Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Chelsea FC – Everton FC

0:0

konec (0:0)

11.11.2018, 15:15 • Stamford Bridge, Londýn • 12. kolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.39 5.25 8.5 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to vše, hezký zbytek nedělního večera. (17:18:43)
Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:7. Fauly: 7:11.
Je konec, Chelsea s Evertonem dnes získali po bodu za bezbrankovou remízu. Vše, co jsme v prvním poločase postrádali, si pro nás hráči přichystali po přestávce. Především Blues výrazně ožili a ke vstřelení vedoucího gólu byli velmi blízko hned několikrát. Hosté mohou děkovat Jordana Pickfordovi, jenž opět potvrdil, že anglickou reprezentační jedničkou není jen tak pro nic za nic, když několika skvělými zákroky udržel své kolegy ve hře. Zaskvěl se už v první půli, výborně zasáhl třeba proti Moratovi, stálo při něm ale i štěstí, když Alonso v šestašedesáté minutě v největší šanci utkání trefil tyč.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Lookman zatlačil na Alonsa, který se těsně před čarou lehce dotkl balonu. Sudí správně přiřkl balon hostům, Chelsea tak přichází o další drahocenný čas.

90+3

A další ofsajd Álvara Moraty, na kterém je už znát obrovská frustrace. Blues se krátí čas, uhájí srdnatě bojující hráči Evertonu velmi cenný bod?

90+2

Barkleyho skákavý pas byl pro Alonsa příliš prudký, balon k velké nespokojenosti domácích fanoušků doputoval až za postranní lajnu.

90+1

Nastavuje se pět minut.

90

Další Moratův ofsajd, španělský útočník si svůj náběh za obranu dnes nepohlídal už poněkolikáté. Pickford s rozehrávkou nesmí příliš otálet, už má totiž žlutou kartu.

89

Střídání v týmu Everton FC: ze hřiště odchází Richarlison, přichází Dominic Calvert-Lewin.

88

Richarlison má nějaký zdravotní problém, zřejmě jej trápí stehenní sval. Marco Silva proto chystá svou poslední změnu, zahraje si Dominic Calvert-Lewin.

87

Žlutou kartu dostává Álvaro Morata (Chelsea FC).

86

Morata fauloval v hlavičkovém souboji s Philem Jagielkou. Bránění nerozhodného stavu Evertonu v posledních minutách vychází skvěle, Chelsea lehce dochází šťáva.

85

Azpilicueta nedovoleně zastavil Richarlisona, do vápna Chelsea se tak nastěhovali nejlepší hlavičkáři hostí. Nedostali však ani šanci zazářit, Digneho centr byl mizerný.

84

Ross Barkley příliš nepotěšil své kolegy. Místo rozvinutí dalšího kombinačního zámku se totiž rozhodl vypálit, branku Toffees navíc o pořádný kus minul.

83

I další vzájemný souboj Rüdigera s Richarlisonem vyzněl lépe pro německého zadáka Chelsea, který svého soupeře k míči díky dobré práci tělem nepustil.

82

Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Mateo Kovačić, přichází Ross Barkley.

81

Lookman nasadil jesličky Azpilicuetovi, poradil si i s Rüdigerem, v závěru své sóloakce ale doplatil na to, že si míč pustil až příliš daleko od nohy. Roh pro Everton.

80

Maurizio Sarri za chvíli využije svou poslední možnost ke střídání. Na plac se podívá Ross Barkley, který do Chelsea na začátku tohoto roku přišel právě z Evertonu.

Chelsea FC – Everton FC

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   28. Jorginho (CHE), 33. Kanté (CHE), 45+2. Rüdiger (CHE), 87. Morata (CHE) – 22. Y. Mina (EVE), 45+2. Bernard (EVE), 73. Pickford (EVE)

Držení míče: 69 % : 31 %.
Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 7:3. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 5:7. Fauly: 7:11.

Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta (C), David Luiz, Rüdiger, Alonso – Jorginho (64. Fàbregas), Kanté, Kovačić (82. Barkley) – Willian (68. Pedro), Morata, E. Hazard.
Náhradníci: Caballero – Christensen, Zappacosta, Fàbregas, Barkley, Pedro, Giroud.

Everton FC: Pickford – Coleman (C), M. Keane, Y. Mina, Digne – Gueye, A. Gomes – Walcott, G. Sigurdsson (76. Jagielka), Bernard (64. Lookman) – Richarlison (89. Calvert-Lewin).
Náhradníci: Stekelenburg – Baines, Jagielka, Davies, Lookman, Calvert-Lewin, Tosun.

Rozhodčí: Kevin Friend – Lee Betts, Scott Ledger