Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Watford FC – Huddersfield Town

3:0

konec (2:0)

27.10.2018, 16:00 • Vicarage Road, Watford • 10. kolo • Tomáš Kopecký

Tipsport: 1.73 3.62 5.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ve druhém poločase měl Watford vývoj utkání pod kontrolou, soupeře, který musel dotahovat dvoubrankovou ztrátu, k ničemu výraznějšímu nepustil, a naopak sám tvořil hru. Otevřená obrana Watfordu vyhovovala, a tak se domácí pouštěli do rychlých brejků. Jeden z nich se v 80. minutě podařilo zužitkovat Isaacu Successovi, jenž zakončil z bezprostřední blízkosti nekompromisně za záda Lössla. Huddersfield neproměnil žádnou ze svých příležitostí, a tak odjíždí bez bodu. Stále tedy čeká na první výhru v této sezoně, a je jasné, že pokud se chce dostat ze sestupových pozic, bude muset v dalších utkání výrazně zabrat. Žlutočerní naopak zůstávají na sedmé příčce ligové tabulky a připisují si druhou výhru v řadě. (17:54:49)

90+3

Konec zápasu.

90+2

Pereyra tvrdým pokusem z pravé strany přestřeluje horní tyč. Hosté už rezignovali a zřejmě se těší, až rozhodčí ukončí zápas. Nastaveny byly tři minuty.

90+1

Decouré se vydal do útoku, mohl střílet, nakonec volil zpětnou přihrávku na hranici pokutového území, kde však nikdo nestál. Lössl tak zatím zůstává u třech úspěšných zákroků, které má na kontě.

90

Ani Steve Mounié si branku nepřipíše, byl totiž v okamžiku přihrávky daleko za obranou, a tak se píská offside.

89

To ovšem netrvalo dlouho... Navíc bez Billinga už zde není možnost rozehrávat dlouhé autové vhazování, protože na to je specialistou právě dánský záložník, který už vystřídal.

88

Pritchardovi překazil plány Femenía, hosté se nyní drží v blízkosti Fosterovy svatyně.

87

Ken Sema s Hughesem se snažili vybojovat míč uprostřed hřiště, nakonec jim stál v cestě úspěšnější Löwe. Huddersfield by však potřeboval hrát na opačné straně hřiště.

86

Hughes byl v rozletu zastaven Mooyem, který zatáhl za záchrannou brzdu, za což obdržel od hlavního rozhodčího žlutou kartu.

86

Žlutou kartu dostává Aaron Mooy (Huddersfield Town).

86

A hosty opět brzdí nepřesnosti... Naopak dopředu míří Hughes.

85

Hughes v souboji s Löwem vybojoval alespoň autového vhazování. Vše nasvědčuje tomu, že domácí si z dnešního utkání odnesou tři body. Musel by se stát zázrak.

85

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Craig Cathcart, přichází Christian Kabasele.

84

Další zákrok pro Fostera – Pritchard vypálil z hranice pokutového území, ale pouze do prostoru, kde stál připravený pětatřicetiletý gólman se zkušenostmi z Manchesteru United.

84

Sobhi se snažil prostrčit míč na Mourieho, ale Mariappa tuto myšlenku přečetl.

83

Střídání v týmu Watford FC: ze hřiště odchází Isaac Success, přichází Andre Gray.

82

Success zasáhl kopačkou do hlavy Durm, to byla tvrdá rána pro hostujícího záložníka, který však zřejmě bude pokračovat v zápase.

80

80. Isaac SUCCESS - 3:0

80

Watford právě vstřelil branku!
Šance Huddersfieldu jsou pryč. Domácí sehráli nacvičenou kombinaci. Pereyra poslal míč na zadní tyč, kde jej Femenía sklepl na ISAACA SUCCESSE, který svůj výkon korunuje vstřelenou brankou. Z blízkosti si jednoduše poradil s Lösslem. Asistence: Kiko Femenía.

Watford FC – Huddersfield Town

3:0

konec (2:0)

Zpět na online

Branky: 10. Pereyra (Masina), 19. Deulofeu (Capoue), 80. Success (Femenía)

Karty:   68. Masina (WAT) – 34. Biling (HUD), 86. Mooy (HUD)

Držení míče: 48 % : 52 %.
Střely na branku: 6:7. Střely mimo: 12:13. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:13.

Watford FC: Foster – Femenía, Mariappa (C), Cathcart (85. Kabasele), Masina – Hughes, Capoue, Doucouré, Pereyra – Success (83. Gray), Deulofeu (65. Sema).
Náhradníci: Gomes – Wilmot, Holebas, Kabasele, Sema, Gray, Okaka.

Huddersfield Town: Lössl – M. Jörgensen, Schindler, Löwe – Mbenza (63. Sobhi), Mooy, Hogg (C), Biling (78. Bacuna), Durm – Pritchard – Depoitre (63. Mounié).
Náhradníci: Hamer – Stankovič, Hadergjonaj, Bacuna, Sobhi, Quaner, Mounié.