Menu

Fotbal

Liga mistrů

Manchester United – Paris Saint-Germain

0:2

konec (0:0)

12.02.2019, 21:00 • Old Trafford, Manchester • Osmifinále • Vít Schück (@VitSchuck)

Tipsport: 2.35 3.49 3.19 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+2

PSG kontroluje závěr zápasu v kombinaci ve středu pole. Zcela zbytečnou žlutou kartu po dojetí do Alvese dostává také Shaw.

89

89. Červená karta po 2. žluté

89

K rozehrávce volného přímého kopu se postavil Dani Alves, ale z nadějné pozice trefil pouze obrannou zeď domácího týmu. Po zisku balonu se dral do útoku Paul Pogba, ale tělem odstavil příliš agresivně Alvese a je pískán faul. Pogba vidí druhou žlutou kartu a musí předčasně do sprch.

87

Dani Alves si v brazilské spolupráci pomohl s Marquinhosem. Následně utekl Herrerovi Mbappé a záložník United musel sáhnout k faulu za žlutou kartu.

84

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Marcus Rashford, přichází Romelu Lukaku.

81

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Colin Dagba.

75

Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Marco Verratti, přichází Leandro Paredes.

63

63. Kylian Mbappé zatím třetí zásah nepřidal

63

Mbappé měl na kopačce třetí zásah! Ledabylou obranu Manchesteru musel zachraňovat až David De Gea, který zastavil dloubáček Mbappého pravou rukou.

62

Pogba se pokoušel rychle snížit stav zápasu. Na levé straně si potáhl míč kolem Alvese a ten ho srazil k zemi. Alves navíc dostává žlutou kartu.

60

60. Kylian MBAPPÉ - 0:2

60

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
Pařížané vedou v Manchesteru po hodině hry už o dva góly! Di María naservíroval milimetrový pas mezi obránce United přesně do prostoru, kam si to namířil také KYLIAN MBAPPÉ. Stoperská dvojice Manchesteru trestuhodně nechala Mbappého zcela volného a mladík z Francie mohl z prvního doteku poslat míč do sítě za bezmocného De Geu.

53

53. Presnel KIMPEMBE - 0:1

53

Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
PSG se dostává na Old Trafford do vedení! Pasivita domácích je potrestána. Po centru Alvese hlavičkoval k pravé tyči Mbappé, ale De Gea dokázal ještě míč vytěsnit na rohový kop. Právě z něj ale hosté udeřili! Di Maríův centr přelétl hlavní klubko hráčů ve vápně, Pogba nedosáhl na míč hlavou a tak mohl zavřít celou akci na zadní tyči PRESNEL KIMPEMBE. David de Gea neměl šanci na reakci.

50

Žlutou kartu si zasloužil za zatažení dresu také Victor Lindelöf. PSG rychle rozehrávalo, ale nakonec muselo svou akci zbrzdil a pokračovat až po kombinaci.

46

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Anthony Martial, přichází Juan Mata.

45+4

Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Alexis Sánchez.

37

37. Nebezpečná akce PSG končí odpískaným ofsajdem

37

PSG v další šanci! Draxler přihrávkou za obranu našel Di Maríu, který ale následně nestačil střelou z pravé strany na De Geu. Vzrušení pře brankou United je i tak ukončeno zdviženým praporkem.

34

34. Žlutá karta

34

Bernat sestřelil po odehrání balonu na pravé straně Younga a také vidí od hlavního rozhodčího žlutou kartu.

30

Ashley Young vůbec rychlostně nestíhal Mbappého a tak si pomohl faulem a dostává žlutou kartu. Kapitán United už je čtvrtým potrestaným hráčem zápasu.

29

29. Kylian Mbappé v první šanci zápasu neuspěl

29

Parádní akce PSG! Di María našel průnikovou přihrávkou Draxlera, ten z prvního doteku poslal míč na ofsajdovou hranu k Mbappému. Mladík v pařížském dresu pláchl obráncům, ale ve skluzu už zakončoval jen vedle pravé tyče.

26

Verrattiho zachránil hlavní rozhodčí, který těsně před pokutovým územím odpískal faul Rashfordovi, který přistrčil italského záložníka. Žlutou kartu dostává od rozhodčího Paul Pogba.

19

Také Draxler vidí žlutou kartou. Po sestřelení Herrery u středového kruhu byl hlavní rozhodčí nekompromisní.

11

První žlutá karta zápasu. Ve středu pole fauloval Kimpembe Rashforda a hlavní rozhodčí Orsato ukázal hostujícímu obránci žlutý trest.

Manchester United – Paris Saint-Germain

0:2

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 53. Kimpembe (Di María), 60. Mbappé (Di María)

Karty:   26. P. Pogba (MAN), 30. Young (MAN), 50. Lindelöf (MAN), 87. A. Herrera (MAN), 90+2. Shaw (MAN) – 11. Kimpembe (PSG), 19. Draxler (PSG), 34. Bernat (PSG), 62. Dani Alves (PSG)   89. P. Pogba (MAN)

Držení míče: 45 % : 55 %.
Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 5:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 17:7.

Manchester United: de Gea – Young (C), Bailly, Lindelöf, Shaw – A. Herrera, N. Matić, P. Pogba – Lingard (45+4. Alexis Sánchez), Rashford (84. R. Lukaku), Martial (46. Mata).
Náhradníci: Romero – P. Jones, Alexis Sánchez, Mata, R. Lukaku, Fred, Dalot.

Paris Saint-Germain: Buffon – Kehrer, Silva (C), Kimpembe, Bernat – Verratti (75. Paredes), Marquinhos – Dani Alves, Draxler, Di María (81. Dagba) – Mbappé.
Náhradníci: Aréola – Paredes, Choupo-Moting, Kurzawa, Nkunku, Diaby, Dagba.

Rozhodčí: Daniele Orsato – Fabiano Preti, Alessandro Costanzo (vš. ITA)

Odveta: PSG - Manchester Utd. 1:3