Menu

Hokej

KHL

CSKA Moskva – Severstal Čerepovec

1:2

konec (0:1, 1:1, 0:0)

13.09.2018, 18:30 • CSKA Ice Palace • Tomáš Kubečka

Tipsport: 1.29 6.31 7.8 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:51:01)
Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 6250 diváků!
Československá stopa v utkání

Matěj Stránský (CER) – 0+1, 1 střela, čas na ledě 16:46
Dominik Furch (CER) – 60 minut, 1 gól, 26 zákroků, 96,2%
Střely na branku: 27 – 25
Je konec! Překvapení je na světě! Severstal Čerepovec vítězí na ledě CSKA Moskva 2:1. Pro domácí celek jde o třetí porážku v šesti utkáních. Hosté se do vedení dostali v závěru první třetiny, kdy se prosadil Arturs Kulda! Ve druhé části navíc Sorokina překvapil Sergej Monachov a s armádním výběrem to vypadalo špatně. V závěru druhé části však přesilovku využil Michail Grigorenko a domácí byli rázem zpátky ve hře. V závěrečné třetině sice domácí tlačili, jenže vynikající Dominik Furch už neinkasoval a hosté si vezou cennou výhru.

Konec zápasu.

59:42

Domácí trenér si ještě bere oddechový čas!

59:42

Dominik Furch korunuje svůj skvělý výkon! Český brankář se bleskově přesunul k pravé tyči a vyrazil prudké zakončení Michaila Grigorenka.

59:22

Sorokin míří na střídačku a CSKA zkouší vyrovnat v šesti bruslařích v útočném pásmu!

59:10

Alexandr Popov neudržel kotouč na modré čáře a pro CSKA to nevypadá vůbec dobře. Hosté nasbírali další dvacet vteřin k dobru.

58:20

Sorokin zatím zůstává v brance. Domácí brankář nyní spoluhráčům příliš nepomohl s rozehrávkou. Hráči Severstalu našetřili další cenné vteřinky.

58:00

Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!

57:35

Linden Vey měl prostor v mezikruží, ale opět se u něj vyrojili obránci Severstalu. Hráči CSKA to v závěru utkání mají nesmírně těžké.

56:32

Mat Robinson vyslal dlouhé nahození do útočného pásma. Tentokrát se k puku dostal Grigorenko, ale dvojice obránců v bílém jej vytlačila do rohu kluziště.

56:03

Andronov na modré čáře nezachytil vyhození hostujícího celku. Domácí hokejisté tak musí vyklidit útočné pásmo a rozjet další akci.

55:20

Anton Slepyšev si v otočce zpracoval nepovedenou přihrávku a prošel do útočného pásma. Tam k němu přistoupil obránce, který mu odpálil kotouč.

54:45

Alexandr Popov dotíral na Dominika Furcha, ale obránci Severstalu dnes skvěle přistupují k domácím útočníkům. Ani tato akce nebyla výjimkou.

54:15

Alexej Marčenko rozjel další akci domácího celku, nicméně jeho dlouhou přihrávku na levé křídlo zastavili obránci v bílých dresech.

53:35

Ivan Tělegin si nabruslil mezi kruhy, kam dostal hodně prudkou přihrávku. Ani zkušený útočník CSKA však v rychlosti nezamířil na branku.

53:10

Alexandr Ščerbina si na pravém křídle zpracoval prudkou přihrávku a vyvezl kotouč do bezpečí. Hráčům CSKA se hodně rychle krátí čas na vyrovnání.

52:40

Andronov si povodil obránce a vybruslil si do mezikruží. Domácí útočník měl moře času na zakončení, ale nakonec trefil pouze beton vynikajícího Furcha!

52:10

Daniil Vovčenko se efektní kličkou zbavil obránce v rohu útočného pásma a našel Syčuškina. Druhý jmenovaný však pálil jen do bruslí Jannika Hansena.

51:35

Domácí brankář musel vytáhnout další zákrok. Tentokrát se Sorokin stačil přesunout k levé tyči své branky a vyrazil puk mimo nebezpečné území.

51:03

Ivan Zacharčuk se dostal ke střele v útočném pásmu. Sorokin jeho ránu vykopl pouze před sebe a dojíždějící Zach Boychuk v obrovské šanci netrefil kotouč!

50:33

Domácí v plném počtu.

50:12

Jurij Trubačjov projel s pukem do útočného pásma, kde našel Boychuka. Druhý jmenovaný ale střelou příklepem trefil jen prvního hráče v červeném.

