Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha

3:4

po prodl. (0:2, 1:0, 2:1 - 0:1)

10.01.2019, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • Nadstavba A • Ondřej Belák

To už je ode mne pro dnešek vše. Ze severočeské metropole se s vámi loučím a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (18:32:49)
Slavia sice ztratila náskok, přesto bude odjíždět spokojena!

Když ve třetí části hosté upravili na 1:3, zdálo se, že je možná hotovo. Tygři se ale v závěru zmohli na vyrovnání, alespoň bod jim zblízka vystřelil Vodlan. Nastavená pětiminutovka se nesla ve velmi defenzivním duchu, hrálo se prakticky bez akce. První a zároveň poslední přerušení tedy přišlo až ve chvíli, kdy svoji druhou trefou v utkání rozhodl Altrichter. Ukázalo se tedy, že ve vyrovnané tabulce nemusí, kdo je první a kdo poslední, nic znamenat.

Konec zápasu.

64:09

Slavia právě vstřelila branku!
Je rozhodnuto, Pražané přece jenom vítězí! JAKUB ALTRICHTER si najel až před branku, načež zakončil zcela přesně pod vyrážečku povyjetého Vopravila. 3:4! Bez asistence.

63:41

Slávisté nikam nespěchají a pomalu si rozmýšlejí, kudy se vydat do útočné akce.

62:58

Tygři více hrají s pukem, nicméně ve výsledku to je zatím velice defenzivní a opatrné prodloužení.

62:18

Luka Vodlan zůstal nezvykle v roli posledního hráče. Poté, co zastavil útok Slavie, sám vyrazil do protiakce. Pěkně se prokličkoval mezi kruhy, zakončit už nedokázal.

61:30

Šimon Slavíček se vydal na velkou okružní jízdu. Podél hrazení objel podstatnou část kluziště, k zakončení to však nevedlo.

60:46

Adam Měchura zachytil touš za brankou, leč dostal se do pasti v rohu kluziště. Zatím je to v prodloužení tuhý boj.

60:16

V úvodu prodloužení drží kotouč Altrichter. Nikam se s ním nežene a raději vyčkává ve vlastním pásmu.

60:01

Začalo prodloužení.
Po základní hrací době nakonec platí stav 3:3, hosté ztratili slibný náskok. Rozhodne bonusová pětiminutovka?

60:00

Třetí třetina skončila.

59:59

Martin Böhm se ještě vydal na útočný výlet, avšak Tygři puk ztratili, a tak mohl souběžně se sirénou zkusit propagační střelu Šimon Slaviček. Vopravil vyráží, čeká nás prodloužení!

59:27

O kotouč se bojuje v rohu pásma Slavie. Vydolovali jej hosté, kteří ho dostávají do neutrální zóny.

58:46

Sešívaní se hned nato snaží o reakci. Drželi se před Vopravilem, který všechny ošemetné chvilky ve spolupráci s obránci přečkal.

58:02

Liberec právě vstřelil branku!
Tygři zaslouženě vyrovnávají! Bennet Rossmy dlouho držel puk za Pittrem, kde přemýšlel, co dál. Mezitím se na brankovišti uvolnil LUKA VODLAN, jenž si počkal na přihrávku a zavěsil pod břevno! Asistence: Bennet Rossmy, Petr Gajda.

57:10

Böhmova střela z ostrého úhlu Pittrovi vypadla přímo před brankou, jenže tam zrovna nikdo z libereckých hráčů nečekal.

56:33

Pražané hrají v plném počtu. Ondřej Culek se snažil vystřelit zpoza beka na levém kruhu, Pittr musel zasahovat až o chvíli později.

55:48

V další fázi přesilovky Tygři celkem slušně kombinovali, nicméně nepřálo jim štěstí ve finální fázi. Kousek k zakončení chyběl například Jenčovskému.

55:22

Jakub Hladík vyslal dělovku od modré čáry, Michal Pittr ji vyráží špičkou betonu!

55:10

Martin Böhm předal puk do podobné pozice Filipu Křížovi, jehož pomalu letící střela nemohl pozorného gólmana překvapit.

54:43

Šimon Rulc odvedl v důležitém oslabení dobrou práci a odvezl touš až do obranné třetiny Liberce. Ten vzápětí obrátil hru a Pittr musel řešit prudkou střelu Gajdy z pravého kruhu.

54:30

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Stejskal – 2 min., podrážení).

