Menu

Hokej

Reprezentace do 18 let

Česko – Rusko

0:5

konec (0:1, 0:1, 0:3)

12.10.2018, 17:30 • Zimní stadion Příbram • Tomáš Reiner (@ReinyTom)

Nejlepší hráči utkání:

Nikolaj Burenov (RUS) 0+1
Adam Najman (CZE) 0+0 (19:38:10)
Svěřenci hlavního trenéra Aloise Hadamczika nezvládli v Příbrami ani druhé přípravné utkání proti Rusku, když po včerejší porážce 1:4 inkasovali pět branek a žádnou sami nevstřelili. Česká reprezentace do 18 let prohrála podruhé v řadě a zítra má třetí a poslední možnost, jak Rusům alespoň částečně znepříjemnit přípravu. Konečný výsledek. Česko 0 Rusko 5.

Konec zápasu.

59:05

Ilia Gorbunov si snadno poradil s českým nahozením a ukryl puk v lapačce. Poté se opět strhla drobná potyčka, rozhodčí se ale v závěru zápasu znovu vylučovat nerozhodli.

59:00

Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.

58:26

Vasily Podkolzin schytal v útočném pásmu nepříjemnou ránu přes ruce, nakonec byl ale vyloučen Anton Mišakov, který v závěru utkání vyfasoval dvě minuty za podržení.

58:01

Danila Chulapov vystřelil na bodu levého kruhu zápěstím a jeho střela ze stoje zamířila do náruče Jana Škorpíka.

57:30

Rusové se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, ani po jedné ale Jan Škorpík v české bráně zasahovat nemusel.

55:23

V obranném pásmu Ruska došlo k šarvátce a Rodion Amirov s Jakubem Čížkem dostali dvě plus dvě minuty za hrubost.

54:05

54:05 Zachar BARDAKOV - 0:5

54:05

Rusko právě vstřelilo branku!
ZACHAR BARDAKOV si v mezikruží najel na přihrávku od Aleksandra Gordina a rychlou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil vedle levého betonu Jana Škorpíka ke vzdálenější pravé tyči – 0:5! Asistence: Aleksandr Gordin.

53:54

Radek Mužík napřáhl od modré čáry ke tvrdé střele s příklepem, která byla na vrcholu mezikruží zablokována.

51:52

51:52 Rodion AMIROV - 0:4

51:52

Rusko právě vstřelilo branku!
Rusko skórovalo v přesilové hře a hned vzápětí se po podobné akci prosadil RODION AMIROV! Češi inkasovali dva góly v rozpětí pouhých 12 sekund a koledují si o bůra – 0:4. Asistence: Ilia Mironov.

51:40

51:40 Ilja OVČINNIKOV - 0:3

51:40

Rusko právě vstřelilo branku!
Vasily Podkolzin na levém křídle nabral rychlost a po objetí brány zpětnou přihrávkou oslovil ILJU OVČINNIKOVA, který z blízkosti propálil Jana Škorpíka potřetí! Asistence: Vasily Podkolzin.

51:16

Roman Byčkov vystřelil od modré čáry a jeho pokus u levé tyče dobře zablokoval Jan Klodner.

51:09

Rusové se na pravém křídle dostali k nahození, která na přední tyči skončilo ve výstroji brankáře Jana Škorpíka.

50:28

Jakub Rychlovský vyfasoval dvě minut za hákování po faulu v útočném pásmu zrovna ve chvíli, kdy čeští hokejisté dostávali svého ruského soupeře pod konzistentnější tlak.

50:22

Michal Teplý na levém křídle pěkně zavezl puk do útočného pásma a z ostrého úhlu nahazoval puk bekhendem před bránu, kde ho Ilia Gorbunov ukryl na úrovní horní tyče v lapačce.

49:05

Další střela českých lvů přišla na pravém křídle z vrcholu pravého kruhu a Ilia Gorbunov ji hrudí na přední tyči vyrazil.

48:02

Český tým dobře zakončil akci na vrcholu levého kruhu střelou, která těsně minula vzdálenější pravou tyč!

47:43

Filip Koffer je zpět na ledě a hokejisté české reprezentace prohrávají stále o dva góly poté, co je v závěru poslední ruské přesilové hry zachránila branková konstrukce.

47:22

Semen Čristjakov vypálil tvrdě od modré čáry s příklepem a jeho rána z osy hřiště se odrazila od levé tyče zpět do hry!

46:57

Nikolaj Burenov z pravého křídla nahodil puk od modré čáry na přední tyč, kde se těsně nedokázal prosadit Egor Spiridonov! Jan Škorpík levým betonem puk skvěle vykopl.

