Menu

Hokej

KHL

Traktor Čeljabinsk – Avtomobilist Jekatěrinburg

1:4

konec (1:2, 0:1, 0:1)

13.09.2018, 16:00 • Traktor Arena • David Suchý

Tipsport: 2.78 3.95 2.23 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Statistiky utkání:
Střely na branku – 26:32.
Zblokované střely – 5:15.
Vyloučení – 6:7.
Využití přesilovek 1/7 – 1/6.
Vhazování – 31:33. (18:34:33)
Je konec! Jekatěrinburg si v dnešním utkání připisuje vítězství, v novém ročníku stále neucítil hořkost porážky, s dvanácti body pak kraluje celé východní konferenci. Nutno dodat, že více ze hry měl domácí celek, avšak te se dlouhou dobu nedostával k ničemu nebezpečnému. Naopak to byl právě Avtomobilist, který byl směrem dopředu výrazně nebezpečnější, možná i proto v dnešním utkání vítězí. Traktor si připisuje už třetí porážku, momentálně mu patří až devátá pozice.

Konec zápasu.

59:40

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Stanislav Jegoršev – 2 min., držení).

59:27

59:27 Dan SEXTON - 1:4

59:27

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Tak přeci jenom další branka v domácí síti! Čeljabinsk se nedokázal dostat k žádnému náporu, naopak se u červené čáry dostal k puku DAN SEXTON, který bezpečně uklidil puk do prázdné brány.
Asistence: Stéphane Da Costa.

59:23

Bergström se zmocnil puku, který okamžitě posílal do prázdné brány. Kotouč nakonec skončil těsně vedle levé tyče.

59:20

Domácí to přeci jenom zkouší v šesti!
Oddechový čas pro domácí.

59:13

Paré si narazil puk o mantinel a poté ho dovezl za bránu soupeře, kde o něj přišel. I tak dokázal natáhnout čas, domácí se zatím k odvolání nedostali.

58:13

Nyní jsme se pro změnu dočkali zakázaného uvolnění domácích, hra se tak bude stěhovat před branku Sudnicina. Uvidíme, zda domácí budou odvolávat.

57:48

Domácí se dožadovali odpískání nedovoleného zákroku, jenomže sudí nechává pokračovat ve hře. Traktoru se na případné vyrovnání krátí čas.

56:17

Až nyní se hosté konečně dostali k menšímu náporu, Krikunov u vzdálenější tyče ale nedokázal prohodit puk na volného Milovzorova.

55:12

Na druhé straně se dostal do velkého úhlu Stoa, jehož bekhendová střela směřovala hodně vedle brány. Jekatěrinburg se při následném kontru dopustil ofsajdu.

54:07

Sexton si to namířil po pravém křídle až před brankáře, kterého se snažil překvapit takovým lehkým náhozem. Sudnicin musel vyrazit puk do strany.

53:31

Individuálním způsobem to nyní zamýšlel Krikunov, který ale neprošel přes posledního obránce. Následně puk skončil v ochranné síti.

53:07

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Igor Polygalov – 2+2 min, vysoká hůl).

52:25

Rychlý protiútok v podání hostů nepřinesl žádné zakončení. Dawes se totiž s pukem vrátil, druhá formace Avtomobilistu nyní svírá soupeře.

51:45

Z druhé vlny to ránou z první zkoušel obránce Ljamin, jeho dělovka trefila pouze nohu protihráče. Do konce zápasu zbývá méně než deset minut.

50:12

Traktoru se ani tato přesilová hra nedaří dle představ. O ojedinělé zakončení se postaral Stoa, který ale trefil pouze dobře postaveného Kováře.

49:25

Čeljabinsku nyní absolutně nezafungoval přechod do útočného pásma, ofsajd domácích. Jako první totiž dojel za modrou čáru Bergström.

48:44

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Bělousov – 2 min., hákování).

48:12

Posléze neuspěl proti přesile protihráčů Višněvskij, který okamžitě odjel na střídačku. O rozehrávku se v tuto chvíli stará hostující Paré.

47:22

Po delší době jsme se dočkali útočného výpadu hostujícího celku. Sexton ale u zadního mantinelu neuspěl s přihrávkou na Da Costu.
Oddechový čas pro hosty.

46:09

Žabička nenašla rozjetého Kravcova, který spíše nahazoval na bránu. Puk i přesto hostující svatyni netrefil, Kovář tak nemusel zasahovat.

