Menu

Fotbal

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko

4:1

konec (4:1)

16.09.2018, 14:30 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • 8. kolo • Daniel Kinc

Tipsport: 1.48 4.0 6.2 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Utkání je u konce a Zbrojovka si připisuje třetí výhru v sezoně, když doma poráží Táborsko hladce 4:1.

Všech pět branek se urodilo v prvním poločase, kdy Zbrojovka zadělala na své vítězství. Dvěma zásahy – z penalty a přímého kopu – se prezentoval Lukáš Magera, po jedné trefě přidali Antonín Růsek a Robert Bartolomeu. Za hosty vyrovnával Zbyněk Musiol, jeho trefa ale byla po hřích jediná pro tým MASu v zápase. (17:14:47)

90+2

Konec zápasu.

90+2

Rohový kop hosté sice odvrátili, ale Štěpanovský rozjel další akci. Pří ní míč poslal Křížovi, ten se na hranici vápna dostal ke střele, a Toma musel na zem, aby míč pokryl v pádu.

90+1

Nastavují se dvě minuty.

90

Sám Zikl měl ještě jednu velkou šanci, když jej spoluhráč vyslal za obranu, a domácí útočník se snažil míč propíchnout pod Tomou, ten však dobře zasáhl!

90

Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Jakub Kopřiva.

89

Zikl dostal dobrý pas na levou stranu, odkud centrem hledal jednoho z dvojice Růsek – Bartolomeu, oba dva však míč přeběhli.

88

Bartolomeu se na lajně hodně stylově zbavil Klusáka a postupoval do vápna. Tam z jeho práce mohl profitovat Kříž, ale míč mu utekl.

87

Exekuce se ujal Pavel Eismann, jemuž na zadní tyči nabíhalo několikero spoluhráčů, ale jako první byl u míče brankář Toma, který jej vyboxoval.

86

Domácí dohrávají už jasně vyhraný duel s míčem na kopačkách, po faulu na Štěpanovského navíc budou zahrávat ještě jednu standardní situaci z pravé strany.

85

Zikl se ihned po příchodu na hrací plochu tlačil ve vápně do šance, nakonec v pádu z otočky centroval pod sebe a Růskovi moc nechybělo, aby na balón dosáhl.

84

Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno: ze hřiště odchází Lukáš Magera, přichází Martin Zikl.

84

Po rohu to byl opět Ndiaye, který hlavičkoval, ale tentokrát z velké, a navíc naprosto přesně do rukavic brankáře domácích.

83

Mohlo být sníženo! Střídající Ndiaye vyskočil ze všech nejvýš na přesný centr, jeho prudká hlavička mířila k tyči, ale Melichárek skvěle zasáhl a poté míč na roh odpravila obrana.

Na dnešní utkání bylo vydáno 2122 vstupenek.

82

Z rohového kopu nezahřmělo, nicméně poté se faulem provinil Kříž a Táborsko bude zahrávat z levé strany přímý kop.

81

Hostující stoper se chvíli poté vrátil zpět na nohy a ve hře pokračuje. Jeho celek bude u míče a může se na začátku závěrečné desetiminutovky vydat směrem vpřed.

80

Bartolomeu dostal parádní kolmici za obranu, ale Ngimbi jej velmi dobře stíhal. Nakonec jej čistým skluzem odzbrojil a domácí hráč se po něm lehce ohnal, za což uviděl žlutou kartu.

80

Pokračováním ale byl aut pro domácí a následný centr už byl lepší. Magera chtěl na penaltě připravit palebnou pozici Růskovi, praporek pomezního byl ale proti. Ofsajd.

FC Zbrojovka Brno – FC SILON Táborsko

4:1

konec (4:1)

Zpět na online

Branky: 27. Růsek, 34. Magera (pen.), 37. Bartolomeu, 45+2. Magera – 29. Musiol

Karty:   80. Bartolomeu (BNO) – 61. Pouček (TAB)

FC Zbrojovka Brno: Melichárek – Jakub Šural, Pavlík, Kryštůfek, Eismann – Sedlák (78. Kříž), L. Krejčí – Lutonský (67. Štepanovský), Růsek, Bartolomeu – Magera (C) (84. Zikl).
Náhradníci: Halouska – Chico Gomes, Štepanovský, Bariš, Vraštil, Kříž, Zikl.

FC SILON Táborsko: Toma – Šandera, Ngimbi, Zárybnický, Klusák – Nerad (46. Březina), M. Kučera (C), Ch. Frýdek (90. Kopřiva) – Pouček (69. Ndiaye), Musiol, Pfeifer.
Náhradníci: Zadražil – Hasil, Ndiaye, Berešík, Březina, P. Pilík, Kopřiva.

Rozhodčí: Dubravský – Vodrážka, Lakomý.

Diváci: 2122