Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

FC Barcelona – SD Eibar

3:0

konec (1:0)

13.01.2019, 18:30 • Camp Nou (Barcelona) • 19. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.18 8.21 17.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:26:53)
Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 1:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 8:3. Fauly: 10:12.
Je konec! Barcelona zvládlo domácí vystoupení s Eibarem a vítězí 3:0! Eibar sice vstoupil do utkání velmi dobře a přestál úvodní nápor slavného klubu. V 19. minutě si však na krásnou přihrávku naběhl Luis Suárez a přesnou střelou otevřel skóre. Po změně stran byla Barcelona jasně lepší a v 54. minutě se prosadil Lionel Messi, který dal svůj 40. gól v Primera Division! Po hodině hry se navíc podruhé trefil Luis Suárez, který podtrhl svůj skvělý výkon a napsal gólovou tečku.

90+3

Konec zápasu.

90+3

Marc-André ter Stegen vyběhl ven z branky a vyboxoval míč před dotírajícím Diopem. Vypadá to, že už se nic podstatného nestane.

90+2

Eibar zahrával další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, odkud hlavičkoval Anaitz Arbilla, jehož pokus prolétl nad břevnem.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Papakouli Diop se vrátil s rychlonohým Dembelém a odehrál míč do zámezí. Dnešní duel se už pouze dohrává. Oba týmy čekají na závěrečný hvizd.

89

Rubén Peña prošel s míčem po pravé straně na hranici pokutového území, jenže zpětnou přihrávkou nedokázal oslovit nikoho v bílém dresu.

88

Semedo se znovu dral vpřed po pravé straně hrací plochy, nicméně De Blasis se rychle vrátil na vlastní polovinu a odehrál míč do zámezí.

87

Marc-André ter Stegen se musel znovu zapojit do rozehrávky Barcelony. Německý brankář si troufl na riskantní konstruktivní postup a našel Jordiho Albu.

86

Barcelona se po delší době usadila na polovině Eibaru a snaží se najít cestičku za obranu hostujícího Eibaru. Obrana hostů se však skvěle pohybuje.

85

Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergi Enrich, přichází Marc Cardona.

84

Peňa se znovu dostal k odcentrování z pravé strany hrací plochy. Ve velké rychlosti nyní trefil jen dobře postaveného Jordiho Albu.

83

Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Roberto, přichází Nélson Semedo.
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Gonzalo Escalante, přichází Kike García.

82

Sergi Enrich si brousil zuby na centr z pravé strany hrací plochy, nicméně důrazný Lenglet jej nepustil do zakončení a odhlavičkoval míč do bezpečí.

81

Ousmane Dembèlé táhl akci Barcelony po pravém křídle. Mladý talentovaný fotbalista se snažil najít Messiho, ale trefil jen prvního ze soupeřů.

80

Hodně aktivní Peňa poslal ještě jeden prudký centr na malé vápno, nicméně dobře postavený Sergio Roberto stačil balón přizvednout mimo dosah hostujících hráčů.

79

Rubén Peña dostal prostor na pravé straně hrací plochy a odcentroval do pokutového území. Dobře postavený Clément Lenglet jeho centr zablokoval.

FC Barcelona – SD Eibar

3:0

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 19. L. Suárez (Coutinho), 54. Messi (L. Suárez), 60. L. Suárez (Roberto)

Karty:   45. L. Suárez (BAR), 71. Piqué (BAR) – 43. Enrich (EIB)

Držení míče: 58 % : 42 %.
Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 1:9. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 8:3. Fauly: 10:12.

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto (83. Semedo), Piqué, Lenglet, Alba – Rakitić, Busquets (67. Arthur, 72. O. Dembèlé), Arthur (72. O. Dembèlé) – Messi, L. Suárez, Coutinho.
Náhradníci: Cillessen – Aleñá, Arturo Vidal, Murillo, Semedo, O. Dembèlé, Denis Suárez.

SD Eibar: Riesgo – Peña, Arbilla, Bigas, Ángel Valdés – Escalante (83. Kike García), Papakouli Diop – Orellana, Jordán, Cucurella (64. De Blasis) – Enrich (85. Cardona).
Náhradníci: Dmitrović – S. Álvarez, Cardona, De Blasis, P. Oliveira, Kike García, Milla.