Menu

Fotbal

2. německá Bundesliga

Hamburger SV – SG Dynamo Drážďany

1:0

konec (0:0)

11.02.2019, 20:30 • Imtech Arena, Hamburg • 21. kolo • Michal Luxa (@MisakMispulin)

88

Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Duljević, přichází Atilgan.

87

Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Gonther, přichází Röser.

85

85. Lewis Harry Holtby - 1:0

85

Hamburg právě vstřelil branku!
Dynamo nabídlo soupeři dar na zlatém podnose a prohrává! Po nedorozumění mezi obráncem a brankářem se právě Schubert snažil o odkop, kterým trefil soupeře. LEWIS HARRY HOLTBY se pak rychle otočil a poslal míč za brankovou čáru.

84

Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Jatta, přichází Arp.

77

Žlutou kartu dostává Jung (Hamburger SV).

73

Střídání v týmu SG Dynamo Drážďany: ze hřiště odchází Ebert, přichází Berko.

69

Úvodní branka zápasu už je opravdu na spadnutí! Jatta si opět po kombinaci na levé straně naběhl do šestnáctky, odkud pod s sebou našel spoluhráče. Ovšem Holtby v další ložence selhal.

67

Po rychlé akci na levé straně vymyslel Jatta přihrávku do druhé vlny. V šestnáctce se nacházel osamocený Holtby, jehož pokus mířil k tyči branky. Ovšem cestou narazil do zad jednoho z bránících hráčů, a tak z toho bude jen roh.

60

Střídání v týmu Hamburger SV: ze hřiště odchází Douglas Santos, přichází Vagnoman.

58

Žlutou kartu dostává Lewis Harry Holtby (Hamburger SV), který gesty rozzuřil rozhodčího. Mávnutí a slova donutila hlavního sudího k potrestání domácího kapitána.

56

56. Lasogga (HAM)

56

Krásná akce také ve hře favorita! Po rychlé kombinaci přišel centr z pravé strany, na který si naskočil na hranici malého vápna Lasogga. Jeho hlavička mířila k zemi, ale Schubert vytahuje další parádní zákrok večera.

53

Drážďany mohly zaskočit favorita, ale slabá produktivita se opět potvrdila! Za obranu Hamburgeru si naběhl Koné, jenž z pravé strany šestnáctky trefil vybíhajícího brankáře!

30

30. Gonther (DRE)

30

Další krásná akce, ale i po ní trvá, že na úvodní branku stále čekáme. K centru se odhodlal Ebert, jehož pas mířil na zadní tyč, kde se nacházel obsazený Gonther. Ten si zpracoval míč a poté rychle vypálil, ovšem jen nad branku domácího favorita!

18

18. Lasogga (HAM)

18

Tak to byla další parádní akce a ani tentokrát se stav zápasu nemění! Na centr z pravé steny si za stoperem naběhl Lasogga, jenž se skluzem snažil zasáhnout balon, ale chybělo mu jen několik desítek centimetrů. Pokračujeme tak za bezbrankového stavu.

15

15. Nikolaou (DRE)

15

Po faulu na pravé straně domácí poloviny vybojovalo Dynamo standardní situaci. Už to vypadalo, že se domácí snadno ubrání, ale opak se stal pravdou. První střelecký pokus byl zablokován a poté se k další dostal ještě Nikolaou. Záložník Drážďan ve slibné šanci přestřelil branku a okamžitě schoval hlavu do dlaní.

9

9. Jeng (HAM)

9

Hamburger se po sraženém míči mimo hrací plochu dočkal rohového kopu. Na centr z pravé strany si naskočil ve výborném místě Jeng, jehož hlavička mířila doprostřed branky, Schubert předvedl výborný zákrok.

Hamburger SV – SG Dynamo Drážďany

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 85. Holtby

Karty:   58. Holtby (HAM), 77. Jung (HAM)

Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 8:1. Fauly: 8:13.

Hamburger SV: Pollersbeck – Jung, Bates, van Drogelen, Douglas Santos (60. Vagnoman) – Mangala – Narey, Özcan, Holtby, Jatta (84. Arp) – Lasogga.
Náhradníci: Opoku, Janjičić, Mickel, Ito, Arp, Lacroix, Vagnoman.

SG Dynamo Drážďany: Schubert – Wahlqvist, Gonther (87. Röser), Müller, Hamalainen – Ebert (73. Berko), Benatelli, Nikolaou, Burnic, Duljević (88. Atilgan) – Koné.
Náhradníci: Berko, Röser, Kreuzer, Atilgan, Dumić, Atik, Boss.

Rozhodčí: Willenborg – Wessel, Unger