45:11

Až nyní se Traktoru podařilo vystřelit, Stoa ale vypálil zápěstí kousek vedle brány. Jekatěrinburg se zatím brání celkem poklidně.

44:07

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikolaj Timašov – 2 min., vražení na hrazení).

43:21

Polygalov se konečně dostal až do třetiny, tam se jeho kolega Chlystov nedostal ani k zakončení. Jekatěrinburg výborně střeží vlastní třetinu.

42:33

Nakonec to od vlastní branky zkoušel Nikitin, kterému se ale nepodařilo prohráčkovat až do útočné třetiny. Uvidíme vhazování v hostující třetině.

41:26

Na opačné straně to z velké dálky zkoušel Bailen, před Kovářem ještě tečoval střelu Bergström, puk i přesto skončil ve výstroji českého brankáře.

40:11

Tentokráte byli na buly úspěšnější hostující hráči, kteří okamžitě zamířil do útočné třetiny. Nahození na bránu ale nenašlo cestičku do sítě.

40:01

Začala třetí třetina.
Máme za sebou druhou třetinu, která nám nakonec nabídla jedinou branku, o kterou se necelou minutu před koncem třetiny postaral francouzský útočník Da Costa. Čeljabinsk byl v tomto dějství aktivnější, avšak mnohem nebezpečnější byl soupeř, kterého hned několikrát vychytal domácí brankář Sudnicin. Traktor vstoupí do třetí třetiny s dvoubrankovým mankem, který se jistě pokusí vymazat.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

40:00

Druhá třetina skončila.

39:10

Nesmí zapomenout, že hosté stále hrají přesilovou hru. Traktor se opět pouze brání, což mu zatím vychází na jedničku.

38:27

38:27 Stéphane Da Costa - 1:3

38:27

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Hosté dvojnásobnou přesilovou hru přeci jenom využívají! Nejprve Sudnicin opět vychytal Dawese, poté se ale puk dostal k volnému STÉPHANU DA COSTOVI, který parádní jedovkou propálil vše, co mu stálo v cestě.
Bez asistence.

38:14

Na zadní tyči hned dvakrát zakončoval Dawes, avšak ani jednou se mu nepodařilo přehodit puk přes beton Sudnicina. Domácí se brání zuby, nehty.

37:47

Kravcov sice udržel puk v útočném pásmu, to ale kupodivu hrál do karet soupeři, který ale opět neuspěl z rychlého protiútoku. Sudnicin drží svůj celek.

37:41

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Peňkovskij – 2 min., podrážení).
Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Vitalij Kravcov – 2 min., hákování).

37:25

Od modré čáry to pořádnou dělovkou zkoušel Bailen, tentokráte se puk odrazil od zadního mantinelu až za modrou čáru hostující třetiny.

36:13

Da Costa se prosmýkl kolem svého strážce, do zakončení ho ale nepustil druhý z obránců. Na opačné straně jsme viděli střelu do ochranné sítě.

35:25

Lapenkov si hodil puk kolem protihráče, jenomže soupeř se dostal do stoprocentní šance, kterou nevyužil. Sudnicin měl obrovské štěstí, neboť byl trefen.

34:25

Poté to ještě ránou z první zkoušel Bailen, avšak ani jeho projektil nezamířil do sítě. Avtomobilist je opravdu pod velkým náporem.

33:14

Domácí se dostali na dlouho dobu do útočného pásma, nakonec se do přijatelné pozice dostal Stoa, který trefil pouze obětavého protihráče.

32:14

Na ledovou plochu naskočila čtvrtá formace Traktoru, ta si ale žádnou šanci nevypracovala. Na druhé straně měl celkem snadnou práci Sudnicin.

30:10

Poté měl český brankář další těžkou práci, několikrát tečovaný puk nakonec skončil v jeho výstroji. Čeljabinsku se přesilová hra moc nedaří.

29:33

Jekatěrinburg se ubránil dlouhému sevření a poté mohl pelášit do rychlého protiútoku. Krikunov to neudělal dobře, padající obránce ho obral o puk.

28:35

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Andrej Obidin – 2 min., podrážení).

28:17

Sudicin měl nyní snadnou práci, Milovzorov pouze slabě nahazoval, což nebylo pro domácího brankáře nic složitého. Domácí si přichystali další gólovku, Rybakov trefil pouze brankáře.