49:20

Domácí hráči uspěli na vhazování a Klas Dahlbeck bez váhání vyhodil kotouč přes všechny čáry. Hráči Sevestalu musí začít od Furchovy branky.

49:06

Stránský dostal skvělou přihrávku mezi kruhy, kde byl osamocený, ale těsně minul levou tyč Sorokinovy branky!

48:33

Bude se vylučovat. Dvě minuty za podrážení tentokrát dostává domácí Ivan Tělegin.

48:10

Kalinin byl zcela osamocený před Furchem, ale celé zakončení hodně uspěchal, pálil bez přípravy, netrefil branku a zlomil hůl!

47:38

Jannik Hansen dostal dlouhou přihrávku na modrou čáru, jenže obránci Severstalu jej vzali mezi sebe a nepustili jej do útočného pásma.

47:10

Hosté v plném počtu.

46:40

Nikita Nestěrov už neudržel kotouč v útočném pásmu a puk mu utekl za modrou čáru. Unavení hráči Čerepovce mohou odjet na střídačku.

46:15

Alexandr Popov dostal přihrávku na modrou čáru a pohotově zakončil. Jeho přízemní střelu však Ivan Tělegin tečoval pouze mimo tři tyče.

45:30

Hráči Severstalu zahájili další oslabení opravdu skvěle. Hosté totiž krátce po vhazování vybojovali kotouč a bez problémů jej vyhodili za Sorokinovu klec.

45:10

Domácí si zahrají další přesilovou hru. Po faulu na Hansena dostává dvě minuty za podrážení Maxim Verjovkin.

44:40

Maxim Rybin objel domácí branku, jenže nedokázal přesně přihrát a daroval kotouč Antonu Slepyševovi.

44:12

Ivan Tělegin se s pukem otočil ve středním pásmu a vlétl s ním do pásma útočného. Sám se ale špatnou kličkou nechal vytlačit až k mantinelu.

43:40

Vey vyvezl puk ven z obranného pásma. Jeho spoluhráči z útoku už ale odjeli na střídačku a osamocený Vey tak přišel o kotouč.

43:10

Denis Kuljaš dostal přihrávku na levé křídlo, jenže krásnou žabičkou na Stránského českého útočníka nenašel. Na poslední chvíli se totiž vrátil Dahlbeck.

42:28

Furch musel znovu zasahovat. Tentokrát se český brankář skvěle přemístil k levé tyči a špičkou betonu vykopl ránu od modré čáry.

42:10

Andrej Jermakov uklidňuje hru CSKA za vlastní brankou. Domácí hokejisté mezitím střídají. Čerstvé síly posílá na led i trenér Severstalu.

41:32

Kaprizov ve středním pásmu zastavil vysoký oblouček a rozjel další akci domácího mužstva. Pavel Karnauchov poté zkusil zakončit, ale minul Furchovu klec.

41:15

Michail Grigorenko dostal přihrávk do jízdy na pravé křídlo, našel Veye, který pohotově zakončil, nicméně Dominik Furch měl svou lapačku připravenou.

40:35

Poprvé v poslední třetině se do útoku vydali také hokejisté CSKA. Grigorenko dostal přihrávku do jízdy, jenže ve velké rychlosti nevypálil dle svých představ.

40:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování závěrečné třetiny. Severstal se rychle vydal do útoku, ale nikdo v bílém dresu nezakončil.

40:01

Začala třetí třetina.
Střely na branku: 19 – 19
Druhá třetina končí! Hokejisté CSKA se v ní dlouho nemohli dostat do tempa. V jejím úvodu nevyužili přesilovou hru a přišel trest. Hodně překvapivý gól vsítil Sergej Monachov! Od té doby už CSKA zabralo a přišly fauly hráčů Severstalu. A právě v jedné z přesilovek dokázal snížit Grigorenko! V poslední části hry nás tak čeká hodně napívaný souboj!

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:30

Anton Slepyšev mohl třicet sekund před koncem druhé třetiny vyrovnat. V přečíslení 2 na 1 dostal přihrávku do dobré pozice, ale bekhendem minul branku!

39:00

Probíhá poslední minuta druhé třetiny.

38:40

Pavel Karnauchov uspěl v souboji u levého mantinelu a odehrál kotouč do bezpečí. V hale je po vstřelené brance CSKA mnohem lepší atmosféra.

