Menu

Hokej

Tipos Extraliga (SR)

HC MIKRON Nové Zámky – HK 32 Liptovský Mikuláš

2:5

konec (1:2, 0:0, 1:3)

11.01.2019, 18:30 • Zimný štadión, Nové Zámky • 41. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 1.6 4.8 3.94 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (21:07:56)
Je dobojováno! Už před zápasem bylo jasné, že jeden z těchto dvou týmů poprvé v roce 2019 okusí příchuť vítězství. Z něj se nakonec radují hokejisté Liptovského Mikuláše, kteří v první třetině po gólu Ručkaye dvakrát skórovali v přesilové hře a svůj náskok si díky nepřesné koncovce Nových Zámků pohlídali až do úplného závěru. Liptovský Mikuláš tedy bere tři body a o kousíček se přibližuje desátému místu. Nové Zámky i přes pátou prohru za sebou udržely šesté místo, ke kterému jsou hodně blízko Trenčín a nově i DVTK.

Konec zápasu.

59:59

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Doslova na poslední chvíli se domácím ještě povedlo snížit manko na rozdíl tří branek. Ordzovenský se opřel do střely od modré čáry. Hollý ji levým betonem vyrazil přesně na JURAJE JURÍKA a ten už měl před sebou prázdnou branku. Asistence: Peter Ordzovenský, Henrich Ručkay.

59:00

Poslední minuta třetí třetiny.

58:44

Domácí předvedli pěknou kombinaci v útočném pásmu, Zbořil už míhl střílet, ale vymýšlel ještě jednu přihrávku, která už byla navíc.

58:03

Novák a Števuliak dostali 2+2 za hrubost. Michal Novák dvě minuty za krosček, a tak se bude hrát přesilovka Mikronu.

58:03

Urostlý Novák se přes čárového rozhodčího ohnal levým hákem po Števuliakovi. Ten by se rovněž rád popral, ale pruhovaní muži jim bitku nedopřáli.

58:03

Další ofsajd hostů, po kterém se strhla poměrně velká potyčka. Udělaly se dvě dvojčky a to už se určitě neobejde bez vyloučení.

57:29

Zápas už se jenom dohrává a ví to také fanoušci, kteří houfně opouští svá místa ještě před závěrečným klaksonem.

56:49

Elitní formace Liptovského Mikuláše nezvládla přechod přes útočnou modrou. Po odpískaném ofsajdu následuje poslední komerční přestávka.

56:05

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Necelé čtyři minuty před koncem už je definitivně rozhodnuto! Lukáš Žiak byl při pokusu o zpracování Uhríkovy přihrávky natlačen k zadnímu hrazení. Poté udělal oblouk po rohu a zprava našel úplně volného ANDREJE LIŠTIAKA, jenž si odskočil od Bajtka a úplně sám zvýšil na 5:1. Asistence: Lukáš Žiak, Michal Uhrík.

55:57

Tomáš Pospíšil byl na konci přímočaré akce. Své střelecké trápení ale neukončil, neboť Hollý ho z bezprostřední blízkosti vychytal.

55:21

Zbořilovo zakončení z levého křídla bylo sražené do bezpečí. Hosté vyhodili bez icingu a mohou v klidu vystřídat.

54:56

Slušnou střelu Zaťka Hollý vytěsnil mimo tři tyče. O pár vteřin později to zkoušel i Jurík, ale ani on neuspěl.

54:33

Těžko říct, kde byli domácí hokejisté, kteří nechali ve štychu Števuliaka. Ten byl v útočném pásmu úplně sám a nedokázal si obhodit několik protihráčů.

53:53

Novozámečtí se museli vrátit až za vlastní branku, odkud nedokázali přesně rozehrát. Čas jim nyní utíká velmi rychle.

53:14

Róbert Huna nenašel svého bratra. Domácí se zadarmo dostali k puku, ale zatím nic nenasvědčuje tomu, že by s tímto zápasem ještě něco udělali.

52:31

Šimun nepotrestal hostující chybu v rozehrávce. Myslel to sice dobře, ale Pospíšil jeho přihrávku před branku nezpracoval.

51:44

Domácí nesehráli ideálně rychlou protiakci. Po přihrávce na hráče přijíždějícího z druhé vlny nepřišla žádná střela na Hollého.

50:54

Nepohlednou šavlovačku o kotouč uťal čárový rozhodčí, jenž zvednutou pravicí signalizoval domácí ofsajd. Nové Zámky to nyní budou mít hodně složité s návratem do hry o body.

