Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

USK Ostrava – AC Gamaspol Jeseník

2:5

konec (2:3)

10.02.2019, 16:30 • 17. kolo • Nikolas Papadopulos

Děkujeme všem příznivcům futsalu, kteří s námi sledovali toto napínavé utkání. Doufejme, že domácí budou mít při příštím komentovaném přenosu více štěstí a dosáhnou na další, tolik potřebné body v boji o záchranu v soutěži. (18:03:18)

Konec zápasu.

39

Nepřesnou rozehrávku domácích vystihl výborně presující Macura a z první se trefil do levého horního rohu brány.

38

Namísto tradiční powerplay s pátým hráčem v poli, se domácí rozhodli pro variantu se skvěle nohami hrajícím Kolenkem, který svými zákroky stále drží naděje domácích.

38

Hosté se dopustili již 5 faulu, a tak případný 10 metrový kop visí ve vzduchu.

37

Hostující Kozelský se dokázal probít skrz houf protihráčů a svou střelou dokázal překonat i Kolenka, kterého však na brankové čáře zastoupil Račanský.

36

Hosté převzali kontrolu nad utkáním a zdárně drží míč na svých nohou, výsledkem této dobré poziční hry byla následná šance, která skončila již po několikáté na brankové konstrukci.

35

Faulu před pokutovým územím se dopustil domácí Tinka, bohudík pro domácí, hosté s naskytnutou příležitostí naložili prachbídně.

34

Faulu za žlutou kartu se dopustil hostující Macura.

30

Na dvoubrankový rozdíl zvýšil hostující Vavráč, který tak zužitkoval lehkomyslnou chybu Kaducha na půlící čáře.

28

Skvělé uvolnění předvedl Tinka a vybojoval tak pro domácí další slibný přímý kop, který však opět skončil pouze v zázemí.

27

Wellisch svým pokusem pouze poslal pozdrav do rodného Německa, a tak stále sledujeme bezbrankový druhý poločas.

25

Kaduchuv projektil z přímého kopu skončil pouze ve slabinách hostujícího golmana Tilla. Doufejme, že bude v pořádku.

24

V úvodu druhého dějství je zatím aktivnější tým hostí, který si vypracoval hned několik slibných příležitostí, které však prozatím nedokázal dotáhnout do zdárného konce.

21

Skvěle vyřešený brejk teď předvedli hráči USK, Krejčí předal míč Kaduchovi, který hledal na zadní tyči Tinku, bohužel hostující hráč byl u míče první a odklidil míč i s notnou dávkou štěstí na rohový kop.

21

Začal druhý poločas.

20

První poločas skončil.

20

V posledních minutách jsme nebyli svědky ničeho zajímavého, a tak se jde do šaten za stavu 2:3. Domácí tým se rozhodně nemá za co stydět, poté co v některých částech první půle dokonce favorizovaný Jeseník přehrával.

19

Oddechový čas pro domácí.

19

Mráz neudržel nervy a z lavičky pokřikoval na sudího, který ho bez zbytečných okolků obdaroval žlutým kartónkem.

17

Zcela osamoceného nechali domácí na kraji hřiště Vavráče, který si dokázal správně seřídit mířidla a poslal míč za záda bezmocného Kolenka.

17

Hned dvakrát za sebou prokázal domácí brankář Kolenko sportovního ducha a přiznal se k lehké teči vedoucí k rohovému kopu.

15

Po diskutabilním faulu Krejčího rozehrával hostující tým přímý kop zhruba z poloviny hřiště, který ještě nedokázali zužitkovat, ale z následné dorážky se už Kozelský trefil do černého.

13

Hostující Macura se po dobře zahraném rohovém kopu ocitl ve velké šanci, bohudík pro domácí tým jeho střela skončila pouze na břevně.

13

Papadopulos se dnes na hrušce bije jako řecký válečník z antických dob.

11

Nádherné uvolnění přes dva hráče předvedl domácí Žyla, a poté adresoval míč Krejčímu, který se mu přihrávku pokoušel vrátit, leč marně.

9

Díky důrazu Tinky před bránou hostí se k odraženému míči dostal Krejčí, který se v těchto momentech mýlí jen zřídkakdy a poslal míč nádherně pod břevno.

9

Po chybě domácího Wellische se k míči dostal hostující Vavráč a předložil ho před prázdnou bránu Mrázovi.

8

Po dalším skvělém signálu domácích se před bránou hostí zorientoval nejrychleji Krejčí, který však ztroskotal na domácím brankáři.

5

Hosté si v poslední minutovce vypracovali hned několik rohových kopů, avšak ani jeden z nich nedokázali přetavit ve vyrovnávací branku.

4

První šance se dočkali i hosté, avšak střelu zblízka zlikvidovala zeď v podobě Kolenka.

2

Po rozehraném signálu z autu se prosadil řecký sniper Papadopulos.

1

Utkání právě začalo.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:30.

USK Ostrava – AC Gamaspol Jeseník

2:5

konec (2:3)

Zpět na online

Branky: 2. Papadopulos (Račanský), 9. Krejčí – 9. Mráz, 15. Kozelský, 17. Vavráč, 30. Vavráč, 39. Macura

Karty:   19. Mráz (JES), 34. Macura (JES)