Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Atlético Madrid – Levante UD

1:0

konec (0:0)

13.01.2019, 12:00 • Estadio Wanda Metropolitano • 19. kolo • David Panuška

Tipsport: 1.31 5.83 10.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+4

José Campaña si ještě v posledních minutách vysloužil žlutou kartu, nejspíše za nějaké protesty či nesportovní chování. Atlético ale nejspíše již míč kopat na branku nebude.

86

Thomas Lemar dostal do vápna přihrávku a byl sám před brankářem, kde lehce zpanikařil! Místo zakončení či přihrávky udělal kličku a následně z úhlu vybojoval pouze rohový kop.

84

Nikola Kalinić se pokoušel dostat do útoku středem hřiště, ale Erick Cabaco předvedl další tvrdý zákrok a nyní už žlutou kartu inkasuje. Pokračovat se bude standardní situací Atletů.

80

Parádní akce Atlética, kterou zakončoval Thomas Partey. Domácí útočník si udělal místo ve vápně a tvrdě zakončoval. Jeho rána ale skončila těsně nad brankou!

76

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Vitolo, přichází Nikola Kalinić.

72

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Ángel Correa, přichází Thomas Lemar.

70

70. Velká šance Moralese

70

Další akce domácích. Correa hledal na levé straně Vitola, ale k tomu se míč nakonec nedostal. V protiakci se ve vápně uvolnil Morales, ale ten Oblaka nedokázal trestuhodně prostřelit!

68

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Roger Martí, přichází Borja Mayoral.
Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Nikola Vukčević, přichází Rubén Rochina.

67

Krásný protiútok domácího celku! Vitolo byl na konci akce, míč dostal před vápno, kde udělal kličku a do levé šibenice zakončoval. Míč ale skončil jen nad brankou!

57

57. Antoine GRIEZMANN - 1:0

57

Atlético právě vstřelilo branku!
Autorem branky z pokutového kopu je ANTOINE GRIEZMANN. Francouzský fotbalista to v letošním ročníku kope nahoru, což potvrdil i nyní. Griezmann se do míče pořádně opřel a poslal jej přesně pod víko!

55

Atlético se může dostat do vedení, po zákroku rukou se bude kopat penalta! Thomas Partey přihrával na penaltu, ale Nikola Vukčević nechal za sebou rukou a Antoine Griezmann bude mít tu šanci otevřít skóre.

46

Střídání v týmu Levante UD: ze hřiště odchází Chema, přichází Coke.

45+1

Vitolo následně dostal parádní přihrávku do šestnáctky a u malého vápna mohl zakončovat. Roberto Suárez Pier mu ovšem skočil pod nohy a jeho ránu parádně zablokoval!

42

Domácí se dostali do útoku a přihrávka z levé strany hledala Correu, který byl ovšem obranným zákrokem poslán k zemi a hra bude pokračovat rohem. Za předchozí zákrok dostal žlutou kartu Jason.

11

11. Neuznaná branka Kokeho

11

Tak pozor! Koke dal branku, ale tam byla po diskuzi s videem zrušena, ale těžko říct, proč tomu tak bylo. Domácí středopolař dostával míč do vápna, kde přesně zakončil.

9

Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Stefan Savić, přichází José Giménez.

4

4. První šance utkán, kterou zahodil Griezmann

4

První branka velice blízko! Ángel Correa dostal míč do vápna a od levé tyčky přihrával na malé vápno Griezmannovi, který byl bráněn. Francouzský fotbalista míč lehce škrtl a ten skončil těsně vedle branky!

Atlético Madrid – Levante UD

1:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 57. Griezmann (pen.)

Karty:   42. Jason (LVN), 84. Cabaco (LVN), 90+4. Campaña (LVN)

Držení míče: 59 % : 41 %.
Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 10:1. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 9:17.

Atlético Madrid: Oblak – Arias, Savić (9. J. Giménez), Godín, Juanfran – Koke, Rodri, Partey, Vitolo (76. N. Kalinić) – Á. Correa (72. Lemar), Griezmann.
Náhradníci: Adán – N. Kalinić, Lemar, J. Giménez, Montero, Moya, Muñoz Benavides.

Levante UD: Olazábal – Suárez Pier, Cabaco, Chema (46. Coke) – Jason, N. Vukčević (68. Rochina), E. Bardhi, Campaña, Toňo – Martí (68. B. Mayoral), Morales.
Náhradníci: Aitor Fernández – B. Mayoral, Doukouré, Simon, Coke, Rochina, E. Boateng.

Rozhodčí: Prieto – Villate, Cerdán