53:40

Jakub Hujer se před brankovištěm snažil tečovat zajímavou přihrávku, jenže zblízka nasměroval kotouč nad úroveň břevna!

53:24

Jakub Hofmann nepříjemně dotíral na Vopravila, jenž měl s jeho snahou plné ruce práce. Přes to všechno si poradil.

53:00

Martin Böhm napřáhl na modré čáře. Spoluhráči vytvořili velmi povedenou clonu, rána ale k jejich smůle mířila mimo tři tyčky.

52:35

Kotouč zmizel pod bruslemi hloučku hokejistů u mantinelu. Když už jej sudí neviděl příliš dlouho, rozhodl se fouknout do píšťalky.

51:55

Luka Vodlan se opřel do odraženého puku, ze solidní pozice jej ale ke smůle Liberce poslal přímo do hrudi brankáře Michala Pittra.

51:42

Slávisté se po skončení své početní výhody dostali trošku pod nápor a vyřešili jej pouze za cenu vyhození na zakázané uvolnění.

50:53

Drtivou ránu Altrichtera schytal v pádu znovu obětavý Jenčovský! Domácím už se oslabení krátí.

50:32

Jenčovský se vleže snažil o vyhození, leč neuspěl. Pražané prakticky celou přesilovku tráví v útočném pásmu.

49:46

Jakub Hrdlička nahodil do dokonalé clony. Štěpán Vopravil nemohl vidět vůbec nic, a měl tedy velké štěstí, že jej pryž trefila do ramene.

49:27

Jakub Hofmann obdržel žabičku před branku. Pod náporem obránce se snažil o zakončení marně, místo puku skončil v brance on sám.

49:06

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Polák – 2 min., podrážení).

48:29

Gajdovu přihrávku tečoval obránce přímo mezi nohy dojíždějícího Vodlana, ten tedy zakončit nemohl. Puk míří do středního pásma.

48:08

Pražané už jsou kompletní. Přesto dále setrvali pod tlakem. Michal Pittr skočil po puku před jeho brankou a nechal přerušit hru.

47:27

Adam Měchura z levého rohu centroval před branku, kde se po kotouči bez efektu ohrožení Pittra natahoval Tomáš Trunda.

46:38

Jakub Masař si na pravém kruhu pro vhazování počkal na přihrávku. Do puku se opřel bez přípravy, Michal Pittr předvedl důležitý zákrok.

46:21

Přihrávku Mikuláše Jenčovského tečoval jeden z hostujících beků těsně vedle vlastní branky! Tlak šelem stále stoupá...

45:51

Přesilovka pro změnu na straně Liberce. Jakub Hofmann (SLA) hákoval.

45:19

Dominik Palát na modré lajně trefil puk velmi špatně a Liberečtí se tak osvobozují dlouhým vyhozením do bezpečí.

44:50

Už to vypadalo, že by se pro ztrátě v podání Slavíčka mohl sám na branku řítit Luka Vodlan, avšak scházela mu potřebná rychlost, kterou právě navrátivší Slavíček disponoval.

44:20

Nahození Aleše Čecha nepředstavovalo pro domácího gólmana žádný velký problém, včas totiž vyhlédl zpoza houštiny těl.

43:58

Slávisté si okamžitě vytvořili tlak, Štěpán Vopravil střelu z pravé strany zvládl a hra je přerušena.

43:43

Vzápětí si hosté zahrají přesilovku. K nelibosti Liberce míří za podrážení na trestnou lavičku Martin Böhm (LIB).

42:23

Liberec právě vstřelil branku!
Bleskově je to zas jen o gól! Bennet Rossmy uspěl na buly v útočném pásmu a poslal touš čistě za sebe. Tam hlídkoval PETR GAJDA, jenž ho bez přípravy napálil na branku a Michal Pittr nestihl zareagovat! Asistence: Bennet Rossmy.

41:37

Slavia právě vstřelila branku!
Šťastný, nicméně velice důležitý gól pro Pražany! Šimon Slavíček se mezi kruhy snažil o střelu. Rozhodil jej obránce, zkusil to tedy bekhendem z otočky. Před Vopravila, který zasáhl betonem, rychle dojel JAKUB ALTRICHTER a na dva pokusy poslal touš za jeho beton. Asistence: Šimon Slaviček, Vojtěch Malínek.

40:58

Ondřej Culek nahazoval zpoza pravého kruhu, avšak jeho pobídku žádný ze spoluhráčů nedokázal tečovat.