49:30

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Liptáci dělají asi rozhodující krok k vítězství! Zbořilova rána z první byla z domácího pohledu hodně smolně zablokovaná na faulovaného Piatka. Ten fotbalově posunul puk k RÓBERTU VARGOVI, jenž po návratu z trestné lavice zkušeně zakončil samostatný nájezd. Asistence: Maroš Piatka, Filip Mezovský.

49:21

Hosté v plném počtu.

48:50

Souboji mezi Zbořilem a Kuralim zřejmě předcházel ofsajd. Po následném buly hosté jednoduše odpálili puk ke Košarišťanovi.

48:29

Ručkay přenášel hru doleva, kde ale nebyl žádný jeho spoluhráč. Bača pak jednoduše odvezl puk až do útočného pásma Liptáků.

48:06

Šimunovi sjel kotouč z hokejky a domácí museli krátce po zabydlení opět vyklidit útočné pásmo.

47:21

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Róbert Varga – 2 min., krosček).

47:21

Během domácího vyhození na icing se strhla další potyčka hned u střídačky Liptovského Mikuláše. Hodně aktivní tam byli Varga a Bajtek.

46:58

Novákovu ránu od modré čáry lehce tečoval Marek Uram a přesměroval puk nad horní tyč Hollého branky.

46:29

Menší šarvátka u brankoviště Juraje Hollého. Rozhodčí ji ale rychle uklidnili a podle všechno nebudou na žádné straně vylučovat.

45:39

Na ledě se ve středním pásmu svíjí v bolestech Štrauch, který si nešťastně srazil puk do rozkroku. Vskutku nepříjemná chvilka pro každého muže.

44:17

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Hosté zničehonic odskakují do dvougólového náskoku! Michal Novák ztratil puk bezprostředně po vhazování. Toho využil LUKÁŠ ŽIAK, který si najel do lepší palebné pozice a švihem zavěsil mimo dosah Andreje Košarišťana. Asistence: Michal Uhrík.

44:14

Zakázané uvolnění vrací hru do obranného pásma Nových Zámků.

43:59

Puk vyletěl ven ze hřiště, čemuž předcházela akce Števuliaka, jehož pas před brankoviště nenašel nikoho v červeném.

43:24

Štrauch neměl žádnou podporu a musel jít do individuální akce, která skončila sraženou střelou zápěstím.

42:46

Začátek třetí třetiny je velmi poklidný. Až zajímavá teč Krišky po ráně z pravého mantinelu zaměstnala pozorného brankáře Andreje Košarišťana.

41:24

Ručkay skončil po osobním souboji na zemi, ale rozhodčí zůstali v klidu. Hra se zastavila až kvůli ofsajdu Liptáků.

40:59

Dobrý forčeking Liptovského Mikuláše vedl k zisku puku, který se po Kuraliho dalekonosné střele zjevil ve výstroji Košarišťana.

40:01

Začala třetí třetina.
Ani ve druhé třetině nebyla nouze o zajímavé situace u obou branek. Andrej Košarišťan i Juraj Hollý se však rozchytali k velmi dobrým výkonům a v prostředním dějství pochytali vše, co na jejich branky šlo. Liptovský Mikuláš tak udržel těsný náskok 2:1 a má o něco blíže cennému vítězství.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:49

Opět puk mimo hrací plochu. Tentokrát na druhém konci hřiště, takže se bude konat ještě jedno vhazování u Hollého.

39:00

Poslední minuta druhé třetiny.

38:39

Hodně nezvyklý zákrok Andreje Košarišťana, který vyhlavičkoval Vargův vysoký pokus zpoza pravého kruhu až do ochranné sítě.

38:21

Kudla táhl puk po odkrytém levém křídle. Bohužel pro domácí tým mu Štrauch vjel do odpískaného postavení mimo hru.

37:53

Nové Zámky jsou nyní jasně lepším týmem. Další pobyt v útočném pásmu skončil kvůli zablokované přihrávce Jakúbka.

37:04

Juraj Hollý sebral Fábryho nástřel ze středního pásma a přerušil hru za cenu vhazování u své branky.

36:39

Tomáš Pospíšil se dobře vypořádal s několika dotěrnými protihráčky a individuálně si udělal prostor ke střele, která byla sražená mimo tři tyče.