46:29

Na pozdní dohrání, nové pravidlo v sezóně 2018/19, si musí dávat pozor všichni hráči, včetně Extraligy.

45:43

Filip Koffer dostal dvě minuty za pozdní dohrání poté, co za bránou Ruska přišpendlil jednoho z protihráčů tvrdě na hrazení. Zřejmě by to byl čistý hit, jenže puk už byl jinde.

45:31

Češi vyhodili puk na zakázané uvolnění a Rusko rychlou střelou ihned po vhazování těsně minulo vzdálenější levou tyč české brány! Rusové málem vedli o tři branky.

44:40

Aidar Nazmutdinov se vrátil z hokejového vězení v podobě trestné lavice zpět na led a Rusko hraje v plném počtu.

44:37

Češi ihned po vhazování vypálili od modré čáry, jmenovitě Jan Klodner, jeho pokus ovšem dopadl úplně stejně jako předchozí v podání Pavla Nováka. Ilia Gorbunov puk zachytil.

44:32

Pavel Novák si z levého křídla vybruslil na vrchol mezikruží a napřáhl ke střele zápěstím, která skončila ve výstroji klečícího brankáře Iliy Gorbunova. Hra přerušena.

44:00

Michal Teplý byl zřejmě hráčem, který vystřelil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování, našel ovšem pouze náruč připraveného ruského brankáře, který snadno puk zachytil.

42:40

Aidar Nazmutdinov dostal dvě minuty za sekání a rozhodčí se předtím neomlouvali, ale sdělovali Rusům faul.

42:40

Filip Koffer na levém křídle vystřelil od hrazení a Ilia Gorbunov na přední tyči na chvíli zachytil puk, poté mu ale vypadl a rozhodčí hru přerušili, za což se vzápětí omluvili.

41:20

Aleksandr Gordin se dostal na vrcholu pravého kruhu ke střele, kterou vkleče obětavě zablokoval Jakub Rychlovský.

40:31

Radek Mužík si najel na vzdálenější pravé tyči na krásnou přihrávku přes šířku útočného pásma, jenže se ocitl příliš blízko brány a Ilia Gorbunov puk vyrazil mimo.

40:01

Češi mají dvacet minut na to, aby dokázali vstřelit minimálně dva góly a odvrátili proti Rusku druhou porážku v řadě. V Příbrami začala třetí třetina. Rusové vedou 2:0.

40:01

Začala třetí třetina.
Třetí třetina začne přibližně v 18:58.
Česká reprezentace do 18 let se marně snaží prolomit střelecké trápení a nepomáhají jí ani přesilové hry, jednu z nichž Češi nevyužili v polovině utkání a krátce na to se prosadil Dmitrij Šešin, který poslal ruský tým do dvoubrankového trháku. Skóre po druhé třetině. Česko 0 Rusko 2.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:44

Rusové se v rychlém sledu dostali ke dvěma střelám, z nichž první byla nepřesná, stejně jako druhá. Po druhém střeleckém pokusu ovšem skončil puk v ochranné síti.

39:26

Nikita Vašenko na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho pokus byl na přední tyči českými hráči zablokován.

39:00

Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.

38:34

Zachar Bardakov v pravém kruhu útočného pásma vyhrál vhazování a okamžitě po jeho zpětné přihrávce vystřelil Ilia Mironov, našel ovšem pouze lapačku Jana Škorpíka, který na přední tyči zastavil puk v lapačce.

37:55

David Homola na levém křídle od modré čáry nahodil puk na přední tyč, kde trefil spoluhráče Matěje Moronga, jemuž jsem včera na několik minut upřel účast na ledě.

37:18

Rusku se nepodařilo rozehrát a po zakázaném uvolnění se vhazovalo po levici Iliy Gorbunova.

36:59

Dvojice hráčů s dlouho prala o puk u hrazení z rohu obranného pásma Česka, nakonec ho ukořistili čeští lvi.

36:05

Danijl Zaruba je zpět na ledě a hokejisté ruské reprezentace přečkali druhé oslabení v krátkém časovém úseku.

35:08

Jakub Černohorský nádhernou střelou s příklepem z vrcholu levého kruhu pro vhazování mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, jenže Ilia Gorbunov se vytasil s fantastickým semaforem, na kterém zasvítila červená!

34:57

Radek Mužík si hledal v levém kruhu prostor pro střelu a byl nepříjemně sražen k ledu, vůbec ale nereagoval. Disciplína je potřeba, obzvlášť když Češi hrají přesilovou hru.

