Menu

Hokej

Extraliga dorostu

Bílí Tygři Liberec – HC Tábor

4:0

konec (1:0, 3:0, 0:0 - N 0:1)

15.09.2018, 12:30 • Home Credit Arena, Liberec • Skupina Střed • Ondřej Belák

62:34

Tábor právě vstřelil branku!
Jihočeši si domů odvezou bod! Další ránu Marka Jandy ještě Franc vyrazil, ale unavená trojice Liberce už nezachytila ADAMA EREMIÁŠE, jenž snadno uspěl z dorážky. Hosté bonusový bodík mohutně oslavují. Asistence: Janda.

60:16

Prodloužení mohlo trvat jen velice krátce. David Putz vzal útok tří proti jednomu na sebe a z mezikruží nechal vyniknout hlavní táborskou hvězdu, Jakuba Korytara.

56:59

Velká šance Tábora! Jaroslav Suchan dostal při přečíslení nabito mezi kruhy a pálil bez přípravy. Lukáš Franc se rychle přesunul a nastavil střele své betony.

49:08

Přesilovka Jihočechů je velkým fiaskem. Opět se nechali oslabeným soupeřem přehrát a dalším nájezdníkem byl Jenčovský. Ten zkusil kličku do bekhendu, ale Korytar je dnes zkrátka skvělý!

48:16

Tak to je neskutečné, mohli jsme vidět gól ve dvojnásobném oslabení! Táborští alarmujícím způsobem propadli a Luka Vodlan unikl po levém křídle. Ještě se mu podařilo nalézt před brankou Davida Putze a Korytar se skvěle přemístil a zabral celou dolní část své svatyně.

47:41

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Rossmy – 2 min., nedovolené bránění).

46:48

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dvořák – 2 min., napadení).

45:07

A další tutovka, Tomáš Trunda v pádu prostrčil kotouč na Lukáše Plose. Ten už hleděl Jakubu Korytarovi z očí do očí, ovšem trefil pouze jeho vyrážečku!

44:09

David Putz mohl přidat další gól, po bleskové akci totiž ujížděl sám na branku. Rozhodl se pro přímou střelu, ale nestlačil ji pod horní tyč!

41:12

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Krch – 2 min., podrážení).

39:28

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., podrážení).

37:54

Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši přidávají další zásah! Mikuláš Jenčovský to na levém kruhu udělal skvěle. Hbitou otočkou se totiž zbavil svého strážce a vyslal do sóla LUKU VODLANA, který se trefil nad lapačku Korytara. Asistence: Jenčovský, Böhm.

37:17

Liberec právě vstřelil branku!
Zdá se, že by Liberečtí mohli soupeře definitivně zlomit. Ondřej Culek poslal puk na levý kruh, odkud Jakub Hujer nalezl mezi kruhy TOMÁŠE TRUNDU. Ten už se nemýlil a usměrnil kotouč do sítě. Asistence: Hujer, Culek.

32:48

Liberec už je ve čtyřech a spálil další obrovskou šanci! Putz si v přečíslení vyměnil kotouč s Měchurou, načež první jmenovaný z bezprostřední blízkosti ztroskotal na fantastickém Korytarovi.

31:33

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šedivý – 2 min., krosček).

30:49

Štiplavá střela Jandy od modré čáry skončila těsně vedle domácí klece, načež se do přečíslení vydal Plos s Jenčovským. Šance nicméně skončila velmi neslavně, přihrávka totiž Jenčovského trefila do brusle, tudíž nedošlo k zakončení.

30:23

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Masař – 2 min., nedovolené bránění).

29:35

Jenčovský se pokoušel o individuální akci, ukrojil si však moc velké sousto a puk se odrazil k Viktoru Budíkovi. Zdálo se, že pojede úplně sám na bránu, ale neměl rychlost a v nouzi zakončil slabě.

26:34

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Kundrát – 2 min., podrážení).

26:34

Liberečtí jsou kompletní a ihned mohli udeřit. Tomáš Trunda obdržel přihrávku za obranu a mířil sám na Korytara, jenž jeho úmysly dobře přečetl a uzavřel mezírku mezi rukou a tělem!

25:24

Ale pozor! Při vlastním oslabení se protáhl kupředu Adam Měchura. Už se zdálo, že vybruslil z ideálního úhlu, ale pěkná střela bekhendem rozezvučela břevno Korytárovy svatyně.

24:23

Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Putz – 2 min., sekání).

