xherdan Shaqiri.

89

89. Maného parádní akce

89

Ještě jedna možnost pro Liverpool! Sadio Mané v rychlostním souboji předčil Christensena, zakončil levačku a Kepa musel jeho dělovku vytáhnout nad břevno!

88

Wijnaldum si na polovině hřiště nechtěl komplikovat život a raději si pomohl malou domů na Alissona. Chelsea se nemůže dostat do tlaku. Liverpool hraje nesmírně zkušeně.

87

Christensen spěchal na vlastní polovinu za vysokým nákopem. Dánský stoper si zavolal na pomoc Kepu, který si s rozehrávkou neporadil, ale Mané už míč nedohnal na hřišti.

86

Sadio Mané si na hranici pokutového území chtěl vyměnit přihrávku se Salahem. Egyptský fotbalista hlavou poslal míč moc daleko a autor první branky se k němu nedostal.

85

Ross Barkley si v blízkosti vlastní šestnáctky troufl na riskantní kličku. Středopolař Chelsea si posunul míč mezi dva napadající soupeře a udržel jej pro londýnský klub.

84

Andrew Robertson na polovině hřiště napodobil podklouznutí Stevena Gerrarda z dubna roku 2014. Hráči Chelsea nabídnutou možnost nevyužili a nedostali se do protiútoku.

83

The Reds zahrávali další rohový kop. Obrana Chelsea si domácí hlavičkáře dobře pohlídala a nepustila nikoho v červeném dresu do zakončení.

82

César Azpilicueta si špatným zpracováním pořádně zkomplikoval život a před dotírajícím soupeřem si musel pomoci odkopem na tribunu. Rozehrávat bude Liverpool.

81

Salah opět uklidnil hru na pravé straně hrací plochy. Egypťan v červeném dresu následně poslal prudkou pobídku na velké vápno, ale zadáci Chelsea byli dobře postavení.

80

Eden Hazard si naběhl na další fantastickou přihrávku za obranu Liverpoolu a naservíroval míč na malé vápno. Trent Alexander-Arnold se však stačil vrátit a odkopl balón na tribunu.

Liverpool FC – Chelsea FC

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 51. Mané (Henderson), 53. M. Salah (V. van Dijk)

Karty:   44. Azpilicueta (CHE)

Držení míče: 61 % : 39 %.
Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 5:9.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, V. van Dijk, Robertson – Henderson (77. Milner), Fabinho, Keïta (66. Wijnaldum) – M. Salah (89. Shaqiri), Firmino, Mané.
Náhradníci: Mignolet – Milner, Origi, Lovren, Sturridge, Shaqiri, Wijnaldum.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger (40. Christensen), David Luiz, Emerson – Kanté, Jorginho, Loftus-Cheek (76. Barkley) – Willian, E. Hazard, Hudson-Odoi (56. Higuaín).
Náhradníci: Caballero – Higuaín, Barkley, Giroud, Christensen, Kovačić, Pedro.

Rozhodčí: Oliver – Burt, Bennett

Diváci: 53 279