Menu

Fotbal

Španělská LaLiga

Getafe CF – Valencia CF

0:1

konec (0:0)

10.11.2018, 16:15 • Coliseum Alfonso Pérez • 12. kolo • David Suchý

Tipsport: 2.91 3.06 2.83 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 22:7. (18:06:07)
Je konec! Dnešní utkání nakonec nabídlo jedinou branku, o kterou se z pokutového kopu postaral hostující Parejo. Getafe mělo i ve druhém poločase více ze hry, avšak stále naráželo na pozornou obranu soupeře. Domácí dokonce nastřelili další brankovou konstrukci, která je určitě dost mrzela. Necelých deset minut před koncem fauloval ve vlastní šestnáctce González, následný pokutový kop zužitkoval Parejo. Domácí se ještě v závěru pokoušeli alespoň srovnat, Valencia si ale hubené vedení pohlídala.

90+5

Konec zápasu.

90+5

Valencia mohla přidat druhou trefu, Gameiro zkusil štěstí z pravé strany, jeho střela ale orazítkovala pouze pravou tyč.

90+3

Getafe se stále nemůže dostat před opačnou šestnáctku, o vítězi tohoto utkání se zdá být rozhodnuto...

90+2

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Jorge Molina, přichází Sergi Guardiola.

90+2

Naopak se Rodrigo natlačil až před brankáře, kterého se snažil překvapit přímou střelou na bránu. Míč nakonec skončil na boční síti.

90+1

Valencia nikam nespěchá, naopak se snaží neudělat žádnou fatální chybu, která by jí mohla připravit o případné tříbodové vítězství.

90+1

Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.

90

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Daniel Wass, přichází Ferrán Torres.

89

Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, Valencia stále drží hubené vedení. Určitě můžeme počítat s nastaveným časem.

87

Opět se nehraje, tentokráte zůstal na zemi ležet hostující Gaya, kterého šlapákem fauloval napadající Molina. I tady by se dalo hovořit o žluté kartě.

86

Getafe si nakonec vybojovalo rohový kop, po kterém na hranici velkého vápna fauloval Maksimović. Neto určitě nebude s rozehrávkou nikam spěchat.

85

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Gonçalo Guedes, přichází Rúben Vezo.

84

Suárez to ihned po rozehrávce zkoušel nákopem na urostlého Matu, kterého ale v poklidu ubránil Garay. Domácí ještě marně reklamovali faul soupeře.

83

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Robert Ibáñez.

82

Tohle bude pro domácí hráče hodně složitý úkol, zhruba deset minut před koncem zápasu prohrávají o jednu branku. Getafe tak bude muset zabrat.

81

81. Dani PAREJO - 0:1

81

Valencia právě vstřelila branku!
Je tu úvodní branka dnešního zápasu! K exekuci pokutového kopu se postavil DANI PAREJO, který si vybral levou stranu, kam se vrhl také Soria. Ten na jeho střelu nakonec nedosáhl, soupeř tak jde do vedení!

80

Domácímu celku se ale rozhodnutí sudího rozhodně nelíbí, výrok ale zůstává v platnosti. Na penaltu se staví Parejo, který letos už jednu penaltu proměnil.

79

79. Červená karta po 2. žluté

79

Tak pozor! Hlavní sudí přezkoumal situace v domácí šestnáctce, nakonec nařizuje penaltu pro Valencii. Navíc obránce González vyfasoval druhou žlutou.

76

Žlutou kartu dostává Bruno González (Getafe CF).

74

Gabriel i tentokráte uspěl v hlavičkovém souboji proti Molinovi, míč od jeho hlavy skončil v zámezí. Domácí se tak i nadále drží s míčem na útočné polovině.

73

Posléze se Gameiro dokázal dostat z obležení dvojice protihráčů, avšak následná kolmice v podání Gayi směřovala do ofsajdového postavení.

72

Bylo tomu skutečně tak, Suárez kroutil svůj centr do přehuštěného prostoru, kde si na něj naskakoval González. Jeho hlavička ale nebyla zrovna přesná.

