Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Valencia CF – Real Sociedad San Sebastian

0:0

konec (0:0)

10.02.2019, 16:15 • Estadio de Mestalla • 23. kolo • David Suchý

Tipsport: 1.93 3.5 4.52 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Je konec! Dnešní utkání nakonec končí bezbrankovou remízou 0:0. I ve druhém poločase jsme sledovali celkem vyrovnanou podívanou, přičemž postupem času začala mít herně navrch Valencia, který si vypracovala několik nadějných šancí, avšak ke kýžené brance se nedostala. Real Sociedad se začal spíše starat o defenzivní činnost, která byla v tomto utkání velice zodpovědná, naopak Neto nebyl donucen k žádnému ostrému zákroku. (18:05:21)

90+5

Konec zápasu.

90+4

Illarramendi musel být odnesen na nosítkách, hosté tak budou dohrávat v desíti.

90+3

Do konce zápasu nezbývá už moc času, zatím to vypadá, že toto utkání nenabídne žádnou branku.

90+2

A ten nebyl vůbec špatný. Guedes zkoušel odcentrovat do pokutového území, kde jeho centrovaná nabídka pouze proletěla kolem Rodriga.

90+1

Real Sociedad se opět dostal na druhou stranu hrací plochy, kde ale nic kloudného nevymyslel. Domácí to zkouší rychlým protiútokem.

90

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Na světelné tabuli stále svítí dvě nuly, ještě ale můžeme počítat s nastavením.

87

Dalekonosným přenesením hry to zkoušel Garay, kterému se ale nepovedlo najít Guedese. Mezitím se na hrací plochu vrátil hostující Zaldúa.

86

Žlutou kartu dostává Joseba Zaldúa (Real Sociedad San Sebastian).

86

Po jednom ze soubojů skončil na zemi hostující Zaldúa, který si vyžádal lékařské ošetření. Nutno připomenout, že Real Sociedad už nemůže střídat.

85

Na opačné straně se Soler dostával do šestnáctky, kde si přehodil míč na levou nohu, což ale nepřineslo přesný centr. Domácí budou ještě vhazovat.

84

U postranní lajny to s důrazem přehnal Soler, který zezadu poslal k zemi Ramíreze. Real Sociedad rozehrál narychlo, což ale nepřineslo vůbec nic.

79

K rozehrávce standardní situace postavil domácí kapitán. Parejo to zkoušel přímo na bránu, avšak jeho technický pokus zastavila dobře postavená zeď.

78

Ramírez na hrací ploše nebyl moc dlouho, hned totiž vyfasoval žlutou kartu. Hlavní sudí ho důrazně napomenul, v opačném případě mohla přijít druhá karta.

77

Domácí se opět nastěhovali s míčem na útočnou polovinu, avšak blok protihráčů zatím odolává. Obrannou povinnost si navíc splnil pozorný Llorente.

76

Je tu další žlutá karta, tentokráte jí za nevybíravý zákrok vyfasoval hostující Illarramendi.

75

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Denis Čeryšev, přichází Gonçalo Guedes.
Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Adnan Januzaj, přichází Sandro Ramírez.

74

Následně se hostující hráči dostali z obležení, rukou totiž zahrál napadající Soler. Rulli si dává s rozehrávkou od své svatyně celkem dost načas.

Valencia CF – Real Sociedad San Sebastian

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   25. S. Mina (VAL), 57. Piccini (VAL) – 33. Hernández (RSC), 76. Illarramendi (RSC), 78. Sandro Ramírez (RSC), 86. Zaldúa (RSC)

Držení míče: 41 % : 59 %.
Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 4:1. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 11:18.

Valencia CF: Neto – Piccini, Garay, Roncaglia, Gayá – Soler, Parejo (C), Kondogbia (62. Coquelin), Čeryšev (75. Guedes) – Gameiro, S. Mina (66. Rodrigo).
Náhradníci: Doménech – Coquelin, Wass, Guedes, Torres, Rodrigo, Sobrino.

Real Sociedad San Sebastian: Rulli – Zaldúa, D. Llorente, Navas (59. H. Moreno), Hernández – Illarramendi (C), Zubeldia – Januzaj (75. Sandro Ramírez), Merino (66. Sangalli), Oyarzabal – José.
Náhradníci: Moyà – H. Moreno, Juanmi, Pardo, Sandro Ramírez, Sangalli, Muñoz.

Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez