Menu

Hokej

KHL

Red Star Kunlun – Jokerit Helsinky

3:5

konec (1:2, 0:2, 2:1)

13.01.2019, 08:00 • Feiyang Ice Skating Center (Šangaj) • Tomáš Lysý (@tomaslysy86)

Tipsport: 3.5 4.36 1.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

S konstatováním, že Jokerit Helsinky vyhrál na ledě čínského týmu Red Star Kunlun 5:3 a za domácí se zaskvěl hattrickem Drew Shore, se s Vámi loučí a hezkou neděli přeje Tomáš Lysý. (10:18:24)
Je dobojováno. Domácí sice vyhráli třetí třetinu 2:1, ale možná že Jokerit po vedení 4:1 trošku zvolnil. Ve 49. minutě dokázal Kunlun nejprve snížit na 2:4, když se trefil Drew Shore, ale prakticky vzápětí vstřelil pátou branku finského týmu John Norman a bylo rozhodnuto. Ačkoliv čínský tým zanedlouho snížil, když Drew Shore zkompletoval hattrick, více už se domácím nepovedlo. A to ani při závěrečné přesilovce, kdy půl minuty před koncem dostal Kunlun vůbec první početní výhodu. Tu umocnil odvoláním gólmana, ale nevedlo to ani ke snížení. Jokerit tak veze z Pekingu výhru 5:3.

Konec zápasu.

59:59

A poslední akce Kunlunu končí zakázaným uvolněním, takže se Karhunen musí sekundu před koncem vrátit do své klece.

59:45

Trma vrma před Zapolskiho brankou snížení na 4:5 nepřináší, naopak hosté vyhazují puk přes všechny čáry.

59:31

Domácí si berou oddechový čas, po kterém zkusí hru bez gólmana.

59:31

Ačkoliv se to Geoffu Plattovi, velice zkušenému hráči z KHL, vůbec nelíbí, musí nyní strpět dvě minuty za sekání. První přesilovka pro Kunlun přichází 29 sekund před koncem.

59:27

Kunlunu se konečně podařilo zavést puk do útočného pásma a ještě z toho bude vyloučení na straně hostí.

58:45

Naopak je to čtvrtá lajna Jokeritu, která nyní odvádí výbornou práci a drží soupeře před Karhunenem.

58:00

Do konce zápasu zbývají dvě minuty, tedy do konce základní hrací doby. Domácí se nemohou dostat do souvislého tlaku.

55:45

Jokerit se zaměřuje již na defenzívu a dvě akce Kunlunu nyní končí ještě před útočnou modrou domácího celku.

55:07

Hodně tvrdou střelu Shorea vyrazil Zapolski jen před sebe a byl rád, že Viklund se dostal k dorážce z nulového úhlu, odkud de facto nemohl doklepnout puk pod ležícím gólmanem finského týmu do sítě.

54:39

Uvidíme ještě další dramatizaci zápasu nebo už je definitivně rozhodnuto? Domácí by potřebovali vstřelit kontaktní branku a dělají pro to všechno.

53:29

53:29 Drew SHORE - 3:5

53:29

Red Star Kunlun právě vstřelil branku
No tak se nám s brankami pořádně roztrhl pytel. Vitásek výborně našel mezi kruhy Mertla, kterému se ale střela z první nevydařila. Puk se však klouzal k levé tyči, kde si ho našel DREW SHORE a přes marně se natahujícího Zapolskiho kompletuje hattrick. Asistence: Tomáš Mertl, Ondřej Vitásek.

51:02

51:02 John NORMAN - 2:5

51:02

Jokerit právě vstřelil branku!
Povolit a vzápětí přitáhnout. Asi tak by se daly charakterizovat současné momenty. Zatímco při brance na 2:4 byli hosté hodně laxní, nyní si znovu berou zpět tříbrankové vedení. Lööv potáhl kotouč za branku, kde si dělal dobrý den z St. Pierreho. Ten byl ale hodně neústupný, takže si útočník hostí radši vyměnil puk s O'Neillem, kterému vyšla až druhá přihrávka k pravé tyči, kde byl v bezprostřední blízkosti branky JOHN NORMAN a dokázal puk dotlačit do sítě. Asistence: Brian O'Neill, Viktor Lööv.

49:34

Domácí cítí šanci a opět útočí. Je to od nich sympatická snaha, bereme-li v potaz, že hrají na pět obránců.

49:04

Možná je pro domácí celkem škoda, že se k Shoreovi nepřipojí žádný další spoluhráč na skórování. Zápas by byl vyrovnanější a že třeba Palola měl šancí až až.

48:33

48:33 Drew SHORE - 2:4

48:33

Red Star Kunlun právě vstřelil branku
Je tady to, co jsem avizoval. Možná až hodně laxní hra Jokeritu a přichází tak snížení domácích na 2:4. Tohle ale byla fantastická rána, o tom žádná. DREW SHORE si vzal puk na osu hřiště, opřel se do střely a milimetrově přesně vymetl z pohledu bezmocného gólmana Zapolskiho pravou šibenici.

47:01

Málem byla k vidění pátá branka Jokeritu. Kunlun totiž udělal při rozehrávce na modré velkou chybu a Pekka Jormakka se řítil sám na Karhuhena, ale více než jednu dnešní asistenci zatím nezapisuje.

46:19

Po krátké přestávce se opět pokračuje. St. Pierre bojoval za brankou o puk, co to šlo, ale nakonec se k černé pryži přes dva protihráče nedostal.

45:34

Palola si prohodil tři hráče, ale v rohu za brankou už proti nim neměl šanci.

45:11

Na můj vkus hraje finský tým až moc lehkovážně, vědom si tříbrankového náskoku. Kunlun cítí šanci, že při snížení na 2:4 by se dalo ještě s výsledkem něco udělat.

44:42

Lofguist i s troškou potřebného štěstí udržel puk v útočném pásmu, ale jeho nahození nebylo dobré a to už mají kotouč hráči Jokeritu, mířící dopředu.

43:26

K pokusu od modré napřáhl také Ondřej Vitásek, leč jeho rána byla ztečována do rohu za brankou Jokeritu.

42:23

Ale nyní se musel Lauridsen a jeho spoluhráči rychle vracet proti bleskovému kontru Kunlunu. Vedl ho St. Pierre, který se po levé straně prohnal do pásma a hledal před brankou zcela volného Grega Squierese. To se mu také povedlo, ale domácí forvard nedokázal z výborně pozice usměrnit puk mezi tři tyče. Pokud by se mu to povedlo, byl by Zapolski asi krátký.

41:52

Nechybělo moc, aby si mezi kruhy dostal ke kotouči Oliver Lauridsen. Ale do přihrávky nakonec vložil hůl soupeř. Hosté i tak drží útočné pásmo.

40:38

Hosté opět začali aktivně. Nicklas Jensen nabral ve středním pásmu rychlost a dostal se až na levý kruh, kde ale trošku otálel s pukem a přistoupil k němu včas obránce.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 9:41.
Také druhá třetina vyšla lépe Jokeritu, tentokrát více než výrazně. Hned ve 22. minutě se podruhé v dnešním utkání prosadil Sakari Manninen, když se trefil krásně kolem vyrážečky Karhunena. Před polovinou zápasu vedli hosté již o tři branky, když střela Karla Stolleryho zapadla pod betony gólmana do sítě. Jediné, s čím nemůže být výběr trenéra Lauri Marjamäkiho spokojený, je nevydařená přesilová hra po gólu na 1:4.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:50

Ještě vidíme menší potyčku před brankou, která ale Zapolskiho nijak nevzrušuje, neboť má puk ve své moci. Asi si říká něco ve smyslu: Jen se perte, kluci.

39:40

Ještě na konci periody je tady protiútok Kunlunu dva na dva, do kterého se dostal z druhé vlny také Sam Lofquist. A právě tomuto bekovi přišel na hůl odražený puk. Lofquist se opřel do rány, ale vyprášil pouze pravý beton Zapolskiho. A že to byla tedy utěšená střela.

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:25

Platt nabral rychlost, prohnal se přes modrou a zkusil vzít odpovědnost na sebe, byť mohl nahrát ještě lépe postavenému spoluhráči, ale neudělal dobře. Jeho pokus byl zblokován.