71

Domácí hráči budou mít k dispozici volný kop z pravé strany. U míče se i v tomto případě nachází obránce Suárez, který zřejmě bude centrovat.

70

Amath si navedl míč k pokutovému území, odkud vypálil k bližší tyči, kam se vrhl také Neto. Následně se domácím nepodařilo udržet míč před postranní čárou.

69

Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Santiago Mina, přichází Kévin Gameiro.

68

Následně se Parejo chopil rozehrávky rohového kopu, který nebyl ani tentokráte příliš nebezpečný. Opět se nejvýše do vzduchu dostal protihráč.

67

Antunes se nyní marně dožadoval autového vhazování pro svůj celek, výrok sudího zněl opačně. Wass okamžitě vhodil balón zpět na hrací plochu.

66

Máme za sebou něco málo přes hodinu hry, na úvodní branku stále čekáme. Aktivnější jsou ale domácí hráči, kteří soupeře nepouštějí téměř k ničemu.

65

Před malým momentem byl poslán na zem Arambarri, který chtěl po sudím žlutou kartu pro protihráče. Nakonec je z toho pouze volný kop pro domácí.

64

Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Ángel Rodríguez, přichází Jaime Mata.

63

K exekuci se postavil kapitán Parejo, který to zkusil centrem přímo do malého vápna. Tam zakročil domácí González, jenž odvrátil míč do bezpečí.

62

Tam musel ven z branky Soria, který hodně zariskoval u brankové čáry, kde se mu nakonec nepodařilo vybojovat odkop. Naopak tu bude roh pro Valencii.

61

Hezká akce Getafe nakonec nepřineslo ani zakončení, nicméně Neto si musel pořádně oddychnout. Valencia to zkouší nákopem na druhou stranu.

60

Před malým momentem se Amath dostal až před šestnáctku, kde nedokázal načasovat přihrávku na Ángela, který se tak opět ocitl v ofsajdové pasti.

59

Portillo chtěl prudkou hlavičkou zrychlit akci svého celku, avšak do míče dal až moc razance. Hostující obrana si s dotírajícím Molinou hravě poradila.

58

Suárezova další chybná přihrávka nakonec přinesla další ztrátu míče, nicméně Rodrigo toho směrem dopředu moc nevymyslel.

57

Getafe to zkusilo po pravém křídle, kde ale Suárez odflákl přihrávku na vedle stojícího Maksimoviće. Valencia se ale nedostala ani za půlků.

56

Coquelin si nyní řekl o žlutou kartu, kterou také vyfasoval. Hostující záložník totiž místo míče trefil nohu protihráče, bude z toho volný kop pro domácí.

55

Následovalo také další autové vhazování, které opět nepřineslo nic nebezpečného. Valencia se ale hodně rychle dostala zpět k hracímu předmětu.

54

Žlutou kartu dostává José Gayá (Valencia CF).

53

Obrannou povinnosti si nyní splnil Arambarri, který za sebe nepustil rychlonohého Gayu. Hostující zadák okamžitě obstaral aut výhozem na Rodriga.

52

Netopýři se konečně dostali k souvislejší práci s míčem, Mina si ale ukopl míč daleko od nohy, čehož využil velice pozorný obránce Antunes.

51

Wass se pokoušel najít Rodriga, který si ale s prudkou přihrávkou nedokázal poradit. Getafe okamžitě přeneslo hru levé postranní lajně.

50

Getafe je v úvodu druhého dějství při chuti. Amath se několika kroky dostal do střelecké pozice, odkud technickou střelou zamířil hodně vedle brány.

49

Posléze se do dobré šance dostával Arambarri, který ale v pádu zakončil pouze do Neta. I tak se tato šance počítat nebude, jednalo se totiž o ofsajd.

48

Nakonec z toho byl rohový kop pro domácí, který z pravé strany obstaral Suárez. Jeho centr se snášel na malé vápno, kde ale zasahoval Garay.

