Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Southampton FC – Newcastle United

0:0

konec (0:0)

27.10.2018, 16:00 • St. Mary's Stadium, Southampton • 10. kolo • Michal Břuchanský

Tipsport: 2.08 3.37 4.04 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z tohoto utkání je to vše, přeji Vám hezký zbytek dne. (18:00:37)
Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 13:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:10.
Je dobojováno! Southampton neodehrál proti poslednímu týmu tabulky vůbec špatný zápas. Před vlastním publikem svého soupeře přehrával, moc gólovek si ale nevytvořil a když už něco mezi tři tyče šlo, tak United pomohl bezchybný Martin Dúbravka. Utkání tak končí bezbrankovou remízou, po které Newcastle zůstává poslední a Southampton pro změnu šestnáctý.

90+5

Konec zápasu.

90+4

Dúbravka musel trochu riskantně vyběhnout proti centru, který se už snášel na Stephense. Svou práci opět odvedl na jedničku a podle všeho udrží nulu až do úplného konce.

90+3

Ani z dalšího rohu domácí nezahrozili. Chvíli po rozehrávce United se k míči ale vrátili a snaží se ještě dostat do vedení.

90+2

Christian Atsu šel do skluzu, při kterém neměl šanci odebrat Leminovi balón. Trefil jen protihráčovy nohy a zaslouženě vyfasoval první žlutou kartu tohoto zápasu.

90+2

Dummett si pomohl faulem na Longa. Následoval prudký centr do pokutového území, kde Jack Stephens jen o centimetry netrefil míč, který by jinak mohl z prvního doteku přesměrovat mezi tyče.

90+1

Domácí se vrátili s míčem na vlastní půlku a vyslechli si kvůli tomu bučení od fanoušků. Mnozí z nich už pomalu míří k východu.

90

Nad rámec druhého poločasu je přidáno pět minut!

89

89. Shane Long (SOT)

89

Gabbiadini se pěkně uvolnil a poslal míč před rozběhnutého Soarese. Ten zprava přihrál přesně na Longa a ten jen o centimetry minul ze svého pohledu levou tyč!

87

Christian Atsu byl faulován Leminou a je z toho jedna z mála standardních situací pro hosty z Newcastlu.

86

Ritchieho vysoký nákop byl odvrácen před šestnáctku, odkud z voleje pálil DeAndre Yedlin, ale ohrozil jen diváky sedící za brankou Alexe McCarthyho.

84

Rondón i v pádu vystřelil z dvaceti metrů. Trefil však jenom bránícího hráče, který zpomalil míč natolik, že se nekonalo ani autové vhazování.

83

Ings přihrál na osu hřiště volnému Leminovi, který zkusil vystřelit. I přesto, že u něj nebyl nikdo v modrém, tak nedokázal nasměrovat balón do prostoru branky.

82

Ki svým nákopem hledal Rondóna, ale stopeři domácího týmu tuto myšlenku přečetli a znemožnili jakékoliv ohrožení McCarthyho branky.

81

Nově příchozí Atsu byl rychle dostoupen Leminou a navíc to byl, kdo údajně fauloval. Rozehrávat bude Alex McCarthy, jenž stále čeká na svůj první zákrok.

80

Střídání v týmu Newcastle United: ze hřiště odchází Jošinori Muto, přichází Christian Atsu.

Southampton FC – Newcastle United

0:0

konec (0:0)

Zpět na online

Karty:   90+2. Atsu (NEW)

Držení míče: 50 % : 50 %.
Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 13:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 9:10.

Southampton FC: A. McCarthy – Soares, Stephens, Hoedt, Bertrand (C) – M. Elyounoussi (78. S. Long), Romeu (78. Ward-Prowse), Lemina, Redmond – Ch. Austin (63. Gabbiadini), Ings.
Náhradníci: Gunn – Armstrong, Gabbiadini, S. Long, Vestergaard, Ward-Prowse, Jošida.

Newcastle United: Dúbravka – Yedlin, Lascelles (C), F. Fernández, P. Dummett – Ritchie, Diamé (76. Ki Song-jung), Shelvey, Kenedy – Muto (80. Atsu), Ayoze Pérez (69. Rondón).
Náhradníci: Darlow – Atsu, Ki Song-jung, Manquillo, Rondón, Joselu, Schär.

Rozhodčí: Kavanagh – Cook, Massey-Ellisová