37:03

Drew Shore je dnes také hodně nebezpečný, ke smůle Kunlunu je spolu s Vitáskem a Palolou v tomto ohledu skoro sám. Američan operoval před Zapolského klecí, ale dobrou přihrávku nedostal a svého krajana tak ohrozit nedokázal.

35:58

Ville Lajunen dlouho míchal s pukem, snažil se oklamat soupeře a projet přes modrou do útočného pásma. To se mu nakonec povedlo, ale žádné velké nebezpečí pro hostující branku z toho není.

34:13

Tomáš Mertl je na ledě a možná i v pohodě ubráněné oslabení by mohlo Kunlun do další fáze hry posílit.

33:37

Jak hraje Jokerit ve druhé třetině dobře, tak přesilová hra mu zatím vůbec nevychází. Kunlun se bez potíží brání.

33:00

A nyní posílá Joonas Järvinen kotouč do středního pásma. Hra je následně přerušena.

32:47

Domácí se hned poté osvobozují.

32:31

Vesalainen vysílal od modrou střílenou přihrávku na Jesse Joensuu, který ale puk tečovat do sítě nedokázal.

32:13

Tak na první trest jsme si museli počkat 32 minut a 13 sekund. Tedy dvou minutový trest a tudíž i přesilovou hru. Tomáš Mertl jde ven na dvě minuty za podrážení.

31:36

A Kunlun toho mohl využít. Před brankou se dostal do zakončení Drew Shore, ale druhou branku dnešního zápasu nepřidal. Poté se k americkému útočníkovi, který číhal u pravé tyče, už odrážel puk, ale při zakončení z ostrého úhlu do volné části klece mu kus černé pryže i snahou beků Jokeritu uskočil od hole.

31:19

Až moc bohorovná. Asi tak by se mohla nazvat nyní hra Jokeritu, který je možná uspokojen tříbrankovým vedením.

30:35

A po delším času se zahřál také Zapolski, který nejprve dokázal vyrazit pokus Fontaina a poté si na něj tečí zblízka nepřišel Olli Palola, dnes možná nejlepší hráč Kunlunu.

30:18

že by útočné snahy Jokeritu měly nějaký konec, to se říct nedá. Karhunen se má stále co otáčet.

28:15

28:15 Karl STOLLERY - 1:4

28:15

Jokerit právě vstřelil branku!
Druhá třetina zatím Kunlunu vůbec nevychází. Hosté jsou ve všem lepší a jen díky Karhunenovi to bylo dosud jen 1:3. Ale i gólman domácích si nyní vybral slabší chvilku. Na střelu KARLA STOLLERYHO od modré asi neviděl, leč nepokryl si místo mezi betony, kudy puk prošel a došoural se do sítě. Asistence: Sakari Manninen, Nicklas Jensen.

27:57

Další tlak do branky v podání hostí. Mezi kruhy se ocitl volný Nicklas Jensen, ale nedokázal kotouč usměrnit do prostoru, který stráží Karhunen.

26:01

Tím spíš, že nyní byl v dobré pozici také Viktor Lööv, ovšem proti jeho střele z levého kruhu odkázal Karhunen dobře zasáhnout lapačkou.

24:59

Jokerit pod vedením Lauri Marjamäkiho dobře kontroluje stav a zatím to nevypadá, že by mělo dojít k nějakému kontaktnímu gólu pekingského týmu.

24:02

A nyní se předvedla i obrana hostí, která nedovolila pronikajícímu Ondřeji Vitáskovi střelu z dobré pozice z kruhů.

23:23

A znovu Jokerit. Dobré kombinaci Joensuu s Normanem chybělo jen lepší zakončení druhého jmenovaného.

22:55

Viklund dokázal s pukem projít až k modré, ale tam byla výrazná přesila hráčů Jokeritu a útočnék Kunlunu o kotouč přišel.

22:32

Snaha domácích v útočném pásmu je spíše platonická, žádné velké šance nevidíme.

21:52

21:52 Sakari MANNINEN - 1:3

21:52

Jokerit právě vstřelil branku!
No tak nyní bych nejradši vzal svoje slova zpět. SAKARI MANNINEM totiž obdržel výbornou přihrávku za obranu od Granta a tváří v tvář Karhunenovi si věděl rady. Svého krajana propálil střelou kolem vyrážečky ke vzdálenější tyči. Asistence: Alex Grant, Steve Moses.