47

Už se zdálo, že se domácí Ángel protlačí až do zakončení, nakonec si v nejméně vhodný moment ukopl míč daleko od kopačky.

46

46. Molina trefil pouze břevno.

46

Po deseti vteřinách hry se Molina mohl stát střelcem první branky! Domácí forvard se dostal až za obranu, posléze ale zamířil pouze do břevna.

46

Začal druhý poločas.
Máme za sebou první poločas, který nám nepřinesl žádnou přesnou trefu. Sledovali jsme celkem vyrovnanou podívanou, která přinesla pouze tři vyložené šance. Nejprve Getafe orazítkovalo brankovou konstrukci, na druhé straně Rodrigo trefil pouze brankáře Soriu. Tentýž hráč měl velkou šanci také ke konci poločasu, opět ho ale vychytal brankáře Soria. O něco aktivnější je ale domácí celek, který to většinu času zkouší přes křídelní prostory. Doufejme, že druhý poločas nabídne lepší podívanou, diváci by určitě ocenili i gólový příspěvek.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

45

První poločas skončil.

44

Ke konci poločasu jsme se málem dočkali úvodní branky! Sám na bránu totiž uháněl Rodrigo, který špičkou kopačky trefil pouze brankáře Soriu.

43

Antunes poslal do pokutového území celkem nadějný centr, na který si naskakoval Arambarri, jehož zakončení v pádu směřovalo snad dva metry vedle.

42

Neto se tak po kratší době dostal k odkopu od své branky, nicméně Rodrigo neuspěl v hlavičkovém souboji. Na druhé straně se Ángel dostal do ofsajdu.

41

Antuens se dostal k padajícímu míči, který zkoušel poslat do nebezpečného prostoru. Skluzem se do něj vrhali hned dva spoluhráči, ani jeden ho ale netrefil.

40

První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude nastavovat.

39

Gaya se pokoušel natlačit přes Suáreze, který se mu postavil do cesty. Prvně jmenovaný sice upald na zem, o penaltový zákrok se ale nejednalo.

38

Posléze si u středového kruhu pomohl faulem Arambarri, který poslal k zemi Pareja. Domácí se výroku sudího hodně diví, avšak hlavní slovo má rozhodčí.

37

Gonzálezovi uskočil míč daleko od kopačky, toho chtěl využít Guedes, který se lobem snažil najít protihráče, pro které byla přihrávka příliš nepřesná.

36

Centr se snášel k hranici malého vápna, kde si na něj naskakoval Maksimović, který ale hlavičkoval nad břevno. Neto bude vykopávat.

35

Nakonec se Portillo natlačil až do malého vápna, kde jeho centr zablokoval jeden z protihráčů. K exekuci rohového kopu se staví obránce Suárez.

34

V posledních vteřinách nesledujeme zrovna pohlednou záležitost. Oba celky se dopouštějí celé řady nepřesností, nyní se ale směrem dopředu řítí Getafe.

30

Žlutou kartu dostává Vitorino Antunes (Getafe CF).

29

Soler si chtěl obhodit napadajícího Maksimoviće, který se nakonec jako poslední dotkl míče. Autového vhazování se zanedlouho ujme Wass.

28

Posléze se míč z útočné poloviny dostal až k Soriovi, který se pokoušel nalézt Molinu. Domácí urostlý forvard ale prohrál hlavičkový souboj proti Garayovi.

27

Nakonec se jednalo o rozehrávku nakrátko, načež k zadní tyči přiletěl celkem nebezpečný centr, který před Garayem stačil odklidit Cabrera.

26

Posléze to hosté zkoušeli přes levou stranu, kde operoval rychlonohý Gaya, který trefil jednoho z protihráčů. Následovat bude rohový kop od levého praporku.

25

25. Rodriga vychytal Soria, Soler míč vůbec netrefil.

25

Obrovská šance Valencie! Soler průnikovou přihrávkou našel Rodriga, který ale z úhlu nepropálil Soriu. Míč se odrazil k prvně jmenovanému, jenž ale míč vůbec netrefil.

