Menu

Florbal

ČEZ Extraliga žen

1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha

7:2

konec (1:0, 3:2, 3:0)

10.02.2019, 16:00 • SC Dubina Ostrava • 20. kolo • Matouš Vojáček (@vojacekmatous)

49:55

Vítkovice právě vstřelily branku!
Teď již byla obrana na další akci domácích krátká. Lenka Novotná přes šíři palubovky našla BARBORU HUSKOVOU, která tvrdou střelou umísťuje míček do horních pater branky. Asistence: Lenka Novotná.

44:10

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice přidávají již šestou branku utkání a jdou si za jednoznačnou výhrou. Justyna Krzywak vybídla LUCII THEIMEROVOU do rychlého běhu, ta toho využila a svižnou ranou nedala brankářce šanci. Asistence: Justyna Krzywak.

40:45

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácí hráčky začínají třetí třetinu tím nejlepším způsobem. O pátou branku se postarala po přihrávce Ivany Šupákové VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Ivana Šupáková.

34:20

Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovice se dostávají zpět do vedení o dvě branky, které zařídila pohlednou akcí VLAĎKA MADĚROVÁ, jež zužitkovala přihrávku od Kamily Paloncyové. Asistence: Kamila Paloncyová.

32:59

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak ve třicáté třetí minutě se s góly roztrhl pytel a Vítkovice se znovu dostávají do vedení po pěkné souhře Barbory Huskové a LUCIE THEIMEROVÉ, který střelou do levé části branky překonala Horňákovou. Asistence: Barbora Husková.

32:45

Tým Panthers právě vstřelil branku!
A ještě ve stejné minutě se Pražankám daří srovnat stav utkání. Panterky využily tlaku po první vstřelené brance a ihned se vydaly znovu na útočnou polovinu. Kristýna Lochmannová oběhla branku Klečkové a naservírovala míček na čepel PETRY ŠUSTEROVÉ, která bez problému dostala míček za brankovou čáru. Asistence: Kristýna Lochmannová.

32:12

Tým Panthers právě vstřelil branku!
Hostující hráčky si vypracovaly standardní situaci, po které snižují stav utkání. Petra Šusterová celou akci rozehrála, našla DOMINIKU STEINBACHOVOU, jenž přesnou střelou zápěstím rozvlnila síť za zády Klečkové. Asistence: Petra Šusterová.

21:84

Vítkovice právě vstřelily branku!
Domácí hráčky využívají přesilovou hru za dvanáct vteřin. Justyna Krzywak na sebe natáhla dvě bránící hráčky a následně předložila míček BARBOŘE HUSKOVÉ, která propálila Horňákovou. Asistence: Justyna Krzywak.

07:41

Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak domácím hráčkám se přeci jen povedlo ze souvislého tlaku vstřelit branku. Veronika Enenkelová našla přesně KAMILU PALONCYOVOU, která z pravé strany hřiště prostřeluje hostující brankářku. Asistence: Veronika Enenkelová.

1. SC TEMPISH Vítkovice – Panthers Praha

7:2

konec (1:0, 3:2, 3:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 8. Paloncyová (Enenkelová), 23. Husková (Krzywaková), 33. Theimerová (Husková), 35. Maděrová (Paloncyová), 41. Enenkelová (Šupáková), 45. Theimerová (Krzywaková), 50. Husková (Novotná) – 33. Steinbachová (Šusterová), 33. Šusterová (Lochmannová)

1. SC TEMPISH Vítkovice: Klečková (Příleská) – Ďuríková, Krzystyniaková, Peterková, Theimerová, Planková, Glasová – Novotná, Trošková, Enenkelová – Šupáková, Husková, Paloncyová – Maděrová, L. Suchánková, Krzywaková.

Panthers Praha: Horňáková (Červová) – Vranová, Syslová, Pitterlingová, Šusterová – Lochmannová, Škvorová, Slaná – Tůmová, Steinbachová, Miklíková – Lupačová, Jelínková, Zittová.

Rozhodčí: Martin Petřík, Tomáš Podlesný

Průběh zápasu
1. třetina
07:41 VIT 1:0 Paloncyová (Enenkelová)
Po 1. třetině
2. třetina
21:37 PAN 2 Steinbachová, Sekání
21:84 VIT 2:0 Husková (Krzywaková)
32:12 PAN 2:1 Steinbachová (Šusterová)
32:45 PAN 2:2 Šusterová (Lochmannová)
32:59 VIT 3:2 Theimerová (Husková)
34:20 VIT 4:2 Maděrová (Paloncyová)
Po 2. třetině
3. třetina
40:45 VIT 5:2 Enenkelová (Šupáková)
44:10 VIT 6:2 Theimerová (Krzywaková)
49:55 VIT 7:2 Husková (Novotná)
Konec