Menu

Fotbal

Liga mistrů (předkola)

FK Crvena Zvezda Bělehrad – FK Spartaks Jūrmala

2:0

konec (0:0)

17.07.2018, 20:30 • Rajko Mitić Stadium, Bělehrad • 1. předkolo • Vojtěch Tůma

Tipsport: 1.11 9.63 21.6 Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Ode mě je to pro dnešek vše. Děkuji za pozornost, někdy příště na počtenou. (22:32:36)
Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:16.
Je dobojováno, do druhého předkola kvalifikačních bojů nakonec postupuje Crvena Zvezda Bělehrad, která poráží Jūrmalu 2:0. Sledovali jsme poměrně zajímavé utkání s řadou šancí, na úvodní branku ale diváci museli čekat hodně dlouho. V prvním poločase určovali tempo hry domácí, Spartaks ale držel brankář Nerugals, který dvakrát zasáhl proti Ben Nabouhaneovi a jednou vychytal Miliće. Po přestávce svěřenci trenéra Milojeviće převzali iniciativu naplno, nejblíže gólu byl Radonjić, který trefil tyč. Nakonec se ale Crveno-beli přeci jen dočkali, v sedmaosmdesáté minutě se prosadil El Fardou Ben Nabouhane, na konečných 2:0 nedlouho nato zvýšil Nenad Krstičić.

90+3

Konec zápasu.

90+2

Na travnatou plochu jsou přivoláni zdravotníci, s bolestivou grimasou totiž zůstal na zemi ležet Aleksandar Kosorić, který se nešikovně srazil se Silvou. O nic vážného by se však jednat nemělo.

90+1

Nad rámec základní hrací doby se budou nastavovat tři minuty.

90

Střídání v týmu FK Spartaks Jūrmala: ze hřiště odchází Ošs, přichází Smith.

89

Crvena Zvezda byla blízko ke vstřelení třetí branky. Po přihrávce od Stojkoviće se svého strážce zbavil střídající Jovančić, jeho ránu šajtlí na zadní tyč ale výtečně vyškrábl Nerugals.

88

Po centru z kopačky mladičkého Davydova se v šestnáctce Crvene Zvezdy rozpoutal nemalý závar. Míč nakonec vyplaval v místech, kde se pohyboval Diego Ezequiel Aguirre, sudí ale správně odpískal ofsajd.

87

Přímý kop rozehrála Jūrmala na krátko, prověřit brankáře Borjana se poté rozhodl Vitor Silva, jehož rána byla lehce tečována, načež míč skončil těsně nad horní tyčí domácí svatyně.

86

Krstičić ve středu pole tvrdě zajel do nic netušícího Dmitrijeva a může být rád, že za svůj nedovolený zákrok od hlavního sudího nedostal trest v podobě žluté karty.

85

Střídání v týmu FK Crvena Zvezda Bělehrad: ze hřiště odchází Radonjić, přichází Jovančić.

84

Spartaks už nemá žádné fyzické ani psychické síly na to, aby se vydal do útoku a pokusil se o malý fotbalový zázrak. Naopak domácí chystají své poslední střídání, ze hry by měl jít dnes velmi aktivní Radonjić.

83

Na hostujících hráčích je vidět značná frustrace. Zřejmě se jedná o oprávněnou nespokojenost, podle opakovaných záběrů totiž Bělehradští svou první branku vstřelili z ofsajdu.

81

81. KRSTIČIĆ - 2:0

81

CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
Troufám si říci, že o vítězi dnešního utkání a postupujícím do druhého předkola Ligy mistrů je rozhodnuto, Crvena Zvezda totiž přidává druhou branku. Tentokráte domácí skórovali po nádherné akci, Meleg přesným pasem oslovil v oblasti penaltového puntíku se pohybujícího NENADA KRSTIČIĆE, který elegantní patičkou překonal Nerugalse.

80

Žlutou kartu dostává Borjan (FK Crvena Zvezda Bělehrad).
Žlutou kartu dostává Pavkov (FK Spartaks Jūrmala).

78

78. Ben NABOUHANE - 1:0

78

CZ Bělehrad právě vstřelil branku!
Domácí hráči byli v celém utkání jasně aktivnějším týmem a nyní se konečně dočkali zaslouženého vstřelení vedoucí branky. Celá situace vznikla po rohovém kopu, když Melegův centr až k zadní tyči prodloužil střídající Pavkov, který přichystal jasnou tutovku pro naprosto osamoceného EL FARDOUA BEN NABOUHANEA a ten se z bezprostřední blízkosti už nemohl nezmýlit. Jedno je tedy jisté, v Bělehradu se dnes prodlužovat nebude.

FK Crvena Zvezda Bělehrad – FK Spartaks Jūrmala

2:0

konec (0:0)

Zpět na online

Branky: 78. Ben Nabouhane (Pavkov), 81. Krstičić (Meleg)

Karty:   80. Borjan (CZB) – 51. Kosorić (SPJ), 63. Silva (SPJ), 76. Kobzar (SPJ), 80. Pavkov (SPJ)

Držení míče: 63 % : 37 %.
Střely na branku: 8:1. Střely mimo: 8:3. Rohy: 9:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 10:16.

FK Crvena Zvezda Bělehrad: Borjan – Stojković, Savić (C), Degenek, Rodić – Krstičić, Ebecilio (72. Meleg), Jovičić – Milić (60. Pavkov), Ben Nabouhane, Radonjić (85. Jovančić)
Náhradníci: Popović – Meleg, Pavkov, Babić, Jevtović, Jovančić, Gobeljić

FK Spartaks Jūrmala: Nerugals – Freimanis, Ošs (90. Smith), Kosorić (C), Šlampe – Dmitrijev, Malejev, Silva – Kobzar, Svarups (56. Aguirre), Višnakovs (49. Davydov)
Náhradníci: Melecis – Stuglis, Aguirre, Smith, Mihadjuks, Davydov

Rozhodčí: Alper Ulusoy – Ekrem Kan, Alli Saygin Ögel (všichni Turecko)

První zápas: Jūrmala - CZ Bělehrad 0:0