Menu

Fotbal

Německá Bundesliga

Borussia Dortmund – Bayern Mnichov

3:2

konec (0:1)

10.11.2018, 18:30 • Signal Iduna Park, Dortmund • 11. kolo • David Panuška

Tipsport: 3.61 4.16 1.97 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+5

90+5.

90+5

Robert Lewandowski následně dostal míč z pravé strany na penaltu a patičkou se mu povedlo skórovat. Rozhodčí ale viděli ofsajd, a tak hattrick polského hráče nepřišel!

90+4

Marwin Hitz centr do šestnáctky zachytával na hranici autu a míč nechtěl upustit. Strhla se menší mela, která je nakonec potrestána kartou pro brankáře Borussie i hráče Bayernu, kterým je Sandro Wagner.

87

Dan-Axel Zagadou odehrával míč až v autu, a tak hosté rozehrávali rohový kop. Ten se ale nepovedl a hrozila další protiakce domácích, až tak kritická nebyla, ale Niklas Süle tvrdě fauloval Alcácera a vidí žlutou kartu.

82

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Jacob Bruun Larsen, přichází Thomas Delaney.
Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thomas Müller, přichází Sandro Wagner.

74

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Serge Gnabry, přichází Renato Sanches.

73

73. Paco ALCÁCER - 3:2

73

Dortmund právě vstřelil branku!
Wow, naprosto luxusní utkání pokračuje a Borussia obrací utkání! Axel Witsel viděl volného PACA ALCÁCERA a poslal mu přihrávku snad přes polovinu hřiště. Španělský útočník se dostal před Neuera a lobem jej překonal potřetí v utkání!

67

67. Marco REUS - 2:2

67

Dortmund právě vstřelil branku!
Nyní se už domácí radují a je opět srovnáno! Na druhou branku Lewandowského odpovídá jeho bývalý spoluhráč MARCO REUS! Domácí střelec dostal centr na začátek vápna, kde se kapitán borec trefil z první na vzdálenější tyčku!

65

Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Mats Hummels, přichází Niklas Süle.

62

62.

62

Jadon Sancho přesprintoval Hummelse a ve vápně udělal kličku i Neuerovi. Paco Alcácer dostal míč na malé vápno, ale místo střely udělal kličku a přišel skluz! To byla obrovská chyba španělského útočníka.

60

Následně se hosté dostali do zakončení a Robert Lewandowski zkompletoval hattrick střelou pod břevno. Hostující snajpr byl ovšem v ofsajdu a branka neplatí!

59

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Mario Götze, přichází Paco Alcácer.

59

59.

59

Marco Reus nyní spálil tisíciprocentní šanci na skórování! Německý reprezentant dostal míč na malé vápno, kde překonal Neuera, jehož ale na brankové čáře zastoupil Kimmich!

55

Jadon Sancho byl tvrdě povalen na zem ve středu hřiště a i hosté vidí první žlutou kartu. Franck Ribéry ji vidí pěkně zblízka a ani moc neprotestuje.

53

53. Robert LEWANDOWSKI - 1:2

53

Bayern právě vstřelil branku!
Hosté ale zničehonic odpovídají a znovu vedou, ROBERT LEWANDOWSKI se trefuje podruhé. Joshua Kimmich se zjevil u pravé tyčky na hranici ofsajdu. Šťastně dostal míč do brankoviště, kde zakončoval do prázdné branky polský útočník!

49

49. Marco REUS - 1:1

49

Dortmund právě vstřelil branku!
MARCO REUS se jako kapitán zhostil této situace a vůbec se této situace nezalekl. Německý reprezentant zakončil na pravou stranu a na startu druhého poločasu vyrovnává!

48

Penalta pro Borussii Dortmund! Manuel Neuer šel z branky a pokoušel se Reusovi vzít míč, ale trefil domácího kapitána a bude se kopat pokutový kop!

46

Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Julian Weigl, přichází Mahmoud Dahoud.

36

Manuel Akanji následně zajel zezadu do Lewandowského, který přijal přihrávku a míč hned rozdal. Švýcarský bek je potrestán žlutou kartou a polský ostrostřelec se zvedá pomalu ze hřiště.

33

Naopak se ke střele dostal na druhý straně Franck Ribéry. K tomu se míč odrazil poměrně šťastně, dlouholetá opora Bayernu nicméně udělala kličku a zakončovala, Marwin Hitz ale skvěle zasáhl!

29

Rozhodčí následně potrestal Juliana Weigla za zákrok, který se stal pár sekund před odkopem do autu. Domácí defenzivní bek inkasuje žlutou kartu.

26

26. Robert LEWANDOWSKI - 0:1

26

Bayern právě vstřelil branku!
První střelecký pokus hostujícího celku končí brankou a hosté jdou do jednobrankového vedení! Serge Gnabry našel přesným centrem ROBERTA LEWANDOWSKÉHO ve vápně, kde hlavičkou překonal zblízka bezmocného Hitze!

10

Obrovskou chybu udělali hosté na polovině hřiště a Marco Reus postupoval na branku společně se dvěma spoluhráči. Na hranici vápna domácí kapitán zakončoval,ale po zemi se mu Neuera překvapit nepovedlo!

Borussia Dortmund – Bayern Mnichov

3:2

konec (0:1)

Zpět na online

Branky: 49. Reus (pen.), 67. Reus (Ł. Piszczek), 73. Alcácer (Witsel) – 26. Lewandowski (Gnabry), 53. Lewandowski (Kimmich)

Karty:   29. Weigl (DOR), 36. Akanji (DOR), 90+4. Hitz (DOR) – 55. Ribéry (BAY), 87. Süle (BAY), 90+4. Wagner (BAY)

Držení míče: 42 % : 58 %.
Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 0:6. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 4:8.

Borussia Dortmund: Hitz – Ł. Piszczek, Akanji, Zagadou, Hakimí – Witsel, Weigl (46. Dahoud) – Sancho, Reus, Bruun Larsen (82. Delaney) – M. Götze (59. Alcácer).
Náhradníci: Oelschlägel – Guerreiro, Toprak, Dahoud, Pulisic, Delaney, Alcácer.

Bayern Mnichov: Neuer – Kimmich, Hummels (65. Süle), J. Boateng, Alaba – Javi Martínez – T. Müller (82. Wagner), Goretzka – Gnabry (74. Sanches), Lewandowski, Ribéry.
Náhradníci: Ulreich – Rafinha, Süle, James Rodríguez, Sanches, Wagner, Will.