Menu

Fotbal

Mistrovství Asie

Indie – Bahrajn

0:1

konec (0:0)

14.01.2019, 17:00 • Sharjah Stadium (Sharjah) • Skupina A • David Suchý

Tipsport: 3.2 3.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 17:12. (18:52:16)
Je konec! Dnešní utkání dlouhou dobu spělo k bezbrankovému výsledku, avšak v první minutě nastaveného času vsítil jedinou branku bahrajnský Rashed, který tak svůj celek poslal do vyřazovacích bojů. Bahrajn měl v dnešním utkání jednoznačně navrch, k jistotě postupu potřeboval za každou cenu zvítězit. Soukupova družina si vytvořila celou řadu vyložených šancí, ve druhém poločase jsme sledovali nastřelenou tyč, posléze Bahrajn zahrával nepřímý kop z pěti metrů od branky. Indové se ve druhém dějství pouze bránili, avšak to jim plně stačilo.

90+4

Konec zápasu.

90+3

Budeme sledovat autové vhazování pro Indii, bude to ale celkem daleko od branky soupeře. Bahrajn se snaží neudělat žádnou chybu.

90+2

Do konce zápasu nezbývá už moc času, v tuto chvíli se z postupu bude moci radovat Bahrajn. Indové musí začít útočit.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90+1

90+1. RASHED - 0:1

90+1

Bahrajn právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! K rozehrávce pokutového kopu se postavil JAMAL RASHED, který zakončil doprostřed branky, zatímco se brankář Sandhu vydal k pravé konstrukci.

90

90. Penaltový zákrok.

90

Je tu pokutový kop pro Bahrajn!

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Diváci stále čekají na úvodní branku, ještě můžeme počítat s nastavením.

88

Na opačné straně se důrazným způsobem dostával k míči Borges, který nakonec o něj přišel. Soupeř okamžitě peláší na druhou stranu.

87

Sandhu předvedl velice důležitý zákrok, který byl tak trochu šťastný. Jednou rukou zlikvidoval hlavičkový pokus v podání Rasheda.

83

Ali Issa se přiblížil k opačné šestnáctce, kde jeho vzdušnou nabídka vyboxoval brankář Sandhu. Indové mají velké starosti s bráněním.

82

Do konce zápasu zbývá něco málo přes deset minut. Na světelné tabuli stále svítí nerozhodný výsledek, avšak Bahrajn je o dost aktivnější.

81

Po levém křídle se dostával k volnému míči Chhetri, jenomže rychlostní souboj lépe zvládl Al Shamsan, který vyvezl balón na druhou stranu.

80

Alaswad to před malým momentem zkoušel kolmicí za obranu, která ale skončil v náruči brankáře. Indie s rozehrávkou nikam nespěchá.

79

Střídání v týmu Indie: ze hřiště odchází Halicharan Narzary, přichází Anirudh Thapa.

78

Střídání v týmu Bahrajn: ze hřiště odchází Ahmed Juma, přichází Sami Alhusaini.

Indie – Bahrajn

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 90+1. Rashed (pen.)

Karty:   64. Shamsan (BHR)

Držení míče: 39 % : 61 %.
Střely na branku: 0:6. Střely mimo: 1:7. Rohy: 1:13. Ofsajdy: 2:6. Fauly: 17:12.

Indie: Sandhu – Kotal, Jhingan, Edathodika (4. S. Sing), Bose – U. Singh, Borges, Halder, Narzary (79. Thapa) – Kuruniyan (46. Lalpekhlua), Chhetri
Náhradníci: A. Singh, Kaith – Das, Golui, Lalpekhlua, Passi, Rai, B. Singh, G. Singh, J. Sing, S. Singh, Thapa

Bahrajn: Shubbar – Sayed, Al Shamsan, Al Hayam, Ali Juma (78. Al husaini) – Abdulwahab, Al Aswad – Al Madan (55. Marhoon), Rashed, Dhiya – Al Rohaimi (61. Yusuf)
Náhradníci: Shabaan, Fardan – Al-Humaidan, Al Husaini, Abudalla, Baqer, Bughammar, Haram, Marhoon, Ahmed Merza, Skaikh, Yusúf