21:25

Druhá třetina zatím takové tempo nepřináší, hraje se hodně opatrně.

20:01

Začala druhá třetina.
.:Další třetina začne přibližně v 8:55.
První třetina je u konce a viděli jsme dobrý hokej, který byl okořeněný třemi brankami. Hosté byli na začátku zápasu výrazně lepší a zaslouženě se trefou Sakari Manninena dostali do vedení. Ale jen na dvě minuty, než Vitáskovu střelu tečoval do sítě Drew Shore. Poté se hra vyrovnala, ale zatím rozhodující branku dal v 11. minutě Sami Lepistö, který krásně naznačil střelu a poté vymetl pravou šibenici – 1:2.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:37

Zřejmě poslední útočná akce Kunlunu v první třetině nebyla vůbec špatná. Martin St. Pierre se před modrou vyhnul soupeři, zavezl puk do pásma a vystřelil, ovšem Zapolski byl jistý a nepříjemnou střelu vyrazil.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny, puk je v útočném pásmu Jokeritu.

17:38

Halou to jen zašumělo, protože Vitáskovo nahození prošlo jen těsně vedle Zapolského branky, který vůbec nic neviděl. Poté de facto půlku útočného pásma obkroužil Sam Logquist, ale více než o něco lehčí nahození nevyprodukoval.

16:51

Bez výsledku, kotouč totiž přeskočil hokejku Platta mezi kruhy a odrazil se na domácí hole.

16:28

Tomáš Mertl zkusil vybojovat puk napadáním soupeřovy rozehrávky, ale nevydařilo se. Hosté se tak celkem v poklidu dostávají na druhou stranu a už kombinují před Karhunenem.

14:43

Hostů bylo na ledě málo, protože tři hráči Jokeritu šli střídat. Niemi tak celou situaci vyřešil nahozením puku do útočného pásma.

13:51

Mezitím se Kunlun žene za vyrovnáním, ale s nahozením neměl Ryan Zapolski žádné problémy.

12:37

Mezi střídačkami vznikla menší roztržka, ve které byl nejaktivnější Michael Latta. Hostující Oliver Lauridsen se vůbec nechtěl prát. Rozhodčí udělil desetiminutový osobní trest pro tohoto domácího forvarda za hrubost. Jiný trest není, bude se pokračovat v pěti na obou stranách.

11:27

Mančaft z Pekingu se nechce s nepříznivým stavem smířit a nyní se měl Zapolski co otáčet, aby udržel kotouč před brankovou čárou po výborné střele Lundha.

10:58

10:58 Sami LEPISTÖ - 1:2

10:58

Jokerit právě vstřelil branku!
Branky padají a to je jedině dobře! Během jedenácti minut vidíme už třetí. Po sražené střele od modré se kotouč odrazil mezi kruhy na Miku Niemiho, který ho šikovnou zadovkou poslal k levému kruhu na SAMI LEPISTÖ. Zkušený útočník naznačil střelu, potáhl ještě puk a poté zakončil krásně do bližší šibenice. Asistence: Mika Niemi, Pekka Jormakka.

10:28

Levá strana dneska Kunlunu funguje dobře, domácí to opět zkoušeli po této straně. Ale nyní si hosté celou situaci pohlídali a nepouští finský tým nadlouho do útočného pásma.

09:36

Lundh protečoval puk po levé straně do útočného pásma a hledal před brankou Palolu, ale neúspěšně. Po chvilce se ke střele dostal onen muž, který celou akci započal, ale ani Patrik Lundh si na gólmana nepřišel.

08:52

Nahoru – dolu, spousta šancí. Tenhle hokej se divákům v Pekingu musí líbit.

08:19

Ve vedení mohl být znovu Jokerit. To by si ale Steve Moses musel u levé tyče poloodkryté branky poradit lépe než tak, že vůbec netrefí prostor tří tyčí.

