Menu

Další

Tiskové konference

Tisková konference HC Škoda Plzeň

konec

12.09.2018, 11:00 • Jan Picka

Petr Brzezina, Emil Kristek, Martin Straka a Jaromír Šilhánek podepisují nové smlouvy o prodloužení spolupráce. (11:17:35)
Nyní jsou představovány nové plzeňské dresy pro sezonu 2018/2019.
Ladislav Čihák (hlavní trenér HC Škoda Plzeň): Obránce Nick Jones by se měl objevit každým dnem.
Milan Gulaš (kapitán HC Škoda Plzeň): Všichni bychom měli mít stejný cíl, a to je zvednout pohár. Sezona je ale dlouhá, takže to nebude nic lehkého. Postupem času se budeme chtít vyhýbat krizím, pokud přijdou, a zúročit práci, kterou jsme odvedli v létě.
Ladislav Čihák (hlavní trenér HC Škoda Plzeň): Cíle jsou jasné. Chceme přímo postoupit do play-off. Extraliga je vyrovnaná, ale co se týče doplnění kádru, tak s tím jsme velice spokojený. Tým jsme vhodně doplnili, což jsme potvrdili v Lize mistrů, hráči ukázali, že jejich jasným cílem je vyhrávat. Za postup jsme velmi rádi, sebevědomí si chceme přenést i do extraligy.
Tomáš Vlasák (sportovní manažer HC Škoda Plzeň): Každý rok nás potkaly odchody i příchody. Věříme, že nové tváře do mužstva zapadnou. Máme za sebou přípravu i start v CHL, jsme velice spokojení, ale zůstáváme nohama na zemi.
Emil Kristek (ředitel klubu HC Škoda Plzeň): Minulý rok se rozpočet klubu pohyboval kolem 80 až 90 milionů. Záleží na úspěchu v play-off.
Petr Brzezina (generální ředitel Škoda Transportation): Škoda Transportation prochází změnou, má nového vlastníka. My si v úvodní fáze děláme přehled, koho a jak investujeme. Jedná se o jistou zkušební dobu, ale myslím, že spolupráce s hokejem bude určitě podporovat i v budoucnu. Všichni ve Škodovce jsou rádi, že firma podporuje místní hokejový klub. V prvním kroku jsme se zaměřili i na podporu mládeže, o další spolupráci a její prodloužení budeme jednoznačně jednat.
Emil Kristek (ředitel klubu HC Škoda Plzeň): Rozpočet je stejný jako loni, pokryto je přibližně 70 až 80 %. Neustále se pracuje na nových smlouvách, jednáme s novými partnery a pracujeme s nimi, abychom rozpočet úspěšně naplnili.
Jaromír Šilhánek (generální ředitel Škoda Electric): Za dobu spolupráce klub získal jeden titul a dva Prezidentské poháry. My chceme hledět i do budoucnosti, proto jsme nadšení ze schopností místní mládeže a práce s ní. Chceme do ní investovat i finančně, nejenom tím nadšením, protože místní poměry a práce s mládeží jsou na velké úrovni.
Petr Brzezina (generální ředitel Škoda Transportation): Klub rádi podpoříme, rozšíříme spolupráci i na mládež, protože v ní věříme, je třeba věřit v budoucnost. Nyní spolupráce trvá devátým rokem, doufám, že nejdéle ten desátý rok přijde titul.
Martin Straka (majitel klubu HC Škoda Plzeň): Podařilo se nám spojit i mládež se jménem HC Škoda Plzeň, za což jsme moc rádi. Doufám, že sezona bude stejně úspěšná, jako byla ta loňská.
Emil Kristek (ředitel klubu HC Škoda Plzeň): Jsme velmi rádi, že se nám podařilo prodloužit smlouvu s generálním partnerem Škodou Transportation. Smlouva se podepíše na rok, budeme jednat o delší spolupráci.
Hezké dopoledne, vážení čtenáři, vítejte u sledování psaného přenosu z předsezónní tiskové konference týmu HC Škoda Plzeň.

Hlavním programem bude prodloužení a rozšíření spolupráce s generálním partnerem HC Škoda Plzeň – společností Škoda Trasportation. Škoda Transportation se od sezony 2018/2019 stává také generálním partnerem plzeňské hokejové mládeže, která rovněž ponese název HC Škoda Plzeň. Dojte tedy ke spojení A-týmu a mládeže pod hlavičkou silného partnera.

Budou také představeny dresy pro novou sezonu. Mládežnické dresy ponesou nově logo Škoda Transportation po vzoru A-týmu.

Tiskové konference se zúčastní generální ředitel a předseda představenstva Škoda Transportation Petr Brzezina a generální ředitel Škoda Electric Jaromír Šilhánek. Za HC Škoda Plzeň majitel klubu Martin Straka, ředitel klubu Emil Kristek, sportovní manažer Tomáš Vlasák, hlavní trenér A-týmu Ladislav Čihák a kapitán A-týmu Milan Gulaš.
Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

Tisková konference HC Škoda Plzeň

konec