34:26

Hokejisté české reprezentace na levém křídle zaváželi puk do útočného pásma bylo jim odpískáno postavení mimo hru. Nutno dodat, že pokud to byl ofsajd, tak hodně těsný.

34:05

Danijl Zaruba byl vyloučen na dvě minuty za nedovolené bránění a Česko si zahraje druhou přesilovou hru v řadě.

32:01

32:01 Dmitrij ŠEŠIN - 0:2

32:01

Rusko právě vstřelilo branku!
Danijl Zaruba na levém křídle z rohu ledové plochy nahodil puk před bránu, kde ho nedokázal dobře trefit Zachar Bardakov, po jeho drobné teči se ovšem na vzdálenější pravé tyči prosadil střelou do odkryté české brány DMITRIJ ŠEŠIN! Rusko krátce po přečkání oslabení navýšilo své jednobrankové vedení! Čechům se vůbec nedaří, na rozdíl od včerejška ale alespoň zbytečně nefaulují. Asistence: Zachar Bardakov a Danijl Zaruba.

31:09

Aleksandr Gordin je zpět na ledě a Rusko hraje v plném počtu poté, co málem dokázalo skórovat v oslabení.

30:43

llja Nikolajev se v oslabení z levého kruhu protáhl kolem Adama Najmana až ke vzdálenější pravé tyči, kde po ztrátě stability zakončil bekhendem a ztroskotal na levém betonu Jana Škorpíka!

30:06

Češi vyhodili puk během přesilové hry podél střídaček na zakázané uvolnění a z hlediště se ozvalo, aby zlepšili svou rozehrávku. Rusové nadále drží těsné jednobrankové vedení.

29:45

Češi se ocitli u levé tyče ve slibné šanci, jenže střela z ostrého úhlu a velké blízkosti skončila na hrudi Iliy Gorbunova.

29:09

Aleksandr Gordin byl vyloučen na dvě minuty za napadení Jakuba Černéhorského, který toho už měl tak plné zuby, aniž by ho zbytečně a hloupě atakoval.

29:09

Nikolai Burenov na levém křídle vystřelil od modré čáry a jeho pokus na přední tyči zablokoval pravou rukou Jakub Černohorský, který zastavil puk mezi koncem rukávu a začátkem rukavicí, což určitě nepříjemně zabolelo.

27:15

Roman Byčkov napřáhl od modré čáry na ose ledové plochy k prudké střele, kterou na vrcholu mezikruží zablokoval Adam Křemen. Český útočník schytal nepříjemnou ránu, na střídačku se ovšem nevydal a rychle to rozhýbal, za což si zaslouží pochvalu.

26:44

Jeden z českých hráčů ztratil hůl v obranném pásmu a Anton Mišakov napřáhl na pravém křídle od modré čáry k táhlé střele zápěstím, kterou Jan Škorpík detekoval a vkleče podržel.

24:59

Aleksandr Gordin mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase, když na vrcholu pravého kruhu pro vhazování po zpětné diagonální přihrávce z levého křídla bez přípravy vypálil a puk mířil přesně k přední tyči, Jan Škorpík se ale stačil přesunout a puk levým betonem vyrazil!

24:36

Rusové na pravém křídle předvedli krásnou kombinaci a příliš mnoho nechybělo k tomu, aby se jeden z hostů na vzdálenější levé tyči po přihrávce z nulového úhlu dostal ke střele.

23:29

Aidar Nazmutdinov na levé straně pronikl do útočného pásma a Jakub Žůrek ho zezadu stáhl k ledu, vyloučen ale nebyl. Překvapivé rozhodnutí čtveřice rozhodčích.

22:55

Jan Škorpík rozehrál rychle za svou bránu a oba týmy odjely střídat, zatímco někteří diváci teprve dosedli na svá místa.

21:46

Jan Škorpík tentokrát musel zasahovat, když střelu Rusů z pravého kruhu pro vhazování mířící ke vzdálenější levé tyči brány dobře vyrazil pravým betonem. Nikdo mu neclonil.

21:30

Ilja Nikolajev je jedním z nejaktivnějších hráčů na ruské straně, jeho táhlá střela od modré čáry ale byla přizvednuta a skončila nad bránou českého brankáře Jana Škorpíka.

20:23

Ilja Nikolajev spěchal podél střídaček za pukem, jenže čistým hitem ho zastavil Radek Mužík.

20:01

Češi vyhráli úvodní vhazování druhé třetiny, do které stejně jako včera vstupují s jednobrankovým vedením. Zápas je také podobný v tom, že se poměrně často vylučuje.