40:31

Slovinský útočník nepolevoval v aktivitě. Z pravého rohu útočného pásma si najel až k brankovišti a z nulového úhlu zaměstnal gólmana.

40:14

Luka Vodlan poctivě dojíždel k Michalu Pittrovi, jenž včas skryl pomalu jedoucí puk v bezpečí své rukavice.

40:01

Začala třetí třetina.
Další třetina začne přibližně v 17:32.
Tuhá bitva pokračuje. Prostřední dvacetiminutovku zvládli lépe Tygři, kterým se povedlo korigovat na rozdíl jediné trefy, hosty navíc ještě několikrát podržel brankář. Ve třetí části se může stát cokoliv!

40:00

Druhá třetina skončila.

39:37

Jakub Hujer velice chytře nahazoval po ledě od modré lajny. Věděl, že před brankovištěm stojí Tomáš Trunda, ke kterému kotouč po odrazu od betonu skutečně zamířil. Trunda se jej hned snažil doklepnout za Michala Pittra, jenž se roztáhl na brankové čáře a nohou udržel svému celku hubený náskok!

39:12

Liberec stupňuje tlak, rád by vyrovnal ještě před koncem třetiny. Slávistický čtyřlístek už je vyčerpán a jen se posouvá ve směru hry.

38:27

Martin Böhm tentokráte střílel sám. Michal Pittr vyrazil touš před sebe, kde stál Filip Kříž. Maskovaný muž instinktivně zabránil vyrovnávací trefě!

38:09

Böhm přihrál mezi kruhy na Culka. Nakonec se kotouč dostal až před Filipa Kříže, který s tím úplně nepočítal a nezakončil.

38:02

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hofmann – 2 min., podrážení).

37:24

Nyní si Tůma troufl na dělovku bez přípravy, proti které obětavě zalehl Vojtěch Malínek, jenž se s bolestivou grimasou odebírá na hráčskou lavici.

36:49

Hladík dostal při rozehrávce pod tlak Tadeáše Tůmu, jehož zpětnou přihrávku zastavil za bránou Marek Vlasák. Slavia se usazuje v pásmu.

35:56

Hosté velice kostrbatě střídali, Rossmy tedy vyrazil do volného prostoru. Ke smůle Liberce nedokázal Luku Vodlana přesně oslovit ani teď.

35:15

Jiří Stejskal poslal od modré lajny zajímavou nabídku na teč, ze které žádné nebezpeční nevzešlo. Přesilová hra sešívaných je u konce.

34:55

Pražané už operují před Vopravilem, ovšem domácí dobře brání, zatímco soupeři v těchto chvílích trošku chybí nápad.

34:24

Jakub Hujer se dokonce dostal ke střele, kterou dobře zachytil Pittr. Severočeši si tedy i ve čtyřech vydobyli vhazování v útočném pásmu.

33:40

Slávisté si hned mohou vzít zpět dvougólový náskok, avšak domácí velmi povzbudil kontaktní krok a i v oslabení hrají rovnocennou partii.

33:18

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Hladík – 2 min., sekání).

32:55

Liberec právě vstřelil branku!
Máme sníženo, 1:2! PETR GAJDA si v prostoru mezi kruhy pohrál s pukem na hokejce, připravil si jej ke střele, a trefil se zcela přesně mezi betony Michala Pittra. Asistence: Ondřej Culek.

32:33

Bennet Rossmy se snažil napodobit úvodní trefu Slavie, jemu se však před branku si sjíždějícího Luku Vodlana nalézt nepodařilo.

32:12

Slávisté se při rychlém přechodu do útočného pásma zjevili v ofsajdu, což očím rozhodčích nezůstalo utajeno.

31:27

Adam Měchura si u tyčky sklepl letící touš. Poté jej předal Jakubu Hujerovi, jehož výlet za bránu žádné ovoce pro domácí tým nepřinesl.

30:38

Filip Kříž si navedl kotouč zleva na osu kluziště, načež pálil zápěstím. Aleš Čech střelu nevědomky zblokoval, černá guma se nachází v rohu ledové plochy.

29:31

Šimon Rulc se po pravém křídle nacpal až na brankoviště, avšak už byl příliš blízko k Vopravilovi a touš za jeho záda nedostal.

28:51

Filip Damašek rozvíjí od domácí klece další akci. Liberec zatím kupředu proniká velice těžko, Slavia skvěle brání.

28:03

Štiplavý pokus Luky Vodlana z levého kruhu vyrazil Pittr lapačkou, sešívaní již budou zanedlouho kompletní!