38:16

38:16 Michail GRIGORENKO - 1:2

38:16

CSKA právě vstřelilo branku!
Přeci jen se CSKA dočkalo! Domácí celek dokázal využít početní převahu! Přihrávku na levý kruh dostal MICHAIL GRIGORENKO, který měl moře času a krásnou střelou vymetl horní roh Furchovy branky! Asistence: Nikita Nestěrov, Jannik Hansen.

37:45

Domácí sice kombinují v útočném pásmu, ale nikdo v červeném se zatím nedostal ke střele. Obránci Severstalu zakončení obětavě blokují.

37:12

Jenže tady bude další možnost pro CSKA! Hráčská lavice Severstalu je potrestána za příliš mnoho hráčů na ledě.

37:06

Syčuškin se ihned po svém návratu na ledovou plochu vydal do útoku. V útočném pásmu se dostal do zakončení, ale trefil brusli vracejícího se obránce.

36:56

Hosté v plném počtu.

36:03

Kaprizov se před brankou natahoval po prudké přihrávce, ale neudržel balanc a v pádu na kotouč nakonec nedosáhl.

35:30

Severstal skvěle zvládá i druhé oslabení. Hosté opět vybojovali puk na své hokejky a bez problémů jej vyhodili přes všechny čáry.

35:12

Michail Grigorenko nahodil puk do útočného pásma, ale Kaprizov se do rohu nedostal ještě před obráncem. Hosté zatím brání opravdu výborně.

34:56

Domácí si zahrají přesilovou hru. Syčuškin dostává dvě minuty za podrážení.

34:22

Domácím hráčům se vůbec nepovedla rozehrávka. Prudká přihrávka na Tělegina prosvištěla na zakázané uvolnění. Vhazuje se před Sorokinem.

34:10

Stránský se dral po levé straně do útočného pásma, ale obránce v červeném se na něj přilepil jako klíště a nedal mu prostor k zakončení.

33:28

Alexej Marčenko nahodil puk za branku hostujícího celku, ale podle rozhodčích už byl kotouč za modrou čáru. Postavení mimo hru. Vhazuje se ve středním pásmu.

33:10

Carter Ashton byl v dobré střelecké pozici, přehodil si puk na forhend, ale už nedokázal přesně zakončit. Jeho pokus zápěstím prolétl kolem horního rohu branky.

32:25

32:25 Sergej MONACHOV - 0:2

32:25

Čerepovec právě vstřelil branku!
Severstal přidává svou druhou branku v utkání! Nedáš – dostaneš! SERGEJ MONACHOV zkusil puk nahodit na Sorokinovu branku a dokonale domácího brankáře zaskočil! Asistence: Ruslan Karlin.

32:10

Jannik Hansen zůstal zcela sám před osamoceným Dominikem Furchem, ale nedokázal se otočit a Furch jej opět vychytal!

31:38

Maxim Rybin si bekhendem posunul puk za branku soupeře, ale důrazný Anton Slepyšev jej přišpendlil k mantinelu. Hosty duel pořádně bolí.

31:10

Sergej Andronov udržel puk v souboji v rohu útočného pásma. Pohotově se u něj vyrojili obránci, kteří jej o puk obrali. Domácím fanouškům se dění na ledě vůbec nelíbí.

30:35

Hosté hrají opravdu skvěle. Carter Ashton dostal krásnou přihrávku do jízdy, ale kotouč mu vinou špatného zpracování utekl k mantinelu.

30:10

Zacharčuk zavezl puk za domácí branku, kde se k němu sjela dvojice hráčů CSKA, která jej skvělým napadáním obrala o zakončení.

29:23

Kaprizov zadovkou zpoza branky hledal rozjetého Grigorenka, ale pozorný obránce Kulda se vrátil a bruslí prudkou přihrávku zastavil.

29:03

Nyní se však hráči Čerepovce ubránili jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry. Vhazovat se bude po pravici Dominika Furcha.

28:36

Domácí hráčí mají nyní dokonce velké problémy s rozehrávkou z obranného pásma. Hráči Severstalu hrají opravdu skvěle.

28:06

Grigorenko projel středním pásmem jako nůž máslem a dostal se ke střele zápěstím. Pozorný Dominik Furch jeho ránu vykopl pravým betonem.

27:19

Ivan Tělegin dotíral před brankou Čerepovce, jenže kolem něj byli tři hráčí v bílém, kteří jej nenechali dorazit puk za záda Dominika Furcha.

27:05

Domácím hokejistům začínají téct nervy. Hráčům CSKA se stále nedaří a skončilo to potyčkou před brankou domácího mužstva. Vše se ale obešlo bez vyloučení.