27:48

Tentokráte Jegorševovi přeskočil puk hokejku, což hrál do karet soupeři, který se dostal k zakončení. Kravcov trefil pouze před sebou stojícího protivníka.

26:03

Šolochov se dostal jako první ke kotouči, posléze o něj rychle přišel a hrát tak mohl soupeř. Golyšev si ale neporozuměl s kolegou Parém.

25:10

Z hodně velkého úhlu to zkoušel americký útočník Stoa, jeho ránu ještě lehce přizvedl Jegoršev. Další přerušení, vhazovat se bude po Kovářově levici.

24:38

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Nikita Nikitin – 2 min., podrážení).
Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Ivan Višněvskij – 2 min., sekání).

24:07

Ten vymyslel naprosto lahůdkovou přihrávku na Bergströma, kterému ale v nejméně vhodný moment přeskočil puk hokejku. Posléze ještě těsně vedle brány pálil Bailen.

23:20

Traktor dlouho obléhal branku soupeře, nakonec ke kloudnému zakončení vůbec nedošlo. V tuto chvíli je u puku švédský křídelník Gynge.

22:35

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Bělousov – 2 min., sekání).

22:27

A opět ten stejný příběh. V krátkém časovém sledu už druhé zakázané uvolnění, hra se opět stěhuje do pásma, které střeží Jekatěrinburg.

21:14

Bergström pouze přeposlal puk podél mantinelu na Bailena, který se k zakončení nedostal. Jekatěrinburg vyhazuje touš přes všechny čáry.

20:05

Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro domácí, kteří ihned odolávají napadání soupeře. S pukem si zahrál také Gynge.

20:01

Začala druhá třetina.
Máme za sebou první třetinu, která nám nabídla hned tři přesné trefy. Nejprve šli do vedení domácí hráči, jenž využili dvojnásobnou přesilovou hru. Poté se začal osmělovat také Jekatěrinburg, který pro změnu vstřelil hodně šťastnou branku. Aby toho nebylo málo, tak se Avtomobilist dokonce dostal do vedení, v poslední minutě zařídil vedoucí branku Golyšev.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

20:00

První třetina skončila.

19:16

19:16 Anatolij GOLYŠEV - 1:2

19:16

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Je tu trest v podobě další branky v domácí síti! Obrana Traktoru nechala před brankou nekrytého ANATOLIJE GOLYŠEVA, který si při této příležitosti počínal jako rozený střelec. Jeho zakončení směrovalo přesně do levého rohu brány.
Asistence: Gregorij Bělousov, Nikolaj Timašov.

19:15

Druhá formace Čeljabinsku se rovněž dostala do dobré šance, úplně sám u puku byl Stoa, který ale trefil pouze českého brankáře do hrudi.

18:10

Mohlo být pro domácí zle! Do přijatelné pozice si nabruslil Bělousov, který ránou zápěstí trefil Sudicina. Domácí absolutně nezvládli defenzivní činnost.

17:28

Lapenkov si to namířil podél mantinelu, puk mu nakonec uskočil daleko od hokejky, což hrálo do karet jednomu z protihráčů.
Na ledovou plochu nakonec přijela nosítka, zdá se, že Szczechura nebude pokračovat ve hře. To je opravdu nemilá zpráva pro Čeljabinsk.

16:34

Na ledě zůstal ležet střelec úvodní branky, hra tak musela být přerušena. Uvidíme, zda se bude vylučovat, rozhodčí ale zůstávají klidní.

16:27

Rjasenskij byl v rychlostním souboji jako první u kotouče, následně se pokoušel založit protiakci, která skončila ještě před českým brankářem.

15:16

Glinkin si to nabruslil až mezi kruhy, odkud příklepem orazítkoval zadní mantinel, od kterého se kotouč odrazil přímo na hokejku Jergoševa.

14:18

Po delší době jsme byli svědky úmyslného ofsajdu, který obstaral domácí celek. Následovat bude komerční přestávka a po něm vhazování ve středním pásmu.

11:58

11:58 Dan SEXTON - 1:1

11:58

Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
Máme tu vyrovnávací branku dnešního zápasu! DAN SEXTON pravého kruhu hodně času na zakončení, to skončilo na rameni brankáře, avšak poté se odrazil od výstroje některého z protihráčů přímo do sítě. Hodně šťastná branka v podání Jekatěrinburgu.
Asistence: Stephane Da Costa, Ivan Višněvskij.