20:01

Začala druhá třetina.
Druhá třetina začne přibližně v 18:12.
Česká reprezentace stejně jako včera po první třetině na zimním stadionu v Příbrami prohrává, když se v polovině úvodní části utkání prosadil na konci pětiminutové přesilové hry Aleksandr Gordin. Dokáží čeští mladíci zápas otočit? Skóre po první třetině. Česko 0 Rusko 1.

20:00

První třetina skončila.

19:00

Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.

18:40

Vyloučený Jonáš Peterek je zpět na ledové ploše a Česku se podařilo oslabení v závěru třetiny přečkat.

18:04

Semen Čristjakov se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže jeho pokus po ledě těsně minul vzdálenější levou tyč!

17:26

Danijl Gutik se uvedl v levém kruhu prudkou střelou s příklepem, kterou na přední tyči Jan Škorpík podržel v náručí.

16:40

Jonáš Peterek dostal dvě minuty za podražení po zbytečném faulu v útočném pásmu. Přesilová hra pro Rusko.

16:22

Češi vyrazili do rychlého protiútoku a na vrcholu levého kruhu pro vhazování se dostal ke střele zápěstím Pavel Novák, jehož střelu Ilia Gorbunov na přední tyči vyrazil pravým betonem.

15:17

Rusové dokázali využít dlouhou přesilovou hru, která trvala pět minut, respektive netrvala, protože soupeř ji 14 sekund před koncem dokázal využít. To je obrovská škoda.

12:45

12:45 Egor SPIRIDONOV - 0:1

12:45

Rusko právě vstřelilo branku!
ALEKSANDR GORDIN napřáhl před vrcholem mezikruží ke krásné táhlé střele zápěstím, která se v bližším levém horním rohu brány po teči jednoho z českých hráčů před brankovištěm od levé tyče odrazila do sítě! Rusové stejně jako včera udeřili jako první a vedou nad českým výběrem 1:0. Asistence: Nikolaj Burenov a Semen Čristjakov.

12:15

Semen Čristjakov napřáhl na pravém křídle od modré čáry k prudké střele s příklepem, kterou Jan Škorpík vkleče sevřenými betony úspěšně vyrazil. Dobrý zákrok českého brankáře.

11:43

Kapitán ruské reprezentace Vasily Podkolzin byl na rozdíl od svého spoluhráče úspěšný, jenže místo puku dostal do brány v plné rychlosti brankáře Jana Škorpíka.

11:11

Ilja Ovčinnikov se snažil v mezikruží protáhnout mezi trojicí českých hráčů, příliš velkou šanci na úspěch ovšem neměl.

10:30

Česku se podařilo podruhé v řadě vyhodit poté, co se ani nadvakrát Rusové neprosadili u levé tyče. Jan Škorpík se snažil puk zmrazit pod lapačkou, jenže zůstal ve hře.

07:59

Adam Raška dostal pět minut za faul kolenem a osobní desetiminutový trest za nesportovní chování, který za něj na trestné lavici odpyká Theodor Pištěk.

06:43

Jakub Žůrek dostal dvě minuty za krosček poté, co před vlastní bránou srovnal jednoho z Rusů a poslal ho k ledu.

06:31

Aleksandr Kirpičnikov napřáhl na vrcholu levého kruhu v rychlém sledu ke dvěma střelám, z nichž první minula vzdálenější pravý horní roh brány a druhá byla na přední tyči zablokována.

04:28

Češi napřáhli na vrcholu pravého kruhu k nebezpečné střele, která nad ledem mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ilia Gorbunov ji ale skvěle vyrazil vyrážečkou!

03:50

Adam Najman a Anton Mišakov byli shodně vyloučeni na dvě minuty za sekání a zamířili na trestnou lavici.

03:35

Michal Teplý si na vrcholu levého kruhu najel na krátkou přihrávku z osy ledové plochy a napřáhl bez přípravy ke střele, kterou Ilia Gorbunov levým ramenem vyrazil a poté puk zmrazil!

02:55

Danijl Gutik na útočné modré čáře zasáhl holí do obličeje zřejmě Davida Turečka a byl vyloučen na dvě minuty. Česko si stejně jako ve včerejším zápase zahraje v úvodu přesilovou hru. Tentokrát ovšem na konci třetí minuty.

02:42

Egor Spiridonov na levém křídle zavez puk v rychlosti do útočného pásma a poté ho nahodil na vzdálenější tyč, kde ho v jízdě těsně netrefil najíždějící Ilja Nikolajev.