07:15

Tak se nám tempo hry dostalo do hodně velkých obrátek. Nyní to zkoušel jako Palola i Michael Latta, ale jen s tím rozdílem, že z pravé strany. Leč výsledek byl stejný, gólman Jokeritu zachránil svůj tým.

06:45

Pro oči fanoušků jistě pohledná akce. Olli Palola se probíjel po levé straně kolem mantinelu jako tank. Ne sice tak pomalu, ale tak efektivně. Najel si až k levé tyči, ale bekhend si tentokrát Zapolski pohlídal.

05:18

05:18 Drew SHORE - 1:1

05:18

Red Star Kunlun právě vstřelil branku
Netrvalo to dlouho a máme srovnáno. Po vyhraném buly se puk dostal na modrou k Vitáskovi, který se vůbec s ničím nerozpakoval, vystřelil a to byla správná volba. Jeho pokus totiž dokázal ztečovat DREW SHORE za bezmocného gólmana Zapolskiho. Asistence: Ondřej Vitásek.

04:30

No a tohle byla obrovská šance na vyrovnání také na druhé straně. Gólman Ryan Zapolski už jen ležel v brankovišti a čekal, zda ho puk trefí nebo ne. Vše po zbytečném váhání od rozehrávajícího Lööva. Olli Palola ani Justin Fontain ale nedokázali kotouč zvednout. Na jejich obranu ale bylo kolem brankoviště snad šest hráčů.

03:23

03:23 Sakari MANNINEN - 0:1

03:23

Jokerit právě vstřelil branku!
Hosté jdou do zaslouženého vedení. SAKARI MANNINEN obdržel dobrou přihrávku od Steve Mosese, která k němu prošla i trošku se štěstím. Přes obránce si poradil, položil si gólmana a poté zakončil parádním bekhendem. Asistence: Steve Moses, Nicklas Jensen.

02:52

Obrovská tlačenice před Karhunenovou brankou. Hosté jsou výrazně lepším týmem, ale ani z dobrých pozic nedokázali protlačit puk do branky. A že k tomu měl třeba Steve Moses hodně blízko.

01:35

Čínský tým sice dokázal vyhodit do středního pásma, ale hráči Jokeritu jsou jako sršni opět před brankou Karhunena.

01:11

Jokerit je stále aktivní, Jesse Joensuu s Geoffem Plattem nyní úspěšně napadají rozehrávku soupeře.

00:48

První dobrá akce! Nicklas Jensen dostal mezi kruhy přihrávku, popotáhl puk a vystřelil, ovšem na Tomiho Karhunena si nepřišel. Bude to dneska v mnoha ohledech finský souboj.

00:01

Co je zajímavé je rozhodně to, že domácí dnes hrají pouze na pět obránců a šestý bek by měl být ve čtvrté lajně spolu s útočníky. Inu, zranění.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Red Star Kunlun: Karhunen (C. Sun) – V. Lajunen (A), Järvinen, Lofquist, Vitásek (A), Viklund, Jüe – Yip (C), Shore, Mertl – Palola, Fontain, Lundh – Squires, St. Pierre, Latta – Seto, Lockhart.

Jokerit Helsinky: Zapolski (A) (Kalninš) – Lepistö (A), Kivistö, A. Grant, Stollery, Jensen Aabo, O. Lauridsen, Lööv – O'Neill, Joensuu (A), Norman – Manninen, Moses, Nicklas Jensen – Vesalainen (C), Platt, Regin – Jormakka, Niemi, H. Ikonen.

Rozhodčí: Kulakov, Gusev – Sadovnikov, Sazonov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa:
Ondřej Vitásek (KUN): 32 zápasů, 11 bodů (2+9)
Tomáš Mertl (KUN): 42 zápasů, 10 bodů (4+6)
Tomáš Kundrátek (KUN): 25 zápasů, 3 body (0+3) – aktuálně v Davosu
Poslední vzájemné zápasy:
Jokerit – Kunlun 6:3 (3.9.2018)
Jokerit – Kunlun 3:1 (11.1.2018)
Kunlun – Jokerit 1:4 (9.9.2017)
Kunlun – Jokerit 6:3 (12.01.2017)
Jokerit – Kunlun 3:2 (12.11.2016)
Jokerit Helsinky:
Finský mančaft zažívá vydařenou sezonu. Důkazem budiž průběžné třetí místo celé Západní konference, kde je lepší pouze CSKA Moskva a SKA Petrohrad, jenž mají už jistotu play-off. Tým z hlavního finského města dokázal ve 46 zápasech získat 64 bodů a řadí se tak na druhé místo své divize právě za Petrohrad. V posledních deseti zápasech se Jokeritu podařilo pětkrát vyhrát a pětkrát naopak odešel z ledu jako poražený tým. Nutno ale podotknout, že poslední dva zápasy se Finům nepodařily, jelikož z nich odešli bez bodového zisku.