11:22

Gynge si hned několikrát vyměnil puk s kanadským forvardem Szczechurou, druhý jmenovaný ale posléze poslal touš až za modrou čáru.

10:06

Bailen si vybral Bergströma, který se s trochou štěstí dostal za bránu soupeře, tam by ale ubráněn. Na druhou stranu to zkouší druhá lajna Jekatěrinburgu.

09:08

Bělousov si to namířil po pravém křídle, odkud napálil pouze rameno Sudnicina. Až nyní se Avtomobilist dostává k většímu náporu.

08:18

Gynge zavezl puk zpět do útočného pásma, kde se před brankou českého brankáře utvořil menší zmatek. Vše nakonec končí zalehnutím hracího předmětu.

07:02

Nyní se k puku dostal také Kovář, který svému spoluhráči pomohl k výhozu puku do bezpečí. Traktor na nic nečeká a okamžitě zakládá protiakci.

06:49

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Ryan Stoa – 2 min., nedovolené bránění).

06:06

06:06 Paul SZCZECHURA - 1:0

06:06

Čeljabinsk právě vstřelil branku!
Domácí se dostávají do vedení! Traktor se pochopitelně dostal proti trojici protihráčů k tlaku, Bailen předložil lépe postavenému PAULU SZCZECHORUVI, jehož rána z první skončila až za Kovářem.
Asistence: Nick Bailen, Alexander Bergström.

05:45

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Ivan Višněvskij – 2 min., podrážení).

05:10

Čeljabinsk se na delší dobu usadil v pásmu, Kovář pak musel krotit ostrý projektil z hole Bailena. Domácí jsou i nadále v útočné třetině.

04:24

Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Kirill Ljamin – 2 min., podrážení).

04:07

Višněvskij už nezachytil puk na modré čáře, jeho spoluhráči se tak dostali do ofsajdu. Vhazovat se bude ve středním pásmu.

03:10

Paré se zkoušel z levé strany natlačit do brankoviště, nakonec ze zakončení úplně sešlo. Hra se okamžitě otočila na opačnou stranu.

02:08

Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Arťom Peňkovskij – 2 min., vražení na hrazení).

01:15

Na ledovou plochu se dostaly druhé formace obou celků, Traktor se v útočné třetině moc dlouho nezdržel. Na druhou stranu to Krikunov.

00:10

Úvodní vhazování dopadlo lépe pro hráče Čeljabinsku, kteří okamžitě zahájili první útočnou akci. Kovář musel okamžitě na zem.

00:01

Utkání právě začalo.
Úvodní sestavy:

Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Děmčenko) – Bailen, Šinin (C), Nikitin, Rjasenskij, N. Chlystov, Borodkin, Isajev, Šolochov – Gynge, Szczechura, Bergström – Kravcov, Stoa, Peňkovskij (A) – Glinkin (A), Polygalov, Lapenkov – Kokujov, Rybakov, Šarov.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – D. Bodrov (A), Mamkin, I. Višněvskij, Timašov, Ljamin, Jegoršev, Valitov, Kuzněcov (A) – Krikunov, Kučerjavenko, Milovzorov (C) – Dawes, S. Da Costa, Sexton – Bělousov, Paré, Golyšev – Česalin, Obidin, Litovčenko.

Rozhodčí: Gusev, Ščenjov – Ivanov, Černyšjov.

Tipovací soutěž

Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
Který z týmů vyhraje první třetinu?

Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

Československá stopa v zápase

Jakub Kovář (JEK)
Avtomobilist Jekatěrinburg
(5 odehraných zápasů – 10 bodů)

Na opačné straně se nachází Jekatěrinburg, který se v loňské sezóně ocitl na čtvrté pozici, tedy jediné místo za jeho dnešním soupeřem. Avtomobilist se tak chystal na play-off, tam ale vypadl hned v osmifinále, ve kterém nestačil na Magnitogorsk, který celkově zvítězil 4:2 na zápasy. Jekatěrinburg si rovněž dal za cíl pro letošní sezónu play-off, úvod soutěže mu zatím daří na jedničku. Avtomobilist má za sebou pět utkání, ve kterých ani jednou neucítil hořkost porážky. Jekatěrinburg si v úvodním kole nové sezóny poradil s Rigou (4:2), posléze v dalším domácím zápase zdolal také CSKA (3:1). Překvapivě největší šanci na bodový zisk měl bratislavský Slovan, který nakonec svému soupeři podlehl až v prodloužení (3:2.). Jekatěrinburg zvládl i čtvrtý domácí zápas, opět rozdílem jedné branky, tentokráte porazil Vladivostok (2:1). Avtomobilist sehrál první utkání na ledě soupeře na stadionu v Novosibirsku, tam tamní celek porazil poměrem 4:1.
Traktor Čeljabinsk
(3 odehrané zápasy – 3 body)