27:28

Další fázi přesilovky pěti proti třem domácí mužstvo ukázkově zadrbalo. Na Pittra nemířila jediná střela, Pražané už jsou ve čtyřech.

26:45

Slávisté odpalují kotouč pryč ze svého pásma, ještě dlouho se však budou bránit ve dvojnásobném oslabení.

26:25

Adam Měchura napříč brankovištěm přihrál Jakubu Hujerovi, jemuž se v exkluzivní pozici nepodařilo dostat kotouč za ležícího Michala Pittra!

26:15

Liberečtí budou hrát v pěti proti třem! Po dobré ráně Martina Böhma se před brankovištěm spustila menší skrumáž, ve které krosčekoval Jakub Dráb (SLA).

25:37

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hofmann – 2 min., sekání).

25:26

Jakub Hofmann se hnal za pukem. Až mezi kruhy si vyjel Štěpán Vopravil a dobře ho rozehrál na Martina Böhma.

24:45

Pittr si vyjel za branku, aby rozehrál. Hosté to posléze malinko ukvapili, a i přes mohutný sprint Mikuláše Skoupého se píská icing.

24:12

Jakub Hujer napadal Marka Vlasáka, jenž se pokoušel o přihrávku. Pryž se odrazila mimo mantinely, zpět do hry bude vhozena ve střední třetině.

23:47

Jakub Altrichter byl v útočné zóně úplně sám. Přesto se po pěkné otočce dostal k poslání kotouče do brankoviště.

23:36

Bennet Rosmy byl jako první u kotouče, který se odrazil od zadního mantinelu. Bez rozpakování do něj plácl bekhendem, Michal Pittr vrtící se střelu udržel.

22:53

Tygři se snaží, ani po nástupu z kabin se jim ale zatím nedaří vystrčit drápy.

22:11

Svoboda si najel oblouk v soupeřově třetině. Poté zkusil střílet zpoza pravého kruhu, Vopravil díky bloku nemusel zasahovat.

21:47

Jakub Svoboda se za vyhozeným pukem hnal marně. Píská se zakázané uvolnění hostů, vhazovat se bude po levé ruce Michala Pittra.

20:49

Dva slávisté se srazili v ofenzivní zóně, načež se do brejku snažil ujet Jakub Hujer. Prvního protihráče si úspěšně obhodil, leč další už mu vystavil stopku.

20:20

Tadeáš Tůma zastavil slávistickou akci, nicméně hosté okamžitě rozjíždějí další útok.

20:01

Začala druhá třetina.
Další třetina začne přibližně v 16:48.
Úvodní perioda se odehrávala podle slávistických not. Pražský celek zaslouženě vede 2:0, je totiž jak kreativnější v ofenzivě, tak pevnější směrem do obrany. Michal Pittr musel v jeho brance řešit pouze jednu velkou příležitost. Uvidíme, jak Tygři zareagují!

20:00

První třetina skončila.

19:18

Slavia právě vstřelila branku!
Penaltu si vzal na povel kapitán ŠIMON RULC, který to udělal parádně. Proti Štěpánu Vopravilovi se rozjel spíše pomaleji, těsně před ním rychle zamíchal černou gumou na čepeli a bekhendem ji vsunul do volného okénka v brance! Bez asistence.

19:18

Mikuláš Skoupý mířil sám na branku, jenže jej zezadu zahákoval Mikuláš Jenčovský. Rozhodčí neváhal ani na vteřinu a nařídil trestné střílení!

18:49

Ve velice nadějné pozici se krátce po vhazování zjevil Jakub Masař, ale ve snaze o střelu mu zabránili obránci Slavie! Vzápětí musel přeci jen Pittr přerušit hru.

18:13

Petr Gajda dostal nabito na levý kruh. Zkusil to bez přípravy, avšak Michal Pittr neměl ani teď s přesunem větší problémy.

17:46

Domácí tlak pomalu narůstal, jenže otálení se střelbou hrálo do karet soupeř. Jakub Dráb poté vyslal kotouč až na druhý konec ledové plochy.

17:18

Luka Vodlan se pěkně prokličkoval za modrou lajnu. Tygři tedy rozestavují přesilovkový vzorec a pomalu utahují šrouby.

16:38

Slávisté se okamžitě osvobodili. Liberečtí by rádi do útočného pásma, nicméně nedaří se jim přechod ani přes neutrální.

16:29

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Greguss – 2 min., držení).

16:14

Liberec má k dispozici výhodu. Mikuláš Jenčovský si dojel vlastní vyraženou střelu a předal puk na modrou čáru.