36:06

Bajtek připravil další možnost pro Pospíšila. Hollý si připsal další úspěšný zákrok a hned po něm sebral i Bajtkovu nedůraznou dorážku.

35:40

Teď je to zase nahoru dolů. Zbořil měl kolem sebe moře volného prostoru, jenže hostujícího gólmana střelou z první nepropálil.

34:57

Bača bránil Zbořila na hranici pravidel. Sudí zůstali v klidu a Zaťkova následná střela z levé strany neprošla.

34:18

V posledních desítkách vteřin je to značně rozhárané a plné nepřesnosti. Také Rogoň jenom nahazoval a způsobil nečekaný vzruch, neboť Hollý za svou brankou zakopl. Žádné větší problémy pro hostující tým z toho ale nebyly.

33:44

Sukeľ jenom nahazoval a odjel střídat. O další útočnou akci se pokusili domácí, jenže hned první přihrávka byla nepřesná.

33:02

Fábry dojel nepřesnou přihrávku jednoho z hostů. Ti však aktivně forčekovali a získali puk nedaleko od Košarišťana.

32:15

Ordzovenského bekhendové nahození od modré čáry nemělo rychlost a ani přesnost. Puk prosvištěl vedle levé tyče Hollého klece.

32:02

Druhý neuznaný gól tohoto zápasu. Tentokrát se předčasně radovali hosté, neboť střela Nemce byla Richardem Hunou protečovaná do sítě vysokou holí.

31:03

Zaťko od modré neuspěl a někteří unavení hráči Lipátků po částečném vyhození prchli na střídačku.

30:53

Hosté v plném počtu.

30:23

Štrauch střílel z levé strany na bližší tyč. O kousek ji ale minul a Hollý musel zasahovat až po krátké chvíli proti Zaťkovi.

30:02

Je to takový platonický zámek domácí pětice, která se sice drží v kombinaci v útočném pásmu, ale vůbec se nedostává do střelby.

29:30

Piatka bolestivě zablokoval ránu Nováka. Hra ale pokračuje, takže útočník Liptáků musí bojovat i přes výrazný nekomfort.

29:03

Druhá polovina čtyřminutového oslabení Liptovského Mikuláše začíná vyhráným buly a vyhozením hostů.

28:43

Až teď se Ručkayovi otevřel prostor k zajímavé střele z pravého kruhu. Hollý ji ale vychytal a nenechal domácí hráče vůbec dorážet.

28:09

Ordzovenský ještě udržel puk na útočné modré, nicméně o pár vteřin později už ho museli vyklidit.

27:46

Hollý nemusel řešit žádné větší problémy a jeho kolegové vyvezli puk tak daleko od své branky, že mohli v klidu vystřídat.

27:19

Mikron poprvé přečkal oslabení a teď bude hrát dlouhou přesilovku. Po vyhraném buly už operují v útočném pásmu.

26:53

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Tomáš Nádašdi – 2+2 min., vysoká hůl).

26:37

Domácí v plném počtu.

26:32

Nádašdi převzal pas od Sukeľa a z první vypálil vysoko nad branku, u které stál Uram, ale nemohl vůbec dorážet.

26:09

Novozámečtí dvakrát vyhodili puk za vzdálenější modrou čáru a prožívají trochu klidnější vteřiny při hře v oslabení.

25:38

Kurali to zkusil od modré. Košarišťan puk trochu nebezpečně vyrazil a ještě tak musel řešit dorážku Richarda Huny, po které už přerušil hru.

25:08

Kriška křižným pasem nabil Števuliakovi, který zleva vypálil golfákem nepřesně, ale puk znovu skončil na hostujících hokejkách.

24:37

Henrich Ručkay agresivně dohrál Nádašdiho, kterého přilepil na zadní mantinel. Je z toho přesilovka pro Liptovský Mikuláš.

24:25

Obránci Nových Zámků po dlouhé době mohli vystřídat. Předtím několikrát za sebou posunuli puk jen na hostující hokejky.

23:33

Štrauchova střela z nápřahu byla sražená a Andersons se musel hodně rychle vracet s nezakončeným protiútokem Liptáků.

22:57

Hosté před střídáním jenom nahodili puk do prostoru nikoho. Holý to zkusil podobně a Hollý velmi rychle rozehrál k obráncům.

22:16

Bača nevyhodil po prknech. Domácí puk sebrali a Šimun ho z otočky poslal z osy hřiště do Hollého lapačky.

