Menu

Fotbal

Moravskoslezská fotbalová liga

SK Hanácká Slavia Kroměříž – SK Jiskra Rýmařov

4:1

konec (3:0)

10.11.2018, 14:00 • Fotbalový stadion v Obvodové ulici, Kroměříž (kapacita: 1529 míst) • 15. kolo • Johan Čáp (@CAPJohanCZ)

Tipsport: 1.2 5.5 7.45 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

90+1

Dydowicz pálí těsně nad branku! Rýmařov si při svém zřejmě posledním náporu ještě připíše alespoň jeden roh.

90

Rozhodčí nastavuje 2 minuty nad standardní hrací čas!

86

Na řadě je poslední střídání utkání, místo Jakuba Motala jde na hřiště Jakub Prajza.

83

Cupák se prezentoval parádní ranou z velké dálky, na kterou musel Kameník reagovat rychlým zákrokem. Míč se však snesl pouze na horní síť, hosté si mohou pořádně oddechnout.

80

Domácí si připravili další střídání, Mariána Kováře na hřišti nahrazuje Vít Mlýnek.

78

Rýmařov si připravil poslední střídání zápasu, místo Michala Furika na hřiště míří Róbert Piroška.

74

74. SILNÝ - 4:1

74

Kroměříž právě vstřelila branku!
Kroměříž měla před malou chvilkou obrovský tlak, když i Kameníka přinutila vyběhnout daleko z branky, i tak však napoprvé ještě branku netrefila, když zasáhl na poslední chvíli rýmařovský bek. Po přehrání míč mimo vápno ale parádní ranou pod břevno skóruje kanonýr JAN SILNÝ. Domácí tak znovu vedou o tři branky.

65

65. ONDRUŠKA - 3:1

65

Rýmařov právě vstřelil branku!
Máme tady ráznou odpověď! Rýmařov potvrdil svou zlepšenou hru a po dobrém centru přímo na malé vápno se snesl do vzduchu PAVEL ONDRUŠKA, jehož hlavička zamířila přesně do protipohybu Kofroně. Hanáci tak vedou už jen o dvě branky.

63

Při Rýmařovu stál fotbalový bůh! Po ráně ze strany domácích hráčů se totiž přízemní rána málem strefila do sítě, balón minul tyčku jen o pár milimetrů.

60

Ve středu hřiště došlo k nepříjemnému střetu dvou protihráčů, Pavel Ondruška (RYM) je nakonec za svůj zákrok oceněn žlutou kartou.

59

Na řadu přichází první domácí střídání, místo Martina Hirsche jde na hrací plochu Martin Mlýnek.

58

Kolísek si zvládl podržet míč na kopačkách a vydat se do úniku, za záchrannou brzdu ale zatáhl Jan Matoušek (KRO), který po svém skluzu obdržel žlutou kartu.

55

Kroměříž si zapsala první větší šanci druhé půle. Hirsch se zvládl otočit kolem své osy a postaral se o pohotový střelecký pokus. Kameník ovšem nakonec nemusel zasahovat, míč letěl těsně vedle tyčky.

49

Stále se ještě nehraje, kouč Milan Furik už je ale smířen, že Jiří Furik zápas nedohraje. Místo něj na hrací plochu posílá Jakuba Harazina.

42

I Rýmařov se dočkal parádní gólovky! Jeden z hráčů Jiskry totiž napřáhl z dobrých čtyřiceti metrů, což muselo golmana Kofroně pořádně vylekat. Tato dělovka se totiž otřela o břevno!

40

Matoušek se prodral s míčem až k rýmařovské brance, ale brankář Kameník jej vyhnal mimo střelecký úhel. Po jeho rychlém výběhu skončil míč i díky slušnému odhadu v zámezí. Domácí čeká další roh.

33

Rýmařov ještě zkouší reagovat na vývoj utkání, neboť kouč Milan Furik po půlhodině mění sestavu. Místo Romana Györgyho jde na hřiště Nikolas Tilkeridis.

33

33. HIRSCH - 3:0

33

Kroměříž právě vstřelila branku!
Domácí dnes mají skvostný úvod! Po rychlém centru z levé strany se dostal ve skrumáži k dorážce MARTIN HIRSCH, což brankář Kameník už nedokázal zaregistrovat. Hanáci se tak ujímají již tříbrankového vedení!

29

Kroměříž si připsala znovu velkou tutovku, když se hned po centru z levé strany dostali dva hráči k hlavičce, zřejmě Silný s Oklešťkem, Kameník si ovšem může oddechnout. Rána totiž letěla mimo branku.

20

Máme tady první žlutou kartu zápasu, za faul na vlastní obranné polovině obdržel Jiří Furik (RYM).

10

Matoušek se Silným pořádně zatlačili na rýmařovskou obranu, nicméně Kameník se nyní ukázal ve výborném světle. Dvěma perfektními zákroky hasí gólovky!

9

9. KOVÁŘ - 2:0

9

Kroměříž právě vstřelila branku!
A máme tady brzy hned druhou branku! Hanáci nyní svého soupeře dokonale zatlačili a po průniku MARIÁNA KOVÁŘE po pravé straně se mohou radovat. Kroměřížský technik si pohrál se dvěma bránícími hráči a ranou na vzdálenější tyč nedal ležícímu Kameníkovi příliš šancí na zákrok.

2

2. SILNÝ - 1:0

2

Kroměříž právě vstřelila branku!
A máme tady první branku utkání! Po rychlém centru do šestnáctky se protlačil před Kameníka JAN SILNÝ, který nakonec zvládl svou těžkou situaci a poslal i s přispěním štěstí míč do sítě. Brankář Rýmařova tuto situaci lehce zřejmě podcenil, Kroměříž však ukazuje svou sílu už v úvodních minutách.

SK Hanácká Slavia Kroměříž – SK Jiskra Rýmařov

4:1

konec (3:0)

Zpět na online

Branky: 2. Silný, 9. Kovář, 33. Hirsch, 74. Silný – 65. Ondruška

Karty:   58. Matoušek (KRO) – 20. J. Furik (RYM), 60. Ondruška (RYM)

SK Hanácká Slavia Kroměříž: Kofroň – Šmerda, Hloch, Cupák, Motal (86. Prajza), Hirsch (59. M. Mlýnek), Okleštěk, Silný, Matoušek (C), Kovář (80. V. Mlýnek), Jeleček
Náhradníci: Floder – M. Mlýnek, Prajza, V. Mlýnek, Krhut

SK Jiskra Rýmařov: Kameník – Navrátil, J. Furik (C) (49. Harazin), Dydowicz, M. Furik (78. Piroška), Kocúr, György (33. Tilkeridis), Šupák, Ondruška, Hleba, Kolísek
Náhradníci: Baroš – D. Furik, Piroška, Harazin, Tilkeridis

Rozhodčí: Denev – Popelák, Fabeš

Diváci: 197