23:13

Liberec právě vstřelil branku!
Velmi pěkný gól znamená zvýšení na 2:0! Slovinec Luka Vodlan táhl přečíslení dvou proti jednomu a našel Němce BENNETA ROSSMYHO. Ten naznačil střelu a ještě se rozhodl jít do bekhendu. Korytar setrvačností vyklidil brankoviště a zakončení bylo už pouhou lahůdkou. Povedená mezinárodní spolupráce! Asistence: Vodlan, Culek.

19:33

Jakub Korytar je jasnou hvězdou dosavadního průběhu utkání. Nyní se na něj z levé strany řítil Jakub Hujer, a po pěkném průniku na osu hřiště zkoušel maskovaného muže přechytračit střelou k bližší tyči, nicméně narazil na Korytarovy reflexy!

16:49

A mohlo to být už o dvě branky! Luka Vodlan předvedl pěkný průnik po pravé straně a bekhendem poslal kotouč do brankoviště. Tam se po něm natahoval Bennet Rossmy a Korytar musel bleskurychle střihnout betony.

15:59

Liberec právě vstřelil branku!
Bláznivá pasáž končí gólem Tygrů! Jakub Masař si u hrazení dobře všiml mezi kruhy volného DAVIDA PUTZE. Adresoval mu tedy přihrávku, načež si Putz rozhýbal gólmana a zavěsil pod víko. Asistence: Masař.

14:43

Ale pozor, nyní opět tutovka hostů! Adam Eremiáš unikl po levém křídle a zblízka nastřelil France. Od toho se kotouč odrazil do brankoviště, kde dorážce do prázdné klece zamezil Böhm.

14:13

Zahrozili také Tygři! Martin Böhm naskočil z hráčské lavice, a přímo proti holi mu přišel kotouč. Napálil jej tedy před branku, kde se pěknou tečí prezentoval Jenčovský. Puk skončil těsně vedle.

13:16

Obrovská šance Tábora! Cháb vedl přečíslení tří na jednoho. Už se zdálo, že akci přetáhl, ale dobře nabídl kotouč před branku. Tam z bezprostřední blízkosti doráželi Suchan s Kundrátem, ale Lukáš Franc své barvy podržel a nekapituloval!

10:48

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Eremiáš – 2 min., hákování).

04:07

Vyloučení v týmu Hockey Club Tábor (Šrubař – 2 min., vysoká hůl).

00:58

První velkou šanci měl na holi Jakub Masař! Hosté totálně propadli ve středním pásmu a Masař jel zcela sám na branku. Zkusil střelu po ledě, ale trefil Korytara do betonu.

Bílí Tygři Liberec – HC Tábor

4:0

konec (1:0, 3:0, 0:0 - N 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 16. Putz (Masař), 24. Rossmy (Vodlan, Culek), 38. Trunda (Hujer, Culek), 38. Vodlan (Jenčovský, Böhm) – 63. Eremiáš (Janda)

Bílí Tygři Liberec: Franc (Krátký) – Damašek, Böhm (A), Duschka, Šedivý (C), Culek, Dvořák, Tůma – Masař, Hujer, Putz, Měchura, Vodlan (A), Trunda, Jenčovský, Plos, Rossmy.

HC Tábor: Korytar (Machálek) – Kofroň, Krch, Šťastný, Šrubař (C), Janda – Eremiáš, Budík, Mareš, Nevšímal (A), Čančura, Cháb, Polák, Matašovský, Suchan, Koreš, Vaněk, Kundrát (A).

Rozhodčí: Wagner – Hejl, Podrazil.

Průběh zápasu
1. třetina
04:07 TAB 2 Šrubař, vysoká hůl
10:48 TAB 2 Eremiáš, hákování
15:59 LIB 1:0 Putz (Masař)
Po 1. třetině
2. třetina
23:13 LIB 2:0 Rossmy (Vodlan, Culek)
24:23 LIB 2 Putz, sekání
26:34 TAB 2 Kundrát, podrážení
30:23 LIB 2 Masař, nedovolené bránění
31:33 LIB 2 Šedivý, krosček
37:17 LIB 3:0 Trunda (Hujer, Culek)
37:54 LIB 4:0 Vodlan (Jenčovský, Böhm)
39:28 TAB 2 Eremiáš, podrážení
Po 2. třetině
3. třetina
41:12 TAB 2 Krch, podrážení
46:48 LIB 2 Dvořák, napadení
47:41 LIB 2 Rossmy, nedovolené bránění
Konec
Prodloužení
62:34 TAB 4:0 Eremiáš (Janda)
po prodl.