Hokejisté Traktoru se v uplynulém ročníku prezentovali velice dobrou hrou, která jim po základní části zaručila třetí pozici, a tedy postup do vyřazovacích bojů. Čeljabinsk si v osmifinále hladce poradil s Nižněkamskem, který porazil 4:1 na zápasy. O dost vyrovnanější podívanou nabídlo čtvrtfinále, kde číhala Ufa. Celou sérii musel rozhodnout až poslední sedmý zápas, kterou lépe zvládli hráči Traktoru. Čeljabinsk se tak mohl chystat na semifinále, tam mu ale cestičku do finále přesekla Kazaň, která zvítězila ve všech čtyřech zápasech. Traktoru se na začátku letošní sezóny zatím příliš nedaří, v úvodním kole totiž nestačil na CSKA (0:3), poté si ale připsal první výhru, stalo se tomu tak proti Slovanu (3:0). Poslední ligové utkání nabídlo pouze tři branky, nakonec se z vítězství po prodloužení radoval Magnitogorsk (1:2).
Hezký den všem fanynkám a fanouškům! Kontinentální hokejová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Traktor Čeljabinsk a Avtomobilist Jekatěrinburg.
Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

Traktor Čeljabinsk – Avtomobilist Jekatěrinburg

1:4

konec (1:2, 0:1, 0:1)

Zpět na online

Branky a nahrávky: 7. Szczechura (Bergström, Bailen) – 12. Sexton (S. Da Costa, I. Višněvskij), 20. Golyšev (Bělousov, Timašov), 39. S. Da Costa, 60. Sexton (S. Da Costa)

Traktor Čeljabinsk: Sudnicin (Děmčenko) – Bailen, Šinin (C), Nikitin, Rjasenskij, N. Chlystov, Borodkin, Isajev, Šolochov – Gynge, Szczechura, Bergström – Kravcov, Stoa, Peňkovskij (A) – Glinkin (A), Polygalov, Lapenkov – Kokujov, Rybakov, Šarov.

Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Sochackij) – D. Bodrov (A), Mamkin, I. Višněvskij, Timašov, Ljamin, Jegoršev, Valitov, Kuzněcov (A) – Krikunov, Kučerjavenko, Milovzorov (C) – Dawes, S. Da Costa, Sexton – Bělousov, Paré, Golyšev – Česalin, Obidin, Litovčenko.

Rozhodčí: Gusev, Ščenjov – Ivanov, Černyšjov

Diváci: 6890

Průběh zápasu
1. třetina
02:08 CLJ 2 Peňkovskij, vražení na hrazení
04:24 JEK 2 Ljamin, podrážení
05:45 JEK 2 I. Višněvskij, podrážení
06:06 CLJ 1:0 Szczechura (Bergström, Bailen)
06:49 CLJ 2 Stoa, nedovolené bránění
11:58 JEK 1:1 Sexton (S. Da Costa, I. Višněvskij)
19:16 JEK 1:2 Golyšev (Bělousov, Timašov)
Po 1. třetině
2. třetina
22:35 JEK 2 Bělousov, sekání
24:38 CLJ 2 Nikitin, podrážení
JEK 2 I. Višněvskij, sekání
28:35 JEK 2 Obidin, podrážení
37:41 CLJ 2 Peňkovskij, podrážení
CLJ 2 Kravcov, hákování
38:27 JEK 1:3 S. Da Costa
Po 2. třetině
3. třetina
44:07 JEK 2 Timašov, vražení na hrazení
48:44 JEK 2 Bělousov, hákování
53:07 CLJ 2+2 Polygalov, vysoká hůl
59:27 JEK 1:4 Sexton (S. Da Costa)
59:40 JEK 2 Jegoršev, držení
Konec