Poslední zápasy Jokeritu:
Jokerit – Dynamo Moskva 2:3
Jokerit – Petrohrad 1:4
Jokerit – Novosibirsk 4:1
Slovan – Jokerit 1:3
Soči – Jokerit 3:4.
Red Star Kunlun:
Čínský tým se aktuálně nachází na čtvrtém místě Černyševovy divize, což na postup do play-off nestačí. A to jen těsně. V pořadí Východní konference je totiž Kunlun na deváté pozici jen o dva body za osmým Traktorem Čeljabinsk, jenž aktuálně drží osmou pozici znamenající jistotu play-off. Oba týmy mají odehráno stejně zápasů, takže rozhodovat bude každý bod. V posledních pěti zápasech střídá tým s Rudou hvězdou výhry a porážky, ale už se aspoň dostal na lepší výsledkovou vlnu – z dalších pěti předeškých utkání měl totiž jen jednuv výhru.

Poslední zápasy Kunlunu:
Astana – Kunlun 1:3
Ufa – Kunlun 7:4
Kunlun – Vladivostok 4:3
Kunlun – Vladivostok 2:3
Čeljabinsk – Kunlun 0:2.
Dobrý den, ještě jednou vítejte u dalšího zápasu nejlepší evropské hokejové klubové soutěže. V rámci nedělního pokračování Kontinentální hokejové ligy uvidíme zápas dvou týmů z různých kontinentů. Domácí Red Star Kunlun nastoupí proti finskému týmu Jokerit Helsinky. Start zápasu, ve kterém by měl být favoritem tým z hlavního města Finska, začíná přesně v 8 hodin.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 08:00.

Red Star Kunlun – Jokerit Helsinky

3:5

konec (1:2, 0:2, 2:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 6. Shore (Vitásek), 49. Shore, 54. Shore (Mertl) – 4. Manninen (Moses, Nicklas Jensen), 11. Lepistö (Niemi, Jormakka), 22. Manninen (A. Grant, Moses), 29. Stollery (Manninen, Nicklas Jensen), 52. Norman (O'Neill, Lööv)

Red Star Kunlun: Karhunen (C. Sun) – V. Lajunen (A), Järvinen, Lofquist, Vitásek (A), Viklund, Jüe – Yip (C), Shore, Mertl – Palola, Fontain, Lundh – Squires, St. Pierre, Latta – Seto, Lockhart.

Jokerit Helsinky: Zapolski (A) (Kalninš) – Lepistö (A), Kivistö, A. Grant, Stollery, Jensen Aabo, O. Lauridsen, Lööv – O'Neill, Joensuu (A), Norman – Manninen, Moses, Nicklas Jensen – Vesalainen (C), Platt, Regin – Jormakka, Niemi, H. Ikonen.

Rozhodčí: Kulakov, Gusev – Sadovnikov, Sazonov

Průběh zápasu
1. třetina
03:23 JOK 0:1 Manninen (Moses, Nicklas Jensen)
05:18 KUN 1:1 Shore (Vitásek)
10:58 JOK 1:2 Lepistö (Niemi, Jormakka)
12:37 KUN 10 Latta, hrubost
Po 1. třetině
2. třetina
21:52 JOK 1:3 Manninen (A. Grant, Moses)
28:15 JOK 1:4 Stollery (Manninen, Nicklas Jensen)
32:13 KUN 2 Mertl, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
48:33 KUN 2:4 Shore
51:02 JOK 2:5 Norman (O'Neill, Lööv)
53:29 KUN 3:5 Shore (Mertl)
59:31 JOK 2 Platt, sekání
Konec