Menu

Futsal

2. Futsal liga východ

SKP Ocel Třinec – ASM Dolní Loučky

12:2

konec (4:0)

09.11.2018, 20:00 • Sportovní hala STARS Třinec • 7. kolo • Igor Mainka (@igor_mainka)

38:02

Třinec právě vstřelil branku!
Z druhé vlny se opřel do míče FILIP PRZYCZKO a střelou k pravé tyči zvýšil na 12:2! Asistence: Jan Opluštil.

37:33

Baron vysunul po levé straně Očadlíka, ten špičkou halovky napálil míč do břevna. Balón se odrazil na brankovou čáru, odkud jeden z hostujících hráčů vrátil míč zpět do hry.

35:43

Třinec právě vstřelil branku!
Třinecká dvojice znovu řádí! Po přihrávce Barona vstřelil svou čtvrtou branku v zápase JAN OPLUŠTIL! Asistence: Lukáš Baron – 11:2!

35:21

Třinec právě vstřelil branku!
Desítka je na světě! Domácí byli sami dva před gólmanem. Nejprve střelu Barona srazili hosté zpět k třineckému hráči, ten vrátil balón JANU OPLUŠTILOVI, který dorazil míč do sítě! Asistence: Lukáš Baron – 10:2!

34:27

Po Kantorově střele se roztřepala loučská brána, třinecký hráč orazítkoval brankovou konstrukci!

30:55

Třinec právě vstřelil branku!
Opluštil založil přihrávkou podél pravé postranní čáry rychlou domácí akci, kterou po přihrávce Barona zakončil střelou do odkryté brány DAVID KANTOR! Asistence: Lukáš Baron – 9:2!

29:39

Divácký utekl po levé straně a střelou po zemi překonal brankáře Klodu, jenže za něj zaskočil na brankové čáře Opluštil a zastavil míč letící do brány!

28:05

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Odražený míč z třinecké nohy se dostal na pravé straně k MARKOVI DIVÁCKÉMU, který prudkou střelou do pravého horního rohu snížil na 8:2!

26:25

Třinec právě vstřelil branku!
Třinečtí bleskově kontrují! Po přihrávce Opluštila napálil míč z velkého úhlu do dolnoloučské branky MIROSLAV SAMEK! Asistence: Jan Opluštil – 8:1!

26:01

Dolní Loučky právě vstřelily branku!
Hosté se dočkali čestného úspěchu. Po přihrávce Diváckého uklidil míč do poloodkryté branky VLASTIMIL RYŠAVÝ! Asistence: Marek Divácký – 7:1!

25:26

Opluštil byl sám před gólmanem, přeloboval gólmana, jenže orazítkoval břevno loučské brány!

24:46

Třinec právě vstřelil branku!
Baron vypálil prudce z deseti metrů a orazítkoval pravou tyč soupeřovy brány. Míč se však dostal ke Davidu Kantorovi, který rychlou střelou z první vrátil balón do brány! Asistence: Lukáš Baron – 7:0!

23:46

Třinec právě vstřelil branku!
A je to 6:0! Přečíslení dva na jednoho zakončil po přihrávce Očadlíka přesně zakončující FILIP PRZYCZKO! Asistence: Daniel Očadlík – 6:0!

22:38

Třinec právě vstřelil branku!
Ve druhé půli máme nové střelce. Z levé strany přesně zamířil do loučské branky FILIP PRZYCZKO! Asistence: Josef Cieslar – 5:0!

21:54

Přečíslení tři na jednoho vyřešil střelou z pravé strany Opluštil, gólman Tylč míč včasným vyběhnutím vyrazil.

17:21

Třinec právě vstřelil branku!
Po hattricku Barona si oba aktéři role vyměnili. Baron přihrál na pravou stranu JANU OPLUŠTILOVI a ten z první uklidil balón pod břevno! Asistence: Lukáš Baron – 4:0!

16:16

Do dobré střelecké pozice se dostal Ryšavý, ale z pravé strany trefil pouze dobře postaveného Kreželoka.

14:43

Další šance domácího celku a opět byl ve střelecké pozici Josef Cieslar. Tentokrát vypálil z pravé strany, avšak proti gólu byl gólman Večeřa, který jeho pokus vyrazil.

14:20

Cieslar se proběhl kolem Leasureho a zjevil se sám před brankářem Večeřou, ale technickou točenou střelou zhruba o metr minul soupeřovu branku!

10:31

Po faulu u postranní čáry obdržel žlutou kartu třinecký nahrávač Jan Opluštil.

09:51

Třinec právě vstřelil branku!
Spolupráce Barona s Opluštilem funguje na výbornou. Opluštil přihrál míč LUKÁŠI BARONOVI na pravou stranu, odkud Baron prudce vypálil. Gólman Večeřa si na míč sáhl, ale v cestě do brány mu nezabránil! Asistence: Jan Opluštil – 3:0!

06:06

Kantor vypálil po zemi z levé strany a orazítkoval pravou tyč Večeřovy branky!

04:25

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí vedou už o dva góly. Po přihrávce Opluštila z pravé strany umístil míč do loučské branky LUKÁŠ BARON! Asistence: Jan Opluštil – 2:0!

01:54

Třinec právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do vedení! Po rohovém kopu Opluštila vypálil LUKÁŠ BARON do břevna, míč se odrazil znovu k němu a kolenem balón dotlačil za brankovou čáru! Asistence: Jan Opluštil – 1:0!

SKP Ocel Třinec – ASM Dolní Loučky

12:2

konec (4:0)

Zpět na online

Branky: 2. Baron (Opluštil), 5. Baron (Opluštil), 10. Baron (Opluštil), 18. Opluštil (Baron), 23. Przyczko (Cieslar), 24. Przyczko (Očadlík), 25. Kantor (Baron), 27. Samek (Opluštil), 31. Kantor (Baron), 36. Opluštil (Baron), 36. Opluštil (Baron), 39. Przyczko (Opluštil) – 27. Ryšavý (Divácký), 29. Divácký

Karty:   11. Opluštil (TRI)

SKP Ocel Třinec: Kreželok (21. Kloda) – Przyczko, Samek, Cieslar, T. Kisza, Očadlík, Baron, Opluštil, Kantor, R. Kisza.

ASM Dolní Loučky: Večeřa (21. Tylč) – Divácký, Urbánek, Ryšavý, Šotola, Skoupý, Leasure.

Rozhodčí: Klečacký, Krupa.

Diváci: 150