26:34

Ivan Zacharčuk ujel domácím obráncům, ale v zakončení nezachoval chladnou hlavu. Jeho rána skončila v lapačce připraveného Sorokina!

26:10

Vladislav Kodola se krásnou kličkou na modré čáře uvolnil do střelecké pozice, nicméně jeho rána zápěstím postrádala přesnost a prolétla kolem branky.

25:36

Jannik Hansen tvrdým hitem přispendlil k mantinelu jednoho z hostujících hokejistů. Rozhodčí posoudil zákrok jako čistý.

25:06

Maxim Šalunov dostal přihrávku mezi obránce, ale ve velké rychlosti si nedokázal kotouč dobře zpracovat a puk mu utekl k obráncům.

24:36

Dominik Furch si všiml pohybu dotírajícího soupeře a s přehledem rozehrál na bekhnedovou stranu. Hráči CSKA se zatím nemohou dostat do šancí.

24:10

Sergej Andronov skvěle napadal soupeře v rohu útočného pásma a nedovolil mu přesně rozehrát. Domácí CSKA však potřebuje hrát na opačné straně hrací plochy.

23:39

Hosté v plném počtu.

23:15

Vey měl moře prostoru na levém kruhu, ale místo zakončení ještě hledal Kaprizova, kterému kotouč utekl až k mantinelu.

22:42

Okulov obětavým zákrokem neudržel pro CSKA útočné pásmo. Hosté se znovu dokázali ubránit. CSKA se dnes nedaří ani v přesilové hře.

22:16

Hosté se zatím brání opravdu skvěle. Jurij Trubačjov zastavil pomalou přihrávku na modrou čáru a vyhodil kotouč za Sorokinovu klec.

21:39

Přesilovku si ale zahrají také domácí. Dvě minuty za hákování dostává Konstantin Kornějev.

21:32

Linden Vey dostal přihrávku na pravé křídlo, nádherně se prosmýkl mezi kruhy a bekhendem zkusil překvapit brankáře. Nakonec ale minul branku!

21:12

Kaprizov uspěl v přetlačované na modré čáře, jenže nedokázal vypíchnout puk do bezpečí. Hosté tak nadále zůstávají usazení v útočném pásmu.

20:35

Konstantin Kornějev se na levém křídle tlačil do zakončení, jenže už střílel z velkého úhlu a nepřekvapil pozorného Sorokina.

20:10

Hosté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny a ihned se vydali do útoku. Nikdo v bílém dresu se však nedostal do zakončení.

20:01

Začala druhá třetina.
Střely na branku: 5 – 12
První třetina končí! Po úvodní dvacetiminutovce mohou být mnohem spokojenější hokejisté Severstalu Čerepovec. Domácí celek byl totiž po celou dobu první třetiny aktivnějším týmem, ale Severstal zatím drží fantastický Dominik Furch, kterého nepřekonal ani domácí ostrostřelec Kaprizov. Naopak hosté v závěru třetiny hráli přesilovku, ve které se rychle prosadil Arturs Kulda. Do šaten se proto odchází za stavu 0:1.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:10

CSKA se rychle snaží odpovědět. Domácí hokejisté dostali pod tlak Kudaka, který v tísni vyhodil puk přes všechny čáry na zakázané uvolnění.

19:00

Probíhá poslední minuta první třetiny!

18:43

18:43 Arturs KULDA - 0:1

18:43

Čerepovec právě vstřelil branku!
Hostům stačilo deset sekund přesilové hry, aby se dostali do vedení! Po vhazování hosté krátce kombinovali. K nahození od modré čáry se dostal ARTURS KULDA, jehož pokus se zastavil až v síti! Asistence: Matěj Stránský.

18:33

Bude se vylučovat. První přesilovku si zahrají hosté. Dvě minuty za krosček dostává Andrej Jermakov.

18:16

Klas Dahlbeck dojel nahození soupeře do rohu útočného pásma. Domácím se poté nepovedla rozehrávka. Po zakázaném uvolnění se vhazuje před Sorokinem.

17:36

Alexandr Romanov projel s pukem do útočného pásma, ale nepřesnou přihrávkou odevzdal kotouč soupeři. Ani akce Severstalu však neměla dlouhého trvání.

17:06

Nikita Nestěrov přišel o puk na modré čáře a musel se hodně rychle vracet do obranného pásma. Osamocený hráč Severstalu však Sorokina neohrozil.