01:00

Oba týmy se na konci první minuty dostaly v rychlém sledu ke střele na křídle, pokus Egora Spiridonova byl ale zablokován, stejně jako na opačné straně střela Adama Rašky.

00:01

Ilja Nikolajev se postavil na úvodní vhazování proti Adamovi Najmanovi a byl úspěšnější. Rusko může jako první zaútočit.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy udělaly změnu na postu brankáře. Českou bránu dnes bude hájit Jan Škorpík, zatímco Nick Malík má volno. Mezi tři tyče se na ruské straně postaví Ilia Gorbunov, kterému bude krýt záda Vladislav Šerbakov. Hokejisté už mají rozbruslení za sebou a čekáme na jejich nástup na ledovou plochu, po kterém bude následovat ruská a poté česká národní hymna. Češi se dnes budou snažit Rusku oplatit včerejší porážku 1:4.
Úvodní sestavy:

Česko: Škorpík (Pařík) – Černohorský, Kučeřík (A), Tureček, Mlčák, Poizl, Homola, Klikorka, Žůrek – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Peterek, Raška – Pištěk, Čížek, Rychlovský – Koffer, Vitouch, Křemen – Morong, Klodner.

Rusko: Gorbunov (Šerbakov) – Byčkov, Vašenko, Čristjakov, Burenov, Mironov, Kirpičnikov, Mišakov, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin, Spiridonov (A), Šešin – Baškirov, Bardakov, Amirov – Chulapov, Ovčinnikov, Nazmutdinov.

Rozhodčí: Lukáš Bejček, Tomáš Horák. Čároví: Tomáš Brejcha, David Jelínek.
Česká reprezentace do 18 let úvodní zápas proti Rusku během tří připravených zápasů v Příbrami nezvládla, když houževnatému soupeři ve čtvrtek večer podlehla v zápase plném trestů 4:1. Do Příbrami s týmem nakonec neodcestoval Jaromír Pytlík, kterého nahradil Matěj Morong. Ačkoliv český tým prohrál, již v pátek ho čeká proti Rusům druhé utkání, během něhož může složit reparát a soupeři porážku oplatit.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

Česko – Rusko

0:5

konec (0:1, 0:1, 0:3)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 13. Gordin (Burenov, Čristjakov), 33. Šešin (Bardakov, Zaruba), 52. Ovčinnikov (Podkolzin), 52. Amirov (Mironov), 55. Bardakov (Gordin)

Česko: Škorpík (Pařík) – Černohorský, Kučeřík (A), Tureček, Mlčák, Poizl, Homola, Klikorka, Žůrek – Mužík (A), Najman, Teplý (C) – Novák, Peterek, Raška – Pištěk, Čížek, Rychlovský – Koffer, Vitouch, Křemen – Morong, Klodner.

Rusko: Gorbunov (Šerbakov) – Byčkov, Vašenko, Čristjakov, Burenov, Mironov, Kirpičnikov, Mišakov, Zaruba – Podkolzin (C), Nikolajev (A), Gutik – Gordin, Spiridonov (A), Šešin – Baškirov, Bardakov, Amirov – Chulapov, Ovčinnikov, Nazmutdinov.

Rozhodčí: Lukáš Bejček, Tomáš Horák. Čároví: Tomáš Brejcha, David Jelínek

Průběh zápasu
1. třetina
02:55 RUS 2 Gutik, vysoká hůl
03:50 RUS 2 Mišakov, sekání
CZE 2 Najman, sekání
06:43 CZE 2 Žůrek, krosček
07:59 CZE 5+10 Raška, faul kolenem+nesportovní chování, odpyká Pištěk
12:45 RUS 0:1 Gordin (Burenov, Čristjakov)
16:40 CZE 2 Peterek, podrážení
Po 1. třetině
2. třetina
29:09 RUS 2 Gordin, napadení
32:01 RUS 0:2 Šešin (Bardakov, Zaruba)
34:05 RUS 2 Zaruba, nedovolené bránění
Po 2. třetině
3. třetina
42:40 RUS 2 Nazmutdinov, sekání
45:43 CZE 2 Koffer, pozdní dohrání
50:28 CZE 2 Rychlovský, hákování
51:40 RUS 0:3 Ovčinnikov (Podkolzin)
51:52 RUS 0:4 Amirov (Mironov)
54:05 RUS 0:5 Bardakov (Gordin)
55:23 RUS 2+2 Amirov, hrubost+hrubost
CZE 2+2 ČÍžek, hrubost
58:26 RUS 2 Mišakov, podrážení
Konec