Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference před startem Tipsport extraligy

konec

12.09.2018, 11:00 • Ondřej Jícha (@OndraJicha)

12:09

Oficiální část tiskové konference končí. Nyní je řada na individuální dotazy. Děkuji za pozornost a hezký zbytek dne. (12:09:41)

12:08

Nově se připravuje i hořká výzva pro fanoušky.

12:07

Obermajerová: "Index se skládá z účasti na ledě při vstřeleném či obdrženém gólu, zblokované střely soupeře a hitem do soupeře. Celkový vítěz za základní část převezme trofej v podobě kamenné helmy na galavečeru Hokejista sezony. "

12:06

Jana Obermajerová představuje ještě Radegast index, který vstoupí do šesté ligové sezony a spolupráce bude na dalších pět sezon.

12:05

Marek: "Se začátkem sezony spouštíme i zajímavou věc, kde budeme soutěžit o čtyři poukazy na Channel One Cupu – o dva se bude hrát na www.vyhrajtesgenerali.cz a o další dva se bude o prvním říjnovém víkendu soutěžit na rádiu Evropa 2."

12:03

Marek: "Jsem strašně rád, že další tři sezony pokračujeme s českým hokejem. Máme nabídku i pro hokejové fanoušky, kterým nabízíme aplikaci Generali PUK, která má necelých 41 tisíc uživatelů."

12:02

Jako poslední dostává slovo zástupce generální partnera Generali Jan Marek.

12:01

Hadrava: "Největším favoritem na titul je Brno v kurzu 5,5:1 následuje Třinec 6:1. Liberec a Sparta mají 7:1. Všechny zápasy půjdou na internetové televizi TV Tipsport. Klientům nabízíme i mobilní aplikace. Na čtyřech stadionech budou i mobilní pobočky."

11:58

Ke slovu se dostává Jiří Hadrava jako zástupce Tipsportu.

11:54

Zamazal "V minulém ročníku vytvořil rekord Milan Gulaš, který zaznamenal 26 asistencí v přesilovce. Martin Kaut jako druhý nejmladší hráč v historii vstřelil hattrick. Před ním už je pouze Jakub Šindel.

11:53

Podle Zamazala se v loňské sezoně prodlužovalo 27 zápasů, což je nejvíc v historii české ligy. Nejhůře úspěšné v nájezdech jsou Pardubice.

11:50

Obermajerová: "Druhým ročníkem bude pokračovat i Ledová klapka, což je výzva pro hokejové kluby, kdy se jedná o nejlepší video natočeno samotnými kluby. Loni vyhrál Vsetín. Tradičně pokračuje i Zlatá helma Sencor v pořadu Buly, hlasování proběhne na stránkách hokej.cz.

11:49

Následuje malá ochutnávka ve videu. Jedná se o nejtvrdšího střelcem nejrychlejšího hráče, nejšikovnějšího, nejpřesnějšího hráče a také o nejšikovnějšího brankáře.

11:48

Obermajerová: "Na nadcházející sezonu budeme pokračovat i o Extraligová nej, která se těší u hráčů velkému zájmu, protože můžou překonávat ostatní nebo sami sebe. Nově je zařazeny i disciplína pro brankáře.

11:44

Obermajerová: Tradičním partnerem ve vysílání zůstává Česká televize, nově jsou přenosy také i na televizní stanici O2 TV. V úterý má exkluzivní vysílání ČT Sport s první volbou, ve středu ze druhé volby vysílá O2 TV, které bude patřit exkluzivně páteční dny. Na sobotu jsou přichystány druhé volby buď z pátku nebo neděle na O2 TV, zároveň v tento den bude magazín Buly na ČT, kde se celý týden završí dalším exkluzivním přenosem s první volbou. Práva na sestřihy jsou exkluzivně posoupena na serveru iSport.cz.

11:42

Obermajerová: Sezonou 18/19 nám začíná další období, které skončí až po sezoně 22/23. Stále půjdeme pod názvem Tipsport extraligu. Hlavním partnery nadále zůstávají Generali, jejíž jméno ponese play-off a také hořký partner Radegast. V hokejové rodině zůstává i nadále Sencor, dalším partnerem je Bohemia chips a Škoda.

11:40

Jako další na řadě je Jana Obermajerová za BPA.

11:39

Šindler: "Další věc je ohledně nominace rozhodčích. V současnosti máme 21 hlavních a 29 čárových sudích. Nováky jsou Pavel Obadal s Tomášem Veselým v případě hlavních, v případě lajnových se jedná o Jaromíra Bryšku, Ladislava Lučana, Ondřej Malý, Ondřej Polák a Radek Špringl. Velkou radost máme z toho, že se po čtyřech letech v KHL vrací Antonín Jeřábek. naopak nás nemile potěšilo, že se rzhodli skončit čároví Stanislav Blümel a Petr Barvíř. Jejich oficiální rozlučka proběhne 21. září v Pardubicích v duelu s Litvínovem.

11:36

Šindler: "Ohledně gólu bruslí zůstává také vše při starém, tudíž gól vstřelený zjevným kopnutím nebude uznán."

11:36

Šindler: "Komise rozhodčích se rozhodla i přes doporučení IIHF ponechat pravidla v případě bitek a gólem bruslí. Pokud se bude jednat o nevyváženou šarvátku, kde je jeden silově zdatnější, tak hokejista může dostat klidně pětiminutový trest nebo osobní trest.

Tisková konference před startem Tipsport extraligy

konec