Menu

Fotbal

Italská Serie A

Turín FC – ACF Fiorentina

1:1

konec (1:1)

27.10.2018, 20:30 • Stadio Olimpico Grande Torino, Turín • 10. kolo • Tomáš Kohlmann (@tom__kohlmann)

Tipsport: 2.45 3.25 3.25 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Fotbalisté Turína si dělí body s Fiorentinou po remíze 1:1, když konečný stav byl nakonec určen už po třinácti minutách.

Velmi brzy po úvodním výkopu se hosté dostali do vedení, když se zblízka prosadil Benassi, Turín ale kontroval za nedlouho, Ainovu střelu odraženou od tyče si nešťastně zády srazil do sítě brankář Lafont.

V dalším průběhu prvního poločasu měl Turín trvalou převahu, ovšem s minimem střel a byť se po změně stran hra vyrovnala, tak oba týmy si vypracovaly po jediné příležitosti, ovšem Falque ani Chiesa s dorážejícím Mirallasem už skóre změnit nedokázali. (22:30:13)

90+5

Konec zápasu.

90+5

Rozhodčí Fabbri ještě nechává fotbalisty hrát, bojuje se ale jen ve středu hřiště.

90+2

Po hostujícím autu do pokutového území spadl míč na rameno jednoho z domácích fotbalistů, hosté se marně dožadovali odpískání pokutového kopu. Rozhodčí Fabbri rychle prodiskutoval situaci s kolegou u videa a po pár sekundách nechal domácího brankáře Sirigua rozehrát.

90+1

Rozhodčí Fabbri oddaluje závěrečný hvizd dnešního propršeného zápasu o čtyři nastavené minuty.

90

Při další útočné akci Turína Soriano povalil k zemi Bryana Daba a následné velmi nepřesné zakončení Belottiho už bylo bezpředmětné, Dabo bude muset být ošetřen.

89

Znovu v akci Aina, tentokrát ale selhal při zpracování jednoduché přihrávky na pět metrů u postranní čáry, míč mu odskočil do zámezí.

87

Hosté vybojovali rohový kop, avšak daleko nebezpečnější z něj byli domácí, neboť po zisku míče okamžitě vystřelil na útočnou polovinu Aina, před pokutovým územím ale jeho finální přihrávku dokázal zastavit bránící Veretout.

85

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Iago Falqué, přichází Roberto Soriano.

85

Standardní situace domácích, po Falqueho centru se do vzduchu zavěsil Izzo, v tísni ale hlavičkoval velmi nepřesně.

84

Střídání v týmu ACF Fiorentina: ze hřiště odchází Marco Benassi, přichází Bryan Dabo.

83

Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Lorenzo De Silvestri, přichází Vittorio Parigini.

82

Žlutou kartu dostává Jordan Veretout (ACF Fiorentina).

82

82. Salvatore Sirigu předvedl skvělý dvojitý zákrok.

82

Senzační Salvatore Sirigu zachránil domácí od pohromy! Nejdříve proti němu vyřítil z pravého křídla Chiesa a poté Sirigu dokázal vyrazit i dorážku Mirallase!

81

Už od třinácté minuty platí stav 1:1, který je aktuální i v úvodu závěrečné desetiminutovky.

80

Další útočná aktivita hostů, po Chiesově centru se míč odrazil k Biraghimu, ten ale nezvládl tolik proklínaný první dotyk s míčem, který mu po zpracování odskočil k soupeři.

78

Hosté od praporku rozehráli nacvičeným signálem před pokutové území, kde si míč zpracoval Chiesa a okamžitě střílel, z pětadvaceti metrů ale mířil přímo do středu branky, kde míč s jistotou zachytil Sirigu.

77

Aktivní Chiesa na pravém křídle vybojoval rohový kop, hosté mohou přesunout dění před Salvatore Sirigua.

Turín FC – ACF Fiorentina

1:1

konec (1:1)

Zpět na online

Branky: 13. Lafont (vla.) – 2. Benassi

Karty:   25. Rincón (TUI), 70. Zaza (TUI) – 6. Milenković (FIO), 67. Gerson (FIO), 77. Mirallas (FIO), 82. Veretout (FIO)

Držení míče: 55 % : 45 %.
Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 8:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:20.

Turín FC: Sirigu – Izzo, N'Koulou, Djidji – De Silvestri (83. Parigini), Meïté, Rincón, Falqué (85. R. Soriano) – Aina, Belotti, Baselli (65. Zaza).
Náhradníci: Ichazo, Rosati – Berenguer, Bremer, Edera, Lukić, Moretti, Parigini, Lyanco, R. Soriano, Zaza.

ACF Fiorentina: Lafont – Milenković, Pezzella, Hugo, Biraghi – Benassi (84. Bryan Dabo), Veretout, E. Fernandes (46. Gerson) – Chiesa, Eysseric (46. Simeone), Mirallas.
Náhradníci: Drągowski – Ceccherini, Diks, Bryan Dabo, Hancko, Pjaca, Laurini, Simeone, Sottil, Gerson, Théréau, Vlahović.

Rozhodčí: Fabbri – Carbone, Valeriani