Menu

Hokej

KHL

SKA Petrohrad – Lokomotiv Jaroslavl

0:1

po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)

10.10.2018, 18:30 • Ice Palace • Tomáš Suchánek (@SuchanekTomas)

Tipsport: 1.44 5.1 5.77 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

61:04

61:04 Andrej LOKTIONOV - 0:1

61:04

Jaroslavl právě vstřelila branku!
Čekání na branku v dnešním utkání ukončil hostující ANDREJ LOKTIONOV! Útočník Lokomotivu obdržel přihrávku od Denise Alexejeva, uvolni se přes obránce do samostatného úniku a bekhendovou kličkou rozvlnil dnes poprvé a naposled síť! Asistence: Denis Alexejev a Jakub Nakládal.

60:15

Sergej Plotnikov první ranou prodloužení přestřelil hostující branku!

54:37

Nikita Gusev nalákal všechny na střelu, nechal kotouč za sebou, kde si jej sebral Sergej Plotnikov, ale i on trefil magnet dnešního utkání, brankáře Ilju Konovalova. Stále hrajeme bez branek!

50:26

Ilja Konovalov v leže na zádech a před ním obrovský zmatek, ale nakonec domácí kotouč za brankovou čáru nedostali! Neskutečné!

46:22

Domácí zahráli signál na Patrika Hersleyho, ale jeho bomba se zastavila na tyči hostující branky!

44:53

Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikolaj Averin – 2 min., podrážení).

39:35

Nail Jakupov našel bekhendem před brankou absolutně nehlídaného Nikitu Guseva, ale ani on neodčaroval branku Lokomotivu! Betony Ilji Konovalova byla přibité na ledě!

38:46

Nail Jakupov nabral rychlost ve středním pásmu a pěknou ranou přes beky nechal vyniknout semafor hostujícího čaroděje v brance!

37:43

Jevgenij Ketov nahodil kotouč od modré, Ilja Konovalov jej vyrazil pouze před sebe, kde byl připravený Ilja Kablukov, ale jeho dorážku si fantom v brance Lokomotivu také našel a podržel kotouč v lapačce.

32:00

Anton Bělov svou ranou od modré těsně minul branku Lokomotivu. SKA teď zavřelo na dlouhou dobu soupeře v pásmu. Ještě to zkoušel vytočením před branku Alexandr Barabanov, ale Ilja Konovalov odolal.

28:13

Na druhé straně mohla přijít úvodní branka zápasu! Střelu švihem Alexandra Děrgačova zastavilo až držadlo hole Ilja Konovalova!

21:00

Na druhé se dostal ramenem před obránce Brandon Kozun, ale přes betony Magnuse Hellberga kotouč do sítě nedostal. Druhá nám začala velmi slušně.

20:20

Arťom Zub mohl po pár vteřinách poslat domácí do vedení, ale jeho rána švihem z levé strany minula tyč hostující branky!

17:33

Daniil Apalkov si nabruslil mezi kruhy a kotouč dostal přesně na hůl z poza branky, nicméně Magnus Hellberg mu zmenšil střelecký úhel a zlikvidoval svým tělem velkou šanci Lokomotivu!

16:08

Domácí SKA dlouho nepustil Lokomotiv do hry a Nikita Gusev napřáhl na pravém kruhu a dělovkou vyprášil betony Konovalova!

12:40

Opět v akci Brandon Kozun, tentokrát si počkal na přihrávku přes brankou SKA a z první svou ranou trefil doslova Magnuse Hellberga, který vůbec netušil jak kotouč vyrazil! Na vyložené šance tak 1:1.

10:43

Andrej Kuzmenko to udělal za brankou krásně, uvolnil se přes obránce, ale bekhendem kotouč nedokázal zasunout za první tyč. Poté ještě střílel z vrcholu kruhu Dinar Chafizullin, ale lapačka Ilji Konovalova byla na místě. Domácí mašina se začíná rozjíždět.

08:50

První šanci zápasu měli domácí! Ilja Kablukov uvolnil krásnou žabičkou Viktora Tichonova, jenž sám před Iljou Konovalovem bekhendem zamířil pouze do jeho klína!

SKA Petrohrad – Lokomotiv Jaroslavl

0:1

po prodl. (0:0, 0:0, 0:0 - 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 62. Loktionov (Nakládal, Alexejev)

SKA Petrohrad: Hellberg (Šesťorkin) – Hersley, Gavrikov, Zub, A. Bělov, Chafizullin, Zemčonok – Dacjuk, Jakupov, N. Gusev – Byvalcev, Barabanov, Kuzmenko – Koskiranta, S. Plotnikov, Děrgačov – V. Tichonov, Kablukov, Marčenko – Ketov.

Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (Isajev) – Rafikov, Nakládal, Kronwall, Jelesin, Averin, Kutuzov, M. Osipov – Kontiola, Kozun, Loktionov – Alexejev, Apalkov, Kartajev – Sannikov, Averin, Kraskovskij – Ivanov, Beljajev, Kajumov – Anachovski.

Rozhodčí: Ovčinikov, Fraňo (CZE) – Galimov, Ponomarenko

Diváci: 11230

Průběh zápasu
1. třetina
Po 1. třetině
2. třetina
Po 2. třetině
3. třetina
44:53 JAR 2 Averin, podrážení
Po 3. třetině
Prodloužení
61:04 JAR 0:1 Loktionov (Nakládal, Alexejev)
po prodl.