Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Dynamo Pardubice

konec

12.09.2018, 11:30 • Jakub Cimburek

Tisková konference skončila. (12:02:27)
Dotazy skončily, klub představil novinářům dresy pro nadcházející sezonu.
Ohledně zranění: "Naštěstí pro nás, všichni hráči jsou pro první kolo v pořádku," oddechl si Miloš Holaň.
Doplnění Martina Charváta: "Abych byl přesný a vyvrátil spekulace, směrem z města přijde do klubu na provoz A-týmu 4,5 milionu korun za sezonu. Ne žádné desítky milionů, o kterých se mluvilo."
K rozpočtu na letošní sezonu: ,,Rozpočet je téměř stejný jako v loňské sezoně. Na veškerý provoz A-týmu přijdou asi dvě třetiny rozpočtu," odpověděl Ondřej Šebek.
Nyní přichází na řadu dotazy novinářů.
"Další velkou změnou je, že diváci nyní budou moci kupovat vstupenky na všech terminálech Sazky a také v internetovém systému Ticketportal. Hlavním pro nás však stále zůstává náš online systém, který byl v minulých sezonách velice využívaný," dodal Ondřej Šebek.
Ondřej Šebek komentuje změny před novou sezonou. "Asi největší změnou je, že diváci letos budou chodit do haly s novým názvem, ČSOB pojišťovna ARENA. Dále je v hale zcela nové osvětlení ledové plochy a také nový systém pro videorozhodčí. Ten byl připraven i pro Coach's challenge, i když ten se nakonec v letošní sezoně používat nebude. Novinky budou také v předzápasových programech, fanoušci se rozhodně nudit nebudou."
Miloš Holaň hovoří o přípravném období na sezonu. "Zvolili jsme model se zápasy proti opravdu silným soupeřům a absolvovali jsme dva velmi kvalitní turnaje. Výsledkově to nebylo dobré kromě utkání s Admiralem a Spartou. Herně to nebylo tak tragické jako výsledkově. Nehráli jsme nikdy ve vyloženě extraligové sestavě. Zjistili jsme, že naše achillova pata je proměňování šancí. Nepřikládám k přípravě obrovskou váhu, neboť se podívejme na minulý ročník. To jsme v srpnu skoro vše vyhráli a v říjnu jsme byli předposlední. Kéž by to nyní platilo ve vztahu k začátku sezony obráceně. Nechci přípravu zlehčovat, letos jsme hráli s opravdu těžkými soupeři, program byl extrémně náročný, co se týče síly protivníků. Taková prověrka byla cílená, ukázala, že musíme zapracovat na tom, kde nás bota tlačí, prohrajeme-li se silným soupeřem.“
Pavel Marek k doplnění kádru pro letošní sezonu. "Při doplňování týmu jsme se dívali spíše po mladších hráčích, kteří nám zapadnou do týmu. Ze zámoří se nám vrátil Vojtěch Budík, jenž byl hned povolán do reprezentace. Na Memoriálu Zbyňka Kusého na sebe výrazně upozornil Daniil Miromanov. V útoku se budeme nově spoléhat na Miloše Bubelu a Jana Mandáta. Příslibem je také angažování Matouše Kratochvila. Všichni hráči perfektně zapadli do naší party.“ řekl sportovní manažer Dynama.
Dušan Salfický kladně hodnotí pořádání Memoriálu Zbyňka Kusého a těší se na další sezonu.
Navazuje Dušan Salfický, "Nechci příliš navazovat na loňskou sezonu, ale musím podotknout, že byla opravdu úspěšná. Nyní k příští sezoně. Chceme pokračovat ve stabilizaci klubu jak na poli ekonomickém, tak na sportovním. Dynamo Pardubice znovu začíná nabývat na jméně, což ukazují i výsledky letošního draftu NHL. Cílem pro letošní sezonu bude play-off. Chceme, aby účast v první šestce nebyla nereálná".
Úvodní slovo má primátor města Pardubice, Martin Charvát, ,"Před dvěma lety jsme se rozhodli odkoupit zpět podíl hokejového klubu a pro mě je loňská sezona velice úspěšná. Sportovní výsledek je výborný, nemáme žádné ekonomické ztráty, konečně můžeme být zase hrdí na naše Dynamo."
Tisková konference začala.
VIP salon v pardubické ČSOB Pojišťovna ARENĚ se plní novináři, za malou chvíli přijdou hosté tiskové konference.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:30.

Tisková konference HC Dynamo Pardubice

konec


Statistiky:
Hosté tiskové konference
Ing. Martin Charvát - primátor statutárního města Pardubice a předseda dozorčí rady HC Dynamo Pardubice
Dušan Salfický - předseda představenstva a generální manažer HC Dynamo Pardubice
Mgr. Ondřej Šebek - člen představenstva a provozně-ekonomický manažer
Mgr. Pavel Marek - sportovní manažer HC Dynamo Pardubice
Miloš Holaň - hlavní trenér A-týmu HC Dynamo Pardubice
Tomáš Rolinek - kapitán A-týmu HC Dynamo Pardubice