16:26

Carter Ashton dostal přihrávku do rohu útočného pásma. Hostující útočník puk prodložil za Sorokinovu branku, kde nebyl nikdo v bílém dresu.

16:06

Popov se nádherným průnikem po pravém křídle probil až do útočného pásma, jenže obránce Ivan Zacharčuk jej dobře stínoval a připravil jej o zakončení.

15:36

Ivan Lekomcev nahodil puk na branku domácího celku, nicméně nikdo z jeho spoluhráčů nepokračoval v pohybu do útočného pásma. CSKA může znovu zaútočit.

15:06

Pavel Karnauchov se natahoval po dlouhé přihrávce do útočného pásma, jenže puk se mu od špičky čepele odrazil na hokejku obránce.

14:29

Do vedení se naopak mohli dostat hosté! Carter Ashton si krásnou kličkou do bekhendu položil brankáře Sorokina, ale už nepřizvedl kotouč nad beton!

14:16

Linden Vey objel Furchovu branku, vybruslil s kotoučem na kruh, ale jeho zakončení zápěstím skončilo na hrudi připraveného brankáře.

13:35

Jannik Hansen nyní uklidňuje hru za vlastní brankou a čeká na vystřídání svých spoluhráčů. Čerstvé síly posílá na led také trenér Čerepovce.

13:13

Pavel Karnauchov dostal přihrávku na modrou čáru, jenže místo zakončení zvolil riskantní kličku a pozorný obránce jej obral o puk.

12:46

Sorokin musel po dlouhé době předvést dobrý zákrok. Domácí brankář se skvěle přesunul ke své levé tyči a zneškodnil dělovku od modré čáry.

12:16

Ojedinělá akce Severstalu skončila hned na modré čáře. Nikdo v bílém dresu však neoslovil nikoho ze spoluhráčů.

11:55

Linden Vey objel branku a našel Kaprizova, který střílel v dobré pozici, ale Dominik Furch jeho ránu zlikvidoval reflexivním zákrokem!

11:20

Jannik Hansen objel branku hostujícího celku a bekhendem se snažil přihrát mezi kruhy. Hned první obránce v bílém dresu jeho pobídku zastavil.

10:48

Grigorenko nabral velkou rychlost na levém křídle, prosvištěl do útočného pásma, ale zápěstím Furcha nepřekonal.

09:10

Alexandr Popov si vzal puk za vlastní brankou a pokusil se o dlouhou přihrávku na Kalinina. Druhý jmenovaný na pobídku nedosáhl a akce končí na zakázaném uvolnění.

08:42

Zach Boychuk se dostal k volnému puku a okamžitě jej bekhendem poslal na Sorokinovu klec. Domácí brankář byl na zemi včas a schoval puk pod beton.

08:12

Kaprizov napadal rozehrávku soupeře na modré čáře. Domácí střelec sice dosáhl na pomalou rozehrávku, ale puk mu přes čepel utekl do středního pásma.

07:51

Karlin se vydal do průniku středem ledové plochy, dokázal obejít hned tři soupeře, ale z ostrého úhlu už nezamířil mezi tři tyče.

07:29

Domácí fanoušci od úvodního vhazování hlasitě skandují a ženou své oblíbence za úvodní brankou dnešního střetnutí. Furch zatím odolává.

07:12

Ivan Tělegin vybojoval kotouč za brankou Dominika Furcha. Urostlý útočník CSKA poté zkusil rozehrávat, ale neoslovil nikoho v červeném dresu.

06:29

Dominik Furch vyjel za branku, aby zastavil prudké nahození po mantinelu. Český brankář měl dostatek času a troufl si na konstruktivní rozehrávku.

06:16

Okulov chtěl překvapit obránce Čerepovce dlouhou přihrávkou na rozjetého Grigorenka, jenže jeho rozehrávka skončila zakázaným uvolněním.

05:40

Domácí se opět nastěhovali do útočného pásma, kde si hráči v červeném vyměnili několik přihrávek, ale zatím tomu chybí střelba.

04:12

Pavel Karnauchov nahodil puk před hostující branku, kde clonil Jannik Hansen, jenže tomu se nepodařilo puk tečovat do prostoru mezi tyčemi.

03:50

Po delší době se k puku dostali hráči Severstalu, kteří se vydali do útoku, jenže domácí obrana dnes pracuje opravdu skvěle.

03:29

Grigorenko projel středem ledové plochy do útočného pásma, kde si puk přehodil na bekhend, ale střelou do horního rohu brankáře nepřekvapil.

