Menu

Fotbal

Italská Serie A

Turín FC – Parma Calcio 1913

1:2

konec (1:2)

10.11.2018, 15:00 • Stadio Olimpico di Torino • 12. kolo • Štěpán Slovák

Tipsport: 1.45 4.58 8.32 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

89

Alessandro Deiola nyní přidržel soupeře, který se dostával do slibné příležitosti. Hostující hráč je potrestán žlutou kartou.

88

V další velké šanci znovu Gagliolo! Ten z levé strany místo centru zakončoval na bližší tyč, další parádní zákrok předvedl Sirigu, který ještě drží naděje svého týmu!

87

Gagliolo se dostal k odraženému míči na hranici velkého vápna, poté střílel pod horní tyčku. Jeho střela směřovala pouze doprostřed, Sepe vyrazil na rohový kop!

86

Na levé straně teď slibně se rozvíjející akci soupeře zastavil nedovoleně Lorenzo De Silvestri, i on je potrestán žlutou kartou.

85

Riccardo Gagliolo teď s rozehrávkou autového vhazování nikam nepospíchal. Trvalo mu to příliš dlouho, rozhodčí vytahuje žlutou kartu.

82

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Daniele Baselli, přichází Vittorio Parigini.

82

Hlavní rozhodčí vytahuje třetí žlutou kartu v zápase, poprvé však trestá domácího fotbalistu. Tím je v tuto chvíli Tomás Rincón.

77

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Matteo Scozzarella, přichází Alessandro Deiola.

72

Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Zaza. Nechybělo mnoho a mohlo být srovnáno, pokus skončil těsně vedle levé tyče!

69

Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Roberto Inglese, přichází Fabio Ceravolo.
Střídání v týmu Parma Calcio 1913: ze hřiště odchází Jonathan Biabiany, přichází Marcello Gazzola.

66

To byla slušná příležitost pro Turín! Zpoza velkého vápna zakončoval Berenguer. Sepe ml zakrytý výhled, míč i přesto dokázal vyrazit před sebe!

58

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Roberto Soriano, přichází Álex Berenguer.

54

Tak to byla stoprocentní příležitost pro Parmu! Hosté se dostali do přečíslení tři na dva, skvěle to udělal Gervinho, který přihrával na pravou stranu. Úplně volný Inglese poté v jasné šanci trefil břevno!

48

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Koffi Djidji, přichází Simone Zaza.

45+1

To se nevidí často. Hostující brankář Luigi Sepe dostává žlutou kartu za zdržování už na konci prvního poločasu!

43

Spousta emocí! De Silvestri využil chyby Gagliola a dostával se do výborné pozice. Hostující hráč si pomohl jasným faulem, ovšem rozhodčí k překvapení všech nechal hru pokračovat. Domácí fotbalisté se teď ve velkém počtu vydali za hlavním sudím.

42

To byla slušná příležitost pro Turín! Po centru z levé strany se na zadní tyči ocitl De Silvestri. Tomu chyběl krok, aby balón uklidil do prázdné branky!

37

FC Turín právě vstřelil branku!
Domácí se přeci jen prosazují a snižují na nejtěsnější možný rozdíl! Balón se nyní odrazil jen kousek za hranici velkého vápna, tam se k němu dostal DANIELE BASELLI, který tvrdou ranou k bližší tyči překonal Sepeho!

30

Mohlo to být o tři branky! Parma se totiž dostala do přečíslení tři na dva, balón putoval na pravou stranu, kde byl úplně volný Biabiany. Hostujícího fotbalistu teď skvělým zákrokem vychytal Sirigu!

27

Hodně ostrý zákrok ve středu hřiště. Hlavní rozhodčí teď celou situaci trestá žlutou kartu, tu vidí Antonino Barillà, který se tomuto verdiktu hodně diví.

25

25. Roberto INGLESE - 0:2

25

Parma právě vstřelila branku!
Hosté už vedou o dva góly! Z levé strany teď přízemní centr do vápna posílal Gagliolo, jako první se k míči dostal ROBERTO INGLESE, který ho špičkou nohy nasměroval pod břevno domácí svatyně! Asistence: Riccardo Gagliolo.

23

Hosté se před malou chvílí dožadovali pokutového kopu! Podle nich zahrál Izzo rukou. Hlavní sudí Massa teď celou situaci na pokyn rozhodčího u videa zkontroloval, nakonec se rozhodl, že penaltu neodpíská!

12

A hned tu byla velká šance pro Turín! Nejprve centrovaný balón z pravé strany, vzápětí nedůrazná hlavička. Před Sepem se však k míči dostal Belotti, který ho v obtížné pozici poslal nad branku!

9

9. GERVINHO - 0:1

9

Parma právě vstřelila branku!
Obrovské zaváhání v domácí obraně teď vyrobili Izzo a N'Koulou, kteří se nedomluvili. Toho využil GERVINHO, který z velkého úhlu postupoval sám na domácího brankáře.Toho překonal střelou na bližší tyčku a poslal hosty do vedení!

Turín FC – Parma Calcio 1913

1:2

konec (1:2)

Zpět na online

Branky: 37. Baselli – 9. Gervinho, 25. Inglese (Gagliolo)

Karty:   82. Rincón (TUI), 86. De Silvestri (TUI) – 27. Barillà (PRM), 45+1. Sepe (PRM), 85. Gagliolo (PRM), 89. Deiola (PRM)

Držení míče: 66 % : 34 %.
Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 8:4. Rohy: 7:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:17.

Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Djidji (48. Zaza) – De Silvestri, R. Soriano (58. Berenguer), Rincón, Baselli (82. Parigini), Aina – Falqué, Belotti (C).
Náhradníci: Ichazo, Rosati – Lukić, Zaza, Ansaldi, Damascan, Edera, Berenguer, Moretti, Parigini, Bremer.

Parma Calcio 1913: Sepe – Iacoponi, Alves (C), Gagliolo, Bastoni – Scozzarella (77. Deiola), Grassi, Barillà – Biabiany (69. Gazzola), Inglese (69. Ceravolo), Gervinho.
Náhradníci: Frattali, Bagheria – da Cruz, Deiola, Ceravolo, Ciciretti, Gobbi, Di Gaudio, Gazzola, Siligardi, L. Rigoni, Sprocati.

Rozhodčí: Massa – Tasso, Tolfo