Menu

Hokej

Turnaj čtyř (U20)

Švédsko – Finsko

0:4

konec (0:0, 0:2, 0:2)

10.11.2018, 15:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Ondřej Belák

Tipsport: 2.43 4.5 2.15 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Přeji příjemný zbytek dne, který si můžete zpříjemnit například sledováním večerního utkání. Děkuji za pozornost a někdy příště se těším znovu na počtenou! (17:05:12)
Je dobojováno. Švédové předvedli další podprůměrný výkon a znovu vysoko prohráli! Tentokráte nestačili v severském derby na rivala z Finska. Ten zvítězil 4:0 a ze dvou utkání tak vytěžil maximální počet šesti bodů! Suomi se zde v Hodoníně zatím prezentují skvělým dojmem, a určitě bude zajímavé sledovat, jak se s nimi zítra popere naše reprezentace. Tu ale už dnes večer čeká souboj s Ruskem, dá se tedy očekávat parádní podívaná! Buďte u toho opět s námi!

60:00

Konec zápasu.

59:54

Ještě jednou se vhazovalo před Lehtinenem, jeho spoluhráči totiž vyhodili na zakízané uvolnění. Na buly ovšem uspěl Samuli Vainionpää, je tedy hotovo!

59:31

Hráči ze země tří korunek se opět snaží pokazit soupeřovu brankáři čisté konto v poslední minutě. Lehtinen si nicméně se střelou Marcuse Sylvegaarda z otočky zdárně poradil a vykopl beton.

58:54

To je škoda pro Finy! Ti mohli postupovat do přečíslení tří proti dvěma, avšak nepohlídali si přechod přes modrou čáru, ze všeho je tak pouze ofsajd.

58:24

Švédský gólman rozehrál zpoza své klece. Jeho spoluhráči se ještě vydali kupředu, jenže soupeři je přimáčkli k rohu ledové plochy, odkud nevedla cesta ven.

57:48

Finsko si vytvořilo lehčí tlak. Ke střele se tak dostal Kaapo Kakko, jehož pokus zpoza levého kruhu pokryl Eriksson Ek. Hra je po jeho zákroku lapačkou přerušena.

56:41

Nils Lundkvist tvrdě vypálil a jeho pokus se zastavil o zadní plexisklo. Poté Suomi přenesli těžítko hry na druhou stranu, jenže tam si v tuto chvíli nic interesantního nevytvořili.

55:58

Lehtinen měl další práci, nyní se střelou Ginninga. Ten se do puku opřel bez přípravy na modré čáře, na což strážce finského chrámu zareagoval povedeným přesunem.

55:34

Nils Höglander zkusil vystřelit od levého mantinelu. Lehtinen si zahrál na fotbalistu a kotouč pěknou hlavičkou nasměroval až do ochranné sítě. Hra je tedy přerušena, čeká nás buly před finskou pokladnicí.

54:59

54:59 VIRTANEN - 0:4

54:59

Finsko právě vstřelilo branku!
Teď už o výhře Suomi nepochybuje asi vůbec nikdo! Parádní práci předvedl SAMI VIRTANEN, který se zprava protáhl až na osu hřiště a z mezikruží se trefil zápěstím nádherně pod vyrážečku Erikssona Eka. Asistence: Olli Kaskinen.

53:55

Velkou šanci zaznamenali také Švédové! Lucas Wernbloom se snažil zakončit u pravé tyčky soupeřovy svatyně, jenže Lehtinen se ukázkově přesunul a stále tedy drží čisté konto.

53:27

Rasmus Kupari dnes hraje velmi dobře. V tuto chvíli vystrašil Švédy drzým průnikem po levé straně, na jehož konci vypálil Erikssonu Ekovi pouze do břicha.

52:47

Finové se opět zdržují v příhodných pozicích. Až nyní vysvobodil svůj tým Lucas Elvenes, jehož následná přihrávka křížem opět našla pouze obránce Suomi.

51:51

Santeri Virtanen zavezl puk do útočného pásma. Posléze se na něj Švédové sesypali jak vosy na bonbon, finský útočník se tedy kusu černé gumy musel nedobrovolně vzdát.

50:59

A ta žije také po této šanci! Mezi kruhy zakončoval najetý Valtteri Pustinen, jehož rychlou střelu Eriksson Ek skvěle vykopl levým betonem. Parádní zákrok!

Švédsko – Finsko

0:4

konec (0:0, 0:2, 0:2)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 30. Klemetti (Ylönen), 33. Nyman (Kupari, Heponiemi), 49. Puustinen (Ylönen), 55. Virtanen (Kaskinen)

Švédsko: Eriksson Ek (Ersson) – S. Johansson, Ginning, Westerlund, Hedberg, F. Johansson, Lundkvist, Berglund – Bemström, Olofsson, Elvenes – Svenningsson, Holmberg, Höglander – Fagemo, Lycksell, Hallander – Sylvegaard, Bäck, Wernblom.

Finsko: Lehtinen (Patrikainen) – Heinola, Laaksonen, Utunen, Honka, Kokkonen, Latvala, Kaskinen – Nyman, Kupari, Heponiemi – Puustinen, Kakko, Nordgren – Klemetti, Virtanen, Ylönen – Engberg, Vainionpää, Moilanen – Kivenmäki.

Rozhodčí: Kika, Hradil – Bryška, Lederer.

Průběh zápasu
1. třetina
16:43 FIN 2 Honka, držení
Po 1. třetině
2. třetina
21:40 SWE 2 F.Johansson, podrážení
29:32 SWE 2 Sveningsson, nedovolené bránění
29:33 FIN 0:1 Klemetti (Ylönen)
30:16 SWE 2 Lundkvist, podrážení
32:14 FIN 0:2 Nyman (Kupari, Heponiemi)
37:30 FIN 2 Engberg, nedovolené bránění
39:04 SWE 2 Lycksell, příliš mnoho hráčů
Po 2. třetině
3. třetina
47:05 SWE 2 Berglund, zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo
48:52 FIN 0:3 Puustinen (Ylönen)
54:59 FIN 0:4 Virtanen (Kaskinen)
Konec