02:36

Andrej Jermakov byl první u nahození do rohu útočného pásma a s přehledem dokázal rozehrát. Armádní celek se hned v úvodu snaží vsítit první branku.

02:10

Maxim Šalunov napadal rozehrávku hostujícího celku za jeho brankou a dostal obránce pod tlak. Vladimir Malevič však s velkým štěstím vyhodil.

01:45

Linden Vey projel středním pásmem před branku Severstalu, kde hledal Grigorenka, jenže druhý jmenovaný byl těsně bráněn dvojicí hráčů v bílém.

01:20

Grigorenko poslal bekhendové nahození na branku hostujícího celku, ale obrana Severstalu byla tentokrát pozorná.

00:35

Domácí se hned v úvodní minutě usadili v útočném pásmu, jenže nikdo v červeném dresu se zatím nedostal ke střele.

00:01

Utkání právě začalo.
Oba týmy už jsou na ledě. CSKA bude hrát v červeném, zatímco Severstal přijel v bílé sadě dresů.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Úvodní sestavy:

CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Marčenko, Nestěrov, M. Robinson, Jermakov, Dahlbeck, Romanov – Hansen, Andronov, Tělegin – Kaprizov, Grigorenko, Vey – Šalunov, Okulov, Slepyšev – Al. Popov, Kalinin, P. Karnauchov.

Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kuljaš, A. Kulda, Kornějev, Lekomcev, Kudako, Malevič, Syčuškin, Verjovkin – Stránský, Boychuk, Ashton – Geraskin, Trubačjov, Vovčenko – Rybin, Kodola, I. Zacharčuk – Karlin, Monachov, Ščerbina.

Rozhodčí: Gašilov, Lavrentěv – Parikov, Bitjukov.
Češi v akci

V dresu Severstalu v letošní sezóně nastupují Dominik Furch a Matěj Stránský.
Zápasy v minulé sezóně

CSKA – Čerepovec 1:4
Čerepovec – CSKA0:2
CSKA Moskva

Armádní celek je každým rokem považován za jednoho z největších favoritů celé KHL. V pěti zápasech však v úvodu sezóny našla dvakrát přemožitele, když celek z hlavního města Ruska nestačil na Jekatěrinburg a v minulém kole na domácím ledě také na rozjetý Lokomotiv Jaroslavl.
Severstal Čerepovec

Severstal Čerepovec zatím neprožívá zrovna povedený vstup do nové sezóny Kontinentální hokejové ligy. Po pěti duelech má na svém kontě pouze pět bodů. V základní hrací době dokázal porazit pouze Novosibirsk. V minulém duelu však Čerepovec prohrál 2:1 v Bratislavě. Hosty zatím trápí hlavně děravá defenzíva, která to proti útočné lavině CSKA bude mít těžké.
Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z KHL mezi CSKA Moskva a Severstalem Čerepovec. Utkání startuje v 18:30.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

CSKA Moskva – Severstal Čerepovec

1:2

konec (0:1, 1:1, 0:0)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 39. Grigorenko (Nestěrov, Hansen) – 19. A. Kulda (Stránský), 33. Monachov (Karlin)

CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Blažijevskij, Marčenko, Nestěrov, M. Robinson, Jermakov, Dahlbeck, Romanov – Hansen, Andronov, Tělegin – Kaprizov, Grigorenko, Vey – Šalunov, Okulov, Slepyšev – Al. Popov, Kalinin, P. Karnauchov.

Severstal Čerepovec: Furch (Artamkin) – Kuljaš, A. Kulda, Kornějev, Lekomcev, Kudako, Malevič, Syčuškin, Verjovkin – Stránský, Boychuk, Ashton – Geraskin, Trubačjov, Vovčenko – Rybin, Kodola, I. Zacharčuk – Karlin, Monachov, Ščerbina.

Rozhodčí: Gašilov, Lavrentěv – Parikov, Bitjukov

Diváci: 6250

Průběh zápasu
1. třetina
18:33 MOS 2 Jermakov, krosček
18:43 CER 0:1 A. Kulda (Stránský)
Po 1. třetině
2. třetina
21:39 CER 2 Kornějev, hákování
32:25 CER 0:2 Monachov (Karlin)
34:56 CER 2 Syčuškin, podrážení
37:12 CER 2 příliš mnoho hráčů
38:16 MOS 1:2 Grigorenko (Nestěrov, Hansen)
Po 2. třetině
3. třetina
45:10 CER 2 Verjovkin, podrážení
48:33 MOS 2 Tělegin, podrážení
Konec