21:39

Postavení mimo hru hostů, kteří hrají v červených dresech.

21:06

Na druhé straně se snažil prosadit Adam Zbořil, ale Hollý puk za svá záda nepustil. Český forvard pak byl důrazně dohrán u mantinelu.

20:45

Kriškův střílený centr z pravé strany za zadní tyčkou dorážel Rudolf Huna, ovšem puk poslal jenom do boční sítě z vnější strany.

20:27

Domácí s icingy rozhodně nešetří. Kvůli několikáté špatné rozehrávce se vhazuje v blízkosti Andreje Košarišťana.

20:01

Začala druhá třetina.
Je za námi první třetina, která musela diváky velmi bavit. Nové Zámky od začátku malinko hořely v obraně. Košarišťan pár prvních šancí zastavil a jeho spoluhráči se dokonce ujali vedení, když skóroval Ručkay. Pospíšilův gól na 2:0 nebyl uznán pro úmyslné kopnutí. Následně faulovali Jakúbek a Rogoň a hosté měli k dispozici dvojnásobnou přesilovku. Tu po chytré přihrávce Urama proměnil Róbert Huna a o pár vteřin později už Liptáci vedli, o což se postaral předchozí asistent Uram.

20:00

První třetina skončila.

19:56

Novákův pokus z pravého konce modré čáry byl neškodný. Nic dalšího už se po velkém boji před sirénou neudálo.

19:05

Eduard Šimun protečoval Bajtkovu přihrávku do volného předbrankového prostoru přímo na branku, ale Hollý nadvakrát zakročil.

19:00

Poslední minuta první třetiny.

18:38

Henrich Ručkay se dostal k puku po sražené střele Juríka. Ani on ho střelou švihem k brance Liptovského Mikuláše nedostal.

18:06

Stejný prohřešek také na druhé straně. Zbořil podle čárového sudího nestihl zachytit puk na útočné modré.

17:45

Hruškova riskantní přihrávka napříč obranným pásmem se stala kořistí pro hosty, kteří se posléze provinili postavením mimo hru.

16:54

Hollý dával pozor a schoval do lapačky prudký Hatalův nástřel z velké dálky. Hostující gólman nechtěl buly ve své blízkosti a ihned rozehrál.

16:24

Fábryho střelu z levé strany Jakúbek nedokázal dorazit. Domácí se však bleskově vrátili do útočného pásma.

15:51

Čárový sudí rozpažil a odmítl zapískat domácí icing. Liptáci tak musí rozehrávat od branky, kterou stráží Juraj Hollý.

15:00

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
I tuhle početní výhodu hosté využívají a otáčí skóre! Tamáši centroval z levého mantinelu na MARKA URAMA. K němu puk napřímo neprošel, ale díky dobré práci důrazného Sukeľa se tak přeci jen stalo. No a zkušený slovenský útočník pak rovněž zakončoval zprava do odkryté branky. Asistence: Jakub Sukeľ.

14:55

Hosté pokračují v klasické přesilovce, Jejich kombinace je doprovázena hlasitým pískotem fanoušků Mikronu.

14:23

Liptovský Mikuláš právě vstřelil branku!
Nádherná přesilovková souhra znamená vyrovnání na 1:1! Kriška křižným pasem našel vedle branky Urama, který opět prodal své zkušenosti a ještě našel u vzdálenější tyče RÓBERTA HUNU, jenž uklízel puk do prázdné branky. Asistence: Marek Uram, Martin Kriška.

13:46

Róbert Huna prohrál vhazování a domácí hokejisté velmi rychle vyhodili kotouč přes úplně všechny čáry.

13:38

Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Patrik Rogoň – 2 min., sevření puku rukou). Bude se hrát pět na tři!

13:14

Vyloučení v týmu HC Mikron Nové Zámky (Martin Jakúbek – 2 min., sekání).

13:05

Ihned po buly v útočném pásmu Mikronu zahrozilo na druhé straně. Žiak potáhl kotouč po pravé straně a jen o kousek nepřihrál na Uhríka.

12:50

Ordzovenský se vydal na útočný výlet, nicméně střelou z levé strany rozvlnil pouze ochrannou síť, do které poslal puk Hollý.

12:16

Šimun ze zadního mantinelu přihrával Pospíšilovi. Ten byl ihned obsazený a nedostal prostor k ohrožení Hollého klece.

