Menu

Fotbal

Anglická Premier League

Liverpool FC – Cardiff City FC

4:1

konec (1:0)

27.10.2018, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • 10. kolo • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.1 11.0 29.9 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:52:49)
Držení míče: 80 % : 20 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 6:4.
Je konec! Liverpool poráží Cardiff vysoko 4:1 a minimálně do pondělního večera se vrací do čela Premier League! Domácí vlétli do utkání hodně aktivně a po deseti minutách otevřel skóre Salah! Poté však Cardiff dokázal tlak Liverpoolu zmírnit a domácí se nedostávali do šancí. Až v 66. minutě přidal další branku Mané! Cardiffu se však podařilo závěr utkání zdramatizovat, když se krásnou tečí prosadil Paterson! Domácí celek však drama dlouho nepřipustil. V 85. minutě se totiž trefil střídající Shaqiri a o dvě minuty později napsal gólovou tečku za utkáním Mané!

90+3

Konec zápasu.

90+2

Sol Bamba si krásnou kličkou na vlastní polovině poradil s dotírajícím Salahem a nakopl míč na polovinu Liverpoolu. Dnešní zápas se už pouze dohrává.

90+1

Nastavují se tři minuty!

90

Salah si znovu přehodil míč na levačku a hnal se do pokutového území. Tentokrát k němu přistoupili hned dva soupeři, kteří jeho průnik zastavili.

89

Domácí fanoušci si užívají vystoupení svého oblíbeného celku a kvitují zejména skvělý Maného výkon. Cardiff už působí hodně odevzdaným dojmem.

87

87. Sadio MANÉ - 4:1

87

Liverpool právě vstřelil branku!
Další zásah domácího celku! Liverpool zvládl závěr dnešního utkání ve velkém stylu! Mohamed Salah tentokrát pro změnu našel SADIA MANÉHO, který si naběhl mezi stopery a krásným obloučkem přeloboval vyběhnutého brankáře!

85

85. Xherdan SHAQIRI - 3:1

85

Liverpool právě vstřelil branku!
Liverpool však rychle přidává třetí branku! Mohamed Salah poslal přihrávku do pokutového území, na kterou si naběhl XHERDAN SHAQIRI, který si obhodil obránce a levačkou uklidil míč do sítě!

84

Střídání v týmu Cardiff City FC: ze hřiště odchází Bobby Reid, přichází Kenneth Zohore.

83

Tentokrát Salah dohnal dlouhou přihrávku do pokutového území a bez přípravy zakončil. Jeho ránu však Neil Etheridge schoval do rukavic.

82

Mohamed Salah si v souboji v pokutovém území pomohl zatažením Bennetta za dres a dopustil se nedovoleného zákroku. Sudí střet viděl a okamžitě odpískal faul.

81

Domácí se najednou bojí o výsledek. Liverpool se už nikam nežene a raději se snaží kombinovat na polovině hrací plochy. Hráči Cardiffu nemají sílu na napadání.

80

Milner se odhodlal ke střele zpoza hranice pokutového území, jenže zakončení se mu zrovna nepovedlo a jeho pokus skončil v rukavicích brankáře.

79

Domácí Liverpool se ihned usadil na polovině svého soupeře a fotbalisté v červeném kombinují s míčem na kopačkách.

77

77. Callum PATERSON - 2:1

Liverpool FC – Cardiff City FC

4:1

konec (1:0)

Zpět na online

Branky: 10. M. Salah, 66. Mané, 85. Shaqiri (M. Salah), 87. Mané (M. Salah) – 77. Paterson

Držení míče: 80 % : 20 %.
Střely na branku: 7:1. Střely mimo: 6:0. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 6:4.

Liverpool FC: Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, V. van Dijk, A. Moreno – Wijnaldum, Fabinho, Lallana (62. Shaqiri) – M. Salah, Firmino (72. Milner), Mané.
Náhradníci: Mignolet – Joe. Gomez, Matip, Milner, Robertson, Sturridge, Shaqiri.

Cardiff City FC: Etheridge – Ecuele Manga, Morrison, Bamba, J. Bennett – Hoilett, Camarasa, Gunnarsson (74. Damour), Josh Murphy (75. Harris) – Reid (84. Zohore) – Paterson.
Náhradníci: Smithies – Connolly, Cunningham, Damour, Harris, Madine, Zohore.

Rozhodčí: Attwell – Hatzidakis, Holmes