24

Na zemi skončil domácí Cabrera, kterého hodně ostře atakoval jeden z napadajících protihráčů. Chvíli se hrát nebude, možná bude potřebovat lékařskě ošetření.

23

Na stadionu panuje opravdu báječná fotbalová atmosféra. Ochozy stadionu v Madridu jsou hodně slyšet, navíc by určitě rády viděly branku svého celku.

22

Antunes to zkoušel velice překvapivou přihrávkou na Ángela, který se ale hnul na opačnou stranu. Míč se tak dostal do moci brankáře Neta.

21

Netopýři nyní prováhali ideální moment na přihrávku. Soler místo oslovení volného Rodriga přihrával Minovi, který trefil pouze kopačku jednoho z protihráčů.

20

Posléze se do hry zapojil také nevýrazný Guedes, který z levé strany posílal před branku polovysoký centr, pro který si vyběhl pozorný brankář Soria.

19

Amath přiťukl míč vedle stojícímu Antunesovi, který okamžitě zkoušel u vzdálenější postranní čáry najít Portilla, což se mu ale vůbec nepovedlo.

18

Soria poslal na opačnou stranu příliš prudký odkop, který navíc zamířil přímo na hlavu Gabriela, který ho odpálil za čáru. K autovému vhazování se staví Suárez.

17

Na pořadu dne byla rozehrávka od branky Valencie. Hosté se posléze nedokázalo dostat z přehuštěného prostoru, Ángel čistě obral Coquelina.

16

Gabriel se musel vyšplhat do výšky, neboť za jeho záda mířila kolmice v podání Portilla. Hostující zadák to nakonec ve spolupráci s Netem zvládl.

15

Portillo se pokoušel přenést hru na levou stranu, kde se do hlavičkového souboje dostával Antunes, který nakonec vybojoval autové vhazování.

14

Hra se hodně rychle přesunula na opačnou stranu, kde to ale Getafe příliš nevyšlo. Nepřesnost v podání Arambarriho nakonec přinese Netův odkop.

13

13. Cabrera hlavičkoval pouze do tyče.

13

Nejprve se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu za hraní rukou, hra ale pokračovala, k míči se dostal Molina, který pořádně protáhl Neta. Z následného rohového kopu jsme sledovali další šanci, tentokráte Cabrera hlavičkoval pouze do tyče, dorážka v podání Moliny skončila nad brankou

12

Maksimović si nechtěl komplikovat život, kulatý nesmysl raději poslal až brankáři Soriovi, který okamžitě přenesl hru k pravé postranní lajně.

11

Parejo si počkal na náběh Wasse, který ale s přihrávkou za obranu příliš nepočítal. Antunes i pokryl pravou stranu, míč nechal doskákat do zámezí.

10

Na druhé straně si útočným faulem pomohl Molina, který lehce přistrčil obránce Garaye. Valencia bude rozehrávat kousek od vlastní šestnáctky.

9

Jenomže z toho byl další ofsajd, ve kterém se tentokráte nacházel Gaya, který se výroku sudího hodně diví. Opakovaný záběr ofsajd skutečně nepotvrdil.

8

Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl napadající Ángel, který poslal k zemi Coquelina. Netopýři se okamžitě nastěhovali na útočnou polovinu.

7

Gaya neměl u postranní čáry moc času na přihrávku, míč nakonec poslal do napadajícího Portilla, od kterého se hrací předmět odrazil do autu.

6

Přenesení hry na levou stranu mělo najít Minu, který ale na dlouho přihrávku nedosáhl. Míč skončil daleko v zámezí, také Soria si vyzkouší výkop.

5

Na opačné straně si ofsajdové postavení nepohlídal Ángel, což posléze potvrdil také opakovaný záběr. K rozehrávce volného kopu se postavil Neto.