11:12

Marek Uram se neunáhlil a v dobré pozici ještě našel lépe postaveného Alexe Tamášiho. Také on si ale vylámal zuby na Košarišťanovi.

10:45

Róbert Huna musel útočit sám, neboť jeho kolegové střídali. Neudělal to vůbec zle, ale střela švihem proletěla vedle branky.

10:03

A do třetice icing Nových Zámků, které ihned po buly zablokovaly střelu jednoho z hostů a vytlačily puk do středního pásma.

09:31

Domácí rozehrávají jednou dlouhatánskou přihrávkou z hloubi obranného pásma. Teď se jim to znovu vymstilo, protože je opět pískán icing.

09:06

Dosti netaktická rozehrávka od Janise Andersonse, který zavinil zakázané uvolnění. Liptáci se mohou usadit v útočném pásmu.

08:44

Šimun se díky menšímu zaváhání Kuraliho ocitl v brejku dvou na jednoho, ve kterém přihrával Pospíšilovi. Ten sice dopravil puk do sítě, ale radost byla předčasná, neboť videorozhodčí prokázal úmyslné kopnutí.

08:18

Novákova prudká rozehrávka zůstala nezachycená. Je pískáno zakázané uvolnění a vhazovat se bude po pravici Košarišťana.

07:37

Dundáček se dostal pod nepříjemný tlak aktivně napadajícího Lištiaka. S trochou problémů a s přispěním spoluhráčů nastalou situaci ale zvládl.

07:02

Lištiak ujel po levém křídle, odkud i vystřelil. Košarišťan chvíli nevěděl, kde má puk, ale nakonec ho objevil ve své výzbroji.

06:45

Zatím je to velmi atraktivní utkání. Obě obrany působí hodně nejistým dojmem a brankáři se tak rozhodně nenudí.

05:54

Hatala byl čistě odzbrojen ve středním pásmu. Hosté toho ale nevyužili, neboť vracející se Fábry natlačil hráče s pukem na zadní mantinel.

05:02

Okamžitě po vhazování měl další slibnou šanci Tomáš Pospíšil, jenž se díky pasu Bajtka ocitl za obranou, ale na Hollého tentokrát nevyzrál.

04:46

Nové Zámky právě vstřelily branku!
Domácí se v páté minutě dostávají do vedení! Zbořil bekhendem přenesl hru doprava na Dundáčka, který ještě přihrával metr před brankoviště, kde HENRICHA RUČKAYE neubránil Mezovský a útočník Nových Zámků z první zvedl puk nad Hollého. Asistence: Filip Dundáček, Adam Zbořil.

04:08

Rogoň nevyvezl puk do bezpečí po velkém boji v hostujícím útočném pásmu. Mikron se musel vrátit až za Košarišťana.

03:20

Hatalovu ránu z pravého mantinelu Hollý zastavil. Při zákroku do něj naboural Ondrušek, ovšem rozhodčí zůstali v klidu.

02:53

Uram dorážel prudkou střelu Mezovského. Košarišťan svůj tým opět podržel. I této situaci předcházela chyba Nováka na útočné polovině.

02:19

Dundáček propadl na útočné modré, díky čemuž se do brejku dvou na jednoho dostal Tamáši, jenže zakončujícího Vargu Košarišťan vychytal.

02:18

Hosté v plném počtu.

01:55

Liptáci dostali puk do bezpečí. Domácí jsou s pukem za vlastní brankou a přesilová hra pomalu končí.

01:17

Kriška tečoval prudký projektil Janise Andersonse, nicméně Hollý ani v tomto případě zasahovat nemusel.

00:53

Domácí se po vyhození puku usadili v útočném pásmu. Rychlou souhru chtěl zakončovat Šimun, ale střela byla zablokovaná.

00:18

Vyloučení v týmu MHk 32 Liptovský Mikuláš (Matej Bača – 2 min., nedovolené bránění).

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

HC Mikron Nové Zámky: Košarišťan – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Henderson, Hatala – Rogoň, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Bajtek, Šimun, Pospíšil – Jakúbek, Fábry, Ondrušek.

MHk 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Nemec, Kurali, Bača, Nádašdi, Mezovský, Lenďák, Fereta – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – Varga, Tamáši, Uram – Sukeľ, Piatka, Števuliak – Lištiak, Uhrík, Žiak – Necha.

Rozhodčí: Lokšík, Juhász – Krajčík, Vincze.
Vzájemné zápasy

07.12.2018 L. Mikuláš – Nové Zámky 1:2
02.11.2018 Nové Zámky – L. Mikuláš 3:1
02.10.2018 L. Mikuláš – Nové Zámky 0:1.
MHk 32 Liptovský Mikuláš

Hostující tým se po svém postupu mezi slovenskou elitu ještě neprosadil a už třetím rokem se nachází u chvostu tabulky. V letošní sezóně vyhrál jen čtrnáct z dvaačtyřiceti zápasů. Hůře je na tom už pouze poslední Žilina, která na MHk ztrácí šest bodů. Liptovský Mikuláš byl ještě před třemi dny na dostřel desátému místu zaručují účast v předkole play-off. V přímém souboji ale prohrál v divokém utkání s maďarskou Újbudou 5:6 a nově na ni ztrácí už pět bodů. Stejně jako Nové Zámky, tak ani Liptovský Mikuláš v novém roce ještě nebodoval. Aktuálně táhle sérii čtyř porážek.

Nejproduktivnější hráči:
• Ro. Huna – 28 bodů (16+12)
• Ri. Huna – 23 bodů (10+13)
• M. Kriška – 22 bodů (5+17).
HC Mikron Nové Zámky

Domácí tým má už delší dobu velké výkonnostní výkyvy. Jednu dobu je schopen porážet jakéhokoliv soupeře a pak zase přidat sérii porážek. Právě porážkami skončily všechny čtyři poslední zápasy Nových Zámků, které letos ještě nebodovaly. Dvakrát prohrály o jeden gól se Zvolenem, k tomu nestačily 0:5 na Detvu a 1:3 na Košice. V tabulce Mikron nadále drží šesté místo zaručující přímý postup do play-off. Sedmý Trenčín na něj ale ztrácí jediný bod.

Nejproduktivnější hráči:
• A. Zbořil – 26 bodů (16+10)
• A. Štrauch – 26 bodů (12+14)
• P. Kudla – 21 bodů (5+16).
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

HC MIKRON Nové Zámky – HK 32 Liptovský Mikuláš

2:5

konec (1:2, 0:0, 1:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 5. Ručkay (Dundáček, Zbořil), 60. Jurík (Ordzovenský, Ručkay) – 15. Ró. Huna (Uram, Kriška), 15. Uram (Sukeľ), 45. Žiak (Uhrík), 50. Varga (Piatka, Mezovský), 57. Lištiak (Žiak, Uhrík)

HC MIKRON Nové Zámky: Košarišťan – Andersons, Kudla, Dundáček, Zaťko, Ordzovenský, Novák, Henderson, Hatala – Rogoň, Hruška, Štrauch – Ručkay, Zbořil, Jurík – Bajtek, Šimun, Pospíšil – Jakúbek, Fábry, Ondrušek.

HK 32 Liptovský Mikuláš: Hollý – Nemec, Kurali, Bača, Nádašdi, Mezovský, Lenďák, Fereta – Ri. Huna, Ró. Huna, Kriška – Varga, Tamáši, Uram – Sukeľ, Piatka, Števuliak – Lištiak, Uhrík, Žiak – Necha.

Rozhodčí: Lokšík, Juhász – Krajčík, Vincze

Diváci: 923

Průběh zápasu
1. třetina
00:18 LMI 2 Bača, nedovolené bránění
04:46 NZM 1:0 Ručkay (Dundáček, Zbořil)
13:14 NZM 2 Jakúbek, sekání
13:38 NZM 2 Rogoň, sevření puku rukou
14:23 LMI 1:1 Ró. Huna (Uram, Kriška)
15:00 LMI 1:2 Uram (Sukeľ)
Po 1. třetině
2. třetina
24:37 NZM 2 Ručkay, napadení
26:53 LMI 2+2 Nádašdi, vysoká hůl+vysoká hůl
Po 2. třetině
3. třetina
44:17 LMI 1:3 Žiak (Uhrík)
47:21 LMI 2 Varga, krosček
49:30 LMI 1:4 Varga (Piatka, Mezovský)
56:05 LMI 1:5 Lištiak (Žiak, Uhrík)
58:03 LMI 2 Nemec, krosček
LMI 2+2 Števuliak, hrubost+hrubost
NZM 2+2 Novák, hrubost+hrubost
59:59 NZM 2:5 Jurík (Ordzovenský, Ručkay)
Konec