Menu

Hokej

Extraliga dorostu

BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava

3:2

konec (1:0, 2:0, 0:2 - N 0:1)

15.09.2018, 10:00 • ZS Kotlina • Skupina Střed • Milan Sochor (@minusochor)

63:38

Dukla právě vstřelila branku!
Marek Chvátal protáhl kličku do forhendu tak daleko, že se dostal mimo střelecký úhel, skvělým pasem ale uvolnil z druhé vlny najíždějícího MATOUŠE MENŠÍKA. Ten svým pohybem zmátl domácího brankáře a po blafáku do forhendu zametl puk do odkryté části klece! Asistence: Marek Chvátal.

60:44

Matouš Menšík střílel z dobré pozice, po něm ještě dorážel Matyáš Sapík, Daniel Král ale puk famózním zákrokem zastavil. Jenže domácí se budou bránit v oslabení, Adam Jiráček (HBR) je vyloučen za faul kolenem.

58:52

Hra je přerušena a vhazovat se bude po pravici Daniela Krále. Jihlava si bere oddechový čas a Jiří Švec je připraven odjet na střídačku.

55:32

Trenér Petr Beránek si po dvou rychle inkasovaných brankách bere pro své svěřence oddechový čas, aby je nechal odpočinout a vysvětlil jim taktiku pro zbytek oslabení.

55:32

Dukla právě vstřelila branku!
A Jihlava rázem ztrácí jedinou branku, před sebou má ještě 2 minuty a 17 sekund trvající přesilovou hru! Marek Chvátal vyslal další ránu od modré čáry, kterou tentokrát tečoval ŠIMON ZDARSA! Asistence: Marek Chvátal, Daniel Pavelec.

53:26

Dukla právě vstřelila branku!
Hosté se brzy prosadili a závěr zápasu bude ještě pořádně dramatický! ONDŘEJ BROŽA tečoval ránu Marka Chvátala mimo brankářův dosah, pětiminutový trest se vstřelenou brankou samozřejmě neruší. Asistence: Marek Chvátal, Matouš Menšík.

52:49

Adam Dvořák (HBR) si za vlastní bránou vyšlápl na Jonáše Jungwirtha, za což je potrestán na 5 minut + osobním trestem do konce utkání za zásah do halvy nebo krku. Trest odpyká David Krejčí.

45:14

Jihlava se snaží tlačit dopředu, jenže se jí na hole lepí nepřesnosti. Z ojedinělého útoku Havlíčkova Brodu vyrazil dopředu Vladislav Juřica a vybojoval faul. Matyáš Sapík (JIH) je vyloučen za podražení.

36:07

Bruslaři teď navíc mají k dispozici přesilovou hru. Ondřej Broža (JIH) si pomohl v obraném pásmu hákováním, za což je potrestán dvěma minutami.

32:58

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí se ujímají tříbrankového vedení! Bruslaři dokázali sevřít soupeře v jeho pásmu a na modré čáře napřáhl ADAM DVOŘÁK! Hostující brankář jeho ránu dokázal ztlumit betony, puk ale přesto doklouzal až za brankovou čáru. Asistence: Michal Beneš, Vladislav Juřica.

25:01

Filip Dymák (HBR) se podruhé v krátkém čase provinil podrážením a znovu oslabí svůj tým. Dukla může snížit na rozdíl jediné branky.

24:41

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Situace z první dvacetiminutovky se opakuje! Domácí ubránili přesilovou hru soupeře a následně se sami prosadili! Hostující brankář střelu Michala Beneše vyrazil jen před sebe a KAREL MATOUŠŮ dorazil puk bekhendem do odkryté části klece! Asistence: Michal Beneš.

21:51

Jihlava může vyrovnat v přesilové hře. Filip Dymák (HBR) se provinil podrážením, a míří tak na trestnou lavici.

14:47

Domácí měli skvělou možnost odskočit soupeři na rozdíl dvou branek. Adam Rauš dostal přihrávku přes brankoviště, Jiří Švec se ale dokázal rychle přesunout a kotouč mířící do branky vykopl levým betonem!

13:15

Marek Chvátal nahodil puk před brankovištěm, kde ve zmatku domácí brankář ukryl kotouč pod lapačku. Ondřej Broža (JIH) se při snaze o dorážku provinil sekáním, a Havlíčkův Brod tak má k dispozici první přesilovou hru.

11:28

Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
Domácí dvojnásobnou početní převahu soupeře ubránili a po ní se sami prosadili! Karel Matoušů zavezl puk do útočného pásma po pravé straně, následně přihrál před brankoviště VLADISLAVU JUŘICOVI, jenž se zblízka trefil na pravý beton jihlavského brankáře! Asistence: Karel Matoušů, Michal Beneš.

09:38

Domácí mohou znovu děkovat Danieli Královi. Daniel Pavelec se totiž opřel do puku mezi kruhy, jeho přízemní ránu ovšem domácí gólman zastavil betony.

09:08

Matouš Menšík nejprve hledal přihrávkou přes brankoviště Jonáše Jungwirtha, který pas nezpracoval. Pak Menšík sám střílel z pravého kruhu, Daniel Král mu ale zmenšil střelecký úhel a kotouč zachytil do výstroje.

07:55

Dukla bude hrát přesilovou hru 5 na 3! Adam Jiráček (HBR) nejprve při obranné snaze podrazil Tadeáše Kubu, následně se při signalizované výhodě provinil podražením i Matěj Kozlík (HBR).

BK Havlíčkův Brod – HC Dukla Jihlava

3:2

konec (1:0, 2:0, 0:2 - N 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 12. Juřica (Matoušů, Beneš), 25. Matoušů (Beneš), 33. Dvořák (Beneš, Juřica) – 54. Broža (Chvátal, Menšík), 56. Zdarsa (Chvátal, Pavelec), 64. Menšík (Chvátal)

BK Havlíčkův Brod: Král (Kukeně) – Dvořák, Besmák, Zych (C), Jiráček, Kuchta, Kutlvašr – Matoušů, Dymák, Juřica (A), Rauš (A), Holenda, Kozlík, Beneš, Krejčí, Prášek

HC Dukla Jihlava: Švec (Pulda) – Vovsík, Sapík (A), Chvátal (C), Šabatka, Hrbek, Vranka – Melenovský, Zdarsa, Broža, Menšík (A), Pavelec, Kuba, Jungwirth, Báťa, Štorek

Rozhodčí: Jiří Ondráček – Erik Berger, Marek Tichý

Průběh zápasu
1. třetina
07:55 HBR 2 Jiráček, podrážení
HBR 2 Kozlík, podrážení
11:28 HBR 1:0 Juřica (Matoušů, Beneš)
13:15 JIH 2 Broža, sekání
Po 1. třetině
2. třetina
21:51 HBR 2 Dymák, podrážení
24:41 HBR 2:0 Matoušů (Beneš)
25:01 HBR 2 Dymák, podrážení
32:58 HBR 3:0 Dvořák (Beneš, Juřica)
36:07 JIH 2 Broža, hákování
Po 2. třetině
3. třetina
45:14 JIH 2 Sapík, podrážení
52:49 HBR 5+OK Dvořák, zásah do hlavy nebo krku+zásah do hlavy nebo krku, odpyká Krejčí
53:26 JIH 3:1 Broža (Chvátal, Menšík)
55:32 JIH 3:2 Zdarsa (Chvátal, Pavelec)
Konec
Prodloužení
60:44 HBR 2 Jiráček, faul kolenem
63:38 JIH 3:3 Menšík (Chvátal)
po prodl.