4

Také Valencia to zkoušela směrem dopředu, nakopávaný míč se snášel do prostoru, ve kterém se ocitl Rodrigo, který se v době přihrávky nacházel v ofsajdu.

3

Hned v úvodu utkání se ke střeleckému pokusu dostal Suárez, kterému ale zakončení příliš nesedlo. Neto nemusel zasahovat, nyní bude pro změnu odkopávat.

2

Hlavní sudí poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali hosté, kteří budou hrát zleva doprava.

1

Utkání právě začalo.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

Úvodní sestavy:

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Bruno González, Cabrera, Antunes – Portillo, Maksimović, Arambarri, Ndiaye – J. Molina, Ángel Rodríguez.
Náhradníci: Chichizola – Foulquier, Cristóforo, Guardiola, R. Ibáñez, Jaime Mata, Miquel.

Valencia CF: Neto – Wass, Garay, Gabriel, Gayá – Soler, Parejo, Coquelin, Guedes – Rodrigo, S. Mina.
Náhradníci: Doménech – Diakhaby, Gameiro, Kondogbia, Latorre, Torres, Vezo.

Rozhodčí: De Burgos – Días, Núñez.
Valencia CF

Na opačné straně se nachází trápící se Valencia, které absolutně nevychází letošní ročník. Netopýři sice v loňské sezóně obsadili čtvrtou pozici, v té letošní se momentálně ocitli až na patnácté pozici, přičemž na sestupové pásmo mají náskok pouze dvou bodů. Valencia z jedenácti odehraných zápasů prohrála pouze dvakrát, naopak vyhrála pouze v jediném případě. Ostatních osm zápasů skončilo nerozhodným výsledkem, což z Valencie děla remízového krále. V posledním kole navíc přišla celkem překvapivá porážka na vlastní půdě, Valencia nestačil na Gironu, která zvítězila 1:0. Netopýři se navíc hodně trápí v útoku, který zatím nasázel pouze sedm branek.
Getafe CF

Fotbalisté Getafe zatím prožívají celkem sympatický vstup do letošního ročníku, po jedenácti kolech se nacházejí na osmé pozici, přičemž na vedoucí Barcelonu ztrácí pouze osm bodů. Getafe se v posledních zápasech nachází v dobré formě, tři poslední ligová klání přinesly zisk sedmi bodů. Poslední porážka přišla před více než měsícem, tehdy Getafe na vlastní půdě prohrálo proti Levante poměrem 0:1. Domácí celek dnešního utkání není zrovna skálopevný na vlastním hřišti, kde z pěti zápasů vyhrál pouze dva. To poslední přišlo v souboji proti Betisu, což je ale velmi cenné. Getafe jistě bude spoléhat na dobře hrající obranu, která doposud inkasovala pouze devět branek.
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Španělská nejvyšší soutěž má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Getafe CF a Valencia CF.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

Getafe CF – Valencia CF

0:1

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 81. Parejo (pen.)

Karty:   30. Antunes (GET), 76. Bruno González (GET) – 54. Gayá (VAL), 56. Coquelin (VAL)   79. Bruno González (GET)

Držení míče: 37 % : 63 %.
Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:3. Fauly: 22:7.

Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Bruno González, Cabrera, Antunes – Portillo, Maksimović, Arambarri, Ndiaye (83. R. Ibáñez) – J. Molina (C) (90+2. Guardiola), Ángel Rodríguez (64. Jaime Mata).
Náhradníci: Chichizola – Foulquier, Cristóforo, Guardiola, R. Ibáñez, Jaime Mata, Miquel.

Valencia CF: Neto – Wass (90. Torres), Garay, Gabriel, Gayá – Soler, Parejo (C), Coquelin, Guedes (85. Vezo) – Rodrigo, S. Mina (69. Gameiro).
Náhradníci: Doménech – Diakhaby, Gameiro, Kondogbia, Latorre, Torres, Vezo.

Rozhodčí: De Burgos – Días, Núñez

Diváci: 10011