15:52

Tadeáš Tůma manipuloval s kotoučem na modré čáře. Před sebou měl volný prostor, udělal tedy dva kroky vpřed. Poté už tvrdě pálil, Michal Pittr dobře zasahuje lapačkou.

14:45

Jakub Hujer držel touš v útočné třetině Liberce, jenže Pražané se vymanili a Jakub Altrichter rozvíjí jejich protiakci.

14:06

Tygři opět nebyli dlouho schopni rozehrát, až dostal přihrávku Tomáš Trunda. Ten se po pravé straně prohnal až k brance, načež hledal Vodlana, jenž měl k domácí smůle zablokovanou hokejku.

13:27

Severočeši už hrají v plném počtu. Po velké chybě v rozehrávce přesto hrozili znovu hosté, Samuel Greguss pálil zpoza pravého kruhu a Štěpán Vopravil musel zasahovat nadvakrát.

12:53

Pražané měli velký tlak, Tygři se nebyli schopni osvobodit. Výbornou práci nakonec odvedl Mikuláš Jenčovský, který poslal puk ven z pásma.

12:08

Slavia pokračuje v náporu. Aleš Čech pálil od modré, rána mu ale nesedla a skončila vysoko nad domácí bránou.

11:20

Slavia právě vstřelila branku!
Pražané mizernou disciplínu šelem trestají pěkným gólem! Akci tří proti dvěma táhl po levém křídle Jakub Altrichter, jenž poslal kotouč na brankoviště, kam si najel ŠIMON SLAVIČEK, jehož teč zapadla do sítě. Asistence: Jakub Altrichter.

11:04

Slavia si bere oddechový čas, domácí jdou totiž znovu do tří! Viníkem je tentokráte Luka Vodlan (LIB), jenž podrazil soupeře.

10:39

Po pohledné kombinaci Slavie se snažil o zakončení na brankovišti Altrichter, v tísni ale nedokázal černou gumu ideálně trefit.

10:28

Šimon Rulc to vzal na sebe. Znovu operoval uvnitř pravého kruhu pro vhazování, spíše slabší střelu Vopravil v klidu zastavil lapačkou.

10:10

Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Palát – 2 min., hrubost).
Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rossmy – 2 min., hrubost).

09:47

Trunda i Rossmy úspěšně blokovali ve dvojnásobém oslabení rány. Druhý jmenovaný měl obrovskou šanci vyhodit, jenže neuspěl.

09:40

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Plos – 2 min., podrážení).

09:20

Ale toto byla zajímavá šance! Puk se odrazil k Šimonu Rulcovi, jenž měl na pravém kruhu spoustu času ke střele, nicméně Štěpán Vopravil předvedl dobrý přesun.

08:56

Slavia dobývá útočné pásmo jen velmi složitě, Liberečtí do svého prvního oslabení vstupují solidně.

08:39

Pražané si zkusí první přesilovou hru, za katr míří David Putz (LIB), jenž se provinil podrážením.

08:16

Altrichter si za bránou Liberce obehrál Damaška. Škoda pro sešívané, že následovala pouze nepřesná přihrávka.

07:59

Nebezpečnou ránu z hokejky Martina Böhma vyrazil brankář Pražanů vysoko do ochranné sítě, čeká nás tedy buly před jeho klecí.

07:28

Zatím se příliš nepřerušuje. Nyní se píšťalka rozhodčího přece jenom ozvala, Mikuláš Skoupý se totiž objevil v postavení mimo hru.

06:50

Bennet Rossmy pěkně projel po pravé straně, načež bekhendem přihrával před branku. Tam si sjížděl Tomáš Trunda, kterému možnost zakončit překazil hokejkou Pittr.

05:56

Vojtěch Malínek poslal kotouč mimo hostující třetinu, jenže slávisté se ani v tomto případě blíže k Vopravilovi neprokombinovali.

05:29

Vojtěch Polák se neohroženě vrhl mezi čtyři protihráče a donutil Michala Pittra k přerušení hry. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.

04:48

Sešívaní jsou trošku opařeni a nemohou se dostat do útočného pásma. Zatím je to, s výjimkou Rossmyho tutovky, spíše velký boj.

03:54

Bennet Rossmy si zajel za záda hostující defenzivy, kde byl úplně sám. Tomáš Trunda jej skvěle vyslal do úniku, německý útočník ovšem bekhendový blafák do mezery mezi betony nevtěsnal!

03:16

Tygři vysoko napadají slávistickou rozehrávku a soupeř s tím má velké problémy. Zatím z toho pro Severočechy žádné velké šance nevznikají.

02:40

Na straně Liberce se rodil náznak přečíslení. Škoda pro domácí, že se David Putz nedostal u pravého hrazení za záda svého strážce.

01:47

Mikuláš Jenčovský to zkusil bekhendem. Nepříliš nebezpečnou střelu jemně tečoval bránící Aleš Čech, Pittr tedy musel dávat u bližší tyčky pozor.

01:04

Michal Pittr si troufl na rozehrávku hned po zákroku. Jeho spoluhráči se ovšem z obranného pásma nedostali a jsou pod tlakem.

00:45

Luka Vodlan si chtěl za brankou povodit Dominika Paláta, ten ale jeho úmysly dobře přečetl a kotouč získal.

00:12

Jdeme na to. Úvodní vhazování dopadlo lépe pro hokejisty Liberce, jejichž akce byla zastavena už ve středu hřiště. Vopravil poté krotil střelu Svobody z levého kruhu nadvakrát.

00:01

Utkání právě začalo.
Obě mužstva dnes oblékla své tradiční barvy. Tygři se představí v bílé, Pražané v červené. Na ledě probíhá rozbruslení, po kterém utkání započne.
Úvodní sestavy:

Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Duška, Hladík (A), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura (A), Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy (C), Gajda.

HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Stejskal, Svoboda, Hrdlička, Palát, Kluch – Svoboda, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček (A), Skoupý, Hofmann (A), Vlasák, Rulc (C), Krásný.

Rozhodčí: Wagner – Grundler, Serbus..
Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! V rámci nadstavbové části ELIOD Extraligy dorostu si to dnes rozdají Bílí Tygři Liberec a HC Slavia Praha.

Ačkoliv se jedná o souboj prvního celku ve skupině A s posledním, rozpětí mezi nimi je "pouze" šestibodové. Domácí tedy zcela jistě obhajují roli favorita, nicméně ne tak jasného, jak by se dalo v utkání soupeřů z opačných pólů tabulky předpokládat.

Začínáme v 16 hodin, buďte u toho s námi!
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Bílí Tygři Liberec – HC Slavia Praha

3:4

po prodl. (0:2, 1:0, 2:1 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 33. Gajda (Culek), 43. Gajda (Rossmy), 59. Vodlan (Rossmy, Gajda) – 12. Slavíček (Altrichter), 20. Rulc (TS), 42. Altrichter (Slavíček, Malínek), 65. Altrichter

Bílí Tygři Liberec: Vopravil (Franc) – Damašek, Böhm, Duschka, Hladík (A), Culek, Tůma – Hujer, Putz, Měchura (A), Vodlan, Trunda, Jenčovský, Kříž, Plos, Masař, Polák, Rossmy (C), Gajda.

HC Slavia Praha: Pittr (Janura) – Dráb, Čech, Stejskal, Svoboda, Hrdlička, Palát, Kluch – Svoboda, Malínek, Greguss, Altrichter, Slavíček (A), Skoupý, Hofmann (A), Vlasák, Rulc (C), Krásný.

Rozhodčí: Wagner – Grundler, Serbus.

Průběh zápasu
1. třetina
08:39 LIB 2 Putz, podrážení
09:40 LIB 2 Plos, podrážení
10:10 SLA 2 Palát, hrubost
LIB 2 Rossmy, hrubost
11:04 LIB 2 Vodlan, podrážení
11:20 SLA 0:1 Slavíček (Altrichter)
16:29 SLA 2 Greguss, držení
19:18 SLA 0:2 Rulc (TS)
Po 1. třetině
2. třetina
25:37 SLA 2 Hofmann, sekání
26:15 SLA 2 Dráb, krosček
32:55 LIB 1:2 Gajda (Culek)
33:18 LIB 2 Hladík, sekání
38:02 SLA 2 Hofmann, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
41:37 SLA 1:3 Altrichter (Slavíček, Malínek)
42:23 LIB 2:3 Gajda (Rossmy)
43:43 LIB 2 Böhm, podrážení
45:51 SLA 2 Hofmann, hákování
49:06 LIB 2 Polák, podrážení
54:30 SLA 2 Stejskal, podrážení
58:02 LIB 3:3 Vodlan (Rossmy, Gajda)
Po 3. třetině
Prodloužení
64:09 SLA 